A részeg sógornő megkefélése

A férjem és a lányom a szüleimnél voltak. Elutaztak pár napra, hogy én pihenhessek itthon. Egyik este átjött a barátnőm és tartottunk egy görbe estét. Fogytak az italok, az idő pedig egyre közeledett éjfél fele mikor valaki csengetett. Kimentem megnézni ki az és láttam, hogy a férjem huga jött. Már a kapuban észrevettem, hogy nem teljesen józan de azért képben van. Beengedtem… és de jól tettem.
Lilla 16 éves,170 magas, hosszú barna hajú kis szépség aki most kezdett nemi életet élni. A barátnömet Nikit megkértem szaladjon még haza piáért úgyis a szomszédban lakik.
Lillával beszélgettünk sok mindenről és egyszer csak megcsókolt. Én pedig vissza. Tudtam, hogy Niki hamar visszaér ezért Lillát behúztam a fürdőbe és bezártam az ajtót. Felkaptam az ölembe és neki nyomtam a falnak úgy csókoltam ahol értem. Nyögdécselt de közben megjegyezte, hogy Ő a pasikat szereti. Vettem a célzást és elővettem a fürdőszoba szekrényből egy felcsatolható péniszt és felcsatoltam. Ő addig alulról levetkőzött. Letérdeltettem és hagytam had szopja. Szopta és pedig jól torkon basztam. Utána felkaptam megint és jó keményen benyomtam neki. Durván és gyorsan húzkodtam ki-be, közben a gyönyörű nagy melleit szopkodtam és faltam. Nagy nyögések közepette elment. Ekkor visszaért Niki kértem várjon a konyhába mindjárt megyünk csak beindítjuk a mosógépet.
Lillát megfordítottam, hogy nekem háttal legyen, és kőkeményen betoltam a seggébe mire Ő felsikoltott (szerencse hogy ment a mosógép) én pedig a karja alatt átbújtam és szívtam a melleit és csókolgattam Őt is. A làtvàny ahogy Őt baszom és a kezembe járnak a hatalmas mellei és masszírozhatom Őket közben nyög és élvezi hamar elvitt engem is.
Elmentünk mindketten. Ott akkor még egy utolsó csókot váltottunk és kimentünk a fürdőböl.
Ahogy a fürdőszoba ajtó becsúkodott mögöttünk úgy a mi útjaink sem keresztezték egymást többé.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!