A mostohafiam hatalmas farkát már élvezem!

Egy-két történet, a sok közül,amik emlékezetesek maradtak. Az első szexelésünk után pár napig sajgott a puncim. De bármikor rágondoltam a farkára, a puncim benedvesedett. Éreztem, folytatnom kell, de meg is kell beszélnem vele a történteket. Pár nap múlva bementem hozzá a szobájába, és rákérdeztem. Élvezte-e az együttlétet, mi a véleménye a folytatásról ? Kifejezetten kérte, hogy szeretne velem többször szexelni. És meglepő dolgokról mesélt. Elmondta, hogy nem volt még nővel. 4-5 csaja volt, de csak a csókolózásig jutottak, mert ha a csaj nadrágon keresztül megfogta a farkát, mielőbb lelépett. Egy csaj volt, akivel addig jutott, hogy leszopta, és kinyalatta magát. Elárulta, egyszer elment egy „fizetős” helyre, de mikor a kurva meglátta a farkát, nem engedte magát megbaszni. Visszaadta a pénzt, és csak leszopott. – Hát tényleg nagy mérettel áldott meg a természet, de engem nagyon izgat.

Azért csináltam lovagolva, mert én is féltem a méretedtől, úgy szabályozni tudtam, mennyire engedhetem be a puncimba. Megígértem, pár nap múlva folytatjuk. Mostanában a puncimat csak bikini vonalig borotváltam, de csupaszra borotváltam magam. 4-5 nap után már éreztem, újból lovagolnom kell. Miután lefürdött, behívtam a szobámba. Bugyira vetkőzve vártam. Bokszer alsóban volt, amit egyből lehúztam róla. Nyalogattam a farkát, szoptam a makkját. Vigyáztam, rá, nehogy elélvezzen. Simogatott, és kértem, nyaljon egy kicsit. Lerántotta a bugyimat. Én széttártam a lábaimat, és élveztem, ahogy nyalja a puncimat. Nagyon jól csinálta, nagyon benedvesedtem. Hanyatt fektettem, fölé guggoltam, elkezdtem a punci vágatomban húzkodni a makkját. És lassan ráhúztam magam a hatalmas farkára. Tudtam már, hogy feszíteni fog, de nagyon élveztem. Elkezdtem finoman lovagolni, körözni rajta, és pár perc után elélveztem. Pár másodpercre megálltam, és már folytattam is. És jött a következő elélvezés, a fiam is érezhette, mert ő is elélezett. Éreztem, tele van a puncim gecivel. Ez még jobban felizgatott, és már újból a csúcson voltam. Tudtam, hogy a fiam perceken belül újból felizgul. Éreztem, lankad a farka, de elkezdtem lovagolni rajta, és újból harcképes lett. Élveztem, hogy a puncinedvemtől és a sok gecitől tocsog a puncim. Erre vártam, és megpróbáltam minél mélyebben magamba engedni. Éreztem, hogy annyira kitölt, hogy még a hasfalam is feszül. Ahogy nyomta a méhemet, nagyon izgató volt. köröztem a farkán, és már élveztem is! Ránéztem a farkára.

Elégedetten láttam, hogy majdnem teljes hosszban sikerült befogadnom. Elkezdtem lovagolni, és hamarosan Ő is elélvezett. Amikor éreztem spriccelését, pár mozdulat, és ismét elélveztem. Leszálltam róla, kifáradtan, sajgó puncival hanyatt feküdtem. Patakzott a lepedőre a pinámból a puncilével keveredett geci, de nem érdekelt. Tudtam, folytatni fogjuk, és ez valahogyan megnyugtatott. Utána hetente rendszeresen így szexeltünk sokáig. Hozzászoktam a méretéhez, nagyokat, és sokszor élveztem, de egyre jobban izgatott, hogy szemből, hátulról milyen lehet.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!