Az első masztim a nagy Ő-vel

Levizsgáztam. Megkönnyebbült szívvel tekertem haza, kellemes hűvös is volt aznap. Csak Vali volt otthon. Főzött valamit és mivel farkaséhes voltam, szinte mindent befaltam.

Délután szundítottam egyet és arra ébredtem úgy öt óra tájban, hogy apósék hazajöttek munkából. De hallottam már pakolnak is, mert nagy csattogás volt, meg minden. Kiderült, hogy víz- és villanyóra csere is lesz a hétvégén a nyaralóban, így ki kell menniük és kint is alszanak, mert nem tudni pontosan mikor is jönnek a szerelők. Kerti szerszámokat pakoltak be a kocsiba, hogy hasznosan töltsék a várakozást odakint. Vali közölte velük, hogy ő pedig elmegy Flóráékhoz (barátnő) és ott is alszik.

Így is lett. Kiürült a ház. Nem telik bele vagy másfél óra, hallom zörög a kapuban a zár. Vali jött haza.

– Mi újság? Hogyhogy visszajöttél

– Festés van náluk, de két nappal hamarabb jöttek a festők, így totál rumli a lakásuk, nyilván nem alszom ott. (Mostani megjegyzés: anno se telefon, se net, se Facebook…..ma már ilyen miatt nincs fölös buszozgatás.)

Én csak megörültem a dolognak, bíztam benne, hogy “hátha összejön valami”. Az akkori világban a tévén csak 2 csatorna volt, de már a másolt videók korszakát éltük. Mivel ócska műsort adtak volna, betettem egy kalandfilmet, amit nemrég másolt át nekem Joci haverom.

Kényelmesen elhelyezkedtem a Nagymama franciaágyán. Nagy meglepetésemre Vali is odafeküdt és nem a fotelba ült le. Na azért nem bújt szorosan hozzám, volt 20 cm távolság köztünk.

A film lassan véget ért, de a szalag ment tovább. Korábban a teljes kazettán egy pornófilm volt, de rávettettem ezt a kalandfilmet, ami viszont rövidebb. Totál elfeledkeztem az egészről, hogy az még rajta lehet a pornó.

– Hoppá!- mondtam, és fel akartam pattanni, hogy lekapcsolom. (Távirányító nem volt még..)

– Ne! Hagyjad. – Mondta Vali, és megfogta az alkarom, amikor mozdultam hogy felállok és kikapcsolom.

– OK!”- mondtam és szépen visszahúzódtam az eredeti helyemre, de persze egy kicsit azért közelebb is hozzá…és kb. 4-6 sec. kellett, hogy a farkam totál megmerevedjen.

És ekkor jött a nagy ötlet: úgy, ott fekve letoltam a melegítőmet és elkezdtem verni.

Ránéztem, de már nem láttam rajta azt a megrökönyödést, mint az első ilyen esetnél, pár napja az íróasztal mellett.

– Ezt a fajta filmet így jó nézni….- mondtam mosolyogva, miközben komótosan húzogattam. Ő kuncogott egy kicsit, majd megjegyezte.

– Ti fiúk ezt könnyen megcsináljátok.

– Persze, de nézd csak! – és nagy szerencsémre pont egy olyan jelenet volt, ahol a csaj magát ujjazta, miközben szopott.

– Próbáld ki te is, úgy mint az a csaj!

És egy határozott mozdulattal rátettem a jobb kezét az ágyékára. Nagy meglepetésemre óvatosan benyúlt a bugyijába és simogatni kezdte magát!

– Ez finom! – mondta.

– Nedves vagy már? – kérdeztem. – Egy kicsit

– Megnézhetem?

Ő erre letolta a melegítőjével együtt a bugyiját! A gyönyörű kis hamvas szeméremdombja ott volt mellettem. Pelyhes fekete szőr borította, csillogott a TV fényében a félhomályban. Óvatosan nyúltam csiklója felé, ösztönösen széjjelebb tette mindkét lábát. Két ujjal a csiklójához nyúltam. Az egész puncija ázott a nedvében. “Egy kicsit…” mondtam magamban..

Abbahagytam a farok verést, és a immár a jobb kezemmel simogattam a csiklóját, a ballal a mellét masszíroztam. Felnyögött és egy pár elfojtott “ah, igen” hagyta el az ajkát. Gyorsítottam a tempón, ő pedig a csípőjét kezdte mozgatni…..pár másodperc és hatalmasat élvezett. Éreztem, ahogy az egész teste többször megremegett a kéjtől. Azután elernyedt.

– Milyen volt?

– Csodálatos!!

– Látod nekem is ilyen, amikor elmegyek…

Szó nélkül is értett a dologból. A farkam után nyúlt. A videón és a csaj szopott egy méretes faszt.

– Nem próbálod ki azt is egy kicsit?

Nem válaszolt, hanem már csúszott is lefelé. Óvatosan vette be, fél szemével “puskázott” a TV- ből, de alapvetően ösztönösen jól csinálta. Majd szopni kezdte, és körkörösen nyalni makkot. A TV-ben akkor élvezett el a fickó, vastag sugárban lőtte ki a gecit a csaj szájába, nyilván a rendező így állíttatta be a snittet. Ettől én kész voltam. Gyorsan kikaptam a szájából a farkam és a hasamra engedtem. Közelről látta az egészet. Hatalmas mennyiség jött ki vagy 3-4 löketben.

Miután pihegtem egy kicsit, és meg tudtam szólalni:

– Köszönöm kicsim, csodás volt. Nem akartam a szádba engedni.

Ő viszont a mutatóujjával – hasonlóan a színésznőhöz – “mintát vett” és belekóstolt.

– Nem rossz ez…..közben én egy párnahuzattal törölközni kezdtem.

– Meg merted volna tenni? – kérdeztem meglepődve.

– Meg!

– Ugye szűz vagy még? – kérdeztem.

– Igen.

– Szeretnél valami finomat, úgy hogy nem lesz baj, nem is duglak meg?

– Hát….

– Vetkőzzünk le! – mondtam, és már téptem is le a ruháimat.

Ő lassabban fogott hozzá. Előkerültek a csodás mellek, finom hamvas bőre és a combjai.

Talán egy perc alatt levetkőztünk. Megcsókoltam lágyan, ő visszacsókolt. Majd lassan elindultam a puncija felé. Széthúztam a szeméremajkait. Ott volt előttem egy szűz, 17 éves hamvas pina….és iszonyatosan lucskos….minden férfi erről álmodik….

Elkezdtem nyalni, azonnal felszisszent a gyönyörtől. Párat nyaltam rajta, éreztem hogy kegyetlenül be van indulva.

– Gyere 69-be.

– Az mi?

Oldalt fordultam és elmagyaráztam neki. Azonnal fölém feküdt és bekapta a farkam. Én pedig a kis punciját kezdtem el lassan, kéjesen nyalni. Éreztem, hogy nagyon tetszik neki. Ott volt egy totál szűz, hamvas punci előttem, totál begerjedve és őrjítően finom ízben.

Mivel még 5 perc sem telt el az előző nagy élvezésem óta, – de a farkam állt, mint egy karó – így nem kellett tartanom a gyors ismételt spricceléstől.

Csodálatos ritmus-összhangba kerültünk. A kezemmel még a popsi lyukát is simogattam.

A tempó kezdett felgyorsulni, ahogy ő egyre jobban izgult be. Halk nyögések és intenzívebb szopás jelezték, hogy jó felé haladunk. Aztán bekövetkezett: a csiklója kőkemény lett és a kéjnedve a számba folyt. Abban a pillanatban ismét felrobbant a farkam, több lökettel telepumpáltam a száját. Meglepődött de éreztem, hogy lenyelte egy részét. Aztán elengedte a farkam és kissé felemelte a fejét. Hangosan sikítani kezdett az egymás után ismétlődő orgazmusok közt!

– Még- még-még!!! – kiabálta. (Még jó, hogy szomszédjaink nem voltak…mármint aki hallótávolságra lett volna)

Aztán óvatosan lecsusszant róla, és megfordult és hozzám bújt. A még kissé gecis ajkaival pedig megcsókolt.

– Csodás volt! -…köszönte meg.

– Képzeld milyen lehet amikor a puncidba megy minden….

– Ne is mondd….legszívesebben….de még ne…

– Különben is mekkora botrány lenne már ebből is…..ha bárki is megtudná… – mondta Vali

– Tőlem aztán senki nem fogja!

– De ugye leszünk még együtt? – kérdeztem….

– Hogyan, mikor mindig van itt valaki….

– Hát úgy….- mutattam a TV-re, ahol épp két lány orálisan kényeztetett egy srácot.

– Szerintem a nővéredet meg tudom győzni erre!- mutattam a képernyőre.

– Fúúú, az nagyon ciki….de izgis – mondta.

– Nagyon szeretnélek megdugni is…

– Én is szeretném…- hogy Te legyél az első….- hajolt ismét hozzám közel és megcsókolt, érzékien..

Szerintem aznap este belém esett…


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!