Egy hűséges asszony aki közösen kefél a felhozott férfiakkal

A nászéjszaka után amikor egyrészt kezdtem magamhoz térni,mert nagyon berúgatott valaki akkor vettem észre,hogy a feleségem akivel házasságot kötöttem három másik férfivel van az ágyban. Az egyik elölről a másik a seggébe volt és a harmadik meg szoptatta és nyelette vele a gecijét. ekkor jöttem rá,hogy nagyon csúnyán átvertek engemet, mert ez nem az a szűzies leányzó akire hat évig vártam hogy a feleségem legyen.

Később még az éjszaka folyamán kiderült,hogy amikor az első évben az egyetemen összeismerkedett a másik két barátnőjével azok elvitték magukhoz és együtt laktak, de sokszor közösen keféltek a felhozott férfiakkal. A barátnői már 18 éves koruktól kezdve hivatásos kurvákká alakultak ár és már régen túl vannak az egymilliós farkan is hiszen naponta legalább négyen öten megbaszták őket és ha külföldön valahol a közelben fesztivál vagy valami buli volt ott még naponta akár tíz tizenöt sráccal is dugtak.

Igaz jó pénzt kerestek,de az iskolába is csak ő járt és bár elvégezte az egyetemet kitüntetéssel, de akkora kurva lett belőle ami ritkán fordul elő.kiderült hogy az étterem ahol az esküvő is volt az ott dolgozó összes pincérrel főnökkel és szakácsokkal is mindegyikkel kefélt már csak azért,hogy sikerüljön bevonni engemet a házasságába.

Mikor reggel felkeltem és a három kani és a kurva még aludt kiszöktem meztelenül és elmentem a szállóból.Az első dolgom az volt,hogy taxiba ültem és elmentem a szüleimhez segítségért.Az apám intézkedett és nagyon sokáig külföldön éltem,hogy bebizonyosodjon az elméletem a gyakorlatban is. Mikor elválasztottak bennünket és a másik három koma is megkapta a méltó büntetését már végre szabadon élhettem. A leányzó szülei totál kiborultak az események kapcsán és a leány anyja diliházba került az apja eltűnt külföldön és a testvére megtagadott mindent és nem ismerte meg soha többé.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!