Röpke sztriptíz

Erika nagyon sokat űzi az ipart, amíg én nem tudok 100%-osan, hogy meglegyen minden betevő falatkánk és a pelusravaló is Lilibabának. Sajnálom sokszor, amikor olyan kimerülten ér haza, ezért arra gondoltam, hogy egy kis meglepetést készítek neki, ami biztosan jólesik. A múltkori Halloween party óta buzgóbban imádkozunk, és az adventet is különlegessé akartam tenni a magam módján. Szereztem pár gyertyát, mert az az ünnep lényege.

Illatos fürdőt csináltam Erikanak kezdetben, öntöttem bele mentás tengerisót és valami vágyfokozó olajat. A fene se tudja milyen, még az egyik hálás kuncsafttól kaptuk. Teletettem a kád szélét gyertyákkal.

Aztán amikor Erika hazaért szétdugva igazán hálásan süppedt az illatos forróvízbe.

Meggyújtottam körülötte pár gyertyát, mert hát advent van, és benyomtam a magnóba egy hipnotikus vetkőztetős zenét. Erika tesó, aszitte, hogy ennyi az élvezet, de csak most jött a java! Aztán behúztam a fürdőszobafüggönyt, és egy reflektort állítottam hátrébb és a függöny és a lámpa közé álltam, és akkor az jól megvilágított, és a tesó csak a körvonalaimat látta.

Elkezdtem ringani meg kígyózni meg körözni, és lassan gomboltam ki a ruhámat, és úgy forgolódtam a fényben, hogy a tesó jól lássa a lényeget. Hegyesedtek a bimbóim az izgalomtól és az adrenalintól. Aztán egyenként tök lassan megszabadultam az összes ruhadarabomtól és simogattam magam és akkor már Erika könyörgött, hogy jöjjek ki a függöny mögül.

Akkor aztán lassan előléptem és már nem volt rajtam semmi csak a piros tűsarkúm meg a fekete tangám, amit tőle kaptam a névnapomra és meg akart érinteni, de mondtam, hogy az tilos. Aztán mondtam neki, hogy vegye le a tangámat, de úgy, hogy nem ér hozzám. Beleléptem mellé a kádba terpeszben a két combja mellett, ő felült és ő a fogával elkezdte lehúzni a kis fekete csipkét miközben saját punciját is simogatta és engem nyalogatott, ahol ért, és amikor végül kiléptem a csipkéből, akkor feltettem az egyik lábam a kád peremére, és hagytam, hogy benyaljon nekem. Hát elgyengültem nem tudtam tovább ellenállni. Megfogtam a tarkóját és még mélyebbre húztam magamba. Ő meg készségesen szopogatta a csiklómat, hogy azonnal sikoltozni kezdtem az önkívülettől, aztán a szabályokkal ellentétben már nem tiltakoztam, amikor az ujjait belém fúrta, hanem átadtam magam neki és éreztem, hogy elönt az első orgazmushullám


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!