A mostohalányommal és barátjával négyesben

Többször elgondolkodtam egy barátommal történt beszélgetés után, ő konkrétan megmondta nekem már egy éve, hogy megdugná a mostohalányomat, hogy milyen lehet a lányommal szexelni.
Többször fantáziáltam maszturbálás közben a pasijáról, és a lányomról is. Barátommal az utolsó beszélgetésünk alkalmával megbeszéltük, hogy ő fogja megdugni a lányomat, én meg közben leszopom a pasiját. 18 éves, szőke hosszú hajú, szép lány.
Többször hallgattam végig, amikor a pasijával szexelt, élveztem nagyon… Egyik hétvégén átjöttek hozzám.

A lányom megjegyezte, hogy nem ér, hogy mi 3an pasik vagyunk, ő meg egyedül lány.,. Válaszul neki annyit mondtam, pedig az nagyon is jó így… annyiban is maradt. Estefelé odajött a lányom és megkérdezte, hogy mire is céloztam reggel. Én meg mondtam neki, teljesen természetesen és gátlástalanul, hogy mennyire megbasznánk mindketten a barátommal, akár a pasija előtt is, vagy akár nélküle. Kaptam egy puszit, és ott hagyott, közben elkezdett keményedni a farkam. Nagyon izgalmas volt és szexi ilyet mondani a lányomnak. Lefekvés előtt a lányom kijött a nappaliba a pasijával.. szexi dögös fehérneműben volt, melltartóban, combfixben, és tűsarkú cipőben. Odajött hozzám, beleült az ölembe, és csak annyit mondott, hogy a Tietek vagyok.. és megcsókolt, majd a áthajolt és megcsókolta a barátomat is. Smároltak, közben én a lányom combjait simogattam, markolásztam fenekét. Felváltva csókolózott mindkettőnkkel. Szoptam gyönyörű melleit a barátommal közben ő a pasijával smárolt. Iszonyatosan élveztem ami történik. Letérdelt elém, kezébe vette farkamat, és a pasija előtt elkezdte szopni farkamat, egy kis idő után a barátom farka is a kezébe került, felváltva szopta a farkunkat, miközben a pasija keményen dugta nedves, borotvált punciját. Odahajolt, és a fülembe súgta, hogy tudja jól, hogy a pasiját akarom leszopni… és nem kell már sokat várni erre. Ölembe ült, és farkamat gumi nélkül a puncijába engedte. Tövig magába fogadta, és lovagolni kezdett. A barátom a farkát közben a lányom fenekébe tolta, így basztuk a mostoha lányomat,közben ő a pasiját szopta tőlem néhány centire. smároltunk vele felváltva. Jó volt látni, ahogy a pasija farkát élvezettel szopja, ami majdnem tövig eltűnik a szájában. A barátja otthagyott minket hármasban, majd bement a szobájukba. Lányomat néhány percig még keményen basztuk barátommal… majd mindketten szájába toltuk farkunkat, és egyszerre szopattuk, basztuk a száját. Nem engedtem ki a farkamat a szájából, amennyire csak lehetett lenyomtam a torkán, és úgy élveztem teli a száját, A barátom pedig úgy élvezett az arcára, hogy a farkam még a mostoha lányom szájában volt.

Folyt a geci az arcán végig… gecitől csöpögő arccal elindult a szobába a pasija után… melléfeküdt, farkával letörölte a meleg gecit, majd a tocsogó gecis farkát a barátjának el kezdte simogatni, verni. Barátom a lányom mögé feküdt,. és ismét a fenekébe tolta farkát, és dugni kezdte a lányomat. Széthúztam a lányom lábát, és a nedves punciját kezdtem nyalni, közbe a barátom farkát néztem. Néha kihúzta farkát a mostoha lányom fenekéből, és a számba adta hogy lenyalogassam nedveit. A mostoha lányom miután elélvezett, maga mellé húzott, megcsókolt, majd a pasija méretes farkát tövig a számba nyomta. Nem engedte hogy kiengedjem a számból, hagyta hogy fulladozni kezdjek, majd csak utána engedte el a fejemet. Élveztem nagyon a lányom pasijának a farkát a számban. Majd elkezdtem szopni nyalogatni, kezembe venni farkát , és verni. Barátom felváltva dugta lányom fenekét és punciját, ő meg a pasijával smárolt. Én érzékien, mélytorkosan szoptam lányom pasijának a farkát, csak a nyelvemmel, és számmal kényeztettem. Kezemet nem használtam. A lányom néha megmarkolta és verni kezdte pasijának a farkát a számban. Hosszú percekig szoptam, lányom fogta pasija farkának tövét, majd megremegett farka és már ömlött is számba a meleg geci. A lányom amennyire csak tudta számba nyomta pasija lüktető farkát. Én meg nyeltem mindent amit csak tudtam. Utána gecitől tocsogó számmal megcsókoltam lányomat, majd ö lenyalogatott mindent rólam. A barátommal még egyszer teleélveztük a mostoha lányom száját, arcát. Majd felváltva hosszú percekig csókolóztunk mindhárman vele, csókolgattam mostoha lányom melleit, miközben a pasija a szájába arcára élvezett. A szájából kifolyó meleg gecit a mellére folyatta, egyenesen a számba.. nem ez volt az utolsó ilyen kalandunk. Volt, hogy arra jöttem haza, hogy a barátom kefélte, volt hogy a pasiját szoptam le, amíg ő aludt, volt, hogy csak a mostoha lányommal kettesben szeretkeztünk.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!