Emily első kalandja

Emily Whitt egy 20-as éveit taposó, egyedülálló nő. Rövid, egyenes, barna haját, és zöldes barna szemét sok férfi megbámulja az utcán. De ő nem vágyott testi kapcsolatra. Ráadásul szűz is volt. Bár két nappal ezelőtt különös dolog történt vele. A diszkóban egy jóképű férfi igencsak megnézte Emily-t. Emily észrevette, mire a férfi odament hozzá, és megszólította.
– Hello, cica! Daniel vagyok! És te?- kérdezte.
– Én Emily – válaszolta szendén Emily.
– Rendben, Emily, akkor mond a számod!- Daniel szinte parancsolta, mire Emily bediktálta.
– Oké, Emmy cica, majd hívlak! – köszönt el Daniel, és odament a bárpulthoz. Emily hatalmas zavarban volt, és úgy döntött, hazamegy. Mikor hazaért, éppen csörgött a telefonja. Felvette, mire Daniel beleszólt.
– Szia Emmy-cica! Láttam, hogy hazamentél, jól vagy? – aggódott Daniel, a háttérből pedig a diszkó halk zenéje hallatszott.
– Igen… Jól vagyok… Csak megfájdult a fejem… – hazudott Emily.
– De már jól vagy? Átmenjek hozzád?
– Jól vagyok!- esett pánikba Emily, majd rájött, hogy Daniel nem is tudja a címét.
– Rendben, cicám. Esetleg bemondanád a címed?- Emily megmondta, bár maga sem tudja, hogy miért. Csak nem most lesz szerelmes?! Az órára nézett. Késő volt, 11 óra, így elment aludni. Reggel álmosan ébredt. Beült a forró vízzel teli kádba, mikor csöngettek. Gyorsan magára kapott egy törölközőt, majd ajtót nyitott. Az ajtó előtt Daniel állt.
– Szia, cicám! Rosszkor jöttem? – kérdezte.
– Nem, egy pillanat, és kész vagyok. Gyere addig be.- Emily bevezette Danielt a konyhába, ő pedig leengedte a kádból a vizet, és gyorsan lezuhanyzott. Felöltözött, majd kiment Danielhez.
– Gyönyörű vagy! – ámuldozott Daniel.
– Köszönöm.
– Ráérsz? Elvihetlek a városba…
– Igen.- Emily hatalmas zavarban volt, Daniel nagyon rámenős volt. Kimentek az utcára, ahol Daniel kocsija parkolt. Daniel kinyitotta az ajtót, Emily beszállt, Daniel pedig indította a kocsit.

Kb. 10 perc múlva Daniel keze a sebváltóról Emily combjára tévedt, mire Emily összerezzent, de hagyta. Daniel benyúlt Emily szoknyája alá, és ujjával körkörösen simogatta Emily csiklóját a bugyiján keresztül. Emily nagyon élvezte, és hálás volt Danielnek, amiért ilyen gyönyört okozott neki. Sőt, talán még vonzalmat is érzett iránta… Rávetette magát a férfi ágyékára, és kigombolta a farmerját. Ettől kiszabadult Daniel meredező farka. Emily meglepődött, mert elég nagy volt, de végül bekapta. Mindkettőjüknek csodálatos érzés volt, Emily-n nem látszott, hogy tapasztalatlan. Érezte, hogy mit kell tennie, amitől Daniel alig tudott a vezetésre koncentrálni. Emily elkezdte nyalogatni, és szopogatni a makkját, és kezével is rásegített. Majd egyre mélyebben bekapta. Emily már tövig bevette, érezte, ahogy Daniel farka lüktetni kezd, az erei kidudorodnak, és hamarosan elélvez. Daniel gyorsítani kezdett az autóval, és mikor beállt egy parkolóba, éppen élvezett. Emily nem engedte el a farkát, minden csepp anyagot lenyelt. Daniel rátette a kezét Emily fejére, Emily pedig hűségesen nézett vissza rá. Emily felült, és Daniel szemébe nézett.
– Tudod… Még soha senkinek sem nyeltem le…
Daniel hirtelen szenvedélyesen megcsókolta, majd átültek a hátsó ülésre. Ott Emily hanyatt feküdt, Daniel pedig fölé, és elkezdte kigombolni Emily blúzát, Emily pedig Daniel ingét kezdte kigombolni. Ezután Daniel áttért Emily miniszoknyájára, és nem bajlódott vele, egyszerűen csak feltolta Emily derekára, aki pedig Daniel farmerját gombolta ki.
– Te szűz vagy?! – lepődött meg Daniel.
– Igen…
– Nem baj, nem fog fájni…
– Biztos? Kérlek, vigyázz! – könyörgött Emily. Daniel behatolt, mire Emily összerázkódott, és sikoltott, de nagyon élvezte. Hamarosan eljutott az orgazmusig, amit sikítva, remegve élt át. Kis idő múlva Daniel is elélvezett. A spermasugara hatalmas volt, először Emily-be ment, de véletlenül kicsúszott a farka, és Emily hasára is jutott a rengeteg spermából. Letisztították, majd felültek.
– Köszönöm, csodálatos volt – mondta Emily.
– Én köszönöm. Ha akarod, megismételhetjük bármikor.
– Rendben, lehet róla szó. De most vigyél haza!
– Rendben.- mondta Daniel, majd előre ültek, és elindulta.

Út közben Emily simogatta Daniel farkát, de semmi több nem történt. Azóta persze minden nap találkoztak, és 1 év után össze is házasodtak, s mára már boldogak 3 gyermekükkel, Sarah-val,Tommal, és Kelly-vel.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!