Pornó a sötét vonaton

Sötét vonatkocsiban ültünk, én kivágott blúzban, miniszoknyában, combfixben, keresztbe tett lábbal. A kalóz már rég szundikált valahol. Kezed hajammal játszott, majd azt éreztem, hogy már nem azt simogatod….hanem mellem. Tetszett a játék, így vártam mi történik. Lassan benyúltál a melltartómba s kerested a mellbimbóm… sóhajtva vettem tudomásul, hogy izgatsz. Egyre jobban élveztem, halk nyögésekkel. Majd te fogtad, átültél velem szemben s letoltad a nadrágod… ágaskodó farkaddal néztem szembe. Megnyaltam a szám, s levettem én is a szoknyát… Eléd álltam, s te lehúztad rólam a tangát. Majd letérdeltem, és finoman megnyaltam péniszed hegyét, lehuny szemmel nyögtél fel. – Ez az baby, szopd le a szerszámom. -s én tövig nyomtam a számba, majd kihúztam lassan, élvezettel.

Remegtél a kéjtől. Ütemes szopásba kezdtem. Élveztem nagyon, ahogy nyögsz minden alkalommal, ha kivettem és betoltam a számba kemény farkad. Ekkor megállt a vonat… kérdőn néztem rád, ha bejön valaki? De szerencse, nem jött, így felhúztál, s fenekem megfogva, nyalni kezdted a puncim… Aaaaahhhh, de jól nyalsz, körkörösen, lassan.. így szeretem. Nyelved játszott érzékeny csiklómon, csípőmmel mozogtam, s te egyre beljebb nyomtad a nyelved… puncimban járt teljesen most már, ki be húztad. – Ohmm, elélvezek olyan jó-nyögtem. Kéjes sóhajok töltötték be a vonatkocsit. Élvezésemtől beindultál, odarántottál, és én öledbe ültem… éreztem farkad mered a puncimhoz ért, ahhhhhh. Elhelyezkedtem, és lassan, élvezve beleültem. Felnyögtünk mind a ketten. – Baby, micsoda szűk punci vagy, és nedves, oh igen, imádom dugni! Mozogni kezdtem rajtad, fenekemet fogtad, és tövig rántottál farkadra. Egyre jobban dugtál, meg kellett kapaszkodnom a csomagtartóban…

Ekkor felnéztem… Egy pasi ült távolabb a félhomályban és széttárt lábakkal a farkát simogatta a nadrágon át. No, adjunk műsort-gondoltam. Kéjesen kibontakoztam a blúzból, majd lovaglásom közepette, levettem a melltartót is. A pasi még jobban elnyúlva, most már farkát a nadrágból kiszabadítva nézte a különszámomat. Elkezdtem izgatni a mellemet, míg a pasival szemeztem. Olyan kéjes érzés volt, mint semmi eddig, hogy dugás közben egy idegen férfi maszturbál. Annyira felizgatott hogy néznek dugás közben, hogy éreztem elélvezek… még hevesebben mozogtam, hangosan nyögtem, hadd hallja a kis nézőnk is, mennyire jót élvezek. – Hm, de vad vagy- nyögted, míg lovagoltalak -igen felizgultál baby. Nem árultam el, hogy nézőnk van. A pasi keményen masztizott, s ő is a vége felé járt… Kéjes sikításom is azt jelezte, elöntött a orgazmus, de éreztem, hogy melegség önti el a puncim… belém élveztél.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!