szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Torokra kaptam az egyik vevőmet

Történetem nem olyan régen a valós életben megtörtént.
Bolti dolgozóként sok emberrel megismerkedtem, de volt egy srác Peti, aki folyamatosan bókolt, csokit kaptam stb… Egyre többet beszélgettünk a boltba, online felületen…
Folyamatosan szinte a szex témára jutottunk…
Eggyik este, egyedül zártam a kisboltot, majd záróra elött 1 perccel Peti beállítot!
Mondtam neki, már lezártam a pénztargépet, indulok nemsokára haza, délután olyan sokat beszéltünk szexuális tartalmakról, hogy szinte egész nap be voltam gerjedve..Mondta, hogy azért jött hogy mostmár ne csak a szánt járjon, le akar velem feküdni!
Huhh erre nem számítottam, mondtam neki, sajnos most nem lessz jo, mert menstruálok…
Ezzel leszegte a fejét, de viszont mondtam neki, jöjjön be a raktárba, bezárok és ott kielégítem, a többit majd elintézzük pár nap múlva, beküldtem hátra, addig gyors bezártam az ajtót, a lámpát leoltottam, majd mire bementem, a zsugor vizeken ült álló fasszam ami orbitálisan nagy volt! Hatalmas farka van, 22cm 5 cm vastag volt kb, mondtam is neki, hogy gyönyörű nagy farka van, de ilyen naggyal nem volt dolgom.. semmi baj felelte, majd elkezdtem verni neki, közben a heréit markolásztam, majd finoman rábuktam, meg is lepődtem, hogy szinte befért az egész farka, mélytorkoztam, néha kicsit bevadult, dugta a számat, torkomat, akkor egyszer egyszer bokákoltam is, hatalmas volt….
Szívtam, húztam a farkát 5-6p-ig, majd ,telelőtte a szám anyaggal ! Nem győztem nyelni, annyi jött neki, lenyeltem nagy nehezen, lenyalogattam a farka hegyét, majd moaolyogva annyi mondott, hogy ahol nagy szerszám van ott nagy a pocsolya is, ezen csak enis nevettem, majd mondtam neki semmi baj, finom volt, de legközelebb akarom a pinámban is érezni ezt a szerszámot, mondta, hogy nincs akadálya, ugyis jár be a boltba, meg beszélgetünk, szóljak ha aktuális!
Rendben feleltem, majd kisétáltunk a raktárból, összeszedtem a cuccaim és hazavitt, ahol az autóban még csókolóztunk, ruhán keresztül tipi tapi volty mint a tiniknél, aztan elköszöntünk egymástól.

forrás – maiszex.blog.hu


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!