A fiam rajtakapott, amint maszturbálok a szobájában és ismételt előadást szeretne

Hát nem vicces, hogy a legapróbb tettek milyen nagy következményekkel járhatnak? Lehet, hogy a legjobb szándékkal készülünk valamire, de úgy tűnik, nagyobb erők összeesküdnek ellenünk, és a későbbi eredmény egészen más, mint azt valaha is elképzeltük volna.
A nevem Tünde, és negyvenhárom éves, elvált anyuka vagyok, két csodálatos gyermekkel. Szonja lányom huszonegy éves, és már elköltözött tőlünk a barátjával. Gergő még gimnazista és itthon él velem.
Ápolónő vagyok, és a munkám gyakran megköveteli az esti túlórákat. Ebből kifolyólag nem voltam mindig a közelben, hogy annyira megfigyelhessem a gyermekeim életét, mint szerettem volna, különösen a válás óta. Úgy tűnt, hogy Szonja élvezi a csodálatos iskolai éveket, és mindig a barátnőivel volt. Gergő középiskolai tapasztalatai azonban egészen másnak tűntek, ami nagy aggodalmat keltett bennem.

Okos, jóképű gyerek, de meglehetősen félénk is. Gyerekkorában több jó barátja volt, és nagyon aktív életet élt, de az utóbbi időben úgy tűnt, hogy mindig egyedül van otthon és játszik a laptopján. Többször beszéltem vele erről, de csak annyit mondott, hogy ő és a haverjai jobban szeretik online videojátékokat játszani, mint csak úgy lógni, mint régen. Soha nem értettem a videojátékokat, és reméltem, hogy őszinte volt hozzám, mégis szkeptikus maradtam.
Elmondtam néhány barátomnak, hogy aggódom a viselkedése miatt, de egyikük sem tűnt aggódónak. A gyakori válaszuk egyszerűen ez volt: „A fiatalok manapság egyszerűen mások.” Bármennyire is akartam hinni nekik, mégis aggódtam.
Először kezdtem el gondolkodni Gergő szexualitásán. Maszturbál? Szűz? Megcsókolt valaha egy lányt, vagy megérintett egy mellet? Lehetséges, hogy meleg, és nehezen tud megbirkózni ezzel a ténnyel? Azután az interneten töltött időre gondoltam. Felnőtt oldalakra ment, hogy olyan szélsőségesen vad dolgokat nézzen, amiket a való életben nem láthat? Bizonyos tekintetben visszahúzódóvá vált, úgyhogy semmi sem lepett volna meg igazán.
A volt férjemmel több problémánk is volt a kapcsolatunkban, de a hálószobában végzett éjszakai tevékenységek soha nem tartoztak közéjük. Mindketten élveztük a nagy szexuális vágyunkat, ezért csak azt feltételeztem, hogy a gyerekeink követik a példánkat. Az egészséges szexuális étvágy jót tesz az ember életszemléletének.
Egyedülálló anyaként nem akartam elfojtani, ezért hagytam, hogy járja a saját útját. Most azonban rájöttem, hogy szüksége lehet egy bizalmasra, akivel megoszthatja a dolgokat, vagy akitől esetleg néha tanácsot kérhet. Munkám részeként folyamatosan hallgatom a betegeket, de valami megmagyarázhatatlan okból elhanyagoltam a saját gyermekemet.
Túl sokáig hagytam a dolgokat, és elhatároztam, hogy olyan lelki közelségeb kerülök a fiammal amilyenhez hasonlót még soha nem éltünk meg. Amikor munka után hazaértem, töltöttem magamnak egy pohár bort, és megpróbáltam kitalálni a legjobb módot, hogy megoldjam vele a dolgokat. Természetesen nem akartam túl tolakodó lenni azok után, hogy ennyire hanyagoltam.
Amikor délután hazajött az iskolából, egyenesen a szobájába ment, ahogy szinte minden nap. Mély levegőt vettem, bekopogtam az ajtaján, és beléptem a szobába, hogy beszélgethessek vele. Bosszúsnak tűnt amiatt, hogy félbeszakítottam, amit online csinált, de néhány billentyűt lenyomott a laptopján, majd felnézett rám. Megpróbáltam a lehető legkönnyedebb mosolyomat nyújtani neki, hogy tudja, minden rendben van, majd leültem az íróasztala melletti ágyra.
–Minden rendben van az iskolában?
–Persze, anya! Miért kérdezed?
Egy pillanatig haboztam, majd azt válaszoltam:
-Csak azért, mert soha nem látlak a barátaiddal.
–Mondtam már, hogy szeretünk online játszani! – válaszolta kissé ingerülten.
–Tudom, édesem, csak úgy tűnik, sohasem hagyod el a házat.
–Mi ez az egész? -kérdezte.
–Semmi… tényleg… csak, nos, aggódom érted. – hebegtem, és hirtelen megbántam azt a második pohár bort.
-Jól vagyok! – válaszolta, miközben kezei visszanyúltak a számítógéphez.
Biztosan úgy érezte, hogy a beszélgetés véget ért, de én csak most kezdtem belejönni.
-Van barátnőd?
Felsóhajtott, és csak annyit válaszolt:
–Nincs.

Nem voltam benne biztos, hogy pontosan hogyan kérdezzem meg, de mielőtt még tudtam volna, mi történik, azt mondtam:
-Tetszenek a lányok, igaz?
–Jézusom, anya! Erre megy ki ez az egész?
–Nyugi, szívem! Kérlek!
–Jól vagyok, minden rendben és nem vagyok meleg. – válaszolta.
Úgy éreztem, hogy átléptem a határt, és békén kell hagynom őt. Mindketten csendben maradtunk egy pillanatra; nem tudva, mit mondjunk ezután. Végül úgy döntöttem, hogy még egy dolgot felvetek:
-Tudod, hogy ápolónő vagyok, és hát, ha bármi kérdésed van, hm, tudod… a szexről, megkérdezhetsz!
Gergő elpirult, de komor arckifejezéssel bólintott. Nem akartam hagyni, hogy a dolgok tönkremenjenek, és hozzátettem:
-Tudom, hogy az apád nem volt erős a lélekápolásban, szóval ha bármire szükséged van, – és komolyan gondolom, hogy bármire-, csak kérdezz. Oké?
Még egyszer bólintott, és ezzel úgy döntöttem, hogy elengedem a horogról, és elmentem.
A következő hetekben minden tőlem telhetőt megtettem, hogy beszélgetésbe vonjam, amikor csak lehetett. Összességében úgy tűnt, rendben van az élete iránti megújult érdeklődésemmel. Nem taszított el, ami jó kezdet volt. Finoman puhatolóztam a lányokkal való kapcsolatáról, de nem volt túl beszédes. Az volt a benyomásom, hogy még mindig szűz, de ez rendben volt a részemről. Biztosított, hogy az élete jó, ezért ejtettem a témát.
Egyik este az éjszakai műszak ledolgozása után bementem a kórház melletti éjjel-nappali kisboltba, hogy megigyak egy csésze kávét a hazautazáshoz. Számtalanszor jártam már ott, és láttam az újságospolcon sorakozó felnőtt magazinokat. Mindig is csodálkoztam, hogy az internet korában kiadnak még papíron ilyeneket. Ha már kikérdezgettem Gergőt a szerelmi életéről, impulzívan úgy döntöttem, hogy veszek neki egy párat, mint egy békekötést jelző olajágat. Nem tudtam, melyiket válasszam, de két régi név ismerős volt: a Playboy és a Penthouse. Vettem mindegyikből egyet. Az eladó elvigyorodott, de szerencsére nem szólt semmit. Majdnem rohanva mentem a kocsihoz, majd elindultam hazafelé.
Miután Gergő másnap elment az iskolába, elővettem a magazinokat, és kedvem támadt átnézni őket. De műanyagba voltak csomagolva, ezért úgy döntöttem, hogy úgy hagyom őket, ahogy voltak, és az ágya mellé tettem egy asztalra. Reméltem, hogy a tettem megmutatja neki, hogy felnőttnek tartom, és ha szüksége van rá, megoszthatja velem az érzéseit.
Szándékosan arra törekedtem, hogy a következő napokban ne kérdezzem a magazinokról, és ő sem mondott semmit. Mindketten úgy tettünk, mintha semmi sem történt volna. Azon tűnődtem, hogy vajon maszturbált-e a képekre… ahogy egy rendes fiútól elvárható. Volt egy vibrátorom, és hetente legalább három-négyszer kielégítettem magam, szóval nem lehettem képmutató.
Észrevettem, hogy egyre figyelmesebb lett velem. Segített elpakolni a vacsora után és hasonlók. Talán elkezdte értékelni a figyelmemet, és azt a tényt, hogy igyekeztem inkább felnőttként, mint gyerekként bánni vele.
Körülbelül két héttel később véletlenül egy egész kedd szabadnapom volt, úgyhogy kitakarítottam és rendbe tettem a lakást. Amikor egy rakomány frissen mosott ruhát vittem Gergő szobájába, hirtelen kíváncsi lettem az otthagyott magazinokra. Kinyitottam az éjjeliszekrényének fiókját, és közvetlenül a tetején találtam őket. Évek teltek el azóta, hogy megnéztem ilyet, és azon tűnődtem, vajon még mindig ugyanazok-e.
Leültem az ágyára, és elkezdtem lapozni a Playboyt. Kicsit meglepődtem, amikor azt tapasztaltam, hogy a szexen kívül elég sok cikk szól más dolgokról is. A képek ízlésesek, a nők pedig még szebbek voltak, mint amire emlékeztem. A Playboy után kinyitottam a Penthouse-t, és azt is elkezdtem nézegetni. A képek kevésbé voltak visszafogottak, de összességében nem voltak rosszak. Azután találtam egy részt Fórum címmel, és elkezdtem olvasni. Nyilvánvalóan olvasói levelek voltak, amelyekben részletezték szexuális kapcsolataikat, és be kell vallanom, hamar elmerültem bennük. Az egyik történetet egy egyetemista lánytól olvastam, aki elcsábította a professzorát, és ettől nagyon megugrott a pulzusom. Ezután egy srácról olvastam, aki ágyba vitte anyja legjobb barátnőjét, ami kicsit perverznek tűnt, de ó, milyen izgató volt! Anélkül, hogy felfogtam volna, mit csinálok, jobb kezem a szoknyám alá vándorolt, és lágyan simogatni kezdtem a puncimat a bugyimon keresztül.
A testem egyre melegebb lett, ahogy a következő mesét olvastam. Egy ügyvédnőtől származott, aki szexi új asszisztensével dolgozott az irodájában munkaidő után. Egy másik munkahelyi nővérre emlékeztetett, aki néhány alkalommal egyértelművé tette, hogy érdeklődik irántam. Túl gyáva voltam ahhoz, hogy elfogadjam nyílt célzásait, de sokszor fantáziáltam róla. Behunytam a szemem, és gyorsabban simogattam magam. Úgy képzeltem el kettőnket, mint az ügyvédet és az asszisztensét.
Az orgazmusom után hangos nyögéssel visszaestem az ágyra, és sütkéreztem a csodálatos érzésekben. Egy percnyi lihegés és vonaglás után a matrac tetején kinyitottam a szemem, és megdöbbenve láttam Gergőt a szobája ajtajában állni.
Felpattantam és idegesen megigazítottam a szoknyámat.
– Mit csinálsz te itthon ilyen korán?
Életemben nem éreztem magam ilyen kínosan.
-Ma nem rendes tanítási nap volt, hanem projektnap. Hamarabb véget ért.
Gyorsan elmentem mellette, és azt motyogtam:
– Elkészült a mosásod.
Nem tudtam nem észrevenni a nagy dudort a nadrágjában, és azon gondolkodtam, hogy mióta figyelhetett engem.
Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy elkerüljem a nap hátralevő részében, de vacsora közben nyilvánvaló feszültség volt a levegőben. Mivel foglalkoznom kellett vele, végül azt mondtam:
-Sajnálom, hogy ma megsértettem a magánéletedet. Nem szabadott volna a szobádban lennem!
Lágyan rám mosolygott, és azt mondta:
-Semmi gond!
Még egy darabig csendben ettünk, de nem kerülgethettem az elefántot a szobában. Egy kis szorongással megkérdeztem:
-Láttad, mit csinálok, ugye?
–Igen.
Csak ennyit mondott. Nyilvánvalóan nem akarta megkönnyíteni a dolgomat.
– Nos, tudom, hogy egyesek azt mondják, hogy ez bűn, de szeretném tudatni veled, hogy a maszturbáció normális és egészséges. – mondtam, és biztos voltam benne, hogy sokkal klinikaibbnak hangzott, mint reméltem.
Csak nézett vissza rám, mint aki elveszti a szavakat. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból megkérdeztem:
-Te is maszturbálsz?
Az arca elpirult, de kis szünet után lassan bólintott.
– Ez teljesen normális édesem! Semmi okod szégyenkezni!
Megint csak bólintott. Bár eléggé zavarban éreztem magam minden miatt, hozzátettem:
-Ne feledd, hogy ha bármilyen kérdésed van, vagy szükséged lenne valamire, csak szólj!
-Rendben! -válaszolta és mindketten csendben enni kezdtünk.
Úgy tűnt, a dolgok gyorsan visszaállnak a normális kerékvágásba, bár néhány apró változással. Ahelyett, hogy a számítógépen játszott volna a szobájában, Gergő ezután a konyha vagy a nappali asztalára tette a laptopot. Miközben online játszott, beszélgettünk, és néha megpróbálta elmagyarázni, miért találta ezt olyan érdekesnek. A játékok iránti szenvedélye elveszett bennem, de ettől függetlenül szerettem az új közelségünket.
Bennem is történt egy változás. Mint mondtam, mindig is szexuális lény voltam, de egyáltalán nem voltam exhibicionista. Valamilyen oknál fogva, a Gergő szobájában történt kis malőr után izgatni kezdett a gondolat, hogy figyelnek. Többször is úgy simogattam magam az ágyban, hogy elképzeltem, hogy valaki benéz az ablakon, vagy más módon figyeli amit csinálok. Új volt és szexi, és nagyon tetszett.
Azon kaptam magam, hogy kicsit kihívóbban öltözködök, és néha még melltartót sem vettem, amikor dolgom akadt a városban. Gergő otthon volt, amikor az egyik ilyen utamról hazatértem, és ha megnézi, akkor egy vékony pamut felső alatt láthatta volna melleim himbálózását. Vagy talán a rövid szoknyám alól lefutó karcsú lábakat nézte volna. Bár azt hiszem azokat meg is nézte.

Valamennyire visszailleszkedtünk az otthoni rutinba. Szinte teljesen túljutottam azon a sokkon, amikor rajtakapott a szobájában, amikor egy este vacsora közben hirtelen feltett egy kérdést. Láttam, hogy valami jár a fejében, ezért megkérdeztem, mi a baj. Erősen elpirult, de azután belekezdett:
–Mondtad, hogy csak kérdezzek nyugodtan, ha van valami, ami érdekel…
Nagyon izgatott voltam, hogy mi fog következni, és azon tűnődtem, vajon végre megnyílik-e előttem. Talán megoszt néhány apróságot a múltjából, amivel kapcsolatban tanácsomra vagy támogatásomra van szüksége. Lelkesen bólogatva azt válaszoltam:
– Természetesen!
Mély levegőt vett, majd így szólt:
-Emlékszel, hmm, a minap? Amikor láttalak a szobámban?
Azonnal éreztem, hogy kiver az izzadság, és előre féltem, hogy hová a fenébe vezet ez. Idegesen válaszoltam:
-Igen…
-Még egyszer meg akarlak nézni! -jelentette ki nagyon higgadtan.
Azt hiszem, öt egyszerű szó még soha nem döbbentett meg ennyire.
-Micsoda? Ezt nem gondolhatod komolyan!
– De azt mondtad, mindenben segítesz!
– A francba is! Nem erre gondoltam, és ezt te is jól tudod!
–Jól van na…! – motyogta, és felállt az asztaltól.
Döbbent csendben néztem, ahogy elöblíti a tányérját, berakja a mosogatógépbe, és elindult a szobája felé. Utána kiáltottam még, mielőtt kiment a folyosóra:
-Nem hiszem el, hogy ezt kérted. Egyszerűen nem hiszem el!
Legyintett és kijelentette:
-Tipikus!
-Mi az hogy tipikus?
– Mindig is így volt! – válaszolta ingerülten.
-Hogy érted?
-Gyerekkoromban azt mondtad, hogy bármit kérhetek, de soha nem kaptam meg. Különleges gabonapelyheket kértem a boltban, és azt mondtad, hogy egészségtelenek. Menő ruhákat kértem, és te azt mondta, hogy nem engedhetjük meg magunknak. Mindig azt mondod, hogy kérdezz, de a válasz mindig nem. Miért is próbálkozok?
Bement a szobájába, és becsapta az ajtót.
Megpróbáltam felfogni, mi a fene történt az imént. Be kellett vallanom, hogy bizonyos tekintetben igaza volt. Ápolónő lévén soha nem engedtem meg neki azokat a cukros finomságokat, amelyek a barátja étrendjének alappillérei voltak. Sosem öltöztettem szegényen, de nem is ő volt az iskolai trendek meghatározója, az biztos. Mindezek ellenére egyszerűen nem tudtam maszturbálni a saját gyermekem kedvéért. Hogy gondolhatta valaha is, hogy beleegyezek? Azért, mert vettem neki pár felnőtt magazint, és bevallottam, hogy játszottam magammal, már arra jut, hogy egy előadást is fogok neki tartani? Döbbenet!
Hagytam pár percig lenyugodni az idegeimet, majd utánamentem, hogy beszéljek vele. Bekopogtam az ajtaján, ő pedig kikiáltott:
-Menj el!
Ennek ellenére lenyomtam a kilincset és bementem. Az íróasztalánál ült a laptopjával. Ahogy rám nézett az arcán egyértelműen kirajzolódott a harag. Lágyítottam a hangomat, amennyire csak tudtam, és azt mondtam:
-Drágám, beszéljünk!
– Mi értelme van? Beszélni fogsz, én meg hallgatok, mint mindig. De igazából semmi sem fog változni!
Igyekeztem uralkodni az idegeimen, de gyorsan belefáradtam a hozzáállásába.
-Sajnálom, ha a múltban cserben hagytalak, de ez egy olyan dolog, amit soha nem fogok megtenni! Nem kellett volna a szobádban lennem, és sajnálom, hogy láttad amit csináltam, de ennyi volt. Soha többé nem fog megtörténni!
–Értem. Becsuknád az ajtót, amikor kifelé tartasz?
Ezzel visszafordult a számítógéphez, és gépelni kezdett.
Mérges voltam! Kimentem, és becsaptam magam mögött az ajtót, és el kellett onnan mennem, mert attól féltem, hogy mondok valamit, amit megbánnék. Azt hiszem, még soha nem voltam ennyire ideges. Azon kaptam magam, hogy az éjszaka hátralévő részében ide-oda járkálok a konyhából a nappaliba, és némán folytattam a vitát Gergővel a fejemben. Amikor végre bemásztam az ágyba, életem egyik legkevésbé pihentető éjszakai alvását szenvedtem el.
A következő néhány hét olyan volt, mint valami néma kínzás. Gergő különféle okokat talált a kimaradásra, sőt néhány éjszakát az apjánál is töltött, pedig tudom, hogy nem szeretett ott lenni. Azon ritka esetekben, amikor otthon volt, állandóan a szobájában tartózkodott, tiltakozásul csukott ajtóval. Nagyon összezavartam a dolgokat. Mérges voltam Gergőre, de még jobban magamra. Minden szándékom olyan jó volt, és most éreztem magam a legrosszabbul egész életemben. Rosszabbul, mint a válásom alatt. Néhányszor megpróbáltam beszélgetésbe bevonni Gergőt, de lemondott rólam. Szinte minden este álomba sírtam magam, és azon tűnődtem, hogyan fejlődhetett idáig minden.
Egyik este a kórházban Emese, a leszbikus munkatársnőm beszélgetést kezdeményezett velem. Úgy tűnt, látja, hogy valami nincs rendben, és megkérdezte, hogy segíthet-e. Sírva fakadtam, és elmondtam neki, hogy bajom van Gergővel. Bevezetett egy üres vizsgálóba, becsukta az ajtót, majd a vállamat masszírozva mögöttem állt, miközben sírtam. Meg kell mondanom, hogy kellemes volt, hogy valaki ilyen közel áll hozzám, és azon kaptam magam, hogy nekidőlök. Az érzelmeim annyira felpörögtek az utóbbi időben, hogy a puszta figyelmét is élveztem.
-Mondd el, mi a baj! – mondta, miközben lágyan átgyúrta feszült izmaimat.
Elkezdtem beszélni Gergőről, és arról, hogy nem társalgunk, de természetesen nem mondhattam meg, hogy pontosan miért. A szavak ömlöttek ki a számon, és lényegében azt mondták neki, hogy anyaként kudarcot vallottam. Csodálatos volt, és Emese ítélet nélkül hallgatott mindent.
– Ez az… engedd ki az egészet! – mondta, miközben megsimogatott.
Amikor egy kicsit megnyugodtam, szorosan átölelt, majd lágyan puszilgatni kezdte a nyakam és az arcom. Kicsit elfordítottam a fejem, hogy jobban hozzám férhessen. Bizonyára felbátorította a reakcióm, mert a kezei lassan haladtak felfelé a hasamon, mígnem a melleimet simogatta. A fülembe súgta:
-Engedd el magad! Kellemes lesz!
Majdnem elájultam. Elfoglaltságom miatt ritkán volt időm randevúzni. Több mint egy éve nem voltam intim kapcsolatban senkivel, és soha nem is voltam nővel. De abban a pillanatban a testem egyszerűen lángokban állt.
Nyöszörgés szökött ki az ajkaim közül, ahogy megmozgatta kemény mellbimbóimat az ujjai között. Úgy tűnt, intuitív módon pontosan tudja, mit szeretek, és játszani kezdett az összes érzékeny pontommal. Csókjai felfelé haladtak a nyakamon, mígnem a fogai közé vette a fülcimpámat, és finoman, játékosan megrángatta. Abban a pillanatban végighúzta a kezét a hasamon, majd határozottan a szeméremdombomhoz nyomta.
Egy részem át akart adni az érzéseknek, és hagyni, hogy Emese tegye amit akar, de egyszerűen nem tudtam rászánni magam. Izgató volt, hogy egy nővel lehetek együtt, de rettenetesen féltem is, hogy ilyen kompromittáló helyzetbe kerülök a munkahelyemen, és esetleg elveszítem miatta az állásomat. Nagy erőfeszítéssel ellöktem a kezeit, és kis híján kirohantam a szobából, azt mondva:
–Ne…. Sajnálom!
A műszak után reggel lassan hajtottam haza. Azután akartam megérkezni, hogy Gergő elindult az iskolába. Bementem a fürdőszobába, és vettem egy hosszú forró zuhanyt, próbálva elmosni minden bajomat. Miközben beszappanoztam a mellkasomat, nem tudtam nem emlékezni Emese kezeire a melleimen. Olyan gyengéd volt velem; a pillanat szinte mágikus volt.
Miután kiléptem a zuhanyzóból, letörülköztem és lefeküdtem. A testem még mindig bizsergett. Elővettem a kis dobozt, amit a szekrény hátuljában tartottam, és kivettem a vibrátoromat. A saját ujjaimon kívül régóta ez volt az egyetlen dolog, ami a puncimban járt, és ma megint bevetése lesz.
Ledőltem az ágyra, és a meztelen bőrömre fektetett pamut lepedő puhaságában kéjelegtem. Ujjaim megcsavarták a játékszerem alját. A legalacsonyabb fokozatra kapcsoltam, majd izgatni kezdtem a mellbimbóimat a hegyével. Ahogy a mellbimbóim megkeményedtek Emesére gondoltam, és azon tűnődtem, vajon mit csinált volna még velem, ha kap rá időt. Elképzeltem, ahogy simogatja őket, majd lehajol, hogy megcsókolja és szopogassa őket.
A mellkasom minden mély lélegzetvétellel felemelkedett és süllyedt, miközben a melleimen dolgoztam. Az ágyékomban korábban fellángolt tüzet nem sikerült eloltani, így végigfutottam a vibrátorral a hasamon, amíg el nem értem a puncimat. A kemény műanyag hegy könnyedén végigsiklott nedves szeméremajkaimon, miközben az egész területet simogattam, elégedett sóhajokat váltva ki magamból. Egy-két perc elteltével nem bírtam tovább, és a vibrátort a hüvelyembe csúsztattam. Magasabb fokozatra csavartam, mert , nagy szükségem volt további stimulációra. Éreztem, ahogy a bensőmet kutatja. Hirtelen megfeledkeztem Emeséről, és helyette elképzeltem, hogy egy fiatal csődör mélyen belém csúsztatja a hímtagját. Először Várhegyi doktorra gondoltam, egy sebészre, akit gyakran láttam az emeletemen. Nős volt, de a pletykák szerint a személyzet egy részével már összejött. A nővérállomáson az járta, hogy nagyon jó az ágyban.
Valamiért abban a pillanatban hirtelen Gergő jutott eszembe. Szemem gyorsan az ajtó felé fordult, és meg kellett bizonyosodnom arról, hogy senki sem néz, ahogy az korábban történt. Megkönnyebbültem, amikor rájöttem, hogy most biztosan nincs itthon.
Megpróbáltam még egyszer Várhegyi doktorra összpontosítani, de az arca lassan a saját fiam arcára változott. Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy küzdjek a kép ellen, de ahogy egyre sürgetőbben kezdtem ki-be mozgatni a vibrátort, Gergő arcát láttam. Amikor elélveztem, minden akaratom ellenére azt nyöszörögtem:
-Oh..kicsim!!
A csípőm hevesen ringatózott, miközben az orgazmus hullámán lovagoltam, ameddig csak lehetett. Utána beforgattam magam az ágyneműbe és kétségbeesetten vágytam az alvásra.
Az elmém eléggé zaklatott volt a következő napokban. Gergő még mindig elkerült, ami tulajdonképpen rendben is volt, tekintve, hogy álmomban is róla fantáziáltam, amikor magammal játszadoztam. Szégyelltem azt is, ahogy elrohantam Emesétől a vizsgálóban.
Ahogy egy álmatlan este az ágyban forgolódtam, azon gondolkodtam, mit is kért Gergő. Tényleg olyan rossz lenne? Hiszen egyszer már látott engem. Mit ronthat ezen tovább egy másik alkalom? Ott és akkor elhatároztam magam. Megteszem neki, de két kitétellel, amikbe kifejezetten bele kell egyeznie.
Amikor másnap este vacsorát készítettem, ittam egy pohár bort, és próbáltam megnyugtatni idegeimet. Tényleg meg fogom ezt csinálni! Miközben ettünk, a várakozásoknak megfelelően ismét megkaptam Gergőtől a némasági kezelést. Amikor már majdnem végzett a tányérjával, vettem néhány mély levegőt, és azt mondtam:
-Beszélnem kell veled valamiről.
Nem szólt semmit, csak a szemét forgatta. Tinédzserek!
Hosszan kortyoltam a boromból, és megkérdeztem:
-Emlékszel, hogy mit kértél tőlem? Amit látni akartál?
Azonnal láttam, hogy feléled, és figyelmesen rám néz. Nyilvánvalóan felkeltettem az érdeklődését, és többet akart tudni, mivel gyorsan bólintott.
– Nos, hajlandó vagyok megtenni. – mondtam a lehető legnyugodtan, majd rövid szünet után hozzátettem:
– Két feltétellel!
Gergő szemei tágra nyíltak, miközben döbbent csendben ült.
-Mindennel egyet kell értened, amit kérek, különben nincs üzlet! Világos?
Ismét hevesen bólintott, de mondtam neki, hogy hallanom kell, hogy egyetért.
– Igen, értem! – válaszolta lelkesen.
-Először is: ez csak egyszeri eset. Egyszer megtörténik, és soha többé nem beszélünk róla! Hagytam időt, hogy ez leülepedjen.
-Másodszor: semmilyen körülmények között ne szólj erről senkinek! SENKINEK!!!! -mondtam, és egyenesen a szemébe néztem.
– Oké, egyetértek! – dünnyögte gyorsan, és úgy járt a feje, mint egy bólogató kutyának.
-Egy kicsit a szobámba megyek, azután veszek egy hosszú fürdőt. Szeretném, ha 8:30-ra bejönnél hozzám. Rendben?
– Persze…nyolc harminc! – felelte lelkesen.
Teljesen megőrültem? Igaz, hogy élveztem néhány pohár bort korábban, de az agyam élesnek tűnt. Egy folyamatos párbeszéd futott a fejemben. Időnként hallgattam egy hangot, ami azt mondta, hogy ez őrültség, és meg kell állítanom az eseményeket, mielőtt kikerülnek az irányításom alól. Egy másik, határozottabb hang viszont azt hangsúlyozta, hogy ez az egyetlen módja a továbblépésnek, ezért meg kell acéloznom az idegeimet és túl kell rajta esnem.
Miután óráknak tűnő idegi ültem a szobám sötétjében, vizet eresztettem a kádba, és meleg habfürdőt kevertem. Elhelyezkedtem a sűrű hab alatt, és a körülményekhez képest a lehető legjobban ellazultam. A kádból kilépve megszárítottam magamat egy nagy fürdőlepedővel, majd beburkolóztam a vastag frottír köntösömbe. Mivel ez egy egyszeri esemény lesz, szerettem volna emlékezetessé tenni. Fogtam a trimmelőmet, és elhatároztam, hogy levágom a bozontomat. A magazinokban az összes lány gyönyörűen volt lent nyírva. Miután végeztem, megnéztem a puncimat a tükörben. Nem egy Playboy lány, de elégedett voltam a látvánnyal.
A szekrény felé menet azon töprengtem, mit vegyek fel. Nyilvánvalóan valami olyan kell, ami szabad hozzáférést biztosít önmagamhoz, de mennyit akartam megmutatni? Nem tudtam, hogy tényleg megengedhetem-e Gergőnek a puncimat. Talán jobb, ha csak egy pillantást vethet egy hálóing vagy szoknya alá.
A választásom egy rövid levendulaszínű hálóingre esett, amit rég nem hordtam. Az exem ajándéka volt az utolsó közös Valentin-napunkon, és már jóval a válás előtt a fiókomban maradt. Amikor belenéztem a tükörbe, tetszett amit láttam. Szexi kis darab volt, de inkább előkelő, mint slampos. Olyasvalami, amiben nagyon jól érezhetem magam a fiam jelenlétében. Leültem a sminktükröm elé, és csak egy csipetnyi színt adtam az arcomnak. Miután rendbe tettem a hajam, ránéztem az órára. Mivel már majdnem fél nyolc volt, felálltam és az ágyhoz mentem.
Szexinek akartam tűnni, ezért hátradőltem a támlának, néhány párnával megtámasztva. Kitártam a karjaimat a párnákon és próbáltam mindent megtenni, hogy úgy nézzek ki, mint egy buja végzet asszonya a fiatalabb koromban látott filmekből. A pulzusom felgyorsult, ahogy Gergő érkezését vártam.
Pontosan nyolc harminckor halkan kopogtattak az ajtómon. Szinte a számban ragadtak a szavak, de valahogy ki tudtam mondani:
-Gyere be!
Lassan kinyílt az ajtó, és belépett a fiam. Alig néhány lépést előrejött, majd tétován az ágy lábához állt, és idegesebbnek tűnt, mint én. Hagytam egy rövid ideig,, hogy magába szívja a látványomat majd megkérdeztem:
-Szóval egyetértesz mindennel, amit kértem?
Bólintott, és azt válaszolta:
– Igen!
Annak ellenére, hogy elhatároztam, hogy végigcsinálom, a helyzet komolysága egészen addig nem tudatosult bennem. A fiam meg akarta nézni, ahogy önkielégítést végzek, és meg is fogom tenni előtte. Hirtelen szorítást éreztem a mellkasomban, és enyhe izzadság kezdett kiverni az egész testemen. Néhányszor mély levegőt kellett vennem, mielőtt azt mondtam neki, hogy üljön le az ágyra.
Gergő egy darabig ült és engem bámult. Nyilván arra számított, hogy elkezdődik a műsor, de én nem igazán gondolkodtam azon, hogy hogyan tovább. Úgy értem: pontosan mit várt? Visszanéztem rá, de ettől csak nagyon ideges lettem, ezért lehunytam a szemem és a hasamhoz húztam a kezem.
Úgy gondoltam, lassan kezdem, és meglátom, hová mennek a dolgok. Nagyon finoman kezdtem simogatni a hasamat mindkét kezemmel. Miután egy ideig fel-le járattam őket, a kezeimet a melleimhez simítottam, és a hálóing vékony anyaga alá bújtattam. Ujjaim enyhén átgyúrták a puha húsomat, mielőtt megérintettem kemény mellbimbóimat. Nem kerülte el a figyelmemet a tény, hogy már nagyon beindultam.
Az agyam kavargott, miközben azon töprengtem, vajon Gergő mire gondolhat. Felizgatta az előadásom, vagy undorodott attól, hogy az anyja ilyen nyíltan szexuális dolgot csinál? A szemem végig csukva volt, de látnom kellett az arckifejezését. Amikor kinyitottam őket, Gergő pillantásával találkoztam, amint kitartóan rám szegeződött. Csodálkozás látszott az arcán, semmiképpen nem undor. Nem tudtam megállni, de lepillantottam az ágyékára, és meglepően nagy dudort fedeztem fel a nadrágjában. A fiam felizgult tőlem, aminek a gondolatától borzongás futott végig a gerincemen.
Hirtelen úgy éreztem, hogy a gátlásaim elszálltak. Elkezdtem forgatni a mellbimbóimat az ujjaim között, miközben egyenesen Gergő szemébe néztem. Időnként megrántottam vagy megszorítottam őket, amitől elég hangosan nyöszörögtem ahhoz, hogy meghallja. Korábban azon gondolkodtam, hogy megengedjem-e, hogy lásson meztelenül, de arra jutottam, hogy szinte nulla esélye van annak, hogy ezt tényleg végigcsinálom. Abban a pillanatban viszont ösztönösen elhatároztam, hogy hagyom, hogy teljes meztelen pompámban lásson.
Nagyon lassan a vállamra csúsztattam az egyik kezemet, és lesimítottam a spagettipántot a karomon. Feszülten bámulva rá, ugyanezt tettem a másik oldalon. A hálóing a helyén maradt, és a gravitáció ellenére a mellkasomhoz tapadt. Percek óta egy szó sem hangzott el, amikor végre megtörtem a csendet:
-Szeretnéd látni őket?
Nem hittem volna, hogy Gergő arca vörösebb lehet, de tévedtem. Ahogy bíbor árnyalat szétáradt az arcán, csendesen válaszolt:
-Igen!
Nagyon érzékien visszahúztam az ujjaimat a mellkasomhoz, és oda-vissza végighúztam őket a selymes anyagon. Ezután közvetlenül a csipkevarrás alá tettem őket, és lassan lefelé húztam. Centiről-centire engedtem le a hálóinget, mígnem teljesen láthatóvá váltak a melleim.
Mindig azt mondták nekem, hogy szépek a melleim, és az arckifejezéséből ítélve a fiam is így gondolta. Megfogtam őket, és játszani kezdtem velük. Visszanézve Gergő szemébe, megkérdeztem:
-Ez tetszik neked, édes?
Nem szólt egy szót sem, csak szaporán bólogatott. Láttam, ahogy fészkelődik, hogy a merev hímvesszője kényelmesebben helyezkedjen el. Perverz izgalom járt át, tudván, hogy én vagyok az oka az állapotának.
A testem lángokban állt, és tudtam, hogy az orgazmusom nem lehet messze. Egyik kezemmel a mellkasomtól lefelé húztam a hasamon, míg meg nem simítottam a szeméremdombomat. Ujjaimat szorosan az ágyékomba nyomtam, és közben élveztem mind az érzést, mind a fiam arcát. Nem tudtam nem nyöszörögni, ahogy az ujjaim végigfutottak a forró, nedves pinámat borító puha anyagon.
Elernyedtem az ágyon, és lassan felhúztam a térdeimet. A lehető legszexisebb mosollyal, szétnyitottam a combjaimat. A hálóing és a kezem még mindig eltakarta az ágyékomat, de nem sok más maradt Gergő képzeletére. Korábbi kérdésemtől felbátorodva és kissé bevadulva megkérdeztem:
-Akarsz látni engem ott lent?
Hallottam, ahogy élesen beszívja a levegőt, mielőtt felkiáltott volna:
– Igen!
– Gondoltam! – suttogtam egy kacsintással, miközben elmozdítottam a lábamról a kezemet, hogy megfogjam a hálóing szegélyét.
Nagyon lassan felfelé húztam a ruhát, amíg teljesen fel nem tárult a puncim. Lenéztem a gyönyörűen nyírt nemi szervemre, és azt tapasztaltam, hogy a szeméremajkaim megduzzadtak az izgalomtól, és nedvesség borította őket. Korábban soha nem éreztem igazán szexinek ezt a testrészemet, de most nagyon is. Olyan voltam, mint a nők azokban a magazinokban, de itt, a való életben.
Éreztem, hogy a szeméremajkaim nedvesek és nagyon melegek, ahogy enyhén végighúztam az ujjaimat a hasítékomon. Bármelyik pillanatban kész voltam felrobbanni a gyönyörtől, ezért úgy döntöttem, hogy egy csipetnyit lelassítom a dolgokat. Sejtve, hogy Gergő még soha nem látott nőt ilyen módon, a belső ápolónőm úgy döntött, hogy ad neki egy anatómiai leckét. Arra gondoltam, hogy ha valaki esetleg megtudja, mi történt közöttünk, akkor ragaszkodhatok hozzá, hogy ez csak egy felvilágosító óra volt.
A felhúzott lábaim és Gergő között nagy rés volt, ezért megkértem, hogy jöjjön közelebb. Ahogy odacsúszott, kezei eltakarták az ágyékát, próbálva leplezni az izgatottságát. Ujjaimmal szétnyitottam magam, és rámutattam a női nemi szerv különböző részeire. Szándékosan a végére hagytam a csiklót, és finoman simogatva magyaráztam el csodáit. Az egész testem szó szerint reszketett az izgalomtól, amikor azt mondtam:
-Ha meg akarsz vadítani egy nőt, nyald meg itt!
A rövid bemutatóm végül véget ért. Visszafeküdtem a párnákra, és határozottan simogatni kezdtem magam. Ez már nem lecke volt a fiam számára; itt volt az ideje, hogy anya elélvezzen. Egyik lábamat önkéntelenül Gergő combjához mozgattam, és a lábujjaimmal simogatni kezdtem, miközben ujjaztam magamat. Pár másodperccel később elélveztem.
A testem olyan erősen olyan sokáig remegett a görcsöktől, hogy attól tartottam, hogy meghúzódik egy izom a hasamban. Ahogy kitisztult az elmém, és felnéztem, azt találtam, hogy Gergő olyan intenzitással bámult vissza rám, amit még szeretett videojátékai felé sem mutatott.
Még mindig felfokozott izgatottságban egy pillanatig az ágyékát bámultam, majd a szemébe néztem. A kényelmetlen arckifejezésről tudtam, hogy tudja, mit láttam, ezért megnyugtatóan elmosolyodtam, és azt mondtam:
-Ez biztosan fáj, kicsim! Miért nem veszed ki?
A szeme tágra nyílt, mintha megdöbbent volna a kijelentésemtől. Biztos voltam benne, hogy még szűz, szóval ez egy vízválasztó pillanat volt számára. Nyilvánvaló feszültség látszott az arcán, ezért bátorítottam. A legmegnyugtatóbb hangnemben azt mondtam:
-Vedd ki nekem! Anyu látni akarja!
Hangosan felnyögött, de egy izmát sem mozdította meg, ezért azt suttogtam:
-Ne aggódj! Csak te és én vagyunk ma este. Ne légy félénk!
Nagyon lassan a nadrágja elejéhez nyúlt, és simogatni kezdte lenyűgöző dudorát. Biztos voltam benne, hogy a nadrágjába fog élvezni, de megkönnyebbülést éreztem, amikor kinyitotta a farmert, és lecsúsztatta benne a kezét. Egy pillanatig tapogatózott, majd kihalászta a farkát a szobám lágy fényébe.
Ha azt mondanám, hogy meg voltam döbbenve, az nem fejezte volna ki a valóságot. Azon tűnődtem, hogy ezt korábban hogy hogy nem vettem észre, és a lányok az iskolában miért nem voltak mindannyian beleesve a fiamba. Azon kaptam magam, hogy összefut a számban a nyál. A hímvesszője tökéletes alakú és méretű volt szopáshoz. Az pedig régóta a specialitásom.
Amikor visszanéztem Gergő arcába, láttam a bizonytalanságot a szemében. Az egész testtartása azt kérdezte: „Most mi legyen?” Lágyan rámosolyogtam, és azt mondtam:
-Simogasd magad a kedvemért!
A bizonytalanság gyorsan elszállt, mert a keze az ágyékához lőtt, és lendületesen simogatni kezdte magát. Úgy tűnt, nehezen fér a farkához, ami még mindig részben a farmerja szűk keretei között volt, ezért megkértem, hogy vegye le. Úgy tűnt, nem szívesen engedi el kemény hímtagját, de felállt, letolta a nadrágját és az alsónadrágját, majd minden szertartás nélkül elrúgta őket. Anélkül, hogy megkértem volna, a pólóját is lehúzta és azt is eldobta. Nehéz volt elhinni, hogy a fiam teljesen meztelen előttem. Újra leült az ágyra, és dühödten rángatni kezdte magát. A testem lángokban állt, ahogy néztem szemérmetlen munkálkodását. Azt akartam, hogy annyira élvezze a pillanatot, mint én, ezért utasítottam: -Lassan, édesem… lassan csináld!
Elkezdtem két ujjamat ki-be járatni a puncimban, méghozzá tökéletes szinkronban a fiam kezének mozgásával. Nyilvánvaló volt, hogy közel jár az orgazmushoz, és szerettem volna vele együtt elélvezni. Hallottam, ahogy zihálni kezd, és tudtam, hogy mindjárt azt fogom látni, ahogy lé ömlik a kőkemény farkából.
– Rendben van kicsim, engedd el magad! – nyögtem fel, miközben gyorsan simogattam magam.
Gergő megadta magát a pillanatnak, és olyan gyorsan kezdte verni a farkát, hogy a keze elmosódott. Másodpercekkel később sperma fröccsent a mellkasára és a hasára. Soha nem láttam még ilyen nyílt szexualitást, és ismét elélveztem az ujjaimtól.
Fogalmam sem volt, mennyi idő telt el, mire az eszem visszatért a jelenbe, de amikor megtörtént, azt találtam, hogy mindketten levegő után kapkodunk. Gergő a kimerültségtől visszaesett az ágyamra, míg az én fejem a párnákon feküdt, és olyan erőtlen voltam, mint egy rongybaba.
Egyikünk sem szólt egy szót sem sokáig, biztos vagyok benne, hogy egyformán megdöbbentek, izgatottak és zavarodottak voltunk a történtek miatt. Gergő túl gyengének tűnt a mozgáshoz, ezért úgy döntöttem, hogy én leszek az anya, és átveszem az irányítást. A két pántot visszahúztam a vállamra, a hálóinget pedig megigazítottam mellkasomon. Remegő lábakkal felálltam, és a fürdőszobába mentem, ahol felkaptam két törlőkendőt. Az egyiket meleg vízbe áztattam, majd kicsavartam, mielőtt visszamentem a szobámba.
Gergő még mindig hason feküdt az ágyamon, és jóképűnek, de mégis sebezhetőnek tűnt abban a pillanatban. Anyai ösztöneim beindultak, és térdre ereszkedtem mellette a padlón. Hirtelen újra a kisfiam lett, és nekem kellett vigyáznom rá.
Feszültnek tűnt, amikor a mellkasára ejtettem a nedves ruhát, és óvatosan elkezdtem feltörölni a spermatócsákat. Végigfuttattam a törülközőt a mellkasán, majd lejjebb húztam, miközben megpróbáltam lemosni a hasáról a magját. Szemeim az arcomtól csak néhány centire levő hímvesszőjére tapadtak, és lassan közelebb húztam hozzá a törlőkendőt. Szinte olyan érzés volt, mint egy testen kívüli élmény, amikor a petyhüdt hímtagja köré csavartam, és határozottan az ujjaim közé fogtam.
Annak ellenére, hogy kétszer is elélveztem, a fiam farkának kezemben tartása bizsergést váltott ki az egész testemben. Ez már nem az a gyerek volt, akit évekkel ezelőtt a kiskádban fürdettem, hanem egy férfi. Lassan végighúztam a nedves kendőt a hímvesszőjén, majd kicseréltem a szárazra. Megszárítgattam az ágyékát, majd a mellkasához dörzsöltem, hogy ott is végezzek vele.
Leültem mellé az ágyra, és mélyen a szemébe néztem. Olyan szégyenlősnek tűnt, mintha valami rosszat csinált volna, ezért odanyúltam hozzá, és megöleltem.
– Nincs szégyellnivalód, édes! – suttogtam a fülébe, miközben a háta puha bőrét simogattam.
Jó öt percig tartottuk egymást, míg hirtelen teljesen tudatában lettem közelségünknek. Kicsit hátrahúzódtam, hogy a szemébe nézhessek, majd egy lágy puszit adtam ajkaira.
– Most menned kellene pihenni! – suttogtam halkan, mire ő csak beleegyezően bólintott.
Ahogy néztem, ahogy összeszedi a holmiját, nyilvánvaló volt, hogy ismét merevedése van. Rosszul éreztem magam, hogy ilyen túlfűtött állapotban küldtem el, de úgy gondoltam, hogy a saját szobájában biztosan tud majd gondoskodni magáról.
-Ne feledd, hogy ez kizárólag köztünk marad!!
-Igen, anya! – válaszolta érzelmileg túlfűtve, és olyan boldognak tűnt, mint egy kiskutya.
Lágyan mosolyogtam rá, és azt mondtam:
-Nos… jó éjszakát!
–Neked is! – felelte, és elindult a szobája felé.
Amikor másnap reggel felébredtem, frissebbnek éreztem magam, mint korábban bármikor. Azonban féltem attól, hogy mit fogok kapni a fiamtól. Még mindig anyaként tisztel, vagy valami kurvának tekint azért, amit tettem? A legjobbat reméltem, miközben kimásztam az ágyból és belebújtam a köntösömbe. Ahogy sétáltam a folyosón, frissen főzött kávé illata szállt az orromba. Amikor megérkeztem a konyhába, arra számítottam, hogy ott találom a fiamat, de a helyiség üres volt. Gergő hagyott egy cetlit az asztalon, jelezve, hogy iskolába kellett rohannia, de van forró kávé a kannában, és friss gyümölcsturmix a hűtőben.
Őszintén meghatódtam. Lehet, hogy így próbált kárpótolni, amiért az elmúlt néhány héten merev voltam, vagy talán csak igazán élvezte a különleges együtt töltött időt, és így próbálta megismételni. Akárhogy is, boldog voltam. Annak ellenére, hogy a bemutatóm előtt rettegtem, a korai eredmények pozitívnak tűntek.
Nagyon örültem Gergő viselkedésének a következő napokban is. Rendkívül figyelmes volt velem, de egyszer sem említette, amit megosztottunk, és nem kérte még egyszer. Nem mintha az ötlet ne lett volna vonzó, mert nehéz volt bármi másra gondolnom. Igyekeztem nem felizgatni, de olyan szexuális energiát éreztem körülötte, hogy nehéz volt nem mutogatni magam egy kicsit.
Néhány nappal később a munkahelyemen Emese megkeresett, hogy megkérdezze, hogy mennek a dolgok otthon. Mondtam neki, hogy minden sokkal jobb. Majdhogynem csalódottnak tűnt. Talán remélte, hogy a dolgok még mindig rosszak, így ismét felajánlhatja bensőséges támogatását. Kicsit felajzottnak éreztem magam, ezért ölelésbe vontam, és a melleimet az övéhez simítottam. Mielőtt megtörtem volna az ölelésünket, a fülébe súgtam: „Köszönöm, hogy gondoltál rám!” Ahogy elmentem, szándékosan megmozgattam a csípőmet, és reméltem, hogy figyel. Istenem, szuper szexinek éreztem magam!
Gergő és én pár nappal később egy filmet néztünk a tévében, és a képernyőn a dolgok egészen pikánssá váltak a főszereplők között. Bár a takaró alatt voltak, egyértelmű volt, hogy szexet szimuláltak. Rendkívül felizgultam, és azon töprengtem, vajon Gergő is ilyen-e. Odapillantottam az ágyékára és nem lepődtem meg, amikor egy nagy csomót láttam a melegítőnadrágjában. Ő is annyira élvezte a jelenetet, mint én.
Amikor a film véget ért, felálltam és elindultam a szobám felé, de néhány lépés után megálltam. Megfordultam, hogy visszanézzek a fiamra, és azt mondtam:
-Azt hiszem, lefürdök.
Kis szünet után megkérdeztem:
-Nincs kedved bejönni egy kicsit a szobámba, mielőtt lefekszel?
–Ó, de igen! -jött a villámgyors válasz.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!