Anya-fia szex

Zsófi alacsony, szőke hajú, kék szemű, még így milfként is nagyon jó alakú nő. A termetéhez képest nagy mellei gyönyörűen ékesítik az összképet, mert a feneke is pont olyan formás, az arca pedig szinte kislányosan ártatlan.

Ő így mesélte el az életének egy igen érdekes részletét: Szinte gyerekkén mentem férjhez. Nem volt kapcsolatom előtte férfival. Az esküvő után pár hónappal a férjemet behívták katonának, ott szerezte meg teherautóra a jogosítványt.

Nem sokat volt otthon, így amit a mézes hetek alatt tanulhattam a szexről, azt hamar el is felejtettem.

Amikor eltávozáson volt, sokszor a haverokkal kocsmázott, utána hazajött, és a legtöbbször csak a saját kielégülésére figyelt.

Az egyik ilyen alakalommal terhes is lettem, alig 18 évesen. A párom kamionsofőr lett a katonaság után. Kellett a pénz, én nem dolgoztam, hiszen ott volt Zsolt, a fiunk, akiről gondoskodni kellett.

A párom rengeteget dolgozott, alig volt otthon.

Szex szinte semmi, de erőm se nagyon lett volna rá a napi teendők után. Arra a kevés alkalomra a párommal a gyógyszer felesleges volt, az óvszert utáltam, mert anélkül se volt jó az együttlét, nem hogy gumival, így maradt a spirál.

Pénzünk bőven volt, jól keresett a férjem. Én nem néztem más pasi után, mert azt se nagyon tudtam mi az a szex. Frigid, azt hiszem így hívják, amivé lettem. Több gyerekünk nem lett, Zsolti is elég felelősséget és munkát jelentett mindkettőnknek. Főleg, amikor tizenéves lett. Megvolt mindene.

Zsolt nem is nagyon tudott mit kezdeni magával, nem volt cél, amiért nagyon küzdeni akart volna.

A csajok sem igazán érdekelték, elég deviáns volt.

Akadt ugyan néhány kalandja, nem is volt már szűz, de nem hajtotta a lányokat, pedig az apja végett elég magas, izmos, jóképű srác lett belőle. Nem volt túl izgalmas egyikünk élete sem.

Nekem ugyan jelezték a pasik úton-útfélen, hogy tetszem, hogy szívesen lefeküdnének velem, de nekem nem volt rá ingerem. Meg voltam győződve arról, hogy teljesen frigid vagyok, hiszen a házasságunk legelejének a kivételével, amire már nem is emlékszem igazán, nem élveztem egy kicsit sem a szexet a férjemmel, orgazmusom pedig életemben nem volt még.

Így teltek a hónapok, az évek, Zsolti elmúlt 17, én pedig betöltöttem a 35-öt.

A férjem nem volt otthon, épp úton volt ahogy szokott, magamban emlékeztem meg az elmúló fiatalságomról. Ugyan hetente 4-5 alkalommal tornáztam, az alakommal, a bőrömmel minden rendben volt, de hát minek? Kinek?

Könnyű kis nyári ruha volt rajtam, semmi melltartó, semmi bugyi. Nézegettem a testemet, kigomboltam elöl a ruhámat, próbáltam elképzelni, hogy milyennek láthat egy pasi. Egy kicsit elszontyolodtam, hiszen mondhatni, életem derekán jártam, és sohasem éltem át azokat a gyönyöröket, amiket a nagy ritkán kezembe kerülő nőcis magazinokban vagy könyvekben olvastam.

Rossz kedvemet egy üveg finom borral igyekeztem elűzni – sikertelenül.

Annyira jutottam csupán, hogy alaposan spicces lettem. Próbáltam felállni a hatalmas fotelból, amibe órákkal korábban kényelmesen befészkeltem magam, de nem sikerült. Minduntalan visszahuppantam, már a ruhám is félrecsúszott, hiszen korábban kigomboltam elöl. A jobb mellem ki is kandikált már. A sokadik próbálkozásnál vettem észre, hogy Zsolti vigyorogva, kamerával veszi az ügyetlenkedéseimet.

– Zsooooltiiiiiii, nem szégyelled magad? Mióta leskelődsz itt? Inkább gyere, segíts szegény anyádnak felkelni innen. – mondtam, miközben visszahuppantam ismét a fotelba. Untam már a dolgot, egyik lábamat önkéntelenül is átvetettem a nagy fotel egyik oldaltámláján.

Zsolti odajött, és rám nézett.

– Látod, anyád megöregedett. Nem kell már senkinek – mondtam spiccesen.

Azt nem láttam, hogy hova néz, csak azt hogy rám. Azt teljesen elfelejtettem, hogy nincs rajtam bugyi sem.

– Ne mondj ilyet anya – próbált vígasztalni, miközben elém térdelt és a lent levő lábamra hajtott a fejét.

– Gyönyörű nő vagy, hidd el – mondta, majd végigsimította a térdemtől visszafelé a belső combomat azon a lábamon, ami át volt vetve a karfán.

Felsóhajtottam, mert jól esett az érintése, ugyanakkor el is borzadtam egy kicsit, mert hát kinek is az érintése esik ennyire jól? A saját fiamé. De most a bor miatt nem tudtam magamra olyan mértékben haragudni, ami kizökkentett volna a jóleső érzésből.

Zsolti elkezdte cirógatni a combom belső részét, mígnem egész a combtövemig ért, ahol a fenekem kezdődött már. Nagyon kellemes érzés volt, és még mindig nem eszméltem rá, hogy nincs rajtam bugyi, így gyakorlatilag az arca előtt volt a puncim szabadon.

Egyszer csak mozdult egy keveset, épp annyit, hogy a feje ne oldalt legyen, hanem szembe velem, és belecsókolt a puncimba, de nem simán puszit adott rá, hanem bele is nyalt a kelyhembe.

Megrettentem, de nagyon.

Haragudni akartam rá is és magamra is. Rá azért, hogy ezt megtette, magamra pedig, hogy így látott, hogy ilyen helyzetbe hoztam, hogy megtehette.

De ahogy a nyelve kettéválasztott a puncimat, melegen és nedvesen, olyan érzés borított el, amit soha azelőtt nem éreztem. És a meleg hullám, ami átcsapott felettem, megakadályozta, hogy lekeverjek neki egy hatalmas pofont, megakadályozta, hogy a rettenettől erőt kapva felugorjak, és kikérjem magamnak, és elfussak onnan.

Ehelyett pont az ellenkezőjét tettem: mélyet sóhajtottam, nagyot nyögtem, és a másik lábamat a nagy fotel másik, kényelmes, puha karfájára tettem, gyakorlatilag széttártam a lábamat, és egy kicsit lejjebb is csúsztam a fotelben félig fekve.

Zsolti most az egész száját rátapasztott a puncimra, és meleg, nyálas nyelvével jó mélyre nyalt, ajkaival pedig morzsolgatott minden apró részt szinte külön-külön is. Én nem tudtam, hogy létezik ilyen érzés.

Azóta persze sokat gondolkodtam, hogy mi lehetett az oka, de csak arra jutottam, hogy az addigi életem, nyakon öntve és feloldva az üveg borban, megspékelve a morbid helyzettel, hogy a saját tulajdon fiam nyalja a pinámat.

Olyan gyönyör hullámzott végig rajtam, amiről csak azokban a bizonyos nőcis lapokban olvastam eddig, amiről azt hittem, olyan nincs is. De van, de volt, és ez lett a végzetem. Nagyokat nyögtem, mert nem bírtam magamban tartani a kéj okozta mámort. A fotel alattam már csupa folt volt a belőlem patakzó nedvektől, és Zsolti nyálától.

Vadul lökdöstem magam Zsolti szájához, aki egyszer csak abbahagyta, lerúgta a nadrágját, fölém magasodott, megtámaszkodott a fotel két oldalán, szájon csókolt, és ugyanabban a pillanatban belém szaladt a farka…

Volt már bennem korábban természetesen farok, a férjemé. De azt nem is éreztem, mintha egy fadarabot löködött volna belém, csak arra figyeltem, hogy mikor volt meg neki, hogy utána kicsit cirógassam és vége.

De most! Mintha egy másik univerzumban lettem volna. Zsolti farkának minden négyzetmilliméterét érezni véltem, ahogy felszaladt bennem, szinte a méhemig.

-Mmmmmm…..-nyögtem szinte fejhangon. Legszívesebben sikítottam volna, de a számon volt Zsolti szája, a nyelve az enyémmel játszott, miközben a csípőjét előre-hátra mozgatva járt bennem teljes hosszában ki-be, ki-be, liccs-loccs, flitty-flatty. Csak úgy csattogott, cuppogott mindenünk ott lent.

-Mmm…mmm…mmm..-ha lehet még hangosabban nyögdécseltem a tolásai ritmusára, mert valami olyasmit éreztem közeledni, amit addig soha.

Egész belülről a méhem környékéről indult, majd csalóka módon áthullámzott a derekamon, csípőmön át egészen le a hüvelyemig, amikor hirtelen….robbant az orgazmusom. Nem igazán tudom máig sem felidézni mi is történt pontosan, mert megszűnt körülöttem a tér, és az idő.

Elborított valami olyan mértékű kéj, és gyönyör, hogy azt hittem ott helyben felrobbanok, hogy kiszakad a szívem a helyéről, hogy eggyé olvadok Zsoltival. Ezt is kívántam az elhalványuló értelmem egy kis szikrájával, hogy bárcsak sosem lenne vége ennek az érzésnek, hogy a fiammal legyünk egy testté, mint régen mielőtt megszültem őt, de ebben a mostani, gyönyör teli állapotban. Azt hiszem olyan hatalmasat sikítottam, amilyen hang korábban még nem hagyta el a torkomat. A testem ívben megfeszült, és a hüvelyem masszírozta, szorította Zsolti farkát hosszan, nagyon hosszan, mert
embertelen sokáig tartott, mire csillapodott
az orgazmus okozta édes gyötrelem. Zsoltikám sem bírta tovább, amikor szemtanúja és részese lehetett annak a gyönyörnek, ami az anyján keresztülhullámzott.

Ő is nyögve, lihegve élvezett el. Telenyomta a pinámat a forró és bőséges tini ondójával. Csak jött, csak jött neki is megállíthatatlanul. Nem aggódtam, hiszen spirál volt bennem.

Zsolti végül megnyugodott és zakatoló szívvel rogyott le a fotel elé, elém a padlóra. Én úgy hagytam a lábaimat fent, két oldalt, hagytam hadd folyjon ki belőlem a rengeteg ondó, igazi krémes pitét készítettünk a fiammal. Gyönyörködött is benne percekig. Engem nem érdekelt, hogy mi lett olyan, vagy mi nem. Majd kitisztítom, vagy ha nem, hát kidobom a fotelt is. Ez az előbbi csoda bármit megért.

Nem kellett egymás győzködnünk, hogy ezt senki sem tudatja meg. Láttuk egymás pillantásából, hogy ez örök titok marad. Lezuhanyoztunk, és nekem muszáj volt kialudnom a bort. De nem tudtam maradéktalanul, mert hason fekve, meztelenül ahogy a könnyű lepedő alatt aludtam a nyári éjszakában, arra ébredtem, hogy Zsolt puszilgatja a fenekemet, és amennyire hozzáfért felülről, bele-belenyalt a puncimba.

Haragudni…? Ugyan már. Álmomból eszmélve, szinte automatikusan, emeltem a csípőmet és tártam a combomat, hogy minél jobban hozzáférjen a szájával a muffomhoz.

Hirtelen hanyatt fekve besiklott alám, de csak annyira, hogy a puncim a szája fölött legyen. Én az álomtól még egy kicsit kótyagosan, de azért finoman feltámaszkodtam, és ráültem a szájára. Ó, ismét az a kéjes érzés. Lefetyelte a puncimat, én folyattam az arcára a gyönyöröm nedveit, majd én húzódtam lejjebb a farkáig, és vetem kezelésbe alaposan.

Nyaltam-faltam, szoptam, szívtam, fejtem, masszíroztam a saját gyerekem farkát. Csináltam én ezt már a férjemnek is, de soha nem ilyen lelkesen, hiszen tőle nem kaptam olyan gyönyört, mint a fiamtól. Persze ez nem feltétlen csak a párom hibája, de most már így alakult. Folytattam volna még sokáig az oboázást, de láttam, pontosabban éreztem a sötétben, hogy Zsolti a végét járja már. Egyszer csak nagyot nyögött és elkezdte telinyomni a számat a forró, krémes ondójával.

Az első adag hátrafröccsent egészen a torkomig. A férjemét sosem nyeltem le, de most a fiamét kortyoltam, nyeltem a kilövellései ritmusára. Kiszívtam az utolsó cseppig.

Masszíroztam a heréit sokáig. Mivel nekem nem volt meg, ezért szerettem volna a jussomat én is.

Egyszer csak éreztem, hogy kezd visszatérni az erő a petyhüdt szerszámba. Ismét a számba vettem és addig szoptam, míg alkalmas nem lett arra, hogy ráüljek. A fiam fölé guggoltam, és karóba húztam magam a saját gyerekem farkán. Jaj, micsoda érzés volt! Elkezdtem lovagolni rajta, jó mély, öblös mozdulatokkal, húzásokkal. A makkja épp csak nem pattant ki a feszülő nyílásom bejáratánál, de erre nem volt ideje, mert már siklott is vissza belém a lovaglás ritmusára. Le-fel, ki-be.

Éreztem, hogy közeledik a második orgazmusom, amit a fiam szerez nekem. Megint elkapott az orgazmus cunami, szinte rászívta a hüvelyem magát a fiam farkára. Nagyokat és hangosakat nyögtem, végül ráborultam a mellkasára köszönömöt rebegve neki. De most meg ő lett felajzva, és nem lett kielégítve. Felkapcsolta a komódon az éjjeli lámpát. Bár segített lehiggadni, mert percekig simogatott, csókolgatott, de azután kezelésbe vette a melleimet. Úgy cumizta, szopta, szívta őket, mint csecsemő korában. Öröm volt nézni, hát még érezni.

Persze most nem jött belőlük tej, ellenben nagyon kellemese bizsergést és ébredező vágyat csiholt általuk. Most ő mászott le a puncimhoz újra és elkezdte az immáron jól ismert gyönyört okozó nyalást. Teljesen felnyomta a lábaimat, és ketté is tárta, így teljesen szétnyílt a puncim, és a fenekem is ott emelkedett a szája előtt, amit ki is használt, mert alaposan kinyalt mindenhol, a fenekemet sem hagyta ki.

Ez új érzés volt, bár kicsit tartottam tőle, hogy mire megy ki a játék. Nem is tévedtem, mert elkezdte masszírozni a fenéklyukamat az ujjaival, ami először jó érzés volt, de amikor bedugta, az már kellemetlen lett. Ösztönösen próbáltam összeszorítani a lyukamat, de nem mentem vele semmire, mert az ujjai erősebbek voltak az ánuszom izmainál.

Közben a csiklómat vette kezelésbe igen intenzíven, amitől már túlontúl jó is volt, összerándultam az erőteljes érzéstől. Egy-egy pillanatra ezzel segített elfelejteni, hogy tulajdonképp a fenekembe nyúlkál az ujjaival.

Az eszemmel tudtam, hogy most őt kell kielégíteni, pontosabban, hogy ki kell őt elégíteni, és ha a fenekemet akarja a magáévá tenni, akkor hagyni fogom neki, de minden érzékszervem tiltakozott a fájdalom ellen.

Próbáltam felkészülni a várható fájdalomra, de nem tudtam. Amikor úgy gondolta, hogy már elég tág a fenekem ahhoz, hogy belenyomja a segglyukamba a farkát, feltérdeltetett, mögém térdelt, és lassan, de határozottan elkezdte benyomni a szerszámát a fenekembe.

Az a tekintélyes méretű farok, amivel oly sok gyönyört idézett elő nálam az elmúlt órákban, most a fenekembe próbált benyomulni. Nő vagyok, én még kakilni is kicsiket szoktam, így el sem tudtam képzelni, hogyan fog belém férni a fiam hatalmas farka. Nagyon fájt, ahogy nyomta, de nem mertem abbahagyatni vele, inkább összeszorította a fogam, a szemem is becsuktam, a kezeim a lepedőt tépték halkan. Ki akartam bírni. Érte.

Ösztönösen szorítottam össze az ánuszomat és amikor kifelé húzta belőlem, nyomtam, mint a vécén, hogy szabaduljak az érzéstől. De nem tudtam szabadulni, hiszen a makkját nem húzta már ki, hanem indult az új tolás, amit megint csak összeszorított fenékkel próbáltam hárítani – hiába.

Már szakadt rólam a víz, és eltévesztettem a tolás és szorítás ritmusát, így akkor is toltam, amikor ő tolta magát belém, de most hirtelen nem fájt annyira. Véletlenül vagy ösztönösen jöttem rá, hogy miként tudom elviselhetővé tenni a dolgot.

Akkor is nyomnom kellett, amikor befelé nyomta magát, így ellazultam, mint a vécén, és nem fájt már a dolog. Kéjes érzés persze nem volt, de azon meg én segítettem, hogy magamat kezdtem ujjazni, és a csiklómat masszírozni.

Amikor ezt észrevette a fiam, hanyatt fektetett, és a lábam közé térdelt, de nem a hagyományos helyre tolta be magát, hanem egyel lejjebb a fenekembe, a kezével pedig hol ő masszírozta a csiklómat, hol én, miközben ő ujjazott.

Így már egész kellemes lett a dolog, csak a tolásai ritmusára kellett figyelnem, hogy én is akkor nyomjak. Éreztem, hogy egyre gyorsul a dugattyú lökésszáma a fenekemben, amikor Zsolti hirtelen beleélvezett jó sok összerándulással a fenekembe. Most belülről éreztem az ondó melegét, ahogy folyt befelé a végbelemen keresztül.

Nagyon furcsa, ismeretlen érzés volt. Annyira bizarr, hogy egyszer csak váratlanul elélveztem. Meglepett, de jólesett. Nem volt annyira intenzív az érzés, de azért a gyönyör így is nagyszerű volt.

Zsolt kihúzta a fenekemből a farkát, ami nagyon jólesett, megszabadultam a feszítő érzéstől.

Mint, amikor egy jót vécézik az ember lánya. ú

Amit belém lövellt persze bennem maradt, egy idő múlva éreztem is, hogy ki kell mennem, és könnyíteni magamon. Azt nem ecsetelném, hogy ilyenkor mi távozik, de a tudat, hogy Zsoltinak jó volt, mindent feledtetett. Az pedig, hogy jó volt neki, nem kérdés, mert ott aludt az ágyon édesdeden.

Nézegettem egy darabig, gondolkodtam a hogyan továbbon, de nem sokra jutottam.

Mellé feküdtem és elaludtam én is. Reggel egy kiadós szeretkezéssel majd hatalmas reggelivel indítottuk a napot. A férjem épp a fuvarja felénél tartott, cak egy hét múlva vártuk az érkezését.

Addig is kihasználtunk minden percet, amit lehetett. Amikor a párom otthon volt, teljesítettem a kötelességemet vele szemben.

Bár nem volt már annyira közömbös a dolog vele, sőt néha már jól is esett, de orgazmusom azóta sem volt általa. Zsoltival viszont hetente többször is van, amikor a férjem távol van az otthontól.

Nem bonyolítottuk túl a dolgot, nem beszéltük agyon a helyzetet a fiammal. Ahogy lesz, úgy lesz.

Addig is minden percét élvezem ennek a bizarr, mások számára talán gyomorforgató kapcsolatnak, de engem nem érdekel mások véleménye, mert végre nőnek érzem magam a saját fiam mellett.

Ki tudja, idővel pedig talán megtanulom mással is élvezni az együttléteket, így pótolva azt, ha Zsolti esetleg rám un, vagy elkötözik más városba. De addig is ő lesz esténként anyuci pici fia…


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!