Sorsdöntő találkozás

– Vigyázz! Nem látsz a szemedtől?! – mordult a férfi, mikor egy lány beleütközött az utcán.
– Nagyon vicces, seggfej! – feleselt vissza a lány.
A férfi visszafordult és a lány elé vágott. Nem szerette, ha visszabeszélnek neki. Elálta az utat a lány előtt, aki így újra neki ütközött. A férfi ekkor vette észre, hogy a lány vak.
– Mit akarsz?! – kérdezett a lány türelmetlenül.
Utálta mikor az emberek szórakoztak vele, csak azért, mert vak.
– Jézusom, te vak vagy! Sajnálom, amit az előbb mondtam, nem vettem észre.
– Semmi gond, de most elhúznál az utamból?
– Egy pillanat.
A férfi elgondolkodva nézte a lányt. Olyan ismerősnek tűnt neki. Hosszú fekete haja, egészen világos kék szeme, karcsú, arányos teste és szép arca volt. De nem csak a kinézete tűnt ismerősnek, hanem a modora is. Ahogy rögtön támadott, de azt is inkább védekezésül tette.
– Én ismerlek téged. – jelentette ki határozottan. – Te Elison Smith vagy.
– Honnan ismersz? – ijedt meg a lány.
Neki egyáltalán nem tűnt ismerősnek a férfi hangja.
– Ugyanabba a gimibe jártunk. Két évvel fölötti osztályba jártam. Will vagyok.
– Will Harris?
– Igen.
– Már emlékszem! – nyugodott meg a lány.
Ismerte a férfit. Mindig megvédte ha valaki belekötött az iskolában, Ő volt a második ember a barátnőjén kívül, aki segített neki a suliban.
– Valahogy mindig a közelemben voltál, és segítettél, ha úgy ítélted meg, hogy szükségem van rá.
– Igen.
Tulajdonképp, gimiben szerelmes volt a lányba, és egyáltalán nem zavarta, hogy látássérült. Sőt csodálta, amiért olyan kaményen próbálkozott, hogy normális élete lehessen. És most, hogy találkoztak, a régi érzelmei újra lángra kaptak. Újra azt érezte, hogy mindenképpen meg kell védenie ezt a lányt, és hogy el kell érnie nála, hogy ő is úgy szeresse, mint ő. Hogy ő váljon a legfontosabbá az életében.
– Merre igyekszel? – kérdezte meg végül, habár egyáltalán nem akart elválni tőle.
– Hát, leginkább haza.
– Nincs kedved meginni velem egy üdítőt?
– Miért ne? De neked kell vezetned. – mosolyodott el a lány.
A férfi ezt a mosolyt tündérinek találta, de a szerelmes szív mindent szépnek és jónak lát a kedvesében.
Két órán át beszélgettek. Felelevenítették a régmúlt időket, és jókat nevettek a gimis énjükön.
– Mennem kéne most már. – mondta a lány.
– Rendben, mondd merre és elkísérlek.
– Ne. Inkább mondd meg hol vagyok és felhívom az ápolóm.
A lány röviden elmondta, hogy egy ápoló segít neki a mindennapjaiban, hogy elboldoguljon. A munkájában is sokat segít.
A férfi mielőtt az ápoló megérkezett volna, randira hívta a lányt, aki boldogan beleegyezett. Már most vonzódott a férfihez.

Ezt követősen sokszor találkoztak. A második ranidjukon már engedte, hogy a férfi megcsókolja, és a csókja olyan édes volt, mint a méz. Először finoman csak megérintette a száját, aztán egyre vadabbul csókolta, míg végül már legszívesebben ott helyben magáévá tette volna.
És ez így ment egy hónapig. Aztán a lány elfogadta a meghívást a férfi lakására. Előtte moziba mentek, és késő este bandukoltak haza fele. Végül megérkeztek a férfi lakásához és bementek. Ahogy nyílt az ajtó a férfi azonnal rátapadt a lány szájára, akinek még volt annyi lélekjelenléte, hogy becsukta maguk mögött az ajtót.
A férfi egyre vadabbul csókolta és kezével felfedző útra indult a lány testén. Ruhán keresztül végig simított a mellén, majd le az oldalán és a fenekén, és vissza. De ezúttal már a felsője alá csúsztatta be a kezét, miközben egyszer sem vált szét az ajkuk. Egyre terelte beljebb a lányt a hálószobájába , majd finoman rádöntötte az ágyra. A lány hallgatózott és hallotta, ahogy a férfi leveti magáról az ingjét, amit még ő gombolt ki az előbb. Megérezte a férfi kezét ismét a mellén és aztán száját a sajátján. Ellenállás nélkül tűrte, hogy a férfi levegye róla felsőjét és egy kis ideig babrálva levegye a melltartóját. A férfi csodálattal nézte a lány kerek, formás melleit, majd szájába vette az egyik mellbimbóját és forró nyelvével simogatni kezdte. A másikat pedig kezével ingerelte, és felváltva. A lány hangosan sóhajtozva tűrte a játékát, de ő sem maradt tétlen. Ott simogatta a férfit, ahol csak érte. Ezután a férfi kigombolta a lány farmerját és egy laza mozdulattal lehúzta róla a bugyijával együtt. Így már anyaszült meztelenül feküdt előtte a lány kiszolgáltatva neki. Ráfeküdt óvatosan a lányra és újra megcsókolta, miközben kezével végig simított már nedves hasítékán, egyik ujját félig bedugva nyílásába. A lány erre az érintésre hangosan felnyögött és feltolta csípőjét, hogy jobban érezze a férfi ingerlő ujjait. Ekkor finoman először csak egyet teljesen belemártott a lányba, és hirtelen észre vette , hogy a lány még szűz. Hosszan simogatta barlangját, hogy minnél jobban felizgassa, és minnél fájdalommentesebben tudjon majd belehatolni. Óvatosan belecsúsztatta második ujját a lányba, aki immáron már nem bírta tovább és egy hatalmas orgazmus vett rajta erőt. Messze fenn a mennyben érezte magát és gátlástalanul adta át magát a gyönyörnek, amit a férfi okozott. De nem sokáig hagyta pihenni. Szájával végig csókolta egész felsőtestét, belenyalt köldökébe, majd csókokkal borította belső combját egyre feljebb haladva, míg elérte nemiszervét. Könyörtelenül belenyalt a lány nyílásába, nyelvét időnként bedugva amilyen mélyre csak tudta. Jó darabig ingerelte. Egészen orgazmus közeli helyzetbe hozta, de nem hagyta elmenni.
Újra a lány fölé került megcsókolta, ízelítőt adva saját nedvéből, majd mélyen a szemébe nézett némán kérve az engedélyét, hogy belehatolhasson. A lány bólintott. A férfi megcsókolta és abban a pillanatban behatolt a lányba.
A lány először éles fájdalmat érzett, de ez hamar elenyészett. A férfi ekkor mozgásba lendült. Először lassan minden mozdulatot kiélveze mozgott a lányban, majd egyre gyorsabb tempót kezdett diktálni, amihez a lány is igazodott. Nem telt sok időbe egyszerre jutottak el a megváltást jelentő gyönyörhöz.
Mikor a férfi magához tért orgazmusa után, hálásan csókolta meg a lányt.
– Örülök, hogy én lehettem az első számodra.
– Örülök, hogy te voltál az első – felelte a lány.
– Régóta vártam már erre a pillanatra. Az első perctől fogva, hogy megláttalak a suliban vonzódtam hozzád, ami később szerelemmé alakult át. Szeretlek Elison. – súgta a férfi szenvedélyes vallomását a lány fülébe.
– Én is.
A felelet alig volt több egy sóhajtásnál, mégis a férfi tisztán hallotta. Újra megcsókolta a lányt és az éjszaka folyamán újra és újra bebizonyították egymás iránti érzéseiket.
Hosszú boldog kapcsolatnak néztek elébe, aminek az sem volt akadálya, hogy a lány vak volt. Érezték, hogy megtalálták az igazit egymásban, és megígérték egymásnak, hogy soha nem válnak el többé, minek megpecsételése az esküvőjükön kimondott igen volt.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!