Az ismerősöm feleségét basztam meg

Belenyúltam a hüvelyében miközben nyaltam a csiklóját és őszintén nem volt odabent egy locs-pocs. Így lekezdtem a nyelvemmel a hüvelyében játszani. Nagyokat nyögdécselt és a hajamat borzolgatta túrt a kezével benne.
A nyelvemmel egy kis tölcsért formáltam és így csorgattam belé a nyálamat. Még egy kis lefetyelés után feljebb húzódtam és a kőkeményen meredező farkamat a puncijának támasztottam. Lassan beigazítottam a nyálamtól tocsogó hüvelyében, és betoltam lassan tövig. Megmarkolta a kezemet amivel az ágyon támaszkodtam amikor tövig beletoltam a faszomat. Egy nagy elnyúló nyögéssel adta tudtomra mennyire élvezi. Aztán ütemesen de nem gyorsan elkezdtem pumpálni a punciját amitől a két kissé már megereszkedett de nagyon is tetszetős melle elkezdett ringani előttem. Gyorsítottam a tempón és a fejét hátra hajtva nagyobbakat nyögdécselt. Szép hosszú haja mögötte az ágyat söpörte. Éreztem én nemsokára elélvezek és kihúztam a farkam épp az utolsó pillanatban mert ahogy kibukkant a hegye, ráélveztem a hasára. Lüktetve 2-3 hullámban lövellt a forró gecim a hasára és folyt végig rajta. A hálóingével letörölte és amint a farkam a lüktetést abbahagyta a punciját kezdtem dörzsölgetni a félig ernyedt de újra erőre kapó fasszal. Amikor újra megmerevedett annyira, hogy bele tudjam tolni, munkához láttam ismét. Ez a menet hosszabbra sikerült mert a farkam jóval érzéketlenebb volt. Ez a szoba is be volt fűtve az este így miközben dolgoztam rajta szakadt rólam a víz. A felkelő nap beszűrődő fényénél az ő testén is megcsillantak a izzadság cseppek. Tudtam hogy nincs sok időnk, és a zajokra is biztos felfigyel valaki ezért gyorsítottam a tempón. Az izzadságtól sikamlós testek ahogy összecsapódtak klaffogó hangot hallattunk amilyet előtte tényleg csak a pornófilmekben hallottam. Egyre nagyobbakat nyögdécselt és amikor elélvezett egy hatalmas szorítást éreztem ami körbezárja a farkam. Megdermedtem mozdulni sem mertem. Úgy körbezárt mintha két marokkal szorította volna a farkam, és közben lüktetett, körbegyűrűzött a tűzforró hüvelye. Nem kiabált vagy nyögött, inkább hatalmasakat sóhajtott mintha nem kapna levegőt és közben a hátát ívben megfeszítve hanyatt elnyúlt az ágyon. Amint engedett a szorításból, kihúztam belőle a farkam. Második menetet nem sikerült kicsalnom belőle. Így amíg nyújtózott az ágyon én kézzel fejeztem be a 2. kört; amit kielégült arccal nézett végig. Amikor elmentem a padlón landolt a végtermék és ahogy húztam még egyet kettőt a faszomon egyik kezével végig simogatta a makkomat. Felült és megcsókolt, nem szólt semmit. Felszedte a hálóinget kikukucskált a szobaajtón és mivel tiszta volt a levegő kiszaladt a fürdőbe és szerencsémre az összes meleg vizet elpacsálta.
Én addig magamra húztam a tegnapi göncöt és kimentem a többiekhez, majd a dákózsugorító hideg vízben letisztálkodtam én is. A nap vége felé miközben a vonaton hazafelé zötykölődtem az összejövetelünkről azokon tűnődtem, hogy vajon kitörölte a fényképeket a telefonról, vagy, hogy lesz-e még folytatása ennek a kis „találkának?”. Azóta nem volt ilyen baráti találkozónk talán majd jövő nyáron….. . Addig is bízok benne lesz folytatás.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!