Meli és Dodi – az anál tágító

Az análtágító hatalmas volt, és tökéletesen beszorult a lány formás fenekébe. El sem tudtam képzelni, hogy kerülhetett be oda, de benn volt, amikor lehúztam a tangáját. A puncija vörös volt, duzzadt és nedves. Megragadtam a tágítót, megpróbáltam kihúzni. Tényleg hatalmas volt. A lány felnyögött, de tovább térdelt a padlón, és tűrte, hogy ki-be huzogassam a játékszert a szűk kis seggében. Nem úgy tűnt, hogy könnyen ki fog jönni.

Erősen meg kellett húznom, hogy egyáltalán megmozduljon – ebből is sejtettem, milyen nehéz lehetett betolni. Egyik nedves ujjamat a punciba nyomtam, de közben tovább mozgattam a tágítót. A lány rátolta forró punciját az ujjamra, és még hangosabban nyögött fel. Gyönyörű volt, napbarnított, melle kerek, mellbimbói sötétek. Rámnézett, aranyos arcának szenvedélye átvillant az eléhulló sötétbarna haj mögül. Látszott rajta, hogy élvezi az anális kényeztetést, amitől a farkam vadul lüktetett a nadrágomban. Csak arra bírtam gondolni, milyen lenne, ha én dugnám meg ezt a tökéletes segget. Persze ahhoz először ki kell valahogy szednem belőle a tágítót.

– Basszus, ez hogy került beléd?
– Nagyon be voltam indulva.
– Azt látom. Egy kicsit próbálj meg nyomni, amikor húzom – javasoltam.

Az análtágító kiszélesedő vége alatt a síkosító még friss és nedves volt, tehát nem a nedvesítés volt a gond, hanem a méret. Megint megpróbáltam kihúzni, ezúttal ő is nyomott rajta, így egy kevés láthatóvá vált a tágító vastag szárából. De fájdalomokozás nélkül így sem tudtam volna kihúzni. Minél erősebben húztam, annál hangosabban nyöszörgött a lány. Muszáj volt abbahagynom, és néznem, ahogy a tágító visszacsúszik a seggébe. Lehet, hogy előbb másféle lazítást kell alkalmaznom.

– Segítek ellazulni. Aztán majd megpróbáljuk újra.

A lány csak bólintott. Elég hevesen zihált. A hátára fordítottam, és észrevettem, hogy a mellbimbói elég merevek. Itt kezdtem, a balt a kezembe fogtam, a jobbot a számba szippantottam be. A lány felnyögött a kezeléstől. Csodás mellei voltak, gömbölyűek és simák, teltek.

Egyre lejjebb ereszkedtem, egészen az ágyékáig. Nyelvemmel a nedves ajkacsák közé hatoltam, és megkerestem a finom kis csiklóját. A lány erre a hajamba markolt, és a puncijához nyomta a fejem. Éreztem az államon az analtágító végét, miközben a finom puncinedvet szürcsöltem. Éreztem, ahogy lüktet a farkam, ki akart szabadulni a nadrágomból, olyan kemény volt.

Egész sokáig bírta az orális kényeztetést, miközben próbálkoztam az análtágítóval is. A nyalás segített rajta, de még mindig nem tudtam kihúzni a testéből. Azon vigyorogtam, hogy vajon hogyan került a tágító oda be…

*****

Mike, az egyik kollégám hívott el magához egy péntek esti házibuliba. Akkor láttam először a lányt, amikor odaérkeztem. Kezében ital volt, és három pasi csapta neki a szelet. Hihetetlenül jó csaj volt, a legdögösebb lány a buliban, ezt az őt körülvevő rajongás is tanúsította. Én is szereztem magamnak egy italt, és megkerestem Mike-ot, aki megköszönte, hogy eljöttem, és mondta, hogy érezzem otthon magam.
– Ki az a hihetetlenül jó csaj a hiénák között? – kérdeztem tőle.
– Melinda, a feleségem kolléganője. Akarod, hogy bemutassalak neki?
– Talán kicsit később, amikor már nem vadásznak rá ennyien – mondtam, és közben a csajt bámultam.

A csaj a szemembe nézett. Szemeztünk egymással. Annyira jól nézett ki, hogy nem is bírtam elszakadni tőle, valósággal fürödtem a tekintetében. Egy egyrészes ruha feszült rajta, kicsivel a térde fölött ért véget. Amennyire a pasik között ki tudtam venni, nagyon jó teste volt. Amikor rámmosolygott, félrenyeltem az italt, úgyhogy megszakadt a szemezésünk.
– Úgy tűnik, szeretné, ha bemutatnálak neki – nevetett Mike.
– Már ha el tudnánk szakítani a rajongóitól.

Nem akartam túl mohónak tűnni, próbáltam különbözni a többi pasitól. Dumáltam egy kicsit más csajokkal is, de időnként Mirandára pillantottam. Úgy egy óra elteltével valaki a vállamhoz ért: Gina volt az, Mike felesége. Melinda ott állt mellette.
– Szia, Dodi, ő itt Melinda. Gondoltam, érdemes lenne megismernetek egymást – mondta Gina.

Kölcsönösen üdvözöltük egymást, és Gina elsietett, hogy én Mirandával beszélgethessek. Muszáj volt koncentrálnom az arcára, nehogy elkalandozzon a szemem a testén. Tényleg rohadt jó csaj volt. A szokásos dolgokról beszélgettünk: filemkről, zenéről, melóról, hogy honnan ismerjük Mike-ot és Ginát, ilyenekről. A lány a beszélgetés közben néha a karomhoz ért, vagy nekemdőlt. A dolgok jól alakultak, és a többi pasi sem avatkozott közbe. Kis idő elteltével a beszélgetés különös irányba indult el.

– Ha segítségre lenne szükségem, számíthatnék rád, Dodi? – kérdezte Melinda.
Ezt kissé fura kérdésnek éreztem, hiszen még csak most találkoztunk, de belementem a játékba.
– Asszem igen… milyen segítségről lenne szó?
– Elég kínos a dolog. Eredetileg Ginát akartam rá megkérni, de félek tőle, hogy mit gondolna rólam utána.
– Tudok titkot tartani. Miről lenne szó?
– Hát… menjünk valami csendesebb helyre – mondta.

Követtem az erkélyre, ahol végre kettesben lehettünk. A lány a város fényeit nézte, én a lány csodás seggét. Melinda hirtelen megfordult, mire gyorsan a szemébe néztem.
– Nem tudom, hogy mondhatnám el szebben, úgyhogy csak kibököm – mondta. – Egy análtágító szorult a fenekembe.

Az este folyamán másodszor nyeltem félre. A szemem tágra nyílt, és éreztem, hogy elvörösödök.
– Hát ööö… ez tényleg gondnak tűnik…
– Tudom… Tudál segíteni? Tudom, hogy furcsa kérés, de olyan szimpatikusnak tűnsz. Úgy érzem, kedvelsz engem, remélem, hogy van kedved elvonulni velem valahová, és kiszedni.
– Még jó, hogy! – vágtam rá azonnal.
A lány elmosolyodott.
– Hová menjünk?
– A lakásom itt van a közelben – mondtam.
– Na, ez jó ötlet. Sajnálom, hogy ilyen hirtelen hozakodtam elő a dologgal…
– Ugyan már! Örülök, hogy segíthetek!

A farkam máris meredezett, miközben visszakísértem a lányt a szobába, muszáj volt igazítanom a nadrágomon. Mindenkitől elbúcsúztunk, amitől pár pasi igencsak bosszús képet vágott. Mike kacsintott, és diszkréten az égnek emelte a hüvelykujját. Pedig a lényeget nem is sejtette.

Beültünk a kocsimba, és próbáltam alacsony sebességgel menni, hogy ne tűnjek túl mohónak.
– Mióta van odabenn? – kérdeztem, mintha csak az orvos kérdezné.
– Az este óta. Így mentem dolgozni is.
– Fáj?
– Nem igazán. Csak nagyon beszorult.

Begurultam a garázsba, lezártam az ajtót, kiengedtem a kocsiból a lányt, és a lakásba vezettem.
– Szép lakás, Dodi, hol kezdjünk hozzá?
– Ahol neked jó. Van valami ötleted? – kérdeztem egy kis izgalommal.
– Mondjuk a díványon – mondta Melinda. – Leveszem a ruhámat, hogy megnézhesd a helyzetet.

Hangosat nyeltem. A lány lehúzta válláról a ruha egyik pántját, aztán a másikat. Amikor az anyag lecsúszott csodás melleiről és pompás hasáról, majdnem a nadrágomba élveztem. A lány kibújt a ruhából, rámnézett, és elmosolyodott. Lehet, hogy idiótának néztem ki, ahogy tátott szájjal, izgatottan bámultam. A lányon mostmár csak egy picike tanga és egy magassarkú cipő volt.

– Jól vagy, Dodi?
– Ööö… igen… jól… – nyögtem.
– Hát akkor nézd meg, mi a helyzet.

Lassan megkerültem. A lány letérdelt, a dívány támlájára tette a kezét, és száttárta a lábait. Remegett a kezem. A lány hátracsapta hosszú haját, és a szemembe nézett. Láttam a fenekéből kidudorodó análtágítót, amire ráfeszült a tanga.
– Segítesz levenni a bugyimat?

Még mindig remegő kézzel húztam le a tangáját. Alig bírtam mozogni ettől a szürreálisan csodás látványtól. Kimeredt szemmel bámultam a lány fenekéből kiálló tágítót. A lány szavai hoztak vissza a valóságba:
– Tegnap este maszturbáltam egyet, és kegyetlenül beindultam. A kis játékom egész könnyen becsusszant, és miután még egyet élveztem, úgy aludtam el. Amikor reggel felkeltem, már nem bírtam kiszedni. Indulni kellett a munkába, úgyhogy feladtam.
– Hátööö… lássuk, mit tudunk kezdeni vele – mondtam, és megfogtam a tágítót…

*****

Vissza a jelenbe. Jó mélyre dugtam a nyelvem Melinda puncijába, fordítottam egy kicsit a tágítón, és meghúztam. Éreztem, hogy a hatalmas játékszer belülről a lány testének feszül. Még mindig nagy volt az ellenállás, minél erősebben húztam, a lány annál hangosabbakat nyögött. Nem akartam neki fájdalmat okozni, nehogy esetleg vége legyen a mókának, miután kiszedtem belőle a tágítót. Felültem, a lány fölé álltam, és gondolkodtam. A lány kinyitotta a szemét, és rámnézett.
– Nos, mi a véleményed? – kérdezte.
– Hát tényleg beragadt. De nem adjuk fel.
– Úgy látom, felizgat
téged, hogy segíthetsz. Valami nagyon dudorodik ott…

A farkam tényleg eléggé ágaskodott már.
– Le kéne ezt vegyük rólad… – kelt fel a lány, és már meg is ragadta az övemet. Egy pillanat alatt letolta a nadrágomat, és utána a boxeralsómat is. A farkam az arca előtt remegett és lüktetett, amitől ő szélesen elmosolyodott.
– Szép, Dodi. Mindig benedvesedek és beindulok, ha faszt szophatok, lehet, hogy a tágító esetében is jót tesz majd – mondta a lány, megfogta a farkamat, és végignyalt a makkomon. Csodás érzés volt, főleg, amikor félig be is kapta. Közben én levettem a pólómat. Melinda kegyetlenül jól szopott, és mivel már rég nem eresztettem ki a gőzt, párszor figyelmeztetnem is kellett, hogy fogja vissza magát, nehogy túl korán elélvezzek. Épp annyi ideig szopattam, ameddig előtte őt nyaltam. A végén a golyóim már szinte könyörögtek a megkönnyebbülésért.
– Gyere, dugd egy kicsit a puncimat, hátha attól ellazulok – engedte ki a lány a szájából a farkamat.

Hanyattdőlt, és felhúzta a lábait. Csodás látvány volt: tökéletes mellek, tökéletes test, remek punci, és egy análtágító a fenekében. Annyira kemény volt a farkam, hogy nehéz volt lenyomni, hogy jó szögben csússzon a forró lyukba. Kegyetlenül szűk és nedves volt! Mirandának igaza volt: jól beindult a szopástól. Majdnem elélveztem, amikor először nyársaltam fel a testét. Gondolom, az análtágító még szűkebbé tette a punciját. Nagyon koncentráltam, és óvatosan kihúztam a farkamat. A lány felnyögött, a mellére húzta a fejem. Éhesen rácuppantam, szopogattam a bimbóit, és újra meg újra beléhatoltam. Éreztem, hogy a golyóim ki akarnak ürülni. Persze nem akartam bénának tűnni és ilyen hamar elélvezni, úgyhogy a pózváltás mellett döntöttem, hátha úgy tovább bírom: kihúztam a farkamat, és a lányt a hasára fordítottam.
– Így jobban tudok dolgozni a tágítón – mondtam neki.
Melinda elmosolyodott, és feltérdelt. Mivel épp nem nézett rám, gyorsan megráztam a makkomat, és meghúztam picit a golyóimat, hogy tovább bírjam. Persze az előttem éhesen tátongó punci és a popsiban lüktető análtágító látványa elég vadító volt. Megfogtam a tágítót, és csavartam rajta egy picit. A lány lehajtotta a fejét, és élvezettel felnyögött. Kegyetlenül tetszett a játék.

Sajnos a tágító még mindig be volt szorulva. Elengedtem, és a puncijához illesztettem kőkemény farkamat. Arra gondoltam, talán egy orgazmus segít majd kihúzni az análtágítót, mert akkor az élvezet elnyomja majd a fájdalmat. Kicsit aggódtam, hogy a kemény pumpálástól én is elélvezek majd, úgyhogy lassan, finoman mozogtam. Húzogattam a tágítót is, de a lány hirtelen megszólalt:
– Olyan óvatosnak tűnsz, Dodi, mintha óvni akarnál. Minden rendben. Rákapcsolhatsz.
– Igazából már jó ideje nem csináltam ilyesmit, szóval nem sokáig fogom bírni – vallottam be.
– Ó, hát akkor csak élvezz el, és utána majd dolgozunk még a tágítón, amíg újra kemény nem leszel!
– Na és a védekezés?
– Szedem a bogyót, de a melleimre is élvezhetsz.

Ennyi már sok is volt. Még vagy kétszer keményen belévágtam a farkam, aztán kirántottam, és kiáltottam, hogy elélvezek, mire a lány megfordult. Az első fehér löket a mellére érkezett, és hosszan végigcsordult a hasáig. Melinda izgatottan kiáltott fel, miközben keményen vertem a farkamat, és komoly mennyiségű gecivel fedtem be a testét. Sejtettem, hogy jó érzés lesz, de hogy ennyire, ezt azért nem gondoltam volna. Az izgalomtól és az eddigi kalandoktól rengeteg anyag termelődött bennem, úgyhogy befedtem a csaj testét a mellétől a puncijáig.

– Basszus! Elnézést, már régóta nem… – mondtam az utolsó cseppek közepette, de a lány félbeszakított:
– Nem kell elnézést kérj, ez király volt! Tinikorom óta nem láttam ennyi gecit!
– Hozok valami törlőkendőt – mondtam, és kimentem a fürdőszobába, felkaptam egy törölközőt.

Miközben visszamentem, a helyzet valószínűtlenségén tűnődtem. Az, hogy még nincs vége az estének, csak még különösebbé tette az egészet. A csaj nyugodtan feküdt, nehogy a geci az ágyra folyjon. El sem hittem, hogy a testét beborító folyadék tőlem származik. Alulról kezdtem a törölgetést, és lassan haladtam fölfelé. A farkam még mindig kemény volt, de nem akart lankadni. A melléről is letisztogattam a fehér, nyúlós folyadékot, és hátradőltem.

– Mikor leszel újra kemény? – kérdezte Melinda.
– Nemsokára, főleg, ha megint dolgozok egy kicsit az análtágítódon.
– Akkor lássunk hozzá! – jelentette ki, és megint négykézlábra emelkedett.

Ledobtam a törölközőt, és a lány mögé térdeltem. A puncija nedves volt, az ajkak kitágultak a farkamtól. Megkerestem a csiklóját, összecsippentettem, aztán megint hozzáláttam az análtágító kihúzásának. A popsija egész szépen tágult a tágító körül, de a játékszer még mindig nem akart kijönni. Még sosem láttam ekkora tágítót. Valamennyit kihúztam, a másik kezemmel pedig körékentem egy kis puncinedvet. A bőr körülötte kifehéredett, a lány hangosan felnyögött. Közben megint simogattam a csiklóját, ettől halkultak a nyögései.

A farkam megint kőkeményen ágaskodott. Melinda lehajtotta a fejét, és élvezettel nyögdécselt. Meglepetésszerűen döftem a puncijába a farkamat.
– Nahát! Megint kemény?
– Mondtam, hogy nem tart sokáig…
– Király! Akkor bassz meg jó keményen!

Mivel már egyszer elélveztem, mostmár elég jól bírtam a menetet. Olyan keményen kúrtam a szűk kis nedves punciját, ahogy csak bírtam. Az análtágítótól csak még szűkebb lett. Kezdtem izzadni, a lány pedig már sikoltozott az élvezettől. Pont erre számítottam, és amikor azt kiáltotta, hogy elélvez, belassítottam, és finoman, de határozottan kihúztam az análtágítót.
– Kijött! – jelentettem ki. – Megcsináltuk!

A lány még mindig élvezett, úgyhogy csak nyögött és remegett a kőkemény farkamon. Persze ettől újra kefélni kezdtem, és közben gyönyörködtem csodás, kilazult fenekében és a kezemben lévő hatalmas tágítóban. Megpróbáltam a segglyukába nyomni a hüvelykujjamat: simán becsúszott. Az egész hüvelykujjamat betoltam a forró popsijába, amitől ő élvezettel sikoltott fel.
– Baszd szét a puncim és a seggem! Ez az, még, még!

Hát ilyen szexmániás csaj volt. Olyan keményen dugtam, ahogy csak bírtam, s közben a fenekét lágyan ujjaztam. A lány sikolyai és nyögései egyre hangosabbak lettek. Csöpögött rólam az izzadság, de egészen addig kitartottam, amíg a csaj megint el nem élvezett. Előrerogyott, lecsúszott a farkamról. Arcát a díványba temette, hevesen kapkodta a levegőt, én meg fölötte állva próbáltam szuszhoz jutni.

Nemsokára megfordult, és rámnézett:
– Köszi, Dodi, nélküled biztos nem jött volna ki.
– Nagyon szívesen!
– Így olyan üres a fenekem, be tudnád tömni valamivel? – nézett a farkamra.
– Persze! – jelentettem ki lelkesen, mert alig vártam, hogy végre megbaszhassan a csodás kis seggét.

Felhúzta a lábait, és a dívány szélére csúszott. Annyi nedv került már a farkamra, hogy könnyedén a popsijába csúszott. Kegyetlenül jó segge volt! Teljes hosszomat elnyelte a forró, feszes hús. A lány élvezettel nyögött, hátraengedte a fejét, és úgy élvezte, ahogy felnyársalom.
– Ez az! Kurva jó az a hatalmas farkad a seggemben!

Ettől megint teljesen beindultam, a farkam szinte megnőtt és érzékennyé vált a csaj tündéri kis seggében, a felemelt lábai alatt. A csiklójával is játszottam, a mellével is, aztán megint a csiklójával, és jól begyorsítottam a seggében. Ez volt életem legjobb kefélése. Análoztam már máskor is, de nem ennyire jó csajjal. Folyton az fordult meg a fejemben, hogy talán csak álmodok. De hát nem ébredtem fel, úgyhogy mégiscsak valóság kellett legyen. Csodás látványt, és pláne csodás érzést nyújtott a lány seggében ki-be mozgó farkam. A golyóim megfeszültek, éreztem, ahogy a geci megint kitörni készül a testemből. Közeledett a vég, de Melinda kijelentette, hogy így is el akar élvezni, úgyhogy koncentráltam, simogattam a csiklóját, és folyamatosan, keményen kúrtam a seggét.
– Ez az… tökéletes… ez az! – sikoltozta.

Nem volt könnyű dolgom, a golyóim megkönnyebbülésért könyörögtek, a farkam kőkemény volt, de azért sikerült elélveztetnem a csajt. Kiáltozta, hogy elélvez, és azt akarta, hogy vele élvezzek. Ez nem okozott gondot, még két lökés, aztán én is megfeszültem, már élveztem is. A farkam jó mélyen a lány seggébe engedte a gecit. Hihetetlenül jó érzés volt, és nagyon hosszan tartott. A lány vadul sikongott és remegett alattam. Amikor kihúztam a farkam, a lány feneke letörölt róla mindent – csak a végén maradt egyetlen csepp.

Melinda mosolyogva nézett rám.
– Ez hihetetlen volt, Dodi.
– Ha bármikor beragad valami, csak szólj!
A lány erre felnevetett, letolt magáról, mellém bújt, és elaludt a karjaimban.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!