Niki és Karcsi – A feleségcsere

Ahogy a legutóbbi swinger klubbos élményünk után is írtam, a swinger nem vált az életformánkká. Engem azonban mégis annyira felizgatott akárhányszor arra a jelenetre gondoltam, ahogy a felségemet a szemem láttára egy másik férfi keféli. De azóta ez nem volt téma köztünk én pedig nem akartam erőltetni. Én hiszek a sorsszerűségben: ha valaminek meg kell történnie, az úgyis meg fog. És az elméletem most is beigazolódott…
Elöljáróban annyit, hogy mi Pest agglomerációjában lakunk egy új építésű kertesházban. Pár éve költöztünk oda.

A környék folyamatosan épül, fejlődik. Gomba módra nőnek ki a földből az újabbnál újabb házak, én pedig alig bírom már megjegyezni az új szomszédok nevét.
Legutóbb a velünk szemben lévő telken építettek egy kisebb palotát. Az új lakók idén kora tavasszal költöztek be. Éppen a kertben tettem-vettem, amikor becuccoltak. Túl nagy jelentőséget nem tulajdonítottam Nekik, csak messziről láttam, hogy egy kb. harmincas pár. Szerintem Ők nem is vettek engem észre, pont elég elfoglaltságot jelentett Nekik a pakolás.
Nagyjából egy hónap telhetett el, amikor ismét a kertben tevékenykedtem, pontosabban a kert előtti utcarészt tettem rendbe, amikor valaki távolról megszólított:

Elnézést! Üdvözlöm! Bocsánat, hogy megzavarom, csak szeretnék bemutatkozni.
Felnéztem, és láttam, amit egy csinos, teltkarcsú nő tart felém, kedves mosollyal az arcán. Sötétbarna haja copfban volt hátul összekötve. Bőre szoláriumtól barnult, szemöldöke tetoválva. Szűk, feszülős farmert viselt fekete passzos garbóval, ami remekül kihangsúlyozta méretes melleit.
Üdvözlöm! Kinga vagyok a szomszédból.
Nagyon örülök! – és én is bemutatkoztam.
Nem akarom zavarni, csak egy hónapja költöztünk ide és még nem volt alkalmam bemutatkozni – mondta udvariasan.
Így első benyomásra nagyon szimpatikusnak tűnt. Aztán kérdezett még a szomszédokról, hogy mi mióta lakunk itt, szeretünk-e itt élni, stb. Elmesélte, hogy Ők Pestről költöztek ki a barátjával, elég sokat dolgoznak mind a ketten, és szabadkozott, hogy Őt most nem tudja bemutatni, mivel éppen külföldön van és csak a jövő héten jön haza. Őszintén szólva, nem vagyok egy nagy trécselős típus, de olyan jól elbeszélgettünk, mintha már évek óta ismernénk egymást. A végén még meg is hívott magukhoz a jövő hét végre, amikor már otthon lesz a párja, ha van kedvünk beszélgetni egy kicsit. Örömmel elfogadtam a meghívást és le is fixáltuk a következő péntek estét.

Miután elköszöntünk egymástól, bementem és elújságoltam a feleségemnek, hogy megismerkedtem az új szomszédunkkal, aki áthívott minket Hozzájuk jövő péntekre.
Az elkövetkezendő hetem nagyon zsúfolt és fárasztó volt. Alig vártam már, hogy vége legyen és végre kipihenjem magam a hétvégén. Hullafáradtan értem haza péntek délután. Épp levetkőztem és készültem felvenni valami kényelmes otthoni ruhát, amikor csodálkozva lépett oda hozzám a feleségem:

Te így akarsz jönni? – kérdezte kissé megütközve.
Hova??? – ment a kérdés vissza teljes értetlenséggel.
A szomszédba! Te mondtad, hogy meghívtak ma estére.
Basszus… Tényleg… Teljesen elfelejtettem.
Hogy őszinte legyek, a legkevésbé sem hiányzott most nekem ez a látogatás, de már nagyon kellemetlen lett volna lemondani, így visszaöltöztem és negyedóra múlva már az ajtójuk előtt álltunk. Becsöngettünk. Kinga barátja nyitott ajtót és a legnagyobb szívélyességgel bemutatkozott:

Sziasztok! Csabi vagyok. – mondta mosolyogva, majd beinvitált minket.
Csabi elég jókötésű srác. (Mint később megtudtam 20 évig judozott versenyszerűen.) Magas, erős testalkatú, kifejezetten jóképű fickó. Először megmutatták nekünk az egész házat, aztán az étkezőben kínáltak hellyel minket. Tényleg nagyon várhattak, mert már elő volt készítve három féle bor, négyféle süti, rágcsálni való, üdítő. Nagyon kedvesek és közvetlenek voltak mind a ketten. Sokat meséltek magukról. Csabi elmondta, hogy mivel foglalkozik, hogy milyen kálváriát járták be ezzel a házvásárlással, de az előző lakásukból már mindenképpen el akartak költözni, mert egyszerűen kibírhatatlan volt a lakóközösség.
Egy nyolc lakásos társasház volt, de gyakorlatilag egy bolondok háza. – mondata kissé felháborodottan. – Az egyik lakónak a gyereke dobolni tanult. Igaz, hogy este nyolckor mindig befejezte, de addig majd szétrobbant a fejünk. A másiknak a kutyája ugatott éjt nappallá téve és hiába szóltunk neki. A mellettünk lévő lakásban meg annyira hangosan szexeltek, hogy egy swinger klubban sincs akkora hangzavar.
Miért honnan tudod, hogy mekkora hangzavar van egy swinger klubban? – kérdeztem viccnek szánva teljes ártatlansággal.
Hát őőőő… – kezdte egy kicsit zavartan – …már voltunk párszor. És Ti? – vágott vissza gyorsan szintén viccesen.
Mi csak egyszer. – mondtam félszegen.
Ez után egy rövid, kicsit kínos szünet következett, amit Kinga frappáns Kértek még egy kis sütit? kérdése oldott fel. Aztán ismét oldottan folyt tovább a beszélgetés.
Időközben elfogyott két üveg bor, valamint annak a házi pálinkának a szintje is jelentősen csökkent, ami a borozás után került elő és persze feltétlenül meg kellett kóstolnunk.
Olyan tíz körül járhatott az idő, amikor a feleségem kért még egy kis vizet. Mivel az asztalon már nem volt, Kinga kiment a konyhába, hogy hozzon még. Csabi pedig a mosdóba kéredzkedett ki. Már kb. öt perc telt el, de egyikük sem jött vissza. Mondtam a feleségemnek, hogy akkor kimegyek a konyhába és hozok Neki vizet én. Azzal felálltam és elindultam. Amint befordultam a konyha sarkán megláttam, ahogy Csabi és Kinga szenvedélyesen csókolóznak. Pontosabban nyalták-falták egymást. Gyorsan hátra léptem a fal mögé. Szerintem nem vettek észre. Azt azonban még láttam, hogy Csabi alig észrevehetően, jól takarva, de kezével Kinga nadrágjában a punciját izgatta. Kinga visszafogottan és nagyon halkan nyögött. Nagyon izgató volt látni, illetve hallani Őket. Éreztem ahogy a farkam kezd felállni. Nekidőltem a falnak, benyúltam a nadrágomba és a kezemmel kezdtem magamat izgatni. Nem telt bele egy perc és megjelent a feleségem.

Hát Te??? – kérdezte teljesen megbotránkozva.
Kukkants be óvatosan. – mondtam halkan.
Láttam ahogy az arcán a megbotránkozás lassan enyhül és átalakul kéjes vággyá. Magam elé húztam. Szájammal a nyakát és a fülét kezdtem el csókolgatni, még kezem becsúszott a szoknyája alá és Csabi mintájára én is elkezdtem izgatni. Közben Ő sem volt tétlen. A nadrágomon keresztül kezdte el markolászni a farkamat. Már egy ideje masszíroztam a feleségem pináját, amikor egy óvatos mozdulattal feldugtam a középső ujjam, mire Ő önkéntelenül is felnyögött. Ráeszmélve a hanghatásra egy pillanatra mindketten visszafogtuk még a lélegzetünket is.

Nem akartok közelebb jönni? – szólt egy kedvesen invitáló női hang a konyhából.
Bizonytalanul és kérdően néztünk egymásra a nejemmel? Ezek után visszaülni az asztalhoz elég kínos lenne… Elmenni szó nélkül meg még annál is kellemetlenebb. Így kissé félszegen, kézen fogva befordultunk a konyha sarkán.
Kinga blúza addigra már teljesen ki volt gombolva. Mellei szabadon voltak.
Gyertek csak nyugodtan közelebb! – mondta kedvesen és azzal a lendülettel leguggolt Csabi elé, lehúzta a nadrágját és szépen lassan, érzékien elkezdte szopni a farkát. Ekkor már kb. karnyújtásnyira voltunk Tőlük. Még mindig eléggé zavarban voltunk, így egy darabig csak néztük Őket. Láttam azonban, hogy a nejemet is nagyon izgatja a látvány így lassan elkezdtem csókolgatni ismét a nyakát. Egyik kezemmel ezalatt a melleit markolásztam, másikkal a punciját izgattam a szoknyája alatt. Közben Csabi levette már az ingjét és Kinga is teljesen meztelen volt felülről. Egyre jobban kezdtünk mi is ráhangolódni a helyzetre. Lassan kibújtattam a feleségem vállait a ruhájából és apránként levettem róla mindent. Teljesen meztelenül állt előttem. Akkor szájon csókolt, hirtelen leguggolt, lehúzta a nadrágomat és Kingat utánozva Ő is elkezdte szopni a farkamat. Jó bő nyállal csak úgy cuppogott. Kinga még mindig Csabit szopta, akinek szemlátomást komoly erőfeszítésébe telt, hogy ne lője teli barátnője száját. Nem is hagyta sokáig, hogy Kinga dolgozzon rajta. Felhúzta a lányt, háttal fordította, egyik lábát felrakta a konyhapultra, aztán mögé lépett és betolta Neki a farkát.
Kinga nagyot nyögött. Annyira izgató volt Őket nézni. Én is felhúztam a feleségemet, majd felülettem a konyhapultra. Szétnyitottam a lábát és tövig benyaltam a pinájába. Annyira imádom szájjal izgatni. Most azonban nem időztem ezzel sokáig. Felálltam, közelebb léptem Hozzá és betoltam Neki a farkam. Már annyira lucskos és tág volt, hogy a farkam semmilyen ellenállásba nem ütközött. Vadul kezdtem el kefélni, közben Ő az ajkamat és a fülemet harapdálta, a hátamat karmolta. Egészen bevadult Ő is, amit imádok. Az egész teret bezengte a két lány hangos zihálása. Éreztem, hogy a feleségem közeledik a csúcshoz és az igazat megvallva már nekem sem kellett volna sok, hogy telepumpáljam a pináját a gecimmel, amikor ismét Kinga hangjára lettem figyelmes:
Menjünk át a hálószobába. – mondta mézesen, de a sok pálinkától már egy kicsit elcsukló hangon. Azzal lábát levette a pultról és elindult a háló irányába, cinkosan hátra nézve, hogy kövessük. Ez a kis szünet most pont jókor jött, gondoltam. Én is levettem a nejemet a pultról, akinek már szintén elkelt a segítség.
A hálójukban egy hatalmas vízágy foglalta el a szoba nagy részét. Amint beértünk, Kinga szó nélkül odalépett mellém, megfogta a kezemet és az ágy túlsó feléhez vezetett. Ugyanezt tette Csabi is a feleségemmel, csak éppen az ágy másik feléhez. Olyan hirtelen és spontán történt mindez, hogy egyikünknek sem volt alkalma tiltakozni. Kinga abban a pillanatban már le is fektetett az ágyra és párduc gyorsasággal ült bele a farkamba. Lassan kezdett el lovagolni rajtam. Akkor tűnt fel, hogy nem csak a szemöldöke van tetoválva, hanem a puncija is simára van borotválva, ahol fazonját szintén egy tetkó hivatott imitálni. Még sosem láttam ilyet, de nagyon egyedi volt. Közben Csabi is hanyatt fektette a feleségemet az ágyon, lábait felhúzta, közelebb térdelt Hozzá, aztán bedugta Neki meglehetősen méretes farkát. A nejem nagyot nyögött. Úgy feküdt, hogy tökéletes panorámám volt látni, ahogy Csabi a farkát tologatja benne. Őrjítően izgató látvány volt kvázi kívülről látni, ahogy a feleségemet basszák. Kívülről látni, ahogy élvez. Legszívesebben a szájába élveztem volna. De erre most nem volt lehetőségem, mert Kinga közben leszállt rólam és négykézlábra ereszkedett, jelezve ezzel nekem, hogy most hátulról dugjam szét a pináját.

Zárójelben megjegyzem, hogy ismét jókor jött a szünet. Közelebb térdeltem Hozzá, megmarkoltam hatalmas melleit és tövig betoltam Neki. Meg kell hagyni, hogy Kinganak kurva jó segge van. Feszes, formás, kerek, barna. Igazi baszni való. Keményen dugtam tovább, bár egy kicsit visszább kellett vennem a tempóból mert nem akartam még elélvezni. Csabi még mindig ugyanabban a pozícióban kefélte a nejemet, de én most még jobban láthattam mindent. Kinga eközben egyre hevesebben zihált, vonaglott, alig tudtam bent tartani a farkam. Kisvártatva hatalmas nyögések közepette élvezett el, majd teljesen előre dőlt, úgy hogy a farkam kicsúszott a pinájából és szenvedélyesen lesmárolta a feleségemet. Aztán ugyanabban a pillanatban visszahasalt elém, bekapta a farkamat és olyan vadul kezdte el szopni, ahogy csak tudta.

Mindez olyan gyorsan történt, hogy szinte fel sem foghattam. Kb. öt másodperc telhetett el, amikor már egyszerűen nem bírtam tovább és ütemesen lüktetve beterítettem a fél arcát a gecimmel. Majd fél percig pumpáltam ki magamból folyamatosan az anyagot. Kinga meg csak nyelte-nyelte önfeledten. Pontosan eközben Csabi is begyorsított. Hatalmasokat lökött a nejemen, aki úgy nyögött, hogy szerintem még az utcán is hallották, aztán Ő is hatalmasat élvezett. Csabi abban a pillanatban kikapta a farkát a feleségem pinájából és kézzel ráverte az egészet. Kinga eközben az utolsó cseppeket szívta még ki a farkamból, majd a következő pillanatban már Csabi előtt térdelt és szenvedélyesen szájon csókolta.

A gecim még ott csorgott Kinga arcán, így Csabinak éreznie kellett az ízét. Annyira vadító volt a látvány, hogy nekem se kellett több. A feleségem még mindig ugyanabban a pózban feküdt hanyatt az ágyon, széttett lábakkal. Egy szempillantás alatt odatérdeltem és önfeledtem kezdtem el kinyalni a pináját. Csabi gecije folyt mindenhol a hasán, a combján, a fazonján, a pináján, én pedig olyan önfeledten nyaltam, hogy kisvártatva arra lettem figyelmes, hogy a feleségem teste ismét megremeg, zihál, majd hangos kiáltások közepette ismét elélvezett. Szótlanul, mosolyogva néztük egymást.

Nyugodtan zuhanyozzatok le. – mondta Kinga kis kivárással.
Zuhanyzás után még egy kicsit beszélgettünk. Mondanom sem kell, hogy akkor már leginkább csak a szex volt a téma.
Kb. éjjel 1 óra körül értünk haza. Én még szerettem volna beszélgeti a feleségemmel a friss élményekről, de Ő már nagyon fáradt volt, így lefeküdtünk.

Azóta egy hónap telt el. Csabit nem igen láttam. Még mindig sokat van külföldön. Kingaval viszont többször is összefutottunk jövet-menet a ház előtt. Már felvetette egy újabb találkozó lehetőségét, persze ha nekünk is van kedvünk hozzá. A múltkori ominózus este után másnap már beszélgettünk a feleségemmel a történtekről.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!