A nénikém esküvője

– Daniel, vonszold le a ványadt valagad végre emeletről! – szólított apám a szokásos kedvesen évődő stílusában. – A TAXI már itt van!
– Jövök már! – ordítottam vissza, és már trappoltam is le a lépcsőn vállamon a táskámmal, amibe a következő hétre bepakolt cuccaimat pakoltam.
Mire kiértem a ház elé, már csak az én cuccaimat kellett berakni a csomagtartóba. Az út reptérre mint mindig, most is kész horror volt. Hiába ez New York. A reptéren aztán a szokásos biztonsági kapukon, ellenőrzéseken áthaladva végre valahára elfoglalhattuk helyeinket a gépen. Turista osztály, középső sor, 3 ülés egymás mellett! Nem kezdő lévén nem követtem el azt a hibát, hogy a szüleim közé üljek, így lehuppantam a bal szélre. Az ősök még le sem ültek, de már fojtott hangon vitatkozni kezdtek. Én csak megcsóváltam a fejem és a szemembe húztam a Yankies sapkám, fülembe dugtam a Ipod – om és kizártam a külvilágot. Negyed óra elteltével a gép kapitánya köszöntött bennünket, elmondta a szokásos szövegét, majd a gép végre elindult velünk, hogy elrepítsen az angyalok városába, hogy részt vegyünk anyám nővérének 4. esküvőjén. Kicsivel több mint 4 és fél óra repülés és zene hallgatás után végre landoltunk a Van Nuys – on. Mire megkaptuk a csomagjainkat és TAXI – ba vágódtunk, totálisan kimerültünk. További 1 órát vett igénybe az út a nagynéném beverly hills – i villájáig. Nem először voltam itt, de ahogy behajtottunk az automatán nyíló hatalmas kovácsoltvas kapun, a látvány mint mindig, most is szinte letaglózott. A villát hatalmas parkosított terület vette körül, mindenhol ízlésesen formára nyírt bokrok, sövények, fák voltak láthatóak a villához vezető út két oldalán. Mikor a házhoz értünk már ott vártak ránk a rokonok. Legelőször természetesen a Eve néni platinaszőke haját pillantottam meg ahogy szinte szikrázott napsütésben. Mellette egy tagbaszakadt magas fickó állt cowboy kalapban. – biztos a szerencsés 4. – gondoltam magamban némi gúnnyal. Mellettük egy ismerősnek tűnő karcsú sötét hajú lány állt szintén mosolyogva és integetve. Ahogy megállt mellettük a TAXI, mielőtt kiszálltam volna, hirtelen leesett, hogy a lány nem más, mint Lizzy, Eve néni 2. házasságából született egyetlen lánya. Gyors szemrevételezés eredményeként megállapíthattam hogy jóval idősebbnek néz ki a tényleges 15 événél, köszönhetően a csábos „coca – cola” üveget mintázó alakjának és kereken gömbölyödő cicijeinek. Nézelődésre nem volt idő, mert már nyílt is az autó ajtaja, engem pedig egyenesen kiragadott a nagynéném, mint ahogy a sas viszi magával a nyulat és azonmód a hatalmas műmelleihez szorított.
– Te jóképű kis ördög, – nyomorgatott, miközben azok a csodálatos csöcsök a mellkasomnak préselődtek. – legalább négy éve felénk sem bagóztál! Na de hagy nézzelek csak meg magamnak! – tolt el magától hogy jobban szemügyre vehessen.
– Hát te aztán jól megnőttél kölyök! – csapta össze a tenyerét – és milyen csinos pasi lett belőled! Le merem fogadni, hogy akárhová belépsz bugyi nem marad szárazon! – nevetett fel csilingelő tiszta hangon, én pedig közben a sarkamtól a hajvonalamig pirultam zavaromban!
– Eve, te még mindig szörnyű vagy! – ölelte magához anyám és mindketten nevetve simogatták egymás hátát.
– Bill – szólította most apámat – gyere ide nagyfiú! – ölelte most őt.
– Srácok, ő az vőlegényem Jacob Sullivan! – mutatta be végül a cowboy kalapot, aki most előrelépett és sorban kezet fogott velünk szélesen vigyorogva.
– Szólítsatok Jake – nek! – mondta mély hangon.
– Istenem, Lizzy – csapta össze a kezét anyám, a következő lendülettel karjába kapta az unokahúgomat – nem ismerek rád! Mikor legutóbb láttalak vékony, kapafogú copfos csikó voltál, most meg már kész nő lettél!
– Te is meseszép vagy Martha néni. – viszonozta az ölelést Liz. Apám következett a sorban, majd végül én.
Nem is tudom miért, de zavarba jöttem amikor össze ölelkeztünk. Mikor a cickói hozzám nyomódtak, a zavarom csak nőtt mivelhogy a nadrágomban mocorogni kezdett a kisfickó.
– Szia L – köszöntöttem ahogy mindig, majd sietve kibontakoztam az ölelésből mielőtt a helyzet igazán kínossá vált volna, és ő is megérezte volta a cerkám.
Eve néni mindannyinkat beinvitált, menet közben elmondta szokásos szoba elosztást. Mikor a felnőttek leültek a társalgóban, én kimentettem magam, hogy kipakolhassak a szobámban és lezuhanyozzak. A pakolás nem tartott tovább 5 percnél, a zuhanyra azonban jóval több időt szántam. Ki kellett fárasztanom a farkam, hogy a nap további részét lehetőleg ne azzal kelljen töltenem, hogy az erekciómat rejtegetem. A víz alatt álltam, gyorsan letusoltam, majd a még mindig záporozó víz alatt kezelésbe vettem a szerszámot. Legutolsó szerencsés afféromra akartam gondolni közben, amikor is a suliban a gondnok szertárában a takarító eszközök között szopattam le Wendy – t, de ahogy hozzákezdtem a lehunyt szemhéjam mögötti pornó vetítésnek, mintha valaki kicserélte volna a DVD – t. Eve néni és Lizzy meztelen képe jelent meg előttem felváltva. A kezem már önálló életet élve gyúrta a farkam. Fél perc múlva, hörögve élveztem a zuhanytálcára. Olyan gyorsan sikerült célba érni, hogy még magamat is megleptem. A farkam azonban egy kicsit sem nyugodott meg, így amikor az orgazmus okozta hiper érzékenység elmúlt, újra kezdtem masszírozást. Ezúttal tovább tartott, sikerült elnyújtanom a dolgokat, de a „film” semmiben nem változott. Továbbra is a nagynéném és a lánya csodálatos testét kényeztettem gondolatban. Épp mikor ismét spriccelni kezdtem, halványan hallottam, hogy valaki kopog majd kisvártatva benyit a szobába.
– D, merre vagy? – hallottam meg Liz hangját, amire felelni nem tudtam mert még mindig az orgazmus hatása alatt voltam. – Dani boy! – kiáltott ismét.
– Fürdőszoba! – szóltam ki neki, amikor már képes voltam beszélni – Mindjárt me… – nem tudtam befejezni mert megjelent a nyitva hagyott ajtóban és kimeredt szemekkel bámulta a még félkemény farkam.
Lefagytam a szitutól így én is kővé meredve álltam előtte nagy totálban. Pár másodpercnyi pause után az arcomra kapta a tekintetét, majd égő arccal valami elnézést félét hebegve kirohant a fürdőből. Gyorsan megtörölköztem majd egy száraz törölközőt a derekam köré tekertem és utána mentem a szobámba. Az franciaágy hozzám közelebb eső végén ült, kezét a térdein nyugtatta és mikor beléptem zavartan felpattant arcán félénk mosollyal, tengerkék szemében huncut fénnyel rám nézett.
– Bocs hogy bementem, de az ajtó nyitva volt és azt gondoltam, hogy még pakolsz.
– Semmi baj! – nyugtattam meg legyintve, miközben a fehérneműs fiókomhoz mentem, hogy kivegyek egy bokszert. – Láttuk már egymást meztelenül! – emlékeztettem gyerekkori fürdőzéseinkre, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve hagytam leesni a türcsit.
Háttal álltam neki, így csak a csupasz hátsómat láthatta, de hallottam ahogy elakad a lélegzete majd gyorsan pár apró és gyors lélegzetet vett, amíg magamra húztam az alsómat. Mintha mi sem történt volna folytattam az öltözködést. Mikor már teljesen felöltöztem, megfordultam és kérdőn néztem rá.
– Nos? – kérdeztem mikor továbbra sem szólalt meg. Láthatón megzavartam valamiben, mert kissé megrázta magát.
– Öhm… Ja igen! – szedte össze magát – Anyuék szóltak, hogy elmennek Martha nénivel megnézni az anyu menyasszonyi ruháját, Jake és apud pedig kiruccannak valami bárba haverkodni! Mivel egyikünk sincs 21 éves így választhatunk! Itthon maradunk vagy megyünk ruhát próbálni! – hadarta el egy szuszra.
– Ruhapróba huh?! – vágtam grimaszt már a gondolatra is – én kihagyom, de ha te mennél csak nyugodtan, én elleszek!
– Á isten ments – rázta meg a fejét – én is inkább itthon maradok! – nevetett – Azt hiszem kifekszem medence mellé napozni, ha gondolod gyere te is! – invitált kedvesen
– Na ez remek ötlet! – egyeztem bele gyorsan, és már előre tudtam hogy napozás a részemről kizárva – legalábbis háton fekve – ha meglátom falatnyi bikiniben azt a csodás testét.
– Akkor majd találkozunk. – köszönt el majd otthagyott egyedül a szobámban.
Mivel az utazás teljesen kimerített, a medence meglátogatása előtt leheveredtem az ágyra, hogy fújjak egyet. Amikor behunytam a szemem, megint csak kedvenc nőrokonaim jártak a fejemben és bűnös dolgok, amiket legszívesebben tennék velük! Eve néni csodálatos alakja sejlett fel lelki szemeim előtt. Magas karcsú izmos alakja, és azok csodálatos csöcsei! Pénzért tökéletesebbet nem lehet venni, ezt ruhán keresztül is meg tudtam állapítani. Vajon milyenre borotválja a punciját? – merengtem el – csupasz vajon, vagy hagyott rajta egy kis pamacsot, esetleg egy csíkocskát? Na és Lizzy? Vajon ő milyenre fazonírozza a punciját? És ha már puncijánál tartunk, vajon szűz még? Istenem egy hét alatt be fogok golyózni! Egy 17 éves srácnak, bezárva ennyi első osztályú pina közé akikhez nem közeledhet semmilyen szexuális módon, ez maga a pokol. Mondom sem kell a farkam már megint úgy meredt a gatyámban, mintha sose lett volna még megdolgozva. Felkeltem az ágyról és leszórtam magamról a frissen felvett ruháimat majd magamra rántottam a fürdőnadrágomat, és félmeztelen mezítláb lementem az alsó szintre. A szülők épp távozóban voltak.
– Daniel édesem, anyáddal elmegyünk ruhapróbára! – vont magához Eve néni karját a csupasz vállamra téve – Lizzy a medencénél, kaja konyhában, mobil számok a telefonodban, érezd magad otthon kölyök! – mondta majd nyomott egy cuppanósat a szám sarkára és már mentek is.
– Lizzy a medencénél, kaja hűtőben? Vegyem el amit megkívánok? – mormogtam magam elé fejcsóválva, miközben kimentem a medencéhez.
– Hát ideértél? – nézett fel Liz a napozó ágyból – helyezd magad kényelembe! – ütögette meg a mellette lévő üreset.
– Előbb kicsit pancsolok, talán később. – hárítottam el a kedves ajánlatot, mert ahogy a fehér bikinibe bújtatott testét néztem, jobbnak láttam fedezékbe vonulni.
Leguggoltam a medence partjára hogy a kezemmel ellenőrizzem a víz hőmérsékletét, ami pont megfelelőnek bizonyult, így a víz fölé nyúló dobbantóhoz sétáltam, majd egy tökéletesen kivitelezett seggest ugrottam nagyot csobbanva a medencébe. A víz egyenesen isteni volt, így gyorsan leúsztam két hosszt, majd amikor megálltam, mintha csak erre várt volna, meghallottam Lizzy hangját.
– Az ősök elmentek? – kérdezte mintegy mellékesen.
– Aha, épp amikor lejöttem. – feleltem miközben lassan a part felé tempóztam.
– Hát akkor… – és a mondatot be sem fejezve lehámozta magáról a bikini felsőt, feltárva előttem azokat a csodálatos halmokat.
Én csak kapaszkodtam a medence szélébe és elkerekedő szemekkel bámultam a negyed dolláros méretű rózsaszín mellbimbókat, amik arra lettek teremtve, hogy nyalogassam őket. Szívem szerint kiugrottam volna a medencéből, hogy a kőkeményen lüktető farkammal azon nyomban felnyársaljam a hamvas testét, de a civilizált énem legyőzte a bennem élő ösztön lényt, így mély kussban, arcomon hitetlenkedéssel és őszinte csodálattal bámultam a természet remekművét.
– Most mi van? – nézett rám tettetett hitetlenkedéssel – láttuk már egymást meztelenül! – mosolyodott el gonoszul majd a szemét lehunyva hátradőlt, hogy tovább élvezze a californiai nap melegét. Én továbbra sem tudtam se köpni se nyelni, csak bámultam a csodás halmokat és kis híján magamhoz nyúltam a vízben.
– Ha kibámészkodtad magad bekenhetnéd a hátam! – szólt oda nekem még mindig lehunyt szemmel.
– Ok. – és lesz ami lesz alapon, álló farokkal kimásztam a medencéből. Kezembe vettem az asztalkáról a naptejet és mellé álltam – Ülj fel és csússz előrébb!
Fel sem pillantva tette amit mondtam én pedig mögé ültem az ágyra, így pont a két lábam közé tudta fészkelni magát, amitől természetesen a merev farkam a hátához nyomódott. Kizárt dolog, hogy nem érezte, mindenesetre nem tett említést a dologról, így én is úgy tettem mintha mi sem történt volna. A kezemre csorgattam egy jó adag naptejet, majd lassan elkezdtem felvinni a bársonyosan puha, hibátlan bőrére. Amikor először értem hozzá, éreztem, hogy a farkam nagyot rándul a gatyámban, válaszként ő sóhajtott egyet. A frász majd kitört, mert most már tudtam, hogy a szitu neki is legalább annyira izgalmas mint nekem, de mégsem mertem semmi konkrétabb mozdulatot tenni. Ha esetleg félre értek valamit és mondjuk megmarkolom a cickóit, elég nagy botrány kerekedhetett volna. Lizzy halál jó fej volt mindig, így kizártnak tartottam, hogy családi viszály alakulna ki, de a kettőnk közti kapcsolatnak rendesen betett volna egy elhibázott érintés. Ezt végig gondolva, próbáltam magam lehűteni és semleges témákra terelni a gondolataimat, de ez lehetetlennek bizonyult. Továbbra sem tudtam másra gondolni mint az édes testére a kezem alatt. Mikor már legalább kétszer alaposan végig kentem, próbáltam felállni, hogy a vízbe vetve magam kicsit lehűtsem a nem helyénvaló vágyaimat, ő a kezét a térdemre rakva egy pillanat alatt megállított. Szemöldököm a tarkómra szaladt meglepetésemben.
– Maradj még! – kért, majd a mellkasomnak dőlt és még jobban befészkelte magát az ölembe.
– Nem hiszem hogy ez túl jó ötlet L! – motyogtam zavartan.
– Ne izgulj az erekciód miatt! Totál természetes és én bóknak veszem! Nem vagyok már gyerek! – mondta lazán. A szemem az erekció szó hallatán kis híján kipattant a helyéről.
– Határozottan nem vagy az! – adtam meg magam egy sóhajjal és én is megpróbáltam elengedni magam. Amikor sikerült, rájöttem, hogy ez az „összeölelkezveülünkkettőnkközöttazállófarkammal” dolog nem olyan szörnyű, sőt! Nem telt el öt perc mikor éreztem, hogy megmozdul és a szememet kinyitva láttam hogy a naptejes flakont magához veszi.
– Elég erősen süt ma a nap. – jegyezte meg semleges hangon – szinte érzem, hogy serceg a bőröm. – és azzal a kezembe nyomta a flakont és visszadőlt mellkasomra szemeit lehunyva. Az enyéim meg mondanom sem kell, felakadtak. – Naaaa – fészkelődött türelmetlenül.
Nagy levegőt vettem és lesz ami lesz alapon kinyomtam a kezembe egy adag krémet. Lassan, mintha egy ijedős állatkát próbálnék megsimogatni, egyre közelebb vittem a kezem a meredező bimbóihoz. Mikor végre elértem, mindkettőnkből egy elragadtatott sóhaj szakadt föl. Farkam ismét nagyot rándult és szentül meg voltam róla győződve, hogy most aztán mese nincs, beleélvezek a nadrágomba. Szerencsére nem történt meg, így aztán folytattam a kenegetést, különös figyelmet fordítva tökéletes melleire. Elégedett sóhajaitól egyre bátrabb lettem és már célzottan izgató mozdulatokkal simogattam a halmokat elidőzve, kicsit morzsolgatva a bimbóit. Két – három perc elteltével már meg sem próbáltunk úgy tenni mintha az egész szitu ártatlan szívesség lenne két unokatestvér között. Arcomat az illatos hajába temetve izgattam az unokahúgomat. Fejét oldalra csúsztatva felnézett rám, majd a tarkómat elkapva a szájára húzta az enyémet. Mindketten nyögve feledkeztünk bele az első heves csókunkba. Nyelveink vadul ficánkoltak, simogatták egymást. Én teljesen elvesztettem a kontrollt magam felett. A bal kezem továbbra is a mellbimbóján ügyeskedett, míg a jobbat lassan becsúsztattam a bikini alsójába. Teljesen csupasz vénuszdomb köszöntötte odalent a kíváncsi ujjaimat. Továbbhaladva selymes nedvességbe értem. Csupa lucsok volt a puncija. Mikor megéreztem az ujjaimon a nedveit valami elpattant bennem és morogva markoltam a húsába, amitől kéjesen nyögött bele a számba és széjjelebb rakta a lábait. Kezdett kényelmetlenné válni a pozíciónk, ami mondjuk engem nem zavart. A bénulást is vállaltam volna abban a pillanatban, csak ne kelljen kivennem a kezem a bugyijából. Lihegve bontakozott ki az ölelésünkből majd felpattant az ágyról engem is magával húzva. Egy árva szót sem szóltunk, csak kézen fogva felmentünk az emeletre az én szobámba. Mikor beléptünk, továbbra is egy szó nélkül letolta magáról az apró tangát. Egy pillanatra kihagyott az agyam és csorgó nyállal csak bámultam. Abban a pillanatban megértettem, hogy miért voltak képesek emberek háborút kirobbantani egyetlen nőért. Tengerkék szemeiből sütött a vágy, mellbimbói mint két rózsaszín drágakő, meredten nézett velem farkasszemet. Lapos hasa, csupasz puncija, karcsú izmos lábai a mennyországot ígérték.
– Istenem, de gyönyörű vagy L! – bukott ki önkéntelenül belőlem.
– Tudom, pofa be és le a gatyát! – parancsolta nevetve. Ezzel a kis viccel sikerült kirántania a bódult együgyűségemből, és ledobtam én is az úszógatyám. Büszkén meredező 16 centimmel álltam előtte és hagytam neki időt, hogy kibámészkodja magát, ahogy ő is megtette nekem ezt a szívességet.
– Szemmel bűvölöd a kígyót? – próbáltam megtörni az ő pillanatát úgy, ahogy ő az enyémet, majd amikor végre a szemembe nézett, egyszerűen rávetettem magam, és az ágyra tepertem, mire egy meglepett sikolyt hallatott.
A villám támadás után gyengéden folytattam. Apró puszikat szórtam az ajkára szemére, arcára, miközben a kezeimmel lassan bebarangoltam az egész testét és végül a lucskos puncijánál állapodtam meg. Mutató és gyűrűs ujjaimmal a szeméremajkait masszíroztam, a középsővel pedig a csiklóját simogattam le – fel egyre nagyobb utat megtéve. Minden lefelé mozduláskor az ujjam egyre mélyebben merült el a hüvelyében, amit hangosabbá váló nyögésekkel díjazott. A simogatást tovább folytatva lassan lefelé araszoltam a csókjaimmal. Először a fülcimpáját nyalogattam, majd lejjebb haladva a nyaka majd kulcscsontja következett. Lassan elértem a melleihez és egy hálás sóhajjal a számba vettem az egyik, majd a másik bimbót. Szopogattam és nyalogattam őket felváltva, amíg halk nyögései apró sikolyokká váltak. Ekkor már nem tudtam magam tovább türtőztetni, meg kellett kóstoljam az odalent bőséggel folyó nektárt, ezért lefaroltam és mohón rávetettem magam a puncira. Hosszú, egyenletes nyelvcsapásokkal ízlelgettem a punciját és közben próbáltam valamennyire nyugalomban tartani vonagló csípőjét. Igyekeztem minél mélyebbre tolni a nyelvem a puncijába, még több nedvet csalogatva elő. Ekkorra a nyögések nyöszörgésre váltottak és megesett rajta a szívem. Mutató ujjamat becsúsztattam a lyukba, nyelvemmel pedig a csiklóját vettem kezelésbe. Kisvártatva a középső ujjam is követte a másikat és egyenletesen húzogattam ki – be, a csiklóját pedig szopogatni kezdtem az ujjaim ritmusával megegyező iramban. Aztán hirtelen megállt egy pillanatra, kezeivel a hajamba markolt, majd sikoltva és remegve kezdett el élvezni. Még jobban rákapcsoltam és próbáltam a vadul vonagló csípője ellenére is a „pályán” maradni. Mikor az orgazmusa hullámai elcsitultak, én próbáltam folytatni de ő hevesen elrántotta a fejem az ölétől, és inkább felhúzott magához. Az arcom teljesen beborította a nedve, ő pedig mosolyogva nyalogatta és csókolta le.
– Hmm, finom vagyok. – állapította meg
– A legfinomabb – értettem egyet.
– Kipihegem magam és te jössz oké?
– Nem kell megtenned, ha nem akarod, nagyon szívesen adtam, és nem kérek viszonzást! – mondtam, magamat is meglepve, de halál komolyan. Bár az is igaz ha visszakozik, akkor kirohanok a fürdőszobába és ordítva verem ki a farkam.
– Ne legyél hülye! – lihegte a nyakamba és pihegett tovább, miközben lágyan simogattam.
Egy perc elteltével éreztem ahogy a keze egyre lejjebb siklik a hasamon, a nyakamra pedig apró puszikat szór, bennem egy pillanatra megállt az ütő és enyhén remegve vártam a folytatást. Mikor az ujjait farkamra fonta egy meglepett nyögés szakadt fel belőlem. Annyira jó volt, hogy csodálkoztam, hogy nem élveztem el. Apró puszikkal és nyalintásokkal haladt egyre lejjebb a mellkasomon majd a hasamon, míg végül elért a farkamhoz és szembe nézett vele.
– Hát szia te szépség! – köszöntötte kedvesen, amitől mosolyognom kellett bármennyire is ki voltak hegyezve az érzékeim. – Még sosem csináltam, szóval ha valamit rosszul csinálok szólj! – mondta a szemembe nézve, majd óvatosan nyalogatni kezdte a makkom, én pedig nyüszíteni tudtam volna a gyönyörűségtől. Pár ismerkedő nyalintás után mohón rábukott és hatalmas elánnal szopni kezdett, rásegítve a kezeivel.
– Óhhhogyazaaa… – tört ki belőlem, ő pedig ijedten hagyta abba. Azonnal elkaptam a tarkóját és visszanyomat a szájába farkam és magamról megfeledkezve ütemesen baszni kezdtem a száját egész a torkáig lökve magam. Az első fuldokló hangjára eszméltem magamhoz és gyorsan elengedtem a tarkóját, átadva neki megint a gyeplőt, de a mai nap már sokadjára, megint meglepett. Visszatette a kezem a tarkójára a sajátjait pedig bepréselte a seggem alá és erősen belemarkolt. Nem kellett több biztatás. Megint felvettem az előbbi ritmust, bár ezúttal próbáltam nem belefojtani a farkamba, és önfeledtem basztam a gyönyörű száját, ő pedig a seggemet markolva ösztökélt nagyobb ritmusra. Eddigi rövid pályafutásom során nem vettem észre hogy hangoskodnék szex közben, de most képtelen voltam visszafogni magam. Hangosan nyögve adtam át magam az élvezetnek. Éreztem ahogy a gerincem tájékából lassan elindul az orgazmusom, hogy hamarosan gejzírként robbanjon ki belőlem.
– Mindjárt… elmegyek… vedd… ki… – próbáltam figyelmeztetni
– Agajooom! – mondta teli szájjal, én pedig az utolsó ép elméjű pillanatomban elengedtem a tarkóját nehogy tényleg megfojtsam, csak a csípőmmel segítettem rá a bólogató feje mozgására. Amikor kitört az orgazmusom, olyan heves kéj öntött el hogy a szemeim befordultak a koponyámba és félig nyögve félig ordítva élveztem a szájába, olyan hosszan, hogy azt hittem kétszer mentem el. Mire lecsillapodtam, sikerült mindkettőnket beborítanom a spermámmal. Miközben én próbáltam minél több levegőt a tüdőmbe préselni, Lizzy lassan felcsúszott rajtam és a mellkasomra hajtotta a fejét és a heves szívverésem hallgatta és a hajammal kezdett játszani.
– Ez… azta… szóval… hú baszki! – kerestem a szavakat sikertelenül, még mindig lihegve.
– Egyetértek! Hú baszki! – kuncogott a mellkasomnak, én pedig belepusziltam a hajába. – Ó te jó ég, mennyi az idő! – pattant fel hirtelen, a szívbajt hozva rám – anyáék mindjárt haza érnek! Most rohanok zuhanyozni szobámba! – mondta miközben felkapta a bugyiját a földről. – Te jó ég, hol van a bikini felsőm?! – pánikolt.
– Nyugi hugi! – próbáltam lecsillapítani – a medencénél hagytuk, emlékszel? – Ekkor megtorpant.
– Hugi? Jújj de perverzek vagyunk bátyus! – nevetett fel. – Ez olyan szexi! – és odahajolt hogy alaposan lesmároljon, amitől a farkam megint éledezni kezdett, amit természetesen azonnal észrevett. – Estig próbáld meg visszafogni a kis barátodat! – mondta nevetve majd kisietett z ajtón.
– Estig… hmm… – motyogtam magam elé és szélesen mosolyogva mentem a fürdőbe, hogy lemossam magamról a történtek eredményét.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!