Röpke sztriptíz

Erika nagyon sokat űzi az ipart, amíg én nem tudok 100%-osan, hogy meglegyen minden betevő falatkánk és a pelusravaló is Lilibabának. Sajnálom sokszor, amikor olyan kimerülten ér haza, ezért arra gondoltam, hogy egy kis meglepetést készítek neki, ami biztosan jólesik. A múltkori Halloween party óta buzgóbban imádkozunk, és az adventet is különlegessé akartam tenni a magam módján. Szereztem pár gyertyát, mert az az ünnep lényege.

Illatos fürdőt csináltam Erikanak kezdetben, öntöttem bele mentás tengerisót és valami vágyfokozó olajat. A fene se tudja milyen, még az egyik hálás kuncsafttól kaptuk. Teletettem a kád szélét gyertyákkal.

Aztán amikor Erika hazaért szétdugva igazán hálásan süppedt az illatos forróvízbe.

Meggyújtottam körülötte pár gyertyát, mert hát advent van, és benyomtam a magnóba egy hipnotikus vetkőztetős zenét. Erika tesó, aszitte, hogy ennyi az élvezet, de csak most jött a java! Aztán behúztam a fürdőszobafüggönyt, és egy reflektort állítottam hátrébb és a függöny és a lámpa közé álltam, és akkor az jól megvilágított, és a tesó csak a körvonalaimat látta.

Elkezdtem ringani meg kígyózni meg körözni, és lassan gomboltam ki a ruhámat, és úgy forgolódtam a fényben, hogy a tesó jól lássa a lényeget. Hegyesedtek a bimbóim az izgalomtól és az adrenalintól. Aztán egyenként tök lassan megszabadultam az összes ruhadarabomtól és simogattam magam és akkor már Erika könyörgött, hogy jöjjek ki a függöny mögül.

Akkor aztán lassan előléptem és már nem volt rajtam semmi csak a piros tűsarkúm meg a fekete tangám, amit tőle kaptam a névnapomra és meg akart érinteni, de mondtam, hogy az tilos. Aztán mondtam neki, hogy vegye le a tangámat, de úgy, hogy nem ér hozzám. Beleléptem mellé a kádba terpeszben a két combja mellett, ő felült és ő a fogával elkezdte lehúzni a kis fekete csipkét miközben saját punciját is simogatta és engem nyalogatott, ahol ért, és amikor végül kiléptem a csipkéből, akkor feltettem az egyik lábam a kád peremére, és hagytam, hogy benyaljon nekem. Hát elgyengültem nem tudtam tovább ellenállni. Megfogtam a tarkóját és még mélyebbre húztam magamba. Ő meg készségesen szopogatta a csiklómat, hogy azonnal sikoltozni kezdtem az önkívülettől, aztán a szabályokkal ellentétben már nem tiltakoztam, amikor az ujjait belém fúrta, hanem átadtam magam neki és éreztem, hogy elönt az első orgazmushullám

(Visited 41 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!