Meglepetés szülinapra , gruppen 18+

Kriszta izgatottan várta a születésnapi meglepetését. Este volt, vacsora után érkeztek haza férjével otthonukba.
– Azt javaslom, hogy zuhanyozzunk le, vegyél fel valami szexi ruhát, de a legjobb az volna, ha csak fehérneműt vennél. Addig én kibontom a pezsgőt és átadom az ajándékodat.
Amíg Kriszta levetkőzött és kiválasztotta aznap esti fellépő ruháját, addig férje már le is zuhanyzott gyorsan és fekete boxerbe és egy fekete pólóba bújt. Kriszta biztos volt benne, hogy egy érzéki együttlét lesz az ajándéka és ezzel a tudattal készülődni kezdett. Fél óra is eltelt, amikor kilépett a fürdő ajtaján: fekete combfix volt rajta magassarkúval, fekete tanga, melltartó és egy fekete titkárnő szemüveg.
– Be kell kötnöm a szemed két percre – szólt a férje, amit nem tudott Kriszta mire vélni, de férjére bízta magát.
Férje bekötött szemmel a nappaliba vezette Krisztát, s leültette fekvőfoteljükbe, amelyet a nappali közepére húzott. Kriszta is érezte, hogy a fotel nem a helyén van, de kíváncsiságtól felizgulva félig fekve kényelembe helyezte magát és várta a meglepetést.
A következő pillanatban férje zenét indított el. Kriszta, ha lehet, még jobban meglepődött, mivel egy félig lassú, de ritmusos zene volt és elég hangos is volt. De mielőtt bármi szólhatott volna, férje a kezébe nyomott egy feles poharat:
– Ezt húzd le, szükséged lesz rá – mondta. Felesége végképp nem értett semmit, lehúzta a pálinkát, kisérőnek egy kis pezsgőt. Ekkor férje elvette a poharat kezéből és levette a szemkötést. Kriszta majdnem elájult.
Előtte állt két sportosan izmos fiatal chippandale fiú, akiken tanga volt, inggallér és ingujjvég. Először azért lett majdnem rosszul, hogy ekkora őrültségbe került, aztán a következő pillanatban azért akart kirohanni a szobából, mert mit keres ő ott két idegen férfi előtt szexi fehérneműben? Az ijedtség és az alkohol azonnal kiült arcára, de mielőtt tényleg kétségbe esett volna, a két táncos elkezdett szexi mozdulatokkal táncolni neki.
A szituáció egyszerre volt abszurd és izgató. A két srác testének látványa nem hagyta hidegen Krisztát, főleg, mert feje épp a srácok farkának magasságában volt. A srácok ezt ki is használták, mindkét oldalról pár centire mozogtak Kriszta fejétől, aki hol az egyik srác dudorodó szerszámával szemezett, hol a másik kőkemény fenekét vette szemügyre. Mivel a srácok a tangától eltekintve gyakorlatilag meztelenek voltak, vetkőzésre nem került sor. Férje a szemközti ülőgarnitúrán ült és nézte felesége reakcióit. Pár perc után a zene elhallgatott és ekkor férje szólalt meg:
– Mielőtt azt gondolod, hogy ez volt a meglepetés, szólok, hogy tévedsz; a srácok chippandalek, ezért vetkőzniük kell és ebben neked is feladatod lesz.
Kriszta tiltakozni akart, bár igazából nem mert arra gondolni, ami megfordult a fejében, mert nem hitte el, hogy ez megtörténhet. Amint a száján kijött volna egy szó is, a zene újra elindult. Ezúttal egy nagyon lassú, romantikus zene szólalt meg. A nappaliban a rejtett led világítás adott sejtelmes fényt. A két srác lassú vonaglás közben megfogta Kriszta jobb és bal kezét és elkezdték a hasukat simogattatni Krisztával. Kriszta őrülten zavarban volt, szíve olyan hevesen vert, mintha edzés közben lenne, de lelke mélyén élvezte a pillanatot, ahogy a srácok bordás hasizmát simogathatja. Majd megfordultak a srácok és Kriszta kezét el nem engedve a fenekükre irányították. Kriszta ekkor már kezdett felbátorodni és az első fenéksimogatások után, már elkezdte markolászni a két srác fenekét. A srácok ezután megfordultak és Kriszta kezeit újra a hasukra tették, de ezúttal nem engedték el; lassan egyre lejjebb tolták Kriszta kezeit, míg nem dudorodó férfiasságukat egyre kevésbé takaró tangáig jutottak. Kriszta ekkor próbálta elhúzni kezeit, de valójában engedelmeskedett a srácoknak és alig várta, hogy tapintásával megvizsgálja, hogy csak egy jól kiképzett tanga van a srácokon vagy tényleg áll a faszuk. Kriszta lassan mindkét keze elindult a srácok dákóját takaró tangán. Először bal keze érintett meg egy kemény ágaskodó farkat a bal oldalán álló srácnak, majd ugyanezt az érzést élte át a jobb kezével is. Kriszta érezte, hogy punciját hirtelen forró nedv önti el és ettől annyira zavarba jött, hogy kezeit el akarta húzni. Ahogy ezt látták a srácok, ők hirtelen egy mozdulattal kikötötték tangájukat és mint két rugó, a két ágaskodó farok Kriszta arca elé emelkedett.
Krisztát az ájulás környékezte, miközben szemei gyilkos villámokat szórtak a vele szemben ülő férjének. Férje érezte, hogy felesége kínos helyzetben van, de igyekezett tekintetével biztatni feleségét, hogy ne hátráljon meg.
Kriszta látta férje nadrágján, hogy keményen áll a farka neki is, ezért úgy gondolta, hogy sodródik tovább az eseményekkel.
A két srác újra megfogta Kriszta bal és jobb kezét és óvatosan a farkukra vezették őket. Kriszta agya feladta a tiltakozást, törölte az összes erkölcsi normát egy időre.
Kriszta lassan megmarkolta a két kemény faszt, egyik az egyik oldalán, a másik a másikon és elkezdte simogatni őket. Keze egyre szorosabban kapaszkodott a farkakba, így a simogatást lassan a farkak izgatása követte, míg végül lassan elkezdte verni a két kemény farkat. A keményre duzzadt makkok ott mozogtak az arcától pár centire; Kriszta belső hangja szinte parancsolta neki, hogy megízlelje őket. Kérdően férjére nézett, akinek tekintetéből a szabad jelzést olvasta ki.
Ekkor Kriszta a szája felé irányította a két faszt, hátrahúzta rajuk a bőrt és felváltva elkezdte nyalogatni őket. A srácok mintha csak ezt várták volna egész este, halkan elkezdtek nyögni, jelezve az asszonynak, hogy nincs ellenükre amit csinál. Majd a következő pillanatban Kriszta elkezdte szopni az egyik faszt és eközben másik kezével ritmusosan verte a másik srác farkát. Szopás közben férjével szemezett, akit az őrület határára kergetett felesége látványa, miközben más farkát szopta élvezettel. A következő néhány perc azzal telt, hogy Kriszta hol az egyik srác, hol a másik srác farkát szopta.

Ekkor férje odament Krisztához, egy pillanatra felállította a fotelből, ahová ő heveredett le, miközben gyorsan megszabadult boxerétől. Majd magára húzta feleségét úgy, hogy az vele szemben beleüljön kemény farkába. Elkezdte dugni feleségét, két kezét pedig ráirányította a srácok farkára. Ekkor Kriszta már az eszméletlenség határán volt: férje farkán lovagolt, miközben két kezével verte, majd szopta a két srác farkát. Az egyikük otthagyta az asszonyt és leült a kanapéra, ahol korábban Kriszta férje ült, s onnan nézte a nem mindennapi látványt. Ekkor a másik srác kihúzta farkát Kriszta szájából, Kriszta mögé lépett, és farkát Kriszta segglyukához kezdte dörzsölni. Az asszony nem gondolkodott: előre dőlt, segglyukát kinyomta, hogy a srác minél jobban előkészíthesse; a fiú a farkával paskolta, simogatta, lassan ujjazta az asszony segglyukát, majd mikor Kriszta férje megállt, lassan elkezdte betolni farkát az asszony seggébe. Kriszta segglyuka kiéhezve fogadta be a hívatlan vendéget, aki lassú mozdulatokkal elkezdte dugni az asszony segglyukát. Néhány pillanat múlva Kriszta férje is beindult újra és a következő percben már két kemény fasz baszta egyszerre Krisztát. Nem kellett sok: Kriszta hangos nyögésekkel kísért ritmusos rángások közepette elélvezett. A farkak lassan kiszálltak Krisztából és megváltásért könyörögve ágaskodtak Kriszta fölé, aki az orgazmustól pihegve újra a fekvőfotelbe heveredett. Ekkor mindhárman körbe állták az asszonyt és nem várták meg, amíg erőt merít, hogy eljuttassa őket a csúcsra, hanem elkezdték kiverni a farkukat. Kriszta magához térve azt látta, hogy férje és a két srác őt, a széttárulkozó pináját nézik és a három fasz keményen meredezik felette. Kriszta izgató titkárnő szemüvege a dugás alatt is a helyén maradt, ezért a srácok számára nem volt kérdés, hogy a szemüveget veszik célba. A Kriszta seggét kényeztető srác közel lépett Kriszta arcához és halk nyögéssel nagy levegőt vett, majd Kriszta arcára élvezett. Kriszta nagyon élvezte, ahogy a srác meleg gecije beterítette arcát és alig várta, hogy a másik srác is elélvezzen. Nem kellett sokáig várnia, a másik srác hasonlóképp cselekedett: közel lépve Kriszta arcához ráverte farka minden egyes cseppjét az asszony szemüvegére, amely azonnal végigfolyt Kriszta arcán, le egészen a melléig. Férje szinte félrelökte a srácot; Kriszta gecivel borított arca gyönyörű látvány volt férje számára, aki harmadikként élvezett rá az asszony arcára. Kriszta egész arcán geci volt. Lassan levette szemüvegét, amiről az épp lecsöppenni igyekvő gecit nyelvére irányította, majd lassan végigfolyatta száján és állán.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!