Retroszex Lilivel

Az egész két éve kezdődött Jugoszláviában. Egy tánctáborban voltam a barátnőmmel meg a húgommal. A próbákon észrevettem, hogy az egyik lány folyamatosan engem bámul. Jól nézett ki, ki is kezdtem volna vele, de a barátnőm…

Úgyhogy csak messziről szemezgettünk. A tábor utolsó estéjén azonban olyan dolog történt, amire senki sem számított: az egész társaság bepiázott, és mindenki mindenkivel csókolózott. Én is megragadtam az alkalmat, és odaléptem ahhoz a lányhoz (Lili). Elcsattant a csók, majd a fülembe súgta a sátorának számát, és hogy vár 10 perc múlva. Meg is találtam a sátort, jó nagy, 4 személyes volt. Persze csak egyedül volt bent, anyaszült meztelenül a takarója alatt. Meg sem szólalt, rögtön elkezdte tépni rólam az inget és a nadrágot. A kisfőnök persze már vigyázban állva várta, hogy kiszabaduljon…

Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama „franciába”. Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a „lovagló” választ kaptam. Megfordultunk hát, és lassan beleereszkedett. Mennyei érzés töltött el, mikor elkezdett mozogni, hangosan lihegni. A vége az lett, hogy belé eresztettem egy jókora dózist, aztán még egyet csókolóztunk, majd felöltöztem, és sietve elhagytam a sátort.

Két hét múlva jön egy levél, hogy októberben fönt lesz Pesten egy hétig, nem akarnék-e találkozni vele? Persze, hogy igen volt a válaszom. Mikor Pesten először találkoztunk, még csak puszival köszöntöttük egymást, de már csókkal búcsúztunk. Megbeszéltük, hogy mivel egyedül van a szobájában, ott „alszok” nála. Csakhogy mire a sörözőből beértünk hozzájuk, már nem volt egyedül. Az asztalon egy levél várta, hogy bocs, de az öreg házaspárnak nem találtak máshol helyet. Így aztán a 3 ágyból 1 maradt nekünk, de elég is volt.

Nem zavartatva magunkat oldalra fordulva kezdtünk az akcióba, persze teljes csöndben (eléggé nyekergett az ágy a mi hangunk nélkül is). Előkerültek a régi pózok, újak születtek. De amikor széttártam a szeméremajkakat, és belenyaltam a puncijába, felsikoltott! A mellettünk fekvő öreg házaspár majdnem felébredt, de szerencsénk volt. Szóval nyaltam, nyaltam, ő meg szopott rendületlenül. Egyszer csak azt mondta, forduljunk meg, és hátulról is tegyem be neki. Tudtam, hogy szex őrült, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire. Betettem neki hátulról, és itt is elélvezett kétszer egymás után. Nekem is sikerült elmenni egy párszor, de e tekintetben ő nyert, ami nekem nagyon tetszett.

Másnap reggel, mikor fölébredtünk, a házaspár már nem volt bent. Egy gyors menet tehát reggel is összejött, ami másfél órára sikeredett. Lilivel azóta nem találkoztam, most egy másik jugoszláviai barátnőm van, akivel rendszeresen találkozom, és hosszú-hosszú éjszakákat töltünk el egymás kielégítésével.

De ha Lilivel még egy éjszakát együtt tölthetnék, a kezemet odaadnám érte!


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!