Zoli perverz élete

Ági néni elment dolgozni nevelőapám még aludt így magamra maradtam a hajnali merevedéssel járó teendőkkel egyszóval nekiláttam kiverni és közben természetesen Ági nénire és az általa nem engedett dolgokra gondoltam!

Az ágyon ült odamentem hozzá magához húzott és a szájába vette a nem csekély mértékben ágaskodó és duzzadó faszomat! Csodálatos percek voltak aztán rámnézett és közölte a kívánságát.
-Zolikám hátul még nem jártak bennem elvennéd a szüzességem? Bármit mondok, csinálok te ne hagyd abba tudni akarom milyen érzés egy ekkora szerszámmal a seggemben!
Ezúttal a szőnyegen állítottam kutyapózba a fölső teste pont befért a két szekrény közé feje a falhoz ért vagyis csapdába esett ahonnan nem volt menekvés! Nekiláttam a nyelvemmel az izgatásnak természetesen sokáig puhítottam a még ártatlan kiskapuját aztán odaillesztettem dorongom nagy rózsaszín fejét! Lassan, kíméletesen kezdtem a behatolást de azonnal visítani kezdett.
-Jaj Zoli…ne….mégse…meggondoltam….úúúú….nagyon fáj….ne csináld tovább…könyörgök….jaj…szétszakítasz…neee…eléééég….íííííhhhhh….megölsz….neee…juuuj…neee….!
Én már nagyon beindultam eszemben sem volt leállni sőt a seggét erősen markolva, széthúzva elszántan folytattam egyre beljebb erőltetve a farkamat.
-Jaj Ági néni…huuuhh…de jó…nem hagyhatom most abba…aaaahhhh…..nagyon jó…!
Hangosan sikítozott a feje a falhoz nyomult 10 körömmel marta, tépte, szaggatta a tapétát,
vergődött a teste de folytattam a dugást egyre gyorsuló ütemben.
-Nem bírom….áááááhhhh…..elééééég….sssssszzzzzzz….borzasztó….jaj neeee….!
Tényleg megölsz….jajajajajajjjjjaj….óóóóó….!
Megsajnáltam és néhány lökéssel véget vetettem a szenvedésének természetesen faszom teljes tartalmát beleürítve a frissen fölavatott gyönyörű seggébe.
Reggeli után kimentünk Laci bácsival a kertbe és mivel mindketten szerettük ezt a munkát hamar végeztünk is.
-Na Zolikám mára ennyi, nekem még pihenni is kell este megyek dolgozni.
Elémállt, kicsit furcsán nézett rám és mintha valami vágyat láttam volna a szemében ami nem volt számomra szokatlan jelenség.
Annál inkább az ami következett! Leszakadt a rózsaszín köd szerintem azt sem tudtam mit teszek! Hirtelen megfogtam a fejét és valósággal a szájába döftem a nyelvem amit azonnal viszonzott! Igen bármennyire hihetetlen és furcsa ott csókolóztam vele a fólia sátorban, fogdostam a seggét ő a faszomat simogatta, markolászta.
-Mi volt ez fiam…? Mi ütött beléd soha nem tettél ilyet…! Persze semmi baj de menjünk be nehogy meglássanak!
Iszonyúan állt a faszom és bár rendszeresek voltak köztünk a dugások ennyire még soha nem kívántam, akartam a nevelőapámat. A szobában szinte letéptük magunkról a ruhát rálöktem az ágyra és megragadtam hátulról.
-Vigyázz…ne vadulj…túl nagy vagy…légy óvatos….sssssszzz…lassan nyomd belém….! Óh igen…így Zoli…nagyon jó vagy…erre vágytam…reggeltől….mmmmm….de jó vagy…..csináld…basszál meg….!
-Szétbaszlak….aaaahhh….szétkúrlak…..te…kurva….te hímringyó….megkapod a magadét….de jó a segged…tee…teee…férfi ribanc….televáglak a gecimmel…óóóhhh….nagyon jó….kúrni…a lyukad….szorít…csúszik….mmmmhhh…!
Nagyon keményen basztam ahogy talán még soha de hihetetlen módon élvezte az egyre erősödő, gyorsuló ökleléseket közben verte a faszát.
-Jaj…élvezz…belém…úúúhhh…mindjárt kész vagyok…jaj de jól csinálod…gyerünk….még egy kicsit….jóóó….jóóóó….!
Szinte egy időben spriccelt a geci a két faszból az övé a lepedőn landolt míg én ordítva lövöldöztem tele a kicsit meggyötört seggét és meg is vártam hogy teljesen lankadtan magától csússzon ki.
-Ne tessék haragudni…nem tudom mi volt velem…így még soha…nem viselkedtem!
-Zolikám ilyen jó még talán soha nem volt, nincs miért bocsánatot kérned és csak tegezz nyugodtan ha már a „kurvád” vagyok. Köszönöm neked!
Mikor Ági néni hazaért nevelőapám már elment dolgozni. Megvacsoráztunk közben megjegyezte ha van kedvem együtt alhatunk hiszen nincs senki rajtunk kívül. Persze boldogan igent mondtam és már alig vártam a lefekvés idejét.
Természetesen nem voltunk túlöltözve de ezek a ruhadarabok is hamar lekerültek és nagy szenvedéllyel láttunk neki egymás izgatásának, kényeztetésének. Végigcsókoltam a csodálatos testét, nyelvemmel cirógatva néhány nagyon érzékeny pontját amiket ő hangos sóhajokkal fogadott. Hosszan, mélyen nyaltam a pináját, fogdostam a melleit, cirógattam a bimbókat.
-Jól van drágám…gyere…érezni akarlak…nyársalj föl…nyomd belém teljesen…én akarom…berakni magamnak a gyönyörű faszodat….aaaahhh….ííííígy…..óóóhhhh…igen…ez az….tövig…mmmmmhhh…jaj…de csodálatos….! Mozogj….basszál…járasd meg bennem végig….jaj Zoli megőrülök….annyira jó veled….csináld édesem….te vagy a legjobb…akarlak…kívánlak….nagyon kellesz…úúúúhhhh…jaaaaajjj…de….isteni vagy….!
Nagyon lassú tempóban szeretkeztem vele hogy minél tovább tartson, attól sem kellett tartanom hogy hamar elélvezek hiszen már túl voltam két magömlésen így jó hosszú ideig elnyújtottam az aktust kiélvezve minden pillanatát és a nő testének minden rezdülését amivel a finom döféseimre válaszolt. Egyre közeledtünk a beteljesüléshez, hangosabb nyögések, lihegés jelezték hogy nagyon jó úton járunk.
—-Mooost….Zoliiii….jaaaaj…mééég…méééég….igeeeen…..aaaahhh….csodálatos….ííííííjjjjaaajjjj…juuuujjjj….óóóóóóhhhhhhmmmmhhhh….óóóóóóóhhhhh…..!
Elélveztem….óóóó….fiam…..megint….kielégítettél….aaaaahhh….belémélveztél te is….ugye drágám….!
Még sokáig feküdtünk így nem tudtunk betelni egymással végül elaludtunk. Az éjszaka közepén arra ébredtem hogy megint áll a faszom nevelőanyám kezét óvatosan rátettem és lassan mozgatni kezdtem. Hamarosan ő is fölébredt és gyöngéden megmarkolva fölmeredő árbócomat érzéki, csodálatos mozdulatokkal kezdte kiverni minden sietség nélkül ám annál nagyobb élvezettel. Kb 20 percig tarthatott mikor nagyokat nyögve, hangos hörgés közben a hasamra ömlött a maradék meleg magom amit néhány ügyes mozdulattal eltávolított és teljesen egymáshoz simulva újra elaludtunk!


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!