Egy MILF és a fiatal srác nagy dugása

Ágival egy ismerkedős oldalon találkoztam, ő egy 47 éves sportos nő, én meg egy 20 éves fiatal pasi vagyok. Ott beszélgetünk pár napot jó volt vele társalogni.Mondtam neki hogy, régi álmom egy idősebb nővel dugni erre ő küldött nekem néhány meztelen fotót magáról ahol minden nagyon jól látszódott. Én is viszonoztam neki a kedvességét és küldtem neki a farkamról néhány képet. Jött a válasz hogy, szép szerszám mondta szívesen kényeztetné mondtam semmi akadálya meg beszéltük hogy, össze jövünk egy hétvégén egy jó dugásra.

Ági 20 km-re lakot tőlem! Eljött a hétvége írtam neki reggel hogy, nem soká indulok mondta: Oké várni fog. El pakoltam pár cuccot váltó póló gatya meg jó sok óvszer. Oda értem ő ott várt a buszmegállóban szexin öltözve jó rövid mini szoknya fekete comb fix fehér top amiből majd nem ki estek a nagy mellei. Mondta van egy kis háza ahol senki nem lakik tegnap kicsit rendbe vágta hogy, ma kényelmes legyen minden. Sétáltunk oda fele mondta hogy ugorjak már be a boltba és vegyek síkosítót hogy ha majd esetleg seggbe is be lesz téve legyen mondtam neki hogy gumit azt hoztam erre ő azt mondta, az nem fog kelleni ő gumi nélkül szereti. Be mentem a boltba meg vettem a síkosítót és mentünk tovább közbe meg kérdeztem hogy nem lesz baj a gumi nélküli dugásba. Mondta nem mert ő nem beteg mondtam hogy én sem de mondom neki hogy, ne hogy terhes legyen mondta ő már nem lehet terhes mondtam oké. Közbe oda érünk a házához be mentünk akkor kicsit már izgultam látta rajtam és kérdezte hogy, tán izgulok mondtam igen. Erre ő azzal nyugtatott hogy oda lépet hozzám le térdelt ki vette a lankadt farkam és szopni kezdte! Hamar keményre szopta akkor már fel oldódtam meg fogtam a fejét és húztam rá fele zacskóig toltam neki. Tetszett neki a dolog pár perc múlva szóltam neki hogy mindjárt spriccelek de ő nem foglalkozott vele csak szopta erre én meg fogtam újból a fejét rá húztam a farkamra közbe nagyokat nyögtem és tele lőttem a száját le nyelte utolsó cseppig! Felállt meg kérdezte hogy izgulok e még mondtam nem már minden oké erre szájon csókolt át öleltem meg fogtam a seggét fel emeltem be vittem a konyhába közbe csókolóztunk fel tettem az asztal el kezdtem vetkőztetni. Kérdezte mire készülök mondtam az előbb te elégítettél ki most én jövök. Már csak a bugyi meg a combfix volt rajta a bugyi is csak azért mert imádom ha a nőn rajta van egy szexi kis tanga bugyi. Mondta hogy meg fordul és be pucsít hogy a popsiját is ki tudjam nyalni mert ő azt is élvezi mondtam neki semmi akadálya amikor meg fordult és jó mélyen be pucsított nagyon gyönyörű látvány fogadott frissen borotvált csupasz punci és popsi várt.

Félre húzta a bugyit és kérdezte hogy, mire várok álljak neki nyalni szót fogadtam és egyből jó mélyen bele nyaltam fel nyögött közbe egy ujjamat puncijába dugtam élvezte a dolgot mondta hogy nyálazzam meg popsiját és kezdjem el ujjazni akkora már kőkemény lett a farkam mondtam neki hogy, most azonnal seggbe baszom annyira fel izgatott mondta akkor hozzam a síkosítót oda hoztam nyomtam rá egy jó adagot és jól el dolgoztam a popsijába. Mondtam szálljon le és pucsítson be mögé álltam és szép lassan elkezdtem tolni neki amikor tövig bent volt elkezdtem mozogni jó szűk volt ő is hatalmasokat nyögött pár perc dugás után mondta hogy, basszam keményen meg a seggét úgyis tettem toltam neki keményen hamar tele is élveztem a seggét. Mondtam maradjon úgy be fejezem a nyalást le feküdtem alá tettem a fejem és nyalni kezdtem újból a punciját rá ült a fejemre és mondta addig nem szál le míg el nem élvez jó nagy Iramba nyaltam pár perc múlva meg feszült a puncija és hatalmas nyögésekkel el élvezet. Le szállt mellém feküdt és mondta nem gondolta volna hogy, fiatal kezdő pasi létemre ilyen ügyes leszek. Mondta hogy megyen fel frissül be ment zuhanyozni. Ahogy kijött bementem én amikor ki jöttem ott várt konyhába ki volt öntve a pezsgő kicsit pezsgőztünk közbe beszélgetünk. Kérdezte hogy miket szeretek még szexbe mondtam nem sokba volt még részem akkor mit szeretnék kipróbálni mondtam hogy, mell szexet, két nővel egyszerre meg hogy egy másik fiúval egy nőt baszunk, meg lábbal kivernék a faszom, sztriptízelnek nekem közbe paskolom a seggét fogdosom közbe szerepjátékokat szeretnék még. Amikor meg hallgatta ezeket mondta hogy, akkor kevés lesz egy alkalom kevés lesz de mindent kipróbálhatok rajta. Amikor ezt meg beszéltük be mentünk a szobába és leültet az ágyra elém térdelt és mondta hogy most mellbe fogom kúrni el kezdte verni a lankadt faszom közbe a golyókat szopta nagyon jól csinálta közbe meg keményedet és a melleire nyomot síkosítót meg a farkamra is szét kente közelebb hajolt és közre fogta a farkamat és mozogni kezdet közbe a fejét simogattam mondtam neki hogy, ez az csináld édes mondta hogy mondjam csúnyában akkor elkezdtem ez az te kurva csináld verjed a faszom préseld ki belőle utolsó cseppig a gecit és nyeld le ne pocsékold. Közbe ő is beszélt kiverem a faszod te kis jó faszú pasi utána meg szét baszod a pinám mert hanem ki kötlek az ágyra és szét lovagollak. Egy jó ideig kúrtam a melleit és közbe nyalta a makkom kis idő múlva jött is a maradék anyag belőle. Fel álltam és a szájába lőttem mondtam nyeljed te kurva mind.

Amikor végeztem nyald tisztára úgyis tett. Lefeküdtünk az ágyra piheni de én inkább el kezdtem a melleit nyalni játszottam velük közbe haladtam a punci fele kinyaltam rendesen közbe jó nagyokat élvezet. Mondta most már baszd meg a pinám rendesen nekem se kellet több már toltam is neki nem kelet sok idő mind ketten el élveztünk és pihentünk. El aludtunk hajnal 5 kor keltünk meg reggeliztünk és elindultunk haza fele.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!