Verni kezdtem a bráneremet

Talán az a tudat, hogy anyagi okokból vagyok itt, vagy a kora….veszett fejszenyélnek gondoltam a hátralévő egy hetet. Rövid tanakodás után arra az elhatározásra jutottam, ha így fogok érezni két nap múlva, lelépek. A megegyezésnek megfelelően rendezek mindent és angolosan távozom. A nagy gondolkodásomban észre sem vettem, de behugytam a szemem..Miután felocsudtam Ágnes már nem volt a szobában. Pár pillanat múlva a telefonom csörögni kezdett. Ő hivott:
-Halló láthatatlan ember. Látom unatkozik. Nem tudom mit várt ettől a kalandtól, de higyje el semmi extrával nem tudok szolgálni önnek. Maximum az öltözéseket vagy a fürdőszobai meztelenkedéseimet figyelheti meg, de semmi mást. Nem szoktam magamhoz nyúlni, semmi perverz szokásnak nem vagyok a híve. Férfi nélkül élek több, mint húsz éve, megszoktam a magányt. Vibrátorom nincs, még azt az örömet sem tudom nyújtani, hogy azt nézhesse. Remélem ezek tudatában nem lép vissza az üzlettől.
Furcsa volt, mi több szórakoztató, hogy Ágnes hangját egyszerre hallom a wc-ből és a telefonomból.

-Nyugodjon meg Ágnes..Mi már megegyeztünk. Egy láthatatlan ember megtalálja a lehetőséget, hogy jól érezze magát egy gyönyörü nő közelében.————(akaratlanul is kicsúszott a számon a gyönyörű nő)
-Jól van,rendben van, de.. tudja.. egy ujjal sem érhet hozzám.
-Nyugodjon meg, egy ujjal sem———(-és megszakítottam a hívást)

Mintha mi sem történt volna, ült le Ágnes az előbbi helyére. Kezébe vett egy újságot és unottan lapozgatni kezdte.
Hihetetlen volt, hogy valaki ennyire unalmasan élje az életét. Felbosszantott. Adok én majd neked unalmas egy hetet-(gondoltam). Te lehet, hogy unatkozni fogsz, de én nem.
Mit tennék, ha csak ugyan láthatatlan lennék és nem holmi színjátékot kellene játszanom??
Nem sokat genyáztam. A lóvém benne állt az üzletben, úgyhogy ha ő nem is, de én jól fogom magam érezni. Vetkőzni kezdtem. A szemem sarkából láttam, hogy Ágnes zavartan mocorogni kezd az ágyon. Nem tudta mire vélni a hirtelen változást. Egy szál boxer alsóban ültem le mellé. Vigyázva, nehogy hozzá érjek. Mereven nézni kezdtem az arcát. Zavartan pislogni kezdett és mint egy szűz lány, matatni kezdett a hajában, a ruháján. Nem mert rám nézni.
Próbált természetesen viselkedni..,hisz én láthatatlan voltam.
Hirtelen beviharzott a wc-be. Tudtam, hogy telefonálni fog. Fel sem vettem a telefont, kinyomtam. Hangosan szólaltam meg.
– Halló!!!
Ágnes megértette, hogy nem veszem fel telefont, mégis telefonnal a fülénél jött ki és ült le a helyére. Rám sem nézve kezdett el a készülékbe beszélni.
– Nézze! Nem tudom mi a szándéka, de szeretném ha a láthatatlan ember viselkedése az elfogadható kereteken belül maradna. Nem vagyok már fiatal, régi típusú neveltetést kaptam.
Mellette ülve válaszoltam az arcát fürkészve.
– Mennyi is a tartozása kedves Ágnes?
– Kettőszáz huszon……
– Csakugyan azt gondolta, hogy ennyi pénzt csak úgy ajándékba fogok adni valakinek, akit alig ismerek?
– Nem – válaszolta halkan.
– Semmi olyan dolog nem történt, ami botrányosan hatna. Egyszerűen csak jól szeretném magamat érezni. Ha az gatyában történik meg, hát istenem…maga unalmasan él azt mondta. Én nem. Igenis szeretek meztelenkedni, mi több…ha úgy tartja kedvem, maszturbálok…nem tartom vissza, ha finganom kell…ennyi pénzért bárki hajlandó lenne akár kefélni is velem, durvábbnál durvább pózokban. Kértem én ilyet magától?
– Nem…
– Felöltözhetek és kiséltálhatok az ajtón. Ha szeretné, most azonnal. Öné a válsztás.
Ágnes teljesen szétesett. Fejét lehajtva a telefont markolászva gondolkodott. Pár perc után szólalt meg.
– Maradjon..meztelenkedjen ahogy akar, csináljon amit akar..én úgysem látom..
Hirtelen elhatározással minden szégyenkezés nélkül letoltam a gatyámat.-( na akkor itt van ha úgysem látod )-gondoltam.
Láttam Ágnes arcán a konok elhatározást, hogy juszt sem vesz rólam tudomást, de ahogy ajkait harapdálni kezdte tudtam, dúl benne a belső csata. Gyűlöl. Úgy, ahogy csak embert lehet gyűlölni.
Elhatároztam, hogy megdolgoztatom a pénzért. Próbára teszem az idegeit.
Meztelenül követtem mindenhová. Ha csak egy pohár vizet ivott, két lépéssel mögötte voltam. Ügyeltem rá, hogy ne kelljen kerülgetnie.

Végre elérkezett az este. Ágnes a fürdőszobába vonult. Hagytam, hadd higyje, egyedül fog maradni egy kis időre. Tévedett! Már a kádban volt, amikor bementem. Egy pillanatnyi rezzenés jelezte, hogy megleptem. Mint egy robot, úgy folytatta a tisztálkodást. Mereven maga elé nézve szappanozta magát, dacosan állta a számára kellemetlen élményt. Számomra ez a kukkolás teljesen új élmény volt. Új és kibaszott izgató. Nem tudom mikor volt utoljára ilyen erős merevedésem. Nem tudtam és nem is akartam titkolni milyen hatással volt rám Ágnes tökéletes teste. Lopva egy pillanatra oda nézett, talán csak véletlenül, de lehet, hogy….nem tudom. Mélyebben vette a levegőt és mintha a mellbimbói is egy kicsikét megduzzadtak volna. Lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak, fogalmam sincs.
Lassan léptem be a kádba. Ügyeltem, nehogy a lábaihoz érjek. Miután beléptem a másik lábammal is, leültem a kád peremére. Csak néztem ezt a gyönyörü nőt. Nem érdekelt, hogy ügyet sem vetett rám, nekem elég volt, hogy a zavarát láthattam amit egy meztelen, álló cerkás férfi váltott ki belőle.
Egyik kezemmel elkezdtem a meleg vizet a cerkámra locsolni. Lassan simogatva mostam magam. Élveztem a pillanatot. Nem sok kellett, hogy elélvezzek. Perverz, buja, erotikus és morbid helyzet volt ez. Egy nő látványától soha ilyen közel nem voltam még, hogy pár simitástól az élvezés határára kerüljek. Ágnes lélegzése is hallhatóvá vált. Talán a párás meleg, a düh vagy talán az izgalom??? Ezt csak ő tudná megmondani. Hirtelen kiszállt a kádból. Törölközni kezdett. Nem sietett. Gyönyörű látvány volt ahogy a haját törölve, ringani kezdett a feneke és azok a formás asszonyi mellek. Befeküdtem a kádba, szememet nem levéve Ágnesról. Akaratlanul is marokra fogtam álló cerkámat és húzogatni kezdtem a bőrt rajta le-fel. Erősen hátra húztam a bőrt, élvezve a feszitő izgató kéjt. Csipőmet megfeszítve emeltem ki a vízből marokra fogott hímtagomat.
Épp a combja között törölgette magát, amikor odapillantott. Nem tudom mikor látott utoljára egy megfeszített duzzadó makkot, de szemei egy pillanatra kikerekedtek, orrcimpái kitágultak. Hirtelen kapta el a tekintetét és indult ki a fürdőszobából. Talán valamit bent felejtett, mert az ajtóból még egyszer vissza nézett.
Nem akartam elélvezni…még nem.
Fürdés után, mint aki otthon van mentem be a hálóba. Azt hittem az Ágnes a testét leginkább eltakaró alvó alkalmatosságot vesz fel éjszakára, de tévedtem. Talán unalmasan élt, talán soha nem nyúlt magához, de volt egy jó szokása, amit még ebben a helyzetben sem adott fel. Meztelenül aludt.
Egy vékony takarót húzott magára csak. Két karját a feje alá tette és bámulta mennyezetet. Sok volt számára ez a mai nap. Próbálta titkolni, de megkavarodott teljesen. Vívódott magában. Feldobta erkölcseit, egy hétre eladta lelkét az ördögnek azért a kurva pénzért!

Más hely nem lévén, a lábánál helyezkedtem el a nagy francia ágyon. Meleg volt, eszem ágában sem volt betakarni magam. Féloldalra fordulva könyökölve néztem az arcát. Szép volt. Nincs szebb, mint egy kétségbeesett nő arca. Lassan emelte felém a tekintetét. Nem szólt semmit, csak nézett. Állta a tekintetemet a szeme sem rebbent. Olyan érzésem volt, mintha a fejemre olvasná gondolatban, hogy milyen szemét gazember vagyok.
Mocskos ötlettől vezérelve, szemét nézve markoltam meg újra magam. Teljesen lehúzva a fitymát lüktető farkamról. Tudta, hogy mit csinálok, mégsem nézett oda. Biztos voltam benne, hogy undorodik tőlem, de nem érdekelt. Verni kezdtem a bráneremet a szemébe nézve. Nem várta meg amíg elélvezek. Lassan behunyta a szemét. Nyögéseimet visszafojtva élveztem Ágnes ágyára. Lihegve kerestem a pillantását, reméltem, hogy lopva néz..de nem..nem nézett. Lassan oldalra fordult és a párnájába temette az arcát.

Megkönnyebbülve dőltem az ágyra, teljesen kielégültem. Nem érdekelt a kifröccsent ondó, nem zavart, hogy erősen érződött a szaga. Nem akartam mást..csak pihenni..és sietettetni a holnapot.
Még félálomban voltam, amikor Ágnes halk sóhaját hallottam.
-Ó, jaj nekem….

Folyt köv..


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!