Öreg faszik és a nejem

Vannak az országban olyan wellness strandok ahol a szauna részleg ruhátlanul működik. Hat egy ilyen helyen voltam a feleségemmel akit látszólag nagyon felizgatott a dolog talán jobban mint kelett volna.
Egy teli napon gondoltunk a feleségemmel (39) hogy elmegyünk az egyik a lakóhelyünktől nem messze levő wellness strandra ahol majd jól kiszaunázzuk magunkat.

Amikor vettük a belépő jegyet a pultnál a hölgy mondta hogy a szauna részlegen külön házi rend van amit csak fürdő ruha nélkül használhatunk , maximum lepedővel fedhetjük el a testünket én annyira nem örültem de a feleségemet nem hatotta meg és mar vette is a jegyeket. Kicsit strandoltunk es mar mentünk is fel az úgynevezett szauna világba oda belépve néhol álló de többségében logó faszokat csupasz és szoros puncikat láttam kérdeztem a feleségem szeretne e maradni de mire ránéztem épp a bugyiját húzta mar le aztán jött a felső is . A személyzet adott a részünkre két fehér színű lepedőt amit magunk köre lehetett volna csavarni.

Először a 85 fokos szaunába mentünk be érve kicsit meglepődtem 5-6 idősebb férfi volt bent fehér lepedő nélkül kettőnek úgy állt a fasza mintha most szóltak volna fel aztán mikor jobbra néztem megértettem. Egy fiatal nő felült meztelenül. Az ajtó mellett a feleségem nem zavartatta magát és beült a férfiakkal szembe szét nyílt lábakkal hátra dőlve az összes egyből persze rátapadt és nézni kezdték.

Ezen felidegesedve kb 8 perc múlva kimentem és beültem egy hűsebb vízbe a feleségem már vagy 15 perce bent volt hat visszamentem én is a szaunába. Mikor beértem már csak 2 öreg volt bent és a feleségem. Abból az egyik pedig a feleségemet nézve verte a faszát a nejem pedig ezt nézi és mosolyog rá. Eszméletlen ideges lettem azonnal kivonszoltam a feleségem és kérdeztem mi volt ez??

Azt válaszolta hogy megkérdezte tőle az öreg hogy kiverheti-e rá a faszát és ő megengedte neki hiszen nem tilthatja meg! Ez nekem egy kicsit sok volt ám de izgató is ezért azonnal bementünk a wellness zuhanyzójába és baszni kezdtünk. A feleségem olyan nedves volt hogy hihetetlen. Tehát ő is fel izgult az öregekre vagy mi?

Éppen hátulról csinálom de csak finoman hogy ne csattogjon annyira. Belépett az öregember látszólag meglepődve nézett minket hiszen a szaunában veszekedtünk most meg itt dugunk. Beállt a mellettünk levő zuhanyzóba és ismét verni kezdte de akkor nem érdekelt. Nagyon fel voltam izgulva mar pár perc kúrás után.

Feleségem megengedte neki hogy miközben kúrom az öreg a mellet megfogja. Amint hozzáért már el is durrant a vén fasz és kapott belőle a feleségem is és én is. 15 percig kúrtam a feleségem pináját majd jól tele élveztem és mehetett szaunázni az öregekkel. Én pedig máshogy álltam hozza minden csajt jól megnéztem és flörtöltem velük ezután.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!