Pina Vera

Vera vagyok 16 éves.Pár hónapja izgultam rá a lejobb bnőmre.Persze ő nem tudja.Zsaninak iszonyú jó alakja van,bár én sem irigykedhetem.
Júniusban elmentünk túrázni a hegyekbe.Az erdőben találtunk egy tisztást.Letelepedtünk és beszélgetni keztünk.
-Hát nem jó itt?Jaj de olyan melegem van.Nem bánnád ha levenném a felsőm-kérdezte Zsani.Én csak bólintottam és éreztem teljesen ráizgulok.Így is történt.
Mivel nem volt rajta melltartó ezért a vékony topp mindent sejtetett.Én is levettem a felsőmet és ijedten vettem észre hogy a mell bimbóim megkeményedtek és várják a kényeztetést.Ő ezt észrevette és megkérdezte:
-Te felizgultál rám?-elvörösödtem és láttam a csillogást a szemében.Ekkor vettem észre,hogy az ő mellbimbói is megkeményedtek.
Odahajoltam hozzá és lesmárultam.Ő erre vissza.Levetkőztünk.Elkeztem nyalogatni a mellét.Gyorsan,gyorsan de amikor már majdnem elélvezett letérdeltem és a puniját keztem nyalni.Hevesen és hevesen.Majd Ujjazni kezdtem.Itt eljött a pont.Elélvezett.
Ekkor még észre se vettük hogy valaki figyel.Zsani a melleimet kezte izgatni majd lejjebb haladt és nyalni meg ujjazni kezdett. Én is gyorsan elélveztem.Akkor ott volt az idegen.Aki nem is idegen volt hanem a mostohaapám Zoli.Teljesen meztelen volt.Nagyon megijedtünk,hogy majd mindenkinek elmondja és akkor vettük észre,hogy feláll a farka.Odajött hozzám és nyalni kezte a punim.Erre én nagyokat sikongyattam.Zsani mintha érezte volna,odament és elkezte szopni közben pedig ujjazta magát.Majd abbahagyta a kényesztetésem és a farkát belém nyomta.Én sikoltottam a nagy élvezetben.Utána kivette és Zsanit is meglovagoltatta.Majd mégegyszer belém nyomta a farkát.Éreztem ahogyan bennem elélvez.Majd a kéjtől elolvadva csókolóztunk.Ekkor még eszembe se jutott nem használtunk óvszert.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!