Beindított a nagynéném 1.

Az esemény nyáron történt. Nagynéném Móni áthívott a hétvégére magukhoz egy grillezős hétvégére! Szombat reggel elmentem hozzájuk hogy lenyírjam a füvet meg rendbe rakjam egy kicsit a kertet. Móni egy 41 éves 175 cm magas 80 kilós Milf vörös hajjal és óriási Mellekkel. A kertészkedésben nagyon megizzadtam ezért Móni mondta hogy menjek el lefürödni .

Mikor végeztem a fürdéssel akkor jutott csak eszembe hogy nem hoztam másik ruhát és ami rajtam volt tiszta kosz. Kikiáltottam Móninak hogy nem e tudna adni a férje ruháiból egyet aki munka miatt távol volt. Móni szolt hogy keres egy pillanat majd szolt is hogy menjek mert talált ruhát. Körbe tekertem magam törölközővel és kimentem.

Móni a szekrénybe hajolva keresgélt. A farkam egyből felállt és mikor megfordult ezt észre is vette megjegyezte hogy sok idő eltelt mióta kicsiként pelenkázott. Én persze meg se mertem szólalni és csak pirultam. Ezután felöltöztem . Majd a nappaliba mentem tudtam hogy nemsokára jönnek Móni barátnői így vettem a bátorságot és megkérdeztem Mónit hogy tetszett e amit látott és hogy elég nagy e ahogy kimondtam egyből elszégyelltem magam de nem volt visszaút. Móni kis habozás után így válaszolt mikor én vigyáztam rád akkor én pelenkáztalak szóval ez nem új nekem de sokat nőttél az biztos. Amiatt meg ne aggódj hogy elég nagy e mert másnak se nagyobb csak a pornófilmek miatt hiszed kicsinek.

Na vedd elő lássuk csak. Lehúztam a sliccem és elővettem a farkamat ekkor már nem ált . Móni közelebb lépett és megsimogatta húzogatta a fejemet a mellére hajtottam. Mire észbe kaptam mar a kanapén feküdt és arra várt mikor hatolok belé.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!