Kalandos dugásaim a párom mellett

Egy fehérnemű boltban dolgozom. Sok emberrel találkozok a munkám kapcsán sok férfival is hat ebből alakult ki a történetem. Egyik nap bejött egy érett férfi mint később kiderült 38 éves alsó nadrágot válogatott magának ajánlottam neki egy párat ami szerintem jól állna neki ezen a mondatomon szereztem o is kapva kapott és flörtölni kezdtünk amikor a boltból elment telefonszámot cseréltünk és persze bemutatkoztunk egymásnak. Másnap ugyanúgy délután ott voltam a boltban ismét bejött és megkérdezte nem ihatnánk e egy kávét tudtam hogy nem lehet de azt feleltem rá hogy ne kávé legyen nehogy valaki meg lásson inkább menjünk el máshova beszélgetni ha szeretne. Ekkor úgy gondoltam soha nem csalnám meg a párom.

Este jött is értem elindultunk ki a városból egy elhagyott kastély melle parkolunk ahol a madár se jár. Beszélgetni kezdtünk miközben az is kiderült hogy a lányát jól ismerem aki egyébként 16 éves es a felesége is nálam szokott vásárolni. Beszélgettünk egy órát körülbelül majd elcsattant az első csók nagyon megijedtem meg csaltam a párom ezt nem akartam tovább gondolkodni nem is hagyott mert gombolta is ki a felsőmet és szopni kezdte a mellem ekkor mar annyira élveztem hogy átadtam magam neki teljesen. Ott a kocsi hátsó ülésen annyira meg baszott hogy meg a városba is halottak talán a picim jól tele élvezete az eres farkával majd fel öltöztünk és Haza mentünk persze nem a városban rakott ki hanem ott ahol senki nem latja hogy kiszállok a kocsijából.

Egy idő után mindennapossá vált a kastélynak levő találkozásunk és kefélésünk amit művelt velem az eszméletlen volt nyalta a popsimat és minden olyat csinált amit otthon nem kapok meg. Pár hónapja mar ment ez köztünk rutinszerűen találkoztunk mar több helyen nem csak ott egyszer aztán a párom nem volt otthon hat persze hogy mentem dugni 4 kor a kastélynál ez állt az SMS be.

Mire odaértem mar ott is volt rögtön egymásnak estünk épp a motorháztetőn volt egy egyik lábam o pedig alulról kefélte a puncimat mindig gumival szexeltünk nekem ez volt a kikötésem de ezúttal nem volt nálunk és megengedtem neki hogy meg dugjon úgyis viszont gyógyszert nem szedtem amikor halottam a hangján hogy lassan elmegy meg oda szóltam neki hogy vedd ki közben egy ilyen pontot talált el a vaginámba ami olyan izgalmat váltott ki belőlem hogy magamban akartam érezni a gecijét és mondtam neki „ne vedd ki, élvezz belém ” aztán tele lőtte a puncimat úgy rendesen. Akkor jöttem rá, hogy most valószínűleg csinált nekem egy gyereket. Hazaértem addigra a párom is otthon volt dugtunk egyet jól belém élvezett így talán az ő gyerekét szülöm meg nem a szeretőmet. De ez örökké titok marad .


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!