A kakiszexről

Ugye nehéz elképzelni, hogy valaki az emberi ürülék látványára, szagára izguljon? Bár a normális gondolkodású ember számára ez hihetetlennek tűnik, de a jelenség él és létezik: vannak emberek, akik nemes egyszerűséggel nem csak megművelik kedves párjuk „testi-földjét”, de be is trágyázzák.  Az idők során a szex már számtalan formát öltött, az emberi találékonyság felülmúlhatatlan, így nem kell azon sem meglepődni, ha a szex ehhez az igencsak bizarr változatához is eljutott az emberiség.

Miért jó az, ha valakit vizelettel és fekáliával borítanak be? A válasz a kérdésre egyszerű: nem jó, aki pedig ennek hatására jut el a nemi izgalom csúcsára, bizonyára pszichológiai problémákkal küzd, hiszen ez a normális szexualitástól és férfi-nő viszonytól messzemenőkig eltér és meglehetősen bizarr, a téma pedig tabunak számít. Sem az érintettek, sem a szakemberek nem szívesen beszélnek róla, a kaki-pisi szexről szóló publikációk száma pedig majdhogynem a nullával egyenlő. A netes fórumok és chatek világában a legtöbben ellenzik, undorítónak, egészségtelennek és betegesnek találják, vannak köztesek, akiknél esetleg a lepisilés belefér, de az is a fürdőszobában (és inkább poénból semmint szexuális felajzás végett) végül a ritka átlag, akik felvállalják, hogy ez nekik tetszik, és szerintük normális.

„Gusztustalannak tartom, főleg a kakis részét a dolognak. Nem tudom, hogy jut eszébe bárkinek ilyet csinálni és élvezni vagy erre izgulni. Abnormális, perverz és beteges. Ez a szexualitás gyönyörének porba tiprása, lealacsonyítása.”  (Dóra 26)

A pszichológusok szerint amennyiben a vizelet, vagy a széklet a szex „színesítéseként” csak egy-egy alkalommal jelenik meg a hálószoba falain belül még viszonylag normálisnak mondható, hiszen valószínűsíthető hogy itt puszta kíváncsiságról van szó, jó esetben pedig a továbbiakban el is megy a kedve az embernek az effajta játszadozástól.

Ha a klasszikus szex, és normál testi vágyak helyett csak a kaki-pisi szex nyújt örömöt az embernek, méghozzá rendszeresen, az már betegesnek mondható.  Nem feltétlenül személyiségzavarra kell gondolni, de mindenképpen van valami mélyebb oka annak, ha valakit a „rendes” szex nem elégít ki, vagy nem olyan mértékben, mint a meghökkentőbb és megdöbbentőbb fajtái.

 

Azon túl, hogy irdatlanul büdös, a higiénia legcsekélyebb formáját is mellőzi. A vizelet szájba kerülése elviekben még nem okoz akkora problémát, viszont a fekália már más lapra tartozik. A hüvelybe, nemi szervekre jutása súlyos gondokat és fertőzéseket okozhat. Míg egy sima popószex tíz százaléknyi kockázatot tartogat, addig ennél nagyjából 90 százaléknyira tolódik az esélye annak, hogy hosszabb távon valamilyen egészségügyi probléma előkerüljön a dolog kapcsán.

Hallottatok már az e-coli baktériumról? A legjobban sötét és nedves helyen érzi jól magát, megfelelő hőmérsékleten pedig csoda módra el tud szaporodni, ergo a hüvely flórája tökéletesen megfelelő számára lakhelynek. Az elsősorban székletben található baktérium számára a női nemi szerv melegágyat képez, így senki se csodálkozzon azon ha egy hasonló szex után orvoshoz kell majd fordulnia. Akármilyen atom-biztos is valakinek az immunrendszere és akármennyire is izgalomba hozza a dolog, nem biztos, hogy feszegetnie kellene ilyen húrokat, mert a végén még elpattannak…

 


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!