A hugi születésnapja

Történt egy napütéses nyári napon, amikor azon a héten szabin voltam. Hugi /Vera/ a keddi szülinapját előtte héten szombaton akarta megtartani.
Már hét közepétől puhított, hogy menjek velük, mondta:

-gyere báttyus, ott lesz Vikike is, a kis kedvenc csajod.
-ajj jajj, akkor nem megyek, még a végén baja esik a kislánynak.
-nem hiszem, hogy tudnál benne kárt tenni… és ne játszd a naivát, tudom, hogy már kúrtatok.
-erre meg vagy, kamukém.

-figyeld meg tesó felejthetetlen szülinapi bulim lesz. Arra mérget vehetsz.
-ja, úgy le iszod magad, hogy semmire sem emlékszel? Mint tavaly?
-de hogy is, ki akarom magam tombolni, nagy lány leszek, 16 éves.
-lehetsz, akárhány éves, ha eszed meg nincs kiscsaj.

-te csak foglalkozz a kis Vikikével, az a neked való, neki bezzeg van esze…. mindenre, az tuti.
-van ott neked is, nem kell félteni téged se.
-hááát, mint a nagy tesóm, ugye? Tisztára Te…csak lányban.
-remélem nem!

/amikor mondta Hugi, hogy tartsak velük a bulira…nem sok kedvem volt. Csupa fiatal csitri és nyálas kis srác bulizik…. nem nekem való. De mivel épp otthon döglöttem egész héten, gondoltam miért ne. Na és persze Viki… Viki, Hugitól több, mint egy évvel idősebb kis csajszi. Igazi kis bomba csaj. Alacsony, de kirívóan formás! Olyan igazi latin alkat. Igazi nagypofájú, oda mondogatós, már-már kötekedő típus. Lassan 17 elvan. Fiatal kora ellenére igen csak aktív életet él… minden szempontból. Tudom, volt már hozzá szerencsém./ Hugi, teljesen más. Magas, vékonyabb. Neki is megvan mindene, de sokkal másabb. Hosszú. Formás lábaival nem is jár, ha nem libben…szokta neki mondani Viki. Természetre is nyugodtabb, vissza fogottabb, csendesebb. Ilyen igazi „jókislányos” típus. Mindig felnézett rám. Apám korai halála miatt, szinte apja helyett, apja lettem./

Mátra lábánál egy kis apartman a hely, ahol a buli meg lesz tartva. 5 szobás, 10 fős nívós kis hely. A hátsó udvar zárt, ám tágas, igazi kis bulizós hely. Mi érkeztünk Hugival először. Kint várakoztunk, mert a kulcsokért Viki ment el a csapat egyik felével. Még 2 autóval 4-4 fő érkezett, így telt házas lett a buli.

Bemutatkozással kezdődött a dolog, kicsit kilógtam a sorból a 26 évemmel. Kb egy korúak lehettek, bár egyik lány, aki a pasijával érkezett szerintem jóval idősebb volt a pasijánál. Ilyen cicababa féle nő. Italozgatással, zene hallgatással kezdődött a buli. Kb 2 csapatra voltunk szakadva. Három pár együtt és Hugi-Viki-Zoli nevű fiúka és Én. Az italozgatást tánc, majd tapi, simi stb követte, mint minden rendes bulin ugye bár. Mosolyogva nézegettem, ahogy egy-egy párocska elvonul pár percre. Én nem ittam sokat, igen rossz a természetem, ha sok a pia. Így persze általában tök jól érzem magam, mert a srácok, akik gyorsan kiütik magukat, a partnerük rám marad, ha úgy van. Itt is volt egy-egy ilyen pillanat, de ugye egyszerű, mert Viki rám volt tapadva, mint légy a papírra. Amit mondjuk nem is nagyon bántam. Ő volta legtutibb csaj. Vagy is Hugi, de idegen, Ő volt a legjobb.

Egész jól össze-össze tapadtunk Vikivel párszor, amikor Hugi:
-akár szobára is mehettek lassan. Már túl vagytok a kulturált bulizás határán…
-te csak a kis pasiddal foglalkozz, látom nyomul, de rendesen.
-foglalkozik vele a fene, ez csak egy osztálytársunk. Véletlenül van itt.
Viki:
-mi lenne, ha azt tennénk, amit Vera mondott. Lehet most sikerülne kiakasztanom téged… ma tuti sikerülni fog.
-nem mondod… ne tévessz össze a kis barátaitokkal.
Viki:
-fogalmad se nincs mit tartogatok ma neked…

Majd szép lassan elvonultunk. Gondoltam megyek hátha Hugi is szeretné magát felügyelet nélkül jól érezni.

Viki, ahogy beértünk a szobába, lassan elkezdett vetkőzni egy jó kis latin zenére, ami kintről be hallatszott. Gyönyörű, formás idomai lassan kirajzolódtak a félhomályban. Már majd szét durrantam. Lassú, de ütemes szopásba kezdett. Szólt, el ne menjek, mert lesz meglepim. Majd felcsúszott, felült a számra és azt mondta:
-nyalj, nyalj, történjen közben bár mi… okés?
-i-gen, i-gen, nyögtem nyalás közben.
-ha szereted a fincsi fiatal puncim, nyalsz és nem érdekel mi történik közben…

Nyaltam is olyan oda adással, hogy na még. Ő csak mozgott a számon és nyögött. Majd egy nagyot rándultam, mert éreztem, hogy egy kéz érzékien megfogja a farkam és nagyon lassan húzogatja, forgatja, mint ha csak gyönyörködne benne. Majd lassú szopásba kezdett valaki, miközben én Vikit egyre mohóbban nyaltam. Minél jobban akartam szabadulni Viki szorításából, Ő annál keményebben fogta a fejem és húzta magába, és csak forgott a számon.

-engedj fel Viki, alig kapok levegőt.
-neeem, maradj kérlek, még egy kicsit maradj, ütős meglepi lesz.

Akkor már nem engedtem neki, szépen le emeltem magamról, mert nagyon érdekelt ki az, aki ilyen finoman tud szopni. Amikor le emeltem magamról és kinyitottam a szemem…. Mint ha villám csapott volna belém… el akadt a lélegzetem…mozdulni nem tudtam… amit láttam nem tudtam feldolgozni… ugyan is, aki a finom szopással majd nem el élveztetett. Az nem más volt, mint az én kis Hugocskám! Felnézett, de mint ha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, amit csinál… szépen szopott tovább. Feljebb ültem, bal kezemmel támasztottam magam, jobb kezem a fejéra téve a homloka részénél elkezdtem eltolni a farkamtól.

-azta kurva…. normálisak vagytok, húúúú bassza meg… és toltam lefelé, de ő nem engedte ki. Kicsit engedett ki a szájából, majd a fogaival megfogta kb a makkja alatt….rám nézett és rászorított a fogaival… és így.

-hmmmm??? És a szemével kérdezte…. elengeded a fejem vagy leharapom!
Kicsit engedtem a tolásból azzal a mozdulattal rá is tolta a fejét… szinte tövig…. nagyot nyögtem és vártam, hogy engedjen rajta kifelé… ahogy engedett, megint tolni kezdtem…
-nem Hugi, nem… ezt neeeeem. Majd újra megfogta a fogaival, de már határozottabban, hogy szinte fájt… ahogy elengedtem a fejét, újra tövig nyelte. Én abban a pillanatban hátra estem és be csuktam a szemem… már nem tudtam tovább védekezni. És már nem is akartam szerintem. Olyan tempós és mély szopásba kezdett, hogy lehet sosem volt ilyenben részem… az én kis Hugim lógott a farkamon, mint maci a mézen… és ki akarta végezni farkam.
Intettem Vikinek, hogy jöjjön hagy nyaljam, és utána megdughassam. Kicsit nyaltam és elkezdtem a seggénél fogva lefelé irányítani. Majd elvette Hugitól a farkam és magába mélyesztette, úgy préselte rá magát, hogy azt hittem fel akarja falni. Kb 10 percet verhettem neki vadul, maikor sikoltva élvezett el. Rám feküdt és csak lihegett. Majd éreztem, hogy valaki megint rácuppan a farkamra, majd hamar abba maradt a szopás és elkezd felfele mászni…

-neeeeeem, Hugi, kurva élet… ezt már ne!
Viki:
-nyugi már és fogd be. Még mindig nem veszed észre, hogy nem te mondod meg mi fog történni. Na ugorj fel Verus. Már várja a tesó farka, hogy egy igazi emlékezetes szülinapi meglepit adjon a kicsi hugijának.

-nem, hugi, légyszi… majd abban a pillanatban… halk sikoly hagyta el hugi száját… ahogy a farkam elkezdett behatolni az alig párszor használt puncikájába. Viki a mellkasom alatt ült rajtam, hugi lassan mozgott a farkamon. És Viki vállaiba kapaszkodva elcsukló hangon beszél…
-húúú Viki basszus… ez nagy… nagyon kemény… húúú basszus, de feszít…
-nyugi Verus, megfogod szokni, csak abba ne hagyd, engedd el magad, és ne kíméld ám magad. Neki meg úgy se fáj.
-húúú Viki, ez durva, igazad volt, a naggyal a jó, amikor szinte szétfeszít…

Viki a karmait a mellkasomba nyomva mondta:
-segíts neki, mozogj te is, kúrd meg.
-neem, /és ráztam a fejem/ Majd egyre jobban fájt a mellkasom és nyomta bele a körmeit, és nyomta… Majd lassan elkezdtem mozogni, alá dolgozni, ütemesen, kis mozgásokkal, rándulásokkal válaszolt a lökéseimre, hamar felvette a ritmust. Majd Viki oda hajolt és a fülembe súgta:
-te mocsok… sosem volt orgazmusa, add meg neki az érzést…
Elkezdtem egyre jobban, ütemesebben erősebben alá dolgozni. Viki leszállt rólam, Hugi fenekét megemeltem és ahogy bírtam alá vertem. Sikongott, nyögött, remegett. Majd le ugrott és hörögve elélvezett. De nem hagytam neki sok időt… felugrottam hanyatt igazítottam, lábait a nyakába nyomtam. Viki a fotelben ülve csak nézett minket. Én Hugi elé térdeltem és elkezdtem a farkammal izgatni a punciját.
-szóval ez kell, baszni akartál, felejthetetlen este, szétakarod magad baszatni, az se baj, ha a bátyáddal…
Hugi nem szólt csak bólogatott.
-akkor tessék…
Hangos sikoly hagyta el a száját. Olyan vad, durva baszásba kezdtem, mint ha megakarnám ölni őt. Dühös is voltam rá, és akkor, ott már nem érdekelt, hogy a hugommal teszem. Amikor már nem bírtam felemelkedtem róla és szinte bele ejtettem magam… csak hörgött és élvezett. Nem tudom volt e orgazmusa, de nem is érdekelt.
Viki:
-húúú anyám, ez baszás, ezt megkapod Verus, de rendesen, aztaaaa, ki fog esni a méhecskéd is csajszi, micsoda indulatok … /és nevetett/

Majd éreztem, hogy lassan nekem is végem… talpon, gugoló állásban basztam tovább, majd megfogtam a fejét és húztam előre, abba kapaszkodva, hogy erősebbek legyenek a lökések. Majd amikor elkapott az orgazmus szele, megfogtam két kézzel a nyakát és szorítani kezdtem. És csak basztam és basztam őt. Próbált védekezni, nyakát tekergette kifelé a kezeimből, de nem engedtem neki. Majd ahogy bírt ütött és mart… késübb esett le, hogy szinte az életéért harcolt közben. Majd, amikor elmentem benne, és magamhoz tértem, már Viki rángatta a kezem le a nyakáról. Hugi csak feküdt és remegett, hörgött, és remegett. Majd nem vett levegőt vagy fél percig, meg is ijedtem. Aztán sípolós hangon nagy levegő és megint bent tartotta jó sokáig… majd Viki:

-azta de hülye vagy, hahóó, csajszi, megvagy, hahóó… kis szünet majd bólogat, hogy megvan. A légzése lassan helyre állt. Én meg hátradőltem az ágyon.
-na, kellett ez neked? Erre volt szükséged? Hmmm… de Hugi csak bólogatott
Viki ránéz hugira és…
-úr isten Vera hogy néz ki a nyakad… tiszta folt és ujj nyom. Jááá basszus. Majd rám néz és így:
-húú az de fájni fog reggelre… /és nevet/
Magamra nézek, és látom a mellkasom szétkarmolva… itt -ott vér is szivárgott belőle.
-azta rohadt… ezt utálom a legjobban bassza meg…
Viki:
-ne hogy már te morogj, majd nem megfojtottad te elmebeteg….
-te meg se szólalj, kifoglak nyírni. Hogy lehet ilyet kigondolni valakinek! És még én vagyok az elmebeteg… téged meg Hugi anyámmal elvitetlek elmevizsgálatra… két hülye liba.

Majd otthagytam őket, beültem az autómba és haza mentem.

Nem rég volt 1 éve, hogy a dolog történt, azóta sem beszéltünk róla senkinek. Viki is megőrizte a titkot.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!