szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Megdugott a szeretőm egy wc-ben

Néhány haverral és persze nagyon jó barátommal és szeretőmmel, Robival elhatároztuk, hogy beülünk egy bizonyos sörözőbe (nem nevezném nevén) és iszogatunk, marháskodunk egy jót. Nagyon jól éreztük magunkat, én magam nem ittam túl sokat, Robi se vitte túlzásba a dolgokat, záráskor mindenki a saját lábán távozott.
Viszont már a sörözőben eltöltött idő alatt is többször néztünk egymásra Robival olyan tekintettel, mint ahogyan az éhező kutya bámulja a legfrissebb húst. Aztán valahogy megoldottuk, hogy mellé ülhessünk. Egy váratlan pillanatban belém bújt a kisördög és elkezdtem Robi combját simogatni. Közben pedig mosolyogva szóltam hozzá a témákhoz. Játszani kezdtem Robival, olykor-olykor megérintettem a meredező péniszét, amivel egyre jobban lázba hoztam őt. Kezem a hasára vándorolt, az ingje alá, majd rövidke pillanatokra kezem belefúródott nadrágjába és megsimogattam a péniszét. Felém fordult, majd szinte észrevétlenül súgta a fülembe:
– Egy perc múlva kint a mosdóknál…
Rápillantottam, majd egy alig látható mosollyal jeleztem, hogy én benne vagyok a játékban. Azzal felálltam és kimentem a női mosdóba, gyorsan megigazítottam a hajam, aztán kilépdeltem az ajtó elé. Néhány pillanat múlva megjelent Robi karcsú, vékony alakja. A félhomályban éppenhogy látni lehetett Robi fehér ingjét és sötétkék farmerját, szöszi haját, gyönyörű kék szemét.
De amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan meg is ragadta a kezem és berántott a férfi mosdóba.

Alighogy becsukódott az ajtó (teszem hozzá, szerencsére nem volt bent senki)
rögtön átkarolt, simogatni kezdett. Gyorsan bezártuk az ajtót… nehogy valaki megzavarja az elkövetkezendő kéjes perceinket. Eddig is nedves voltam, most aztán már főleg. Erre, mintha Robi ráérzett volna, benyúlt a bugyimba, simogatni kezdte a csiklómat, majd belém hatolt az ujjával. Imádtam ezt az érzést, az ujjazással az orgazmusig lehetett izgatni. Eközben melltartómat, felsőmet félretűrte, szájával kezdte a mellemet izgatni. A nyelve a bimbómmal kezdett őrült játékba, ami halk sóhajokat váltott ki belőlem, fejét pedig egyre jobban szorítottam magamhoz. Szöszi hajába túrtam, amit ő nagyon élvezett. Másik kezemmel nadrágjába nyúltam, férfiassága már kőkemény volt.

Robi szinte tépte le rólam a nadrágomat, és hogy azt többször hordhassam készséges együttműködést javasoltam. Másodpercek alatt a bugyim is a farmer útját követte, én pedig szintén ugyanolyan őrült szenvedéllyel téptem le Robi farmerját és boxerját. Márcsak a felsőink voltak rajtunk, amiket nem vettünk le a helyzet kényelmetlensége miatt. Robi leült a WC tetőre, amit valamelyik jól nevelt férfi lehajtott, külön hála neki ezért!
Majd maga felé húzott… terpeszben álltam Robi igen merev férfiassága fölött. Nem haboztam, szinte azonnal ráültem. Óvatosan, finoman vezettem magamba a kívánt testrészt, ami szinte lüktetett a vágytól. Egyre gyorsabban mozgott bennem… aztán mind a ketten elmentünk. Hatalmasat élveztem, minden porcikám beleremegett, testemet átjárta a kéj minden öröme. Szenvedélyesen öleltem magamhoz Robit, aki még őrültebben szorított magához. Soha nem fogom ezt a remek érzést elfelejteni, amit azokban a pillanatokban éltünk át. A dolognak még volt folytatása, de azt a legközelebbi történetben…


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!