Lány barátom alaposan megszopattam

Stefike egy kis szüzike volt, akit 3 év nem látás után megszopattam,vagyis inkább magától szopott le.Stefike egy szőke, szűz kislány volt, aki még egy képet sem igazán akart küldeni magáról, mert szégyenlős volt. Hosszas írogatás után elhatároztam, hogy ha végre nyári szünetben hazamennék magyarba, tuti ráhajtanák, vagy csak megfognám a kerek kis fenekét. Hazamentünk családdal, vidéken maradtam unokatesóméknál, abban a faluban ahol Sefike is lakik. Kipakolás, alvás és tusolás után hívtam is ki Stefit a focipályára 5-7 spannal együtt. Focizgattunk, elviccelődtünk Stefi fenekén stb.

Amikor már mindenki haza tiplizett és csak én és Stefi voltunk, megmutattam neki, hogy kell normálisan erőset lőni, cicanadrágban volt én pedig műszálas rövid gatyába, amin egyből meglátszott volna, ha áll a farkam szóval próbáltam nem Stefike cuki, kerek feszes fenekét nézni. Mutogattam, hogy kell bedőlni a lövésnél, egyensúlyt helyezni stb, de a feneke mindig hozzáért a kezemhez, és elkezdett dudorodni a farkam… azt tettetem, hogy szomjas vagyok azt kimegyek inni a kúthoz. Nem jött be, tudta mi a helyzet. Elmosolyodott majd így szólt, lám-lám nem is két centi az az izé, mivel mindig írogatta hülyeségből, hogy mit akarok a 2 centimmel. Ugye? Válaszoltam. Na menj inni, utána meg mutasd meg. Elkápráztam hogy Stefike megakarja nézni, mivel én nem így ismertem. Elmentem inni, visszamentem, sehol senki, gondoltam magamba, hogy a kis kurva átbaszott, majd megláttam a pálya mögött a bokroknál, ahol szó szerint senki nem látott minket. Odamentem, megkérdeztem, hogy biztos akarja-e, azt felelte persze. Lehúztam a gatyámat, majd kivettem a farkam. Woaw ez nem is két centi, lehet hogy tévedtem? Mondta kényesen, kurvásan. Nézegette, majd letérdelt elém.

Ugye nem akarsz leszopni itt?? Kérdeztem. Dehoogy csak megnézem közelebbről. Megfoghatom?? -kérdezte. Hát miért is ne, csak jól jöhetek ki belőle. Megfogta a puha, selymes, meleg kezével, simogatta majd felállt. Okés eleget láttam, most megfoghatod a seggemet. Nagyon jól éreztem magam, álmaim csaja most csak úgy felajánlja magát foci után. Megfogtam, simogattam, majd megcsókoltam Stefit. Pihe puha ajkai mintha megakarták volna enni a számat. Én csak tovább markolásztam a seggét és döfködtem az ujjammal a segglyukát. Tetszett neki és tovább csókolt. Majd egyszer csak elkezdett lefele menni, a hasamon keresztül, a farkamhoz ért, ahol megfogdosta a gatyámat majd lehúzta azt. Megfogta a faszom majd csókolgatta. Hát de, itt akarsz leszopni? Mondtam neki, ő meg csak nevetett és csókolgatta a farkamat. Majd elkezdte igazán nyalogatni, szopni. Nem sokáig szopott 6-8 percig amikor mondtam neki, hogy nemsokára elmegyek, nem érdekelte és csak szopta, szívta, cirógatta a farkam. Majd amikor elélveztem kivette a farkam a szájából és az arcára lövelltem a spermát, amit le is nyalt, és lenyelte. Felállt és amikor azt hittem, hogy már vége… Köv rész 100 szív után jön ahol Stefike nagyon jól tűri ha pináját, és kerek fenekét keményen basszák.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!