Mesit megdugják

Mesi már 16 éves ildi eldöntötte hogy most már jöjjön aminek jönnie kell.Ildi megismerkedett egy nőgyógyásszal és vele tervezte meg. Először ildi mesi minden bugyijába viszketőport szórt .Ez meg tette a hatását Mesi egyre többször kezdte ott vakarni míg oda ment Ildihez hogy baj van.Ildi elvitte a nődoki barátjához Tamáshoz.Bejelentkeztek a rendelőbe.Majd behívták mesit ildi is ment vele .
Tamás először elbeszélgetett vele:
Hány éves vagy?-kérdezte tamás
16-felete mesi
Rendszeres a menstruációd?
igen
szűz vagy?
igen
ekkor ildi ránézet tamásra tamásra meg vissza mesi nem is értete mi van
tamás megkérdezte még hogy dugot e fel valamit magának a fenekébe
mesi azt válaszolta igen
utána azt kérdezte hogy anyukád e a legszebb nő?
mesi habozva de igent mondott
Utána levetkőzőtt teljesen meztelenre és felfeküdt a vizsgáló asztalra
tamás mondta neki forduljon meg és pucsicson be tamás adott neki egy lázmérőtt a szájába és egyet bedugott a fenekébe .
majd mikor jelzett kivette és láttam hogy ami a fnekébe volt szaros lett . erre mondta ide kelleni fog egy beőntés de mesi legnagyobb bajára csak régi fajta készlet volt .Mesi ugyan úgy maradt tamás hozott egy tasak vizet es a beőntő készletet .a készlet olyan volt hogy a cső végén volt egy felfújható rész ami megakadályozza hogy ki csússzon .tamás bedugta neki majd felfujta mesi ettől fájdalmasan nyöszörögni kezdett majd tamás elkezdte engedni a vizet.mikor kész volt mondta tamás mennyen be a wcbe de csak akkor vécézhet ha az anya megengedi.Mesi az anyára nézet és mondta elcsukló hangon anya vécézhetek?
Ildi kicsit késleltetve de mondta hogy igen.ekkor mint egy vulkán tört ki minden mesiből tamás és az anya láttára .ezután mesit vissza ülteték a székbe .Tamás először kívülről vizsgálta meg a puniját .utána megszólalt hogy baj van .Belső fertőzés és csak egyféleképpen lehet gyógyítani .Mesi mindegy hogy hogy csak most azonnal mert nagyon viszket.Tamás újra ildire nézet ildi bólintott. Majd egy szemfedőt rakott mesi szemére mesi semmit se látott csak mély sóhajokat hallott mint kiderült ildi leszopta tamást .majd valaki oda hajolt és elkezdte nyalni ildi égő punciját ő erre:ne ez fáj inkább hagyjuk .az anya rászólt mesi nyugodj le majd valaki odalépett és elkezdett vele csókolózni .ettől ki ment a fejéből mi történik ott lent mikor abba hagyták a nyalást akkor kezdett valami feszítést a nunijánál egyből tudta mi a helyzet hogy tamás dugja és az annyával csókolózik .Majd mesi egy eszméletlen fájdalmat érzet .Átszakadt a szűz hártyája
Ildi ekkor levedte a szemkötőt és igy dugtak tovább a történetnek nincs vége folyt köv..


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!