Rossz kislányoknak nem jut orgazmus

Maszti előtt nem zártam be kulcsra a szobám ajtaját, és anya meghallotta a nyögéseimet. Bejött a szobámba, lerántotta rólam a plédet, de ahelyett, hogy kioktatott volna, inkább kikötözött, és eljátszadozott velem. Háromszor jutottam el majdnem a csúcsra, de sosem engedte, majd csak negyedjére.Azt hittem bezártam a szobám ajtaját, de kivételesen elfelejtettem, pedig erre mindig gondosan odafigyelek. Csak egy lenge kis hálóing és egy ( már nedves ) francia bugyi volt rajtam, amiktől gyorsan meg is szabadultam.

Amint a langyos levegő hozzáért a puncimhoz, libabőrös lettem. Lefeküdtem az ágyra, és a biztonság kedvéért magamra húztam a vékony kis plédemet. Széttettem a lábaim, és érzékien végigsimítottam a combom belső felén, egészen a szeméremdombig. Ezután elkezdtem simogatni a csiklóm, szép lassan, és mivel már nedves voltam, feldugtam magamnak két ujjam is. Lassan mozgattam magamban, a csiklómon pedig körkörös mozdulatokat írtam le a mutató ujjammal. Ezután elővettem a meglepetésemet, amit önmagamnak szántam. Egy szép rózsaszín vibrátor. Először közepesre kapcsoltam, és óvatosan feldugtam magamnak.

Iszonyúan jó érzés volt, amitől lázba jöttem. Többet akartam. A legmagasabb fokra kapcsoltam a vibrit, ami akkora gyönyört okozott, hogy egy hatalmasat nyögtem, és belemarkoltam a párnámba. Nem is sejtettem, hogy anya végig hallgatta a kisebb nyögdécseléseimet és a nagyobbakat is. És azt sem gondoltam, hogy az ajtó túloldalán végigsimított a vágytól égő punciján, és elszaladt az ágya alatt rejtegetett szex kellékekért. Minderről mit sem sejtve abba hagytam a csiklóm simogatását, és hagytam, hogy a vibrátor végezze a dolgát. Mikor már majdnem a csúcson voltam, hirtelen benyitott anya. – Ááá – kiáltottam fel ijedten. Azonnal összezártam a lábam, és próbáltam úgy tenni, mintha aludni készültem volna. – Mi jót csinálsz kincsem?

– jött közelebb hátratéve kezeit. – Aludni készülök, fáradt vagyok – tettettem álmosságot, és nagyon reméltem, hogy nem tűnt fel neki az, amikor gyorsan kikapcsoltam a vibrit, ami még mindig bennem volt. Igyekeztem keveset mozogni, nehogy a rózsaszín csoda megtalálja a G – pontom, mert nem szerettem volna anya előtt elélvezni. – Értem – jött egyre közelebb. Azt hittem, szokásos jóéjt puszit ad, így hát lehunytam a szemem és vártam, ám nem várt meglepetés ért. Anya ugyanis lerántotta rólam a lepedőt, így látszott a nedves ágyneműhuzat, a belőlem kilógó vibrátor vége, a szőrtelen puncim, és a megkeményedett mellem. – Anya! – kaptam a pléd után, amit elhajított a szoba másik végébe. – Szóval aludni készülsz? – mosolyodott komiszan el.- Hazudtál. Nem hittem, hogy ilyen rossz kislány vagy – húzta el a száját.- Ezért most megbüntetlek. Vette elő a háta mögül a négy selyem sálat, és az éjjeli csipkés szemfedőjét. – Anya mit akarsz? – ijedtem meg. – Shhh… hunyd le a szemed, és engedd el magad. Ennyi jár nekem, amiért hazudtál. – úgy tettem, ahogy kért. Hamarosan hozzá voltam kötözve az ágy négy lábához, és nem láttam semmit.

– A… Anya? – kérdeztem riadtan. – Maradj csöndben – duruzsolta a fülembe, kihúzta belőlem a vibrit és megcsókolt. Gondolkodás nélkül csókoltam vissza. A keze elkezdett haladni lefelé, majd a csiklómnál megállt, és elkezdte ingerelni. Hozzáért, majd elengedte. Hozzáért, elengedte, hozzáért, elengedte. Magam sem hittem, de már ettől majdnem a csúcson voltam. Testem ívbe hajlott. Érzem… Mindjárt… És ekkor hirtelen abba hagyta. – Mi…? – lihegtem. – Rossz kislányoknak nem jut orgazmus – hallottam kaján hangját. Elkezdte masszírozni a mellemet, és szívogatni, játszadozni vele. Emiatt is már majdnem a csúcson voltam, de abbahagyta. Már meg sem szólaltam, csak pihegtem. Kétszer érte el, hogy közel legyek az orgazmushoz, de mindkétszer abbahagyta. Hirtelen lentebb csúszott, és bebújt a lábaim közé. Szívogatni, nyaldosni kezdte csiklómat, ami miatt, olyan erős hullám söpört végig testemen, hogy egy hatalmas nyögés kíséretében rántottam egyet a sálakon. – Ahhh… – nyögtem fel. Anya tudta, mikor hagyja abba, ugyanis megint az orgazmus szélén álltam. – Ahhh… Ahhh… Ahnyaaa – szuszogtam. Valamiért még izgatóbbá tette az egészet az, hogy nem láttam semmit. – Nem nem, még nem – kuncogott, és hirtelen belém vágódott valami hatalmas és kemény. Szóval anya felvette a felcsatolhatósát. Elkezdett mozogni rajtam, először lassan, majd gyorsabb tempóra váltott. Olyan erősen szorítottam a sálat, hogy csoda, hogy nem szakadt el. – Ahhh… Ahhh… Aaannyaaa – kiáltottam, mikor elélveztem. Az egész testem remegett a gyönyörtől.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!