A csábító diáklány

Csengettek.
Az első párat figyelmen kívül hagytam. Fontos határidős munkát kellene sürgősen befejeznem. De a zajforrás csak nem maradt abba, az érkező egyre türelmetlenebb. Végleg kizökkentettek gondolatmenetemből. Kelletlenül felálltam és mérgesen az ajtóhoz mentem. Idegesen téptem fel, így a jegyzeteimet, tollamat, kisodortam a saját kezemből. Az ajtó feltárulásával egy időben kapkodtam fel dolgaimat. Egy kecses, hihetetlenül magas szandál topogott a lábtörlőn. A lábujjkörmök élénkpirosra festve szorongtak egymás mellett. A csodaszép vádli, hosszú combokban folytatódott. A combtövek meglehetősen rövid rakott szoknya alatt bújtak meg. A feszes, napbarnított has fedetlensége előtérbe helyezte az ezüstösen csillogó köldökpiercinget. Felszaladt a szemöldököm. Még nem is láttam ilyet. A fehér ing masnija a mell alatt szorosan kötve kihangsúlyozta a telt kebleket. A szolgálaton kívüli gombok mély dekoltázs csodálatát engedték a szemnek. A kecses nyak kerek arcot tartott. Mattbordó ajkak lágyan nyíltak el egymástól. A kék szemet sötét keret mélyítette, cicásra, füstös feketére erősítve. Hosszú, fekete, egyenes haj két oldalt omlott a vállakra csurkába fogva a fejtetőről indítva, mint az ázsiai felnőtt rajzfilmek fiatal lányszereplőinek.
– Hello! Zsuzsa nénit keresem. – mondta rágózva az idegen.
– Öhm… a..nincs itthon. – válaszoltam eröltetetten.
– Időpontom van korrepetálásra. Ez a 2-es lakás nem? – visszalépett, hogy megnézze a kiírást.
– Igen, hát ..üzent, hogy késni fog. – krákogtam ötlettelenül.
– Nem baj, megvárom. – eloldalazott melettem és beslisszolt az előszobába. Futólag körbepillantott, minden helyiségbe bekukkantott, ahova a folyosóról lehett látni, majd felbátorodó léptekkel a nappali felé indult. Becsuktam mögötte az ajtót. Rosszallóan nyugtáztam magambam, hogy nem vált meg a szandáljától. Mire utólértem, a kanapén ült keresztbe tett lábakkal. Túl rövid szoknyája alól kivillant kerek feneke.
– De jó, hogy itt van légkondi, rohadt nagy hőség van kinn. – jegyezte meg, amikor beléptem utána a szobába. Tétován álldogáltam egy kicsit, majd visszaültem a laptop elé.
– Kicsit várnia kell! – mondtam neki, majd megpróbáltam visszaterelni magam a megírandó anyaghoz.
– Aha. – dünnyögött flegmán.
Hiába próbáltam visszazökkeni, folyton láttam szemem sarkából fészkelődését, hosszú combjainak vonalát. Egyszer csak felállt és odasétált a könyvespolchoz. Néhány könyvet kivett, elolvasta a borítót, majd hirtelen nekem háttal lehajolt és az alsó polcon a bakelit lemezek között matatott. Szoknyácskája oly rövid volt, hogy teljesen felfedte pucér fenekét. A fehér tanga izgatóan ékelődött be a vágatba, szinte feszült domború ágyékán.
– Apám, ezek ősrégi cuccok. Ilyen még létezik? – kuncogott fel. Nem tudtam rá válaszolni, meghökkentett a látvány. Egyik kezét szórakozottan húzgálta vádliján, a másikkal a lemezeket bolygatta.
– Khmm- reszeltem meg a torkom-, hozok inni valamit. – szabadkoztam. De inkább nekem volt szükségem enyhíteni kiszáradt torkomon. Kisiettem a konyhába. Megmostam az arcom a mosogató csapjánál. Narancslét húztam elő a hűtőből, mire megtaláltam a poharakat, kijött utánam. Kifordította az egyik széket és lovaglóűlésben ráült. Ismét meg kellett köszörülnöm a torkomat.
– Ejha, ez aztán a fullos konyha! – füttyentett egyet. Forgatta a fejét és csodálta a konyhai berendezéseket. Copfjai a vállait verdesték minden erőteljesebb mozdulatnál.
Az én szemem egészen másra tapadt. A szék háttámlája hamarabb végetért, mint ahogy az űlőke megkezdődött. Combjai közül kivillant fehér bugyikája. A vékony, egyszínű sima alsóneműn keresztül sejtelmesen kirajzolódott a vénuszdomb és az ajkak egyenes vonala. Próbáltam elszakítani a tekintetem, de iszonyatosan izgató látvány volt.
– Ó baszki! Ezt nem hiszem el!
Ilyen szavakra lettem figyelmes. Zavartan néztem rá.
Narancslé folyt az állán, lecsöpögött a mellei közé, sárga folt terebélyesedett fehér blúzán.
Idegesen néztem az órámra. Papírtörlőt nyújtottam felé.
– Keresek valamit, a fürdőben átveheti. – vetettem oda, miközben elindultam a szoba felé.
– Elnézést, sajnálom. – jött utánam. Blúza már a kezében volt. Mellei ütemesen ringtak a szoros melltartóban, ahogy követett. Találomra kihúztam egy inget a szekrényből és mutattam a fürdő felé. Torkomra fagyott a szó, ahogy megpöccintette melltartója csatját és előbukkantak hatalmas, kerek keblei, meredezó bimbói. Gyöngyözött a homlokom, ágyékom mocorogni kezdett.
– Régen látott ilyet, igaz, papa? – vigyorgott kacéran.
Hozzádobtam az inget és szó nélkül visszaültem a gépem elé. Nem sokat javult a helyzet, belebújt az ingbe, de nem gombolta be. Mellei nagyon izgatóan domborodtak ki a ruhadarab alól, ami szinte csak a bimbók vonalától takarta azokat. Lapos hasa miatt még érzékibbnek tűntek idomai. Bár úgy tűnhetett nem figyelek rá, minden rezdülésére rezonáltak ingereim. Azt is láttam, ahogy felállt és az asztalhoz sétál.
– Szabad? – kérdezte.
Odanéztem. A gyümölcskosarat forgatta.
– Csak tessék.- hagytam rá. Bár ne tettem volna. Egy banánt markolt meg. Visszasétált a konyvespolc elé és egy könyvvel törökűlésben leült a szőnyegre. Az a fránya szoknya megint túl rövidnek bizonyult.
A Kama Sutrat lapozgatta. Egyébként elvettem volna tőle, de az előbbi beszólása miatt gőgből sem akartam öreg, maradi faroknak tűnni. Néhány képnél hangosan hümmögött, az egyiknél megszólalt:
– Na, ez a kedvencem!
Lopva odapillantottam. A képen a nő négykézláb állt, a férfi hátulról hatolt be. Felvontam a szemöldököm, de biztonságosabbnak véltem, ha nem fírtatom a pózokat.
Láttam, ahogy belemerülve a képekbe, a banánt hosszában az arcára fekteti, majd lehúzta a nyakán, le a mellei közt, végig lapos hasán, végével megpiszkálta nemi szervét, néhányszor magához dörzsölte. Kiszáradt a szám. Szívem őrülten kalapált, ágyékom tüzelt, minden egyes mozdulatával egyre csak dagadt, duzzadt. Hiába próbáltam a képernyőre figyelni, vakító fehérségén hullámzó mozgásba fogtak a sorok. Nem tudtam nem észrevenni, ahogy kibukkanó alsóneműjén egyre méretesebbre hízik a színtelen nedvfolt. Újra lapozott egyet.
– Aztakurva! Ez tényleg lehetséges? – méltatlankodva csodálkozott. Kipattintotta a banán végét. Nem harapott bele. Nyelvével fickándozott, köröket rajzolt a hegyére, néha hosszában végignyalta az oldalát. Nem tudtam már elszakadni a látványtól, ezért lekapcsoltam a monitort. Néztem ahogy újra és újra eltűnik a banán egy része a bordó ajkak között. Magamat képzeltem a helyére. Meggyötört a gondolat, hogy milyen lenne, ha ajka, hüvelye körülzárná hímvesszőmet. Az összes vér ebbe a testrészembe tolult, kőkeményen feszengtem szűk nadrágomban. Lábait szétnyitotta felém, melleit simogatta, bimbóit morzsolgatta, miközben azon igyekezett, hogy egyre mélyebbre nyelje a fallosz alakú gyümölcsöt. Kapaszkodtam a karfába, szinte elfehéredtek izzadt ujjaim.
Cipőkopogást, kulcscsörgést hallottam a lépcsőházból. Ugye nem!
Lelkiismeret furdalásom és állatias ösztönöm vívódott egymással. Ha így kapnának rajta, palástolni sem tudnám izgalmi állapotomat. Fellélegeztem, ahogy a zaj a lépcső felé elhalkult, majd megszűnt. Mire feleszméltem a váratlan közjátékból, a lány a térdeim közé mászott és már lehúzta sliccemet. Szégyenérzetemet már régen túlnőtte kéjsóvár vágyam. Szabadkoztam ugyan és erőtlenül próbáltam eltolni kezét. Nadrágom gombja így is kipattant, ő pedig megkaparintotta farkamat. Vékony ujjai erősen markoltak, hatalmasnak tűnt átlagos hímvesszőm a kezében. Rögtön felhúzta rajta a bőrt és nyelvével izgató játékba kezdett. Kontrollálatlanul felsóhajtottam, harapdáltam szám szélét. Húsos ajkai körülzártak, szorítottak, néha vákuumszerűen magukba szippantottak.Kezdtem elveszteni türelmemet. Sürgetett az idő is. Kezeimmel megragadtam két copfját és mélyen belenyomtam hosszú farkam a szájába. Úgy éreztem, néha túlzásba is esek, rászorított csuklómra, de hiába. Képtelen voltam leállni, iszonyatosan begerjedtem. Lehúztam fejét a farkamról, felálltam a székből, mögéléptem, megmarkoltam derekát, felkaptam a földről. Bezuhantam a kanapéra, ő a talpait a combjaimra fektette. Minden gyengédség nélkül a farkamba ültettem. Felnyögött. Én is, ahogy befúrtam magam nedves, de szűk lyukába.
Bal kézzel támasztottam csípőjét, ügyesebbik kezemmel kitapintottam duzzadt csiklóját, középső ujjammal folyamatosan pöckölgettem felfelé legérzékenyebb pontját. Kiemeltem a farkamból és a szűkebb lyukhoz igazítottam férfiasságomat. Még izgatottabbá váltam. Egyrészt, ehhez meglehetősen ritkán volt szerencsém, másrészről éreztem ijedelmét. Eddig sikeresen húzott és játszadozott velem, de erre az eshetőségre nem számított. Kicsúszott a lába alól a talaj. Eddig ő irányított, most minden porcikája az én kezemben volt. Ez annyira megrészegített, hogy nem érdekelt az ellenkezése. Túl késő volt. Megfeledkezve a finomkodásról becsúsztattam farkam a tiltott barlangba. Felszisszent, teste görcsbe rándult, kiverte a víz. Duzzadt farkam lassan és nehezen tudott csak beljebb hatolni, de csodálatosan ingerlő látvány volt, ahogy egyre több tűnik el belőlem és egyre mélyebbre nyomulok. Ismét izgatni kezdtem ajkai rejtekét, majd csontos ujjammal oda is behatoltam. Rövid ideig bírta, nyüszítve élvezett el tőle. Leemeltem magamról elnehezült testét. Letérdeltettem a kanapéra. Mögéálltam.
– Szóval ez a kedvenc! – nyögtem izgatottam.
Beillesztettem a farkam, csípőjét megragadva mélyen magamra húztam. Zacskóm, golyóim csupasz ajkait verdesték, előre nyúltam és tenyereimbe zártam észveszejtő melleit. Ebben a pózban, hogy nem feszültem benne annyira mélyen, ő is élvezte egyre gyorsuló ritmusomat. Hörögve élveztem bele. Popsijával körözött még az ölemnek feszülve. Éreztem, hogy nem sok kellett volna neki, hogy velem jusson a csúcsra. Leültem a földre, combjai között kidugtam fejemet és az űlőkének támasztottam, míg ő a kanapén térdelt. Szétnyíló feszes ajkai között nyelvemmel felkutattam picike domborulatát, beszívtam ajkaim közé, nyelvemmel gyengéden cirógattam, kezével támaszkodott, csípőjét én tartottam. Teljesen kiszolgáltatva terpesztett az arcom előtt. Érzéki játékom magasra űzte szenvedélyét és ott sikítva szabadjára engedte felgyülemlett feszült izgalmát. Kifulladva hanyatlott a karfára.
A kapatelefon jellegzetes pittyenő hangjára vigyázba ugrottam. Ijedten igazgattam ingemet a nadrágba, gombolkoztam, sliccet húztam. Ő felnyögve a szekrényhez szaladt, kiemelt egy ruhadarabot. Villámgyorsan magárahúzta. Kitépte hajából a két hajgumit. Ujjaival beletúrt, hogy valamelyest rendezetté tegye. Hüvelykujjammal letöröltem egy ondócseppet az álláról. Sietve, kapkodva szökdeltünk az ajtóhoz. Feleségem szülei álltak az ajtóban.
– Sziasztok. – köszönt apósom.
– Nahát Zsuzsikám, ilyen korán hazaértél? – nyugtázta örömmel anyósom. Pironkodva elmosolyodott. Én hellyel kínáltam őket, majd Zsuzsa után somfordáltam a konyhába.
– Olyan sokára engedtél be! Meghaltam volna a szégyentől, ha ilyen göncben látnak meg a szomszédok! – szídott meg, játékosan vállon boxolva. Mosolyogva eléguggoltam, megcsókoltam új köldökpiecingjét.
– Imádom. – majd visszamentem a vendégeinkhez, akiknek érkezése csak fokozta játékunk izgalmát. Magamban eldöntöttem, hogy a „papáért” legközelebb nagyon megbüntetem.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!