A főnöki asztalon kamatyoltunk

Alig múltam el a második x-emet amikor megismertem a későbbi feleségemet. Eleinte nem akartam ismerkedni vele, de aztán az egyik nap annyira eluntam magamat,hogy kimentem a munkahelyére és megkerestem. A kolléganői és a közvetlen felettese egy idősebb asszony mondta,hogy a nagyfőnök hívta be magához belszélgetésre,ami az elmúlt hónapban rendszeressé vált.Az asszonyon látszott,hogy irigykedik és mikor felállt és bemutatkozott látszott a szoknyáján,hogy igencsak fel volt húzva és saját magát izgatta.Bemutatkoztunk,majd megfordult és leülni készült,de a szoknyája fennakadt és kilátszott a csupasz segge is.amikor észrevette mit bámulok kicsit meglepődött, de megkérdezte tetszik e.Mondtam neki ha más helyen lennénk jobban megtanulmányoztam volna.Lehet hogy tetszene is nekem,mivel régebben én jártam be a nagyfőnökhöz beszélgetni és ő szoktatott le a bugyiról.Igaz a férjemnek sose tetszett ezek a beszélgetések,mert meglepett bennünket amikor a főnöki asztalon kamatyoltunk.Mivel valaki kopogott az ajtón ,így leült és abba maradt a beszélgetés.

Kijöttem tőle és leültem az egyik székre .Szétnéztem és élveztem a hölgyek ahogy egy szál köpenyben dolgoztak. A legtöbbjének rövid köpenye volt és az alsó gombjai egyiknek sem volt begombolva és így csodásan lehetett gyönyörködni a szőrös és a csupasz puncikban.látszott a hölgyeken,hogy egyáltalán nem zavarta őket,hogy beláttam a köpenyük alá.Már kezdtek elvonulni a főnöki szobába öltözködni az elmenetelhez amikor bejött az ismerősöm és mondtam neki,ki küldött hozzá. Bemutatkoztunk végre egymásnak és amikor közel kerültem hozzá akkor vettem észre,hogy a csajnak az egyik melléről lekerült a melltartó és csodásan feszesen mereven állt előre.Nagyon tetszett a látvány. Közben észrevette mit bámulok és megfordult,majd eligazította magán a köpenyt és melltartóját.közben a többi hölgy elment felöltözve és minket ott hagytak.Leültünk beszélgetni és nagyon tetszett hogy a köpenye a leüléskor felnyílt és az alsó két gomb kigombolódott. Valószínű volt,hogy a gomb is hozzászokott a kigomboláshoz,mert a hölgyet ez egyáltalán nem zavarta.Tetszettek a combjai,csak sajnos nem lehetett jobban belátni a combja tövét.Mikor elkezdtem feltolni a köpenyét és végre észrevettem ,hogy van rajta bugyi leseperte a kezemet és megkérdezte mit akarok. Mondtam neki szeretném köpeny nélkül is megismerni.

Az nagyon gyors lenne,majd felállt és odament az ajtóhoz és ráfordította a kulcsot, Mikor visszajött kigomboltam a köpenyét és elkezdtem a kombinéját felhúzni,majd levettem a melltartóját.Lesmároltam és közben az egyik kezemmel megfogtam a mellét és játszottam a bimbóival és bekaptam a mellét majd harapdálni kezdtem.Nagyon rutinos vagy mondta,de a bugyit nem engedte,hogy lehúzzam.Azért nem,mert ha megengedem akkor megdugsz és soha többé nem látlak. Tapasztaltad már sajnos nem is egyszer. Még nagyon korai lenne egyébként is.Néha azért amikor sikerült beültetnem az ölembe sikerült bedugni a kezemet a puncijához.Persze ilyenkor megfogta a kezemet és kihúzta,mire a seggénél dugtam a kezemet és hátulról izgattam a punciját ami megengedett.Mikor hirtelen felállt a bugyija is lecsúszott majd odatette a számat szeméremdombjára és lejjebb szerettem volna haladni, de azt nem engedte.felvette a melltartóját és a kombinét, majd mondtam neki valamelyiket ne vedd fel erre a melltartóját vette le. Felvette a szoknyáját és a fehér blúzát,majd a kabátját és kiszaladt a budira.

Pár perc múlva elindultunk hazafelé,mert mondtam neki szeretném elvinni moziba, rendben,de előtte menjünk el a lakására. Mikor megérkeztünk bement a szobájába és hirtelen mellettem elment egy koma,majd bement a szobájába és ráfordította a kulcsot a zárban. A csaj visítozni kezdett,mire berúgtam az ajtót és a komának aki a mellét fogta a csajnak adtam két egyforma pofont mire eldőlt mint a zsák.Ki ez a főbérlőm fia és mindig ezt csinálja ha hazajövök.Szeretőd kérdeztem régebben az volt,de amikor mással is meg akart keféltetni kizavartam,mert az egyik éjszaka csendben bejöttek ketten és mind a ketten megbasztak és teleélvezték a számat a farkuk tartalmával.Azóta alszom mindig bugyiban és zárom a szobámat.A koma megvadult és letépte a szoknyát a csajról mire sikerült hátulról tökön rúgnom hogy összeesett.Kitettük a kertbe és lelocsoltuk vizel,mire magához tért és beszaladt a házba.

Míg elmentünk végül sétálni ,megbeszéltem vele,hogy holnap elviszem egy másik helyre ahol albérletbe lesz, de egy özvegyasszony lesz a főbérlője.Később amikor már este lett az utcán is kivettem a melleit és simogathattam sőt felhúztam a szoknyáját és a bugyit is levettem róla. Élveztem,hogy az alsó fele szabadon van és sokan meg is bámulták, de nem engedtem meg hogy más is megbaszhatta. Pár hónapra már nemcsak megbaszták, de le is szoptatták a csajomat. Eleinte tiltakozott ezekért a dugásokért, de mondtam neki szeretnék belőled nagy kurvát csinálni.

Pár hét múlva elvittem már pénteken délután a Balatonra és közben folyton simogattam a pináját. A szüleim csak vasárnap reggel jöttek meg és így volt időm arra,hogy egy egész éjszaka szinte folyton benne legyek és vagy a száját vagy a pináját és a seggét is basszam.Nehezen egyezett bele,hogy a seggébe is betegyem a farkamat, de sikerült meggyőznöm,hogy inkább nekem adja a segge szüzességét mint másnak.Szombaton este elvittem egy másik kisvárosba ahol fürdőbál volt és reggelig elmondása szerint vagy tizenöten baszták meg és nem válogattak mind a három lyukát használták.Mikor hazafelé mentünk reggel és persze meztelenül ült mellettem elmondta mennyivel másabb volt az,hogy te basztál seggbe mint az ismeretlenek akik a fürdőbálon kefélték a seggét. Remélem még sokszor elviszel ilyen fürdőbálra. Roppant élveztem,hogy csak egy kombiné volt rajtam és hogy olyan sokan megbasztak.

Volt ott egy néger is aki azt akarta,hogy menjek el vele két napra és szeretkezzek a barátaival is,de nem akartam,mert nem szerettem volna,ha kibasznak az árnyékvilágból. Ha egyszer majd megint összeakadok egy nagy faszú négerrel szeretném ha te is látnád mekkora fasz fér el bennem.Soha nem gondoltam,hogy ennyire jó a nagy fasz.Majd elmesélem milyen volt az első éveim 10 éves koromtól napjaikig és milyen élményeim voltak mielőtt megerőszakoltak.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!