Szextanárnő 5.

Pár hete az egyik zongoratanárnő a zeneiskolából átjött valamit keresni az Interneten. Segítettem neki, közben beszélgettünk, nevetgéltünk. Szóba került, hogy a tv-jét el kellett vinni szerelőhöz és amióta visszahozta nem szép a hangja. Természetesen mint műszaki ember, azonnal felajánlottam, hogy felugrom és megnézem valamelyik este. Majd telefonál vagy rám kiabál, mondta Zsuzsa!
Már majdnem el is felejtettem a dolgot, mikor két hét múlva az utcán elkapott és megbeszéltük, este hét fele felugrom hozzá. Kicsit késtem, de fél nyolc fele felcaplattam a hetedikre. Ő már felkészült mindenre, frissen fürödve, otthonkában sörnyitóval a kezében várt. A tv-dolog nem tartott 10 percnél tovább. Utána leültünk és beszélgettünk erről-arról. Szóba került a szex is, de csak érintőlegesen. Negyed óra múlva felajánlotta, hogy játszik nekem valamit a zongorán. Egy régi nagyanyai örökség, egy Bösendorfer állt a sarokban. Jó masszív egy darab. Persze kértem, hogy játszon valamit én meg odakönyököltem a zongorára féloldalról. Beethovent játszott, de a harmadik negyedik akkord után a kottája leesett a földre, én meg ugrottam is a zongora alá.
Ott ért egy kellemes meglepetés. Ugyanis az otthonka izgatóan szétnyílt és láttam, hogy bugyi az nincs a csajon. De még nem mertem semmi akcióba kezdeni. A háta mögé kerültem és a válla fölött áthajolva tettem a helyére a kottát. Zsuzsa köszönömként a fejével nekemdőlt és szerintem azonnal érezte, hogy a zongora alatti látvány jót tett az ingereimnek. Mondanom se kell, két perc múlva az a fránya huzat megint levitte a kottát és én már úgy buktam le, hogy onnan nem jövök fel, amíg közelebbről meg nem nézem a punciját. Amikor elkezdtem a zongora alatt négykézláb mászni és megérintettem a térdeit egy pillanatra megbicsaklott a zene, majd folytatta tovább. Felnéztem, ő meg le rám és megnyalta az ajkait. Na, gondoltam ebből nagy nyalakodás lesz.
Kicsit széjjelebb toltam a lábait, a köntöst pedig feltűrtem és elkezdtem simogatni a térdeit, a combjait, a hasát. Éreztem, ahogy gyorsul a lélegzete és elkezdtem apró puszikkal közelíteni a pinusához. Gyorsan levettem az ingemet, hogy az se zavarjon. Amikor az öle közelébe értem az arcommal, megcsapott az a kellemes illat, ami csak olyan punciból jön, amelyik nagyon kívánja a törődést. Egyre jobban szétterpesztettem a lábait és elkezdtem lassan, gyengéden nyalogatni a nagyajkait. Egyre gyorsabb ütemben zongorázott én pedig egyre mélyebbre nyaltam be. A forró és nedves puncija átvette a nyelvem ritmusát, aztán az egész csípője mozogni kezdett és Beethoven átment Liszt disszonáns zenéje felé. Amikor elkezdtem szopni a csiklóját és két ujjal dugni felváltva a barackot, már abbahagyta a zongorázást és kezeivel a fejemet tolta egyre beljebb.
A lábait felhúzta a zongoraszékre és teljesen felém nyomta a punáját. Szinte ömlött belőle a lé, én meg csak nyaltam, szívtam és nyeltem. A derekam ugyan majd kitört, de nem hagytam abba, amíg el nem élvezett. Persze, még egy utolsó löketként a popsiját is megujjaztam és a nyelvemet mélyen belenyomtam a puncilyukba. Amikor ráborult a zongorára és kéjesen zihált, újra lassabban kezdtem nyalni és tisztára kinyaltam minden cseppjét. Kikászálódtam a zongora alól és lerogytam az ágyra. Zsuzsa 2 perc múlva megjelent mögöttem, már az otthonka se volt rajta és arra kért feküdjek hasra, mert szeretne megmasszírozni először is. Amikor ráült a combomra egyből jobb érzéseim támadtak, mint a zongora alatt. Eleinte csak a kezeit használta, de azokat ügyesen. Talán voltak thai leszármazottai is, mert nemhogy ellazultam volna, egyre jobban éreztem, ha nem elégít ki, akkor felrobbanok. Amikor a melleivel kezdte simogatni a hátamat, a derekamat, akkor már kértem, hogy hadd forduljak meg. Ok, mondta, de ő akarja lehúzni a farmeromat. Ez kissé bonyolult volt, mert már nagyon felállt a dákóm. Azért rájött hogyan oldja meg. Az alsónadrágommal már könnyebben boldogult. Láttam az elégedettséget az arcán, amikor elővágódott a szerszámom.
Azonnal elmarkolta és visszahúzta rajta teljesen a bőrt és határozott mozdulattal benyalt a kalap alá. Mondanom se kell, egyből megjelentek a vágycseppek, amit Zsuzsa beszürcsölt. Szinte kiszívta a kis lyukból. Nem vette be a szájába még, csak összecsücsörítette az ajkait és felszippantotta. Elkezdte lassan veregetni, néha odacsapkodta a hasához, majd lejjebb csúszott és a mellei közé nyomta. Egyre lejjebb csúszott rajtam és megint szájközelbe kerülta dákóm. Elengedte és csak a nyelvével játszott vele. Tiszta nyál lett a hasam is tőle. Aztán egy kicsit a makkommal játszott. Az ajkaival ingerelte, majd hirtelen beszopta ameddig csak tudta. Majd az egész farkam eltűnt a szájában, ő meg sikongatott és elkezdte hatalmas erővel szopni, szívni. Mondtam neki, hogy hamarosan el fogok élvezni, de ő csak bólogatott és szopta tovább. Kicsit féltem a szájába ereszteni elsőre, mert nem tudtam hogy viszonyul hozzá és addig tartottam vissza, amíg csak tudtam. De egy idő után már nem volt menekvés.
Telespricceltem a száját. Zsuzsa mindet lenyelte és utána kért, most már csókoljuk meg egymást, hisz mindketten élveztünk. Vad csókolózásba kezdtünk, aminek a végén azt vettem észre, hogy Zsuzsa maga alá gyűrt és a farkamon lovagol. Előre-hátra csúszott rajta és egyre keményebb lett. Hamarosan rám feküdt és a puncijába irányítottam magam. Nem kellett egyikünknek se igazítani semmin, ment magától befelé. Akkor árulta el, hogy 5 hónapja éhezett és a puncija nem is tudja mikor fog betelni velem. Hát elég sokáig lovagoltattam, kicsit el is fáradtunk. Előre bukott a két könyökére és kicuppant belőle a szerszámom. Gondoltam most meglepem hátulról. Innen se volt túl nehéz betalálni.
Összezártam a combjait és úgy dugtam meg hátulról. Alighanem el is élveztem volna, ha nem jön a következő ötlettel. Mégpedig, hogy ő megint a szájába akarja és próbáljam úgy irányítani, hogy amikor lőnöm kell, akkor odalőjek. Most törökülésbe ültem, ő meg belém ült és lassan újra közelítettünk a csúcshoz. Amikor nagyon kellett spriccelnem, szóltam, de nem sok meggyőződéssel, de ő azonnal leugrott rólam és bekapta a farkamat. A nyelvével hatalmasakat ütött a makkomra és én azonnal beleélveztem.
Átlendültünk az un. 69-es pózba és lassú nyalakodásba kezdtünk. Mivel én se jutok nap mint nap puncihoz, nem kellett sokat bűvészkednie, hogy újra életet leheljen belém és felálljak. Ő viszont megint elélvezett az ujjazásomtól és a csiklómasszírozástól. Kicsit pihenni vágyott a puncija, de a farkincámat el nem engedte volna. Mondta, hogy szeretné még utoljára kiverni. Még sose csinálhatta végig senkinek. Mondtam ok, hadd lássam. Nos, megizzadtunk mindketten mire sikerült neki, de (persze lehet, hogy nem igaz) ő azt mondta ettől élvezett el a legjobban. És tényleg tiszta lucsok volt a puncija, így kénytelen voltam a félig merev szerszámomat bevezetni, ahol fel is állt egyből. Még fényesítettem egy kicsit, pár nagy lökéssel kielégítettem. Aztán csak elterültünk egymás mellett.
Két órán keresztül nagyon jól éreztük magunkat és persze ígéretet tettünk, hogy ezt meg kell néha ismételni. Nos, azóta egy hét is eltelt, de sajna még nem futottunk össze. Telefonon kaptam ígéretet, hogy amint a vörös vendége elmegy, összejövünk és gyakorolunk, hátha másodikra még jobb lesz. Én remélem és várom!


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!