Lökj tele!

Sziasztok!!! Tomy vagyok 22 éves amit most leírok 3 éve történt velem. A partnernőmtöl ha nem tetszik szeretnék előre is bocsánatot kérni. Lehet ha nem 300 kmre laktunk volna egymástól jártunk is volna. És kérek mindenkit ne itélje el a csajt mert ő nem olyan csak hát….
Pesten a 12. kerben egy kávézó ajtajába összefutottam egy helyes ari csajjal akin egy fehér nadrág és egy simulós felső volt a nadrág alatt mint később is kiderült elöl csipkés tanga. Nem volt ismerös a lány de mikor bemutatkoztunk egymásnak leesett az állam.
Én TOMY vagyok.
Én NIKA.
Tudjátok az az énekescsaj „A papa ne félts” számával.
Zavaromba el se akartam hinni. Meghívott az asztalukhoz,2 barátjával ült egy asztalnál. Az eggyik a volt pasija. Hülyéskedtünk iszogattunk és én próbáltam udvarolni Nikának. Amit az exe nem túl jó szemmel nézett ezt úgy adta tudtomra, hogy próbált szivatni. Búcsúzáskor számott cseréltem Nikával.
Másnap 8-kor csöng a mobil ő hívott. Randit beszéltünk meg 10.-re nála. Alig vártam a 10 órát. Mikor odaértem becsengettem Ő nyitott ajtót egy minibbnél is minibb szoknyába és egy szexis toppba amiből kint volt a gyönyörű hasa. Mondta a szülei nincsenek itthon. Bementünk és wiskyvel kinált amitől feloldodott a hangulat. odaléptem és szájon csókoltam és ő visszacsókolt. A kezem közbe a combjait simongatta majd kicsit feljebb haladt félrehuztam a tangát és elkezdtem simongatni a punciát majd elkezdtem ujjazni. Levetköztünk majd megmarkoltam a punciját, és feldugtam neki két ujjam. Húzogatni kezdtem ki-be, a mozdulatok gusztusos cuppanásokat keltettek. Nika ficánkolt a fenekével, hogy ujjaim hüvelye legérzékenyebb részein simíthassanak végig. Egyfolytában nyögdécselt, s én éreztem, mindjárt megint el fog menni.
Kihúztam az ujjaimat, és felhúztam a földről remegő testét.
– Álj négykézláb – kértem.
Azonnal engedelmeskedett, s közben lihegve megkérdezte:
– Honnan tudod… hogy… így szeretem?

Nem feleltem, csak finoman végigkarmoltam a domborodó gyönyörű segget, majd leguggolva belenyaltam csatakos pinájába. Zsófi felsikkantott, és éreztem, hogy hüvelye összerándul. Egy kisebb kielégülést élt át, bőven ontotta nedveit.
Mögéálltam, és odanyomtam a makkomat a bejárathoz. Zsófi felszisszent, nyögdécselése szapora lihegésbe váltott.
– Csináld… csináld már…
Még egy percig élveztem tehetetlen vonaglását, aztán belévágtam feszülő farkamat. A nő elnyújtott, kéjes nyögést hallatott, aztán vadabb, szinte állati hangokat, amikor egyre gyorsuló iramban döngetni kezdtem a cuppogó vaginát.
– ÓÓ…. Ez az… – sikoltotta, amikor éreztem, ismét elélvez. Én azonban még bírtam. Egészén a méhéig felnyomtam magam, egy kezemmel a hasa alá nyúltam, hogy csiklóját izgassam, olykor pedig durván megmarkoltam a mellét, úgy keféltem.
– Még… még… még… – elképesztően forró volt a teste, rángott a gyönyörtől, ide-oda dobálta a fejét. Óriásit sikoltott. – Dugjál!!
Iszonyú erővel tört rám az orgazmus, nyakam megfeszült, és szinte üvöltöttem én is a mennyezetnek.
– ÓÓÓÓÓÓÓÓó…
– Spriccelj! – sikoltott újból, hátranyúlt és nyirkos tenyerébe zárta a heréimet. – Lökj tele!

Rángó farkam engedelmeskedett is a parancsnak. Bőséges, sűrű ondóval árasztottam el telhetetlen ölét. Végül a hátára borultam, és csókoltam mindenütt, amíg mindketten meg nem nyugodtunk.
Kis idő elteltével felálltunk, kimentünk a konyhába, és készített valami ételt. Miután új erőre kaptunk, lezuhanyoztunk, aztán ismét visszamentünk az ágyba. Háromig folytattuk a szexelést, mert az anya négyre igérte, hogy hazér a munkából. Akkor kénytelen kelletlen elbúcsúztam tőle, és bár telefonszámot cseréltünk, s megígértük egymásnak, keressük még egymást, azóta sem beszéltem vele.
Tavaly megprobáltam felhíni de a hivott számon előfizető nem kapcsolható…..
Bár szeretném megismételni de a régi lakásba nem mennék. Ki tudja ki nyitna ajtót anya vagy a fiúja mit mondanék???
Aki tud róla valamit kérem irja meg elöre is köszike!


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!