A nejem közösen használva

Nászút második hetében jártunk amikor Pestről a Mátrába mentünk autóbuszülésen velünk szemben a másik két ülésen szintén egy nászutas pár ült a férfitagja éppen bányászta a felesége pináját. én is megkívántam ugyanazt és én is benyúltam a szoknya alá ,mivel már korábban a buszmegállóban levettem a feleségemről a bugyiját és megengedtem,hogy egy néger gyerek beletegye a farkát a nejem pinájába.amikor meglátta a szembe lévő fiatal férj,hogy az én feleségemen nincsen bugyi ő is lehúzta az asszonyáról,majd felkínálta nekem az asszonyát. erre cseréltönk és a végállomásig használtuk egymás feleségét.

Mikor leszálltunk akkor derült ki ,hogy ugyanabba a panzióba megyünk mindketten. Végül egymás melletti szobába kerültünk és a szobánkba volt egy nagy ajtó amit közös megegyezéssel ki is nyitottunk,hogy bármikor bármelyikünk tudja használni a másik feleségét is. Persze nemegyszer mások is bekerültek a feleségeink puncijába.Az éjszaka folyamán együtt aludtunk illetve közösen keféltük egymás feleségeit és itattuk a farkunk tartalmával.Másnap reggeli után elmentünk a boltba kaját venni és felmentünk közösen egy közeli dombra majd leterítettünk egy nagy pokrócot és levetkőztünk meztelenre és elkezdtünk napozni,meg egymás feleségét baszni.lassan mások is jöttek fel és ők is csatlakoztak hozzánk.lassan már olyan sokan keveredtünk össze ,hogy szinte meg se figyeltük ki keféli a feleségeinket mert majdnem mindenki használta a másik feleségét.
Egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy az a fiatalasszony aki alám került megkért vigyázva dugjam meg mert ő még szűz és mivel meglátta,hogy az én feleségemet kezdte kefélni ezért nekem akarja adni a szüzességét.észbontóan jól nézett ki. Csodálatosan kemények voltak a mellei és szépen borotvált volt a puncija. Kiderült,hogy tegnap volt az esküvőjük, de a férje az apjával úgy berúgott,hogy semmit sem tudott az éjszaka csinálni és ő meg a férje apjával aludt.
Finoman szájon csókoltam,mire ő bedugta a nyelvét a számba és kérte harapdáljam,mert azt nagyon szereti és az sem baj,ha leharapom a nyelvét.De hogy haraptam le inkább élveztem majd megsimogattam a feszes melleit és a bimbóját kezdtem harapdálni és majdnem le is haraptam.Közben megfordult és bekapta a farkamat,majd leharapta a farkam hegyénél az inat és a szájával szüntette meg a farkam vérzését.Miközben kinyaltam a punciját és megfordulva beletettem a farkam a kicsit szűk pinájába,majd egy erőteljes nyomással tövig nyomtam a farkam a szűzies puncijába. Nagyot sikított és annyira megszívta a nyelvemet,hogy azt hittem kitépi a helyéről.Aznap már nem is engedtem át senkinek és mivel nem mentünk el csak egymásba gabalyodtunk ott maradtunk fenn a hegyen és egész éjszaka keféltem vele.reggel derült ki ,hogy az éjszaka folyamán a feleségemet négy nászutas pár férfitagja csinálta fel és végül a panzió két fia is használták. Mikor reggel feljöttek és megláttak bennünket elmondták hogy csodás éjszakát töltöttek a feleségemmel.Akkor reggel a fiatal szüzet mikor meglátták alattam és ahogy dugtam vele a férje a számba dugta a faszát mérgébe. Mivel beleharaptam a farkába hálából,mert teleengedte a számat a gecijével aznap sót másnap sem állt fel a fasza és én megint a nejével töltö9ttem az időt és kedvemre engedtem bele a spermámat. közben a nejem is vigasztalódott másokkal.Elmesélte ott a plénum előtt,hogy aznap másnap reggelig tizenhatan baszták meg és majdnem mindegyik meg is szoptatta. Annyira megszerette a gecik nyelését,hogy éjszakára elvárja,hogy legalább annyian teleengedik a száját a magjukkal.

Pár nap múlva hazajöttünk és azóta rendszeresen kijár az erdőbe fuvolázni idegenekkel.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!