Prosti lettem egy alkalomra

A férjemmel lerobbantunk az országúton. Az utolsó lakott települést kb. 1-2 perce hagyhattuk el. Nem túl messzire értünk a falu szélétől. A férjem visszasétált segítségért. Nem sokára meg is érkezett egy szerelő kinézetű emberrel. Aki benézett a motorház alá, majd pár perc múlva mondta, hogy meg van a hiba. Tízezerért meg is tudja javítani. Mivel már hazafelé tartottunk pár száz forint volt nálunk összesen.
-Honnan szerezzünk pénzt? – tettük fel a kérdést.
-Engem nem érdekel, amíg nincs pénz nem látok hozzá – mondta és elment.
Teltek, múlt az idő ott álltunk az út szélén, motorháztető felnyitva. Egyszer csak megáll egy autó mellettünk. A sofőr kérdezte mi a baj? Elmondtuk majd megvonta a vállát és tovább hajtott. Nem volt túl nagy a forgalom. Megint megállt egy autó. Neki is elmondtuk, hogy pénzre van szükségünk, mert ingyen nem vállalják a javítást. A férfi gondolkozott, közben engem nézegetett. Majd így szólt.
-Van nála ötezer forint, ha jót teszek vele, akkor ennyivel tud segíteni.
Azt hittünk rosszul hallunk. A férjem majdnem neki ment. A fickó azt mondta –Gondoljátok át, pénz nélkül lehet, hogy holnap is itt lesztek.
-Még is hogy gondolja? – kérdeztem
-Behajolsz az autóba, a szoknyát felhajtjuk, bugyi lecsúszik és hátulról berakom neked. –válaszolta.
Egy perc kínos csend következett. A fejembe lejátszódott, hogy másfél óra alatt ez a második autós aki egyáltalán megállt nekünk. Összenéztünk a férjemmel, majd egy elég hülye javaslattal álltam elő:
-Oké, csináljuk így, de a férjem fogja a kezemet.
A fickó megvonta a vállat. Átmentem az autó másik oldalára, a férjem beült a volán mögé. Kinyitottam a jobb oldali ajtót. A szoknyám alá nyúltam lehúztam a bugyimat a térdem alá, majd előre hajolva rátámaszkodtam az anyós ülésre. A férjem néztem ő megfogta a kezemet. Közben a fickó felhajtotta a szoknyámat. Friss szellő simogatását éreztem a punci szőröm között amint lehúzta rólam a bugyimat. Halottam, hogy a nadrágját gombolja ki az idegen, majd ruha susogását, ahogy letolja a nadrágját. Aztán fitymacsattogás hangja, párszor meghúzogatta magának, hogy meglegyen a kellő merevsége, majd bal kezével megfogta a derekamat, a másik kezével pedig a farkát igazította a hüvelyemhez. Mondanom sem kell, teljesen száraz voltam, ettől egy kicsit megijedtem. Nem nyomta egyből belém a péniszét, hanem elkezdte a simogatni vele a puncimat. Ennek meg lett rövidesen a hatása, mert beindult puncim nedvesedése, ezt ő is érezte, mert egy határozott mozdulattal behatolt. Kikapcsoltam az agyamat és tűrtem, hogy ütemesen mozogjon bennem. A farka olyan volt, mint a férjemé kényelmesen ki-be járt bennem. Mindkét kezével a derekamat fogta, a férjem az én kezeimet. Aztán egyszer csak ritmust váltott kb. háromszor tövig benyomta, majd az utolsónál nem is húzta vissza, hanem bent hagyta és teljes súlyával ráborult a hátamra. Éreztem, hogy a hüvelyem megtelik a spermájával. Így maradt jó néhány másodpercig. Majd óvatosan kihúzta belőlem a nemi szervét. Lihegett egy picit közben öltözködését hallottam. Elengedtem a férjem kezét gyorsan a letolt bugyim után nyúltam és felhúztam. Szembe fordultam vele ki volt teljesen pirosodva valószínűleg én is. Zsebébe nyúlt elővette a pénzt és kezembe adta.
-Ennyit tudtam segíteni, sziasztok – mondta, majd gyorsan oda ment az autójához, beült és elhajtott.
A férjemmel nem szóltunk egymáshoz. Ő ki se szállt a kocsiból én pedig a kocsi oldalának támaszkodtam. A tájat nézegettem közben kezdett lemenni a nap. Ekkor érzékeltem, hogy megint megáll mellettünk egy autó. Egy szikár ember szállt ki belőle, sárga pólót viselt és munkás nadrágot. Elég durva megjelenése volt.
-Megállt az autó? – kérdezte köszönés helyett.
-Igen – válaszoltam – Még ötezer forintra lenne szükségünk. Természetben tudok fizetni. –folytattam nyíltan.
-Úgy érted, ötezerért megdughatlak?
-Hát tulajdonképpen ez a lényeg.
Nekem már teljesen mindegy volt, minél hamarabb szerettem volna hazaérni. A sárgapólós csak nézett becsmérlően. Azt hittem elsüllyedek szégyenemben.
Majd megszólalt:
-Na, jó megegyeztünk – kinyitotta a kocsink hátsó ajtaját miközben fejével biccentett folytatta – gyere feküdj be ide hanyat.
Én megadólag elfeküdtem. Benyúlt a szoknyám és a fenekem alá és gyors mozdulattal lehúzta a bugyimat és át dobta az első ülésre. A lábaimat szétnyitotta. És meredten nézte a testemet. Teljesen nyitott voltam számára.
-Hú, neked szőrös pinád? És csupa geci. Hányan basztak már meg előttem?
Közbe betette a farkát a pinámba. Elég könnyen ment. Durván mozgott rajtam.
-Ú a kurva anyádat, tocsogsz a gecitől. Baszza meg, ha elkapok valami fertőzést tőled, akkor megkereslek.
-Na nézzük ezeket a csecseket – ezzel felhajtotta a pólómat és a melltartóm kosarát is feltolta. Kibuggyant a cicim.
A melleimet kezdte markolászni, mint valami gumilabdákat.
-Na, hány gyereket neveltek ezek a tőgyek, Jól meg vannak ereszkedve.
-Hármat – válaszoltam.
-Bazd meg, hát jól szétszopták a csöcsödet, a pinád is jól ki van tágulva, alig szorítja a faszomat.
Folyamatosan mocskos szöveget nyomott, amit megpróbáltam nem meghallani. Csak pénzre és egy forró fürdőre gondoltam. Majd hörögve elélvezett. Megint éreztem a hüvelyemben a forró spermát.
Nem húzta ki a farkát ameddig az le nem lankadt. Letápászkodott rólam. A puncim halkan cuppant, ahogy elhagyott a sárga pólós.
-Ú geci, ez megvolt. Na, nem számítottam rá, hogy ma még baszni is fogok egy ilyen úrinővel. A kúrva anyádat. Na, most még gecisebb lettél.
-Kérjük a pénzt – hallottam a férjem hangját.
Majd egy pofon csattant.
-Ezért a használt ribancért ennyi jár, menjetek a picsába.
Felültem a férjem akkor tápászkodott ki az árokból ahová a pofon repített. Azt hittem elájulok. Ingyen basztak meg. Ültem és hangosan zokogtam. A férjem a pofon helyén dörzsölte az arcán. Nem szólt de láttam rajta, hogy mindjárt felrobban.
Nem tudom mennyi idő telt el. Megint egy autó állt meg mellettünk. Lehajtott fejjel a könnyeimet nyeltem.
-Mi történt Önökkel? – hallottam egy férfi hangját.
-Lerobbantunk a kocsinkkal és mivel nem volt pénzünk a szerelőt kifizetni a feleségem a testével próbált pénzhez jutni, de az utolsó kuncsaft lelépett fizetés nélkül.
-Mennyi pénzre van szükségük én segítek szívesen.
-Még ötezer – válaszolta a férjem.
Felnéztem. Egy öltönyös irodakukac állt mellettünk. Benyúlt a zsebébe elővette a pénztárcáját, kivette az ötezrest két újja közé fogta és a férjem felé nyújtotta. A férjem hitetlen arccal nyúlt érte. Aztán az öltönyös visszább vette a kezét.
-Azért nem ennyire egyszerű a dolog. Egy kis orális kényeztetést kérek. – mondta.
Na, azt már nem – gondoltam magamban.
– Még pedig tőled – folytatta és a férjemre nézett.
Összenéztünk a férjemmel, hát ez a nap csúcspontja. Állt egy pillanatig hármunk közt a levegő. Az öltönyös megérezhette a bizonytalanságot. Ezért átvette az irányítást. Letolta a nadrágját és beült a kocsink anyósülésére. Megfogta a férjem kezét és maga elé húzta. A férjem, mint a lassított felvételen, letérdelte jobb kezével megfogta az öltönyös még ernyedt farkát és a szájába vette. Azt hittem ez egy rossz álom, nézem, ahogy a férjem egy idegen férfi faszát szopja. A következő gondolatom az volt, hogy amióta a férjemmel vagyok más férfi nemi szervét én még nem is láttam. Ültem és néztem Őket, közben az öltönyösnek már merevre szopta a faszát a férjem. Az aktus közben egyszer csak előre hajolt az öltönyös és belenyúlt a férjem nadrágjába. Addig matatott amíg ki nem szabadította a férjem faszát. Villámcsapásként ért, amikor észrevettem, hogy a férjem fasza kőkemény. A férjemet felizgatta az, hogy fasz van a szájában! Az idegen a férjem makkját simogatta a hüvelykujjával, miközben a férjemet szopatta. Majd hirtelen mindkét kezét a férjem fejére tette és rászorította a faszára. A férjem abbahagyta a szopó mozdulatot. Próbát szabadulni.
– Az árban benne van a gecinyelés is, úgyhogy nyeljél picinyem.
A férjem cumizó mozdulatokat tett a szájával. Az öltönyös pedig nem engedte el a fejét.
– Nyald szépen tisztára, egy cseppet sem akarok látni a faszocskámon- mondta.
A férjem kivette a szájából a faszt és akkurátusan a nyelvével tisztára nyalogatta. Amennyire láttam alapos munkát végzett csak a nyála maradt a segítőnk faszán.
Amikor végzett az öltönyös és a férjem is felálltak, a férjemnek elmúlt a merevedése, helyére tette a faszát. Az öltönyös elégedett arcot vágott ismét elővette az ötezrest. És mosolyogva átnyújtotta a férjemnek. Beült az autójába és elment. Én is felálltam a hátsó ülésről. Ekkor vettem észre, hogy a belőlem kifolyó két adag geci teljesen eláztatta a szoknyámat.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!