Egy bazi nagy kefélés

Mindenki életében vannak igen kellemes erotikus élmények.. Régóta gondolkodom rajta, hogy egyet-egyet megosztok veletek. Tehát ez igaz történet. Nagy írói vénám nincs szerintem, de hátha olvasható vagyok. Ha igen, írok többet is, ha nem, akkor maradok olvasónak.

Nos, sok éve történt, de a mai napig szívesen emlékszem rá. Valami netes felületen ismerkedtem meg vele. Elkezdtünk beszélgetni, és érdekesnek találtuk egymást. Beszélgettünk mindenféléről, a gyerekkorról, iskolás évekről, filozófiáról, hobbikról, szóval mindenről. Csak képen láttam őt, ő is engem, de ez nem is volt fontos. Nem volt egy bombázó, és én sem vagyok egy Adonis. Teltkarcsú volt, hullámos, vörös hajjal. A képeken is látszott, hogy hatalmas mellei vannak, és bizony a gravitáció hatott rá. Megjegyzem, ez engem egyáltalán nem zavar. Ha természetes a mell, természetes, hogy hat rá az idő és a gravitáció, a melleket úgy is szeretem.

Szóval egy-másfél éve beszélgettünk. Így ismertük is egymást, szinte mindent tudtunk egymásról. És volt valami ebben a nőben, ami nagyon vonzóvá tette. Valami kisugárzás, valami nagyon NŐ, csupa nagybetűvel, valami ős-vénusz áradt belőle. És a beszélgetések alatt megállapítottam, hogy egy nagyon értékes ember, okos nő. Számomra fontos ez. Fontosabb, mint a feszes mell, vagy egy jó fenék… Sokat beszélgettünk írásban is, telefonon is. Az ilyen beszélgetések során csak előkerültek kétértelmű megjegyzések, amik lassan arcpirító beszólásokká lettek, de általánosságban beszélgettünk mindenről.
Ő egy keleti nagyvárosban élt, én egy másikban, de a fővárosban dolgoztam.

Egyszer kitaláltam, hogy arra megyek haza, s meglepem. Mikor beértem a városba, csak akkor mondtam neki, hogy egy pontos címet mondhatna, mert itt vagyok. Nagyon meglepődött, de azonnal mondta a címet, hogy hol van. Odamentem. Mikor végre találkoztunk puszival köszöntött, majd beültünk egy kávéházba a belvárosban. Eleinte mindketten kicsit zavarban voltunk, de hamar oldódott a hangulat, és több órát beszélgettünk önfeledten. A szemei, a tekintete, az rabul ejtett. Eltelt az idő, mindkettőnknek menni kellett, így elkísért a kocsimhoz. A búcsúzást rövidre fogta az idő szűke. Csak gyengéden végigsimítottam az arcán, egy mozdulattal tovább a vállán, a karján végig, majd megfogtam a kezét, és gyengéden megszorítottam. Ekkor megölelt, a számra adott egy puszit, és elsietett.
A csókja ott égett a számon. Finom, telt puha ajkai voltak, azzal a finom barack-hamvval, ami a női ajkakat olyan csókolni valóvá teszi. Éreztem a testemen, ahogy az ölelése közben a melleit hozzám nyomta… Az egész egy pillanat volt, mégis, nagyon izgató volt.

Később beszélgettünk a találkozásról, és mindketten úgy voltunk vele, hogy sokkal jobb volt élőben minden, mint képeken, telefonon. Említette, hogy telefonon is nagyon tetszett neki a hangom, de élőben sokkal jobb. (Ezt más is említette már). Szóval egyértelmű volt, hogy újra találkozunk. Meg is beszéltünk egy péntek délelőttöt. Nagyon vártam már. Kívántam őt, akartam. Birtokba akartam venni! De édesapám úgy nevelt, hogy nem rontunk ajtóstól a házba. „Az embert többek között az különbözteti meg az állattól, hogy uralkodni tud a vágyain, az ösztönein, az úriember ettől is több!” De tudtam, hogy ő is vágyik rám, és vártam a beteljesedését a vágynak. Elképzeltem sokféleképp, hogy hogyan is lesz, volt fantázia rendesen.
Már majd odaértem, mikor mondta, hogy a gyereke beteg lett, haza kell hozza a suliból. Természetesen azért odamentem így is.

Takaros kis lakása volt, a fia pedig aranyos kiskölyök. Kettecskén éltek itt. Elmentem a gyógyszertárba, hogy neki ne kelljen. Beszélgettünk így is sokat, de természetesen a gyereket ápolta, ő volt mindennek a közepe – nagyon helyesen. Délutánig maradtam. Elcsattant néhány csók is, amik nagyon vadítóak voltak, a farkam égnek állt tőle, és rajta sem múlt el nyomtalanul, de egyéb nem történt. Akkor is, később is szabadkozott miatta, amit nem is igazán értettem. Természetes, hogy a gyerek fontosabb mindennél. De néhány hét múlva régi tervei szerint Pestre költözött, hogy ott indítsa be a vállalkozását. Emiatt ideje nem nagyon volt, de tudtam, hogyha Pesten lesz, sokkal könnyebben fogunk találkozni.

Így is volt. Néhány hét múlva találkoztunk. Késő este volt, mikor érte mentem. A gyereke az anyjánál volt vidéken, miénk volt az éjszaka. Kocsiba vágtuk magunkat, és kimentünk a Duna partra. Elhagyott helyet választottam, ahová a város zaja nem nagyon ér el. Szeretem a Dunát (A Tiszát még jobban), kissé szentimentális vagyok, ez van…
Kiszálltunk, és ő határozott léptekkel lement a partra, és megállt, nézte a vizet, az apró hullámokon a távoli fények játékát. Hagytam, had teljen el a látvánnyal, és közben lassan mögé léptem, és átkaroltam. Így álltunk egy ideig, és közben közelebb húztam magamhoz. Lassan hátrahajtotta a fejét, és a vállamra tette. Finom illata volt. A hajába fúrtam a fejem, és mélyen beszívtam, majd a haját félrevontam, és lágyan a nyakába csókoltam. Megcsuklott a térde, majd mélyet sóhajtott tudatván, hogy tetszik az érzés, amit okoztam, hát folytattam. Sok csókkal halmoztam el a nyakát, a vállait, óvatosan a fülcimpáját meg is haraptam. Mire észrevettem, a mellei a kezeimben voltak. A kis nyári ruhán keresztül éreztem gömbölyded alakját, a súlya izgatóan jelezte a tenyeremen a nem mindennapi méretet, és a tenyerem közepén éreztem az egyre keményedő mellbimbóit. A farkam állt, mint a cövek, és a fenekéhez nyomtam. Amint megérezte a farkam keménységét, azonnal tolni kezdte a fenekét, és mozgatta minden irányba. Nagyon felhúzott vele. Közben a mély kivágású ruhából kibuggyantottam előbb egyik, majd a másik mellét is, simogattam, izgattam őket. Szembefordítottam magammal és csókolózni kezdtünk, miközben hol a fenekét markoltam, hol a melleit simogattam. Az ágyékát is tolta az enyémhez, majd csókolódzás közben egyik kezével a farkamra markolt. Hamarosan egy kézzel kiszabadította a nadrág fogságából, és úgy simogatta. Aztán ellépett tőlem, de a farkam nem engedte el, és finoman húzni kezdett maga után a farkamnál fogva, és azt mondta:

-Gyere, menjünk a kocsiba!

Úgy felhúzott, bárhová követtem volna, csak legyen az enyém! Az autó mellé húzott. Az autó mellett csókolóztunk még, izgattuk egymást, közben fogytak a ruhadarabok, amiket csak úgy ledobáltunk a fűre. Közben igyekeztem minden porcikáját megtapintani, megérezni, felfedezni. Kinyitottam a jobb első ajtót, és kértem, hogy üljön be. Látszott az arcán, hogy nem tudta elképzelni, hogyan lesz ebből valami, de azért beült. Én tudtam, hogy sok előnye van a nagy autónak. Behajoltam fölé, megcsókoltam, közben a bal mellét simogattam, miközben a másik kézzel az ülésre támaszkodtam, majd lassan megsimítottam a punciját. Forró volt, és vágyakozó. Borotválta, de pici leszállópályát azért hagyott. Mélyen felsóhajtott az érintés nyomán, de elvettem a kezem onnan, majd lassan lenyúltam a lábai között, megfogtam az ülés állítókarját, megemeltem, és egy mozdulattal végállásig hátralöktem az ülést, ami határozott koppanással jelezte, hogy nem megy tovább. Nagyon meglepte, ahogy hátracsúszott az üléssel, és gyöngyözően felkacagott. A háttámlát is leengedtem hátra, vele együtt, és elé térdeltem a taposóra. A feneke alá nyúltam, megemeltem kissé, jelezve, hogy csússzon feljebb az ülésen. Engedelmesen feljebb csúszott, hisz tudta, mi következik, hogyne tudta volna! Épp addig csúszott fel, hogy a fejem kényelmesen a combjai közé férjen, és széttárta a combjait. A Hold fényénél láttam, hogy merre van, de a részleteket csak sejtettem, hiába erőltettem a szemem. A combjai belső oldalát végig csókolgattam, belecsókoltam a combtövébe. Az orromon kifújt forró levegő simogatta a punciját, amit mély sóhajjal konstatált. Húztam az agyát ezzel egy rövid ideig, de éreztem a vágytól forró puncija illatát, így én sem bírtam tovább, belenyaltam, amitől kéjesen felnyögött. Eleinte finoman nyaltam a csiklóját, bele-bele nyalva a hüvelyébe. Hallottam, hogy tetszik neki, és ez nagyon jó. Talán ez a legizgatóbb a szexben számomra, ha tudom, hallom, érzem, hogy a nő élvezi azt, amit teszek vele. A középső ujjam lassan becsúsztattam a punciba, miközben a csiklóját nyaltam folyamatosan, és egyre hevesebben. A másik kezem a melleit kereste. Elragadott a dolog teljesen, és hamarosan remegni kezdett a combja, megemelte csípőjét, majd a combjaival összeszorította a fejem. Így is próbáltam elérni a nyelvemmel a punciját, de amint sikerült, reflex-szerű mozdulattal tolt el onnan. Megértettem, hogy hagynom kell kicsit. Pihegve, hálás, jóllakott macskaként nyúlt el az ülésen, miközben simogattam gyengéden. A farkamban ekkor már tombolt a vér, de hagytam, s vártam hogy a gyönyör hullámai lecsillapodjanak a testében-lelkében.

Rövid idő alatt vissza is tért, majd közölte, hogy most helyet kell cserélnünk. Hogy egyszerűbb legyen kiléptem az autóból, és kisegítettem volna őt is, de az arca felé meredő farkam megállította. Ráfogott a tövére, meghúzogatta kicsit, és megnyalta a makkját. Mondanom sem kell, beleremegtem. A farkam sikamlós volt az előváladéktól, ami úgy tűnt, nagyon tetszett neki. Alaposan körbenyalogatta, majd finoman a szájába vette, puszit adott rá – szóval játszott vele, amolyan felnőtt, nőies játékot, aztán eszébe jutott, hogy tervei voltak. Kiszállt, és most én ültem az ülésre, ő pedig az ülés elé térdelt, mint én az imént, és folytatni kezdte a játékot a farkammal. Szopogatni kezdte, de valami olyan élvezettel, olyan őszinte odaadással csinálta, hogy én még ilyet nem éltem át. Semmi gátlás, semmi kényszer. Csak azért csinálta, hogy nekem örömet szerezzen, és azért mert szereti. Nagyon komoly vákuumot hozott létre a szájával, ami miatt olyan lett az erekcióm, hogy majd szétvetette a vér a makkom. Ezután a mellei közé vette a szerszámot, ami szinte elveszett a mellei között. A nyálától sikamlós rudamon emelgetni kezdte a melleit az egész felső testével, és a kezeivel összefogta őket, nehogy kicsússzon közülük. A farkam könnyedén csúszkált a mellek kényeztető ölelésében. Ez nagyon izgatott engem is, őt is. A mellei között figyelte a ki-ki bukkanó és eltűnő makkot, és megpróbálta így megszopogatni több kevesebb sikerrel (mivel ehhez a keblei is nagyok voltak, és az én farkam sem 26 cm, mint itt szinte mindenkinek). Ezt a mozgást azért sokáig nem bírta a háta, de nem is volt baj, mert kicsinált volna vele idő előtt. Kissé kiegyenesedett, majd felmászott rám az ülésre. A mellei végig cirógatták a hasam a mellkasom, majd csókolózni kezdtünk. Közben a puncijával finoman simogatni kezdte a farkam, majd elemelkedett onnan, és újra vissza… Incselkedett, kötekedett. Fél kézzel megmarkoltam a fenekét, kissé megemeltem, a másik kezemmel a farkam a hüvelye bejáratához illesztettem. A duzzadó makkom lassan az ajkai közé fúrta magát, de kivártam. Próbált kitartani, de elöntötte a vágy, így meg-meg remegve ereszkedett a farkamra. Forró volt és selymes a punci, szinte szívta magába a makkom, így megmarkolva a fenekét, őt lefelé húzva, a csípőm emelve, tövig toltam a farkam, és leszorítottam őt, hogy ne mozogjon. De nem is akart. 10-20 másodpercig élveztük mozdulatlanul, hogy végre, annyi idő után beteljesedett a vágy… Aztán megmozdult. Lassan megemelte magát, a farkam pedig lassan elkezdett kifelé csúszni a gyönyörök illatos kertjéből. A puncija finom redői olyan érzéki gyengédséggel simogatták a farkam, amihez semmi nem fogható. Lassan visszaereszkedett a farkamra, majd lassan lovagolni kezdett, én pedig az élvezettől szédülten hol a fenekét simogattam, hol a melleit csókolgattam. Elcsattant néhány szenvedélyes csók is. Óvatosan gyorsítani kezdett, majd egyre gyorsabb, és gyorsabb lett, szinte erővel vágta magát a farkamra, míg végül a teljes súlyával zuhant az ágyékomra, a teste megfeszült és hátra próbált hajolni, de a feje a tetőkárpitba ütközött, így inkább rám hajolt, és a jó illatú hajával mindkettőnket betakart. A puncija nedve a heréimről a combomra csorgott lassan. Lihegett rajtam fekve, miközben a gyönyör még meg-meg rázta a testét. Minden férfi (gondolom) tudja úgy mozgatni a farkát, mint a mikor elélvez, és ugyan az a pulzáló, pumpáló mozgást hozza létre. Persze nem olyan intenzív, és gyors, mint mikor valóban elélvezek. Megmozdítottam így a farkam a puncijában, amitől azonnal az egész teste megfeszült. Még néhány alkalommal megtettem ezt, mire közölte, hogy

-„A puncimba fogsz élvezni! Ugye megadod ezt nekem? Ugye megteszed?”

Beszéltünk már róla, hogy azt az érzést nagyon szereti, (mint minden nő – szerintem), és uraim, ki nem szeret a punciban elmenni? Újra megmozdítottam benne a farkam, ami hatására újra ugrálni kezdett a farkamon, én pedig azonnal a mellei után kaptam. Egyszer csak annyira felemelkedett, hogy a farkam kicsúszott a barlangjából, de azonnal torkon ragadta, és a makkom máris az ánuszának feszült. Óvatosan ráereszkedett a lécre, majd lassan mozogni kezdett rajta. Hamar megszokta a másik nyílása a farkam. Egyrészt nem én voltam az első ott, ez biztos, és mint említettem, a farkam emberi méretű, nem lónak való.. Elég komoly tempót tudott így diktálni. Ekkor újra rám rogyott, és pihegve mondta, nem bírja tovább a lába, elfáradt. Azért még párszor megjáratta a farkam a popsijában, majd kiszállt, és újra helyet cseréltünk. Mikor a széttárt combjai közé befészkeltem magam, átkaroltam a combjait, és az ülés szélére húztam őt. A makkom épp szembeállt azzal az édes puncival. Kicsi igazítás, és tudta is a helyét azonnal. Lassan toltam be a farkam, és lassan ki. A farkamon összegyűlt puncinedvből vettem a hüvelykujjamra, a tenyerem a szeméremdombjára tettem, kicsit megtoltam, amitől a csiklója előmeredt, és elkezdtem simogatni a csiklóját, miközben a farkam a hüvelyét dolgozta.

-„Oh, Istenem, ha ezt tudom!” fakadt ki halkan, az élvezettől elgyötört hangon.

Kérdeztem, hogy mire gondol, de nem válaszolt, csak egyre mélyebben sóhajtozva élvezte a farkam és az ujjam együttes játékát. (Soha nem tudtam meg, mire mondta ezt akkor) Nem forszíroztam, inkább dugtam tovább, egyre gyorsabban. Éreztem, hogy nemsoká végem van, és nem akartam tovább játszani. Megkönnyebbülni akartam, élvezni akartam, tele akartam pumpálni ezt a finom puncit. Érezte ő is, és figyelmeztetett arra, amit én is akartam, és ő is. Először kérte, majd követelte, hogy élvezzek bele, a harmadik mondata ezzel kapcsolatban eléggé vulgárisra sikeredett. Nemsoká éreztem, hogy robbanok. Mikor éreztem, hogy vége, még egyet löktem rajta, majd erőből vágtam be tövig a farkam, azzal az ősi ösztönnel, hogy minél mélyebbre pumpáljam az édes punciba az örökítőanyagot. Ekkor a lábaival átkarolt, kissé előre hajolt, a kezeivel belekapaszkodott a fenekembe, és erőből magába húzott. A farkam pumpálni kezdett, és ettől azonnal ő is elévezett. Húzott magába, közben a csípőjét fel-le mozgatta. A puncija vonaglott, szorított, ernyedt, újra szorított, valósággal kifejte a farkamból az utolsó cseppet is. Azt hiszem, ordítottam a gyönyörtől, de nem emlékszem erre a részletre igazán.

Lassan megnyugodott a farkam is a puncija is. Néha rándult még egyet-egyet, aztán lassan-lassan ernyedni kezdett. Hálásan, pihegve néztünk egymásra a sötét homályban. Aztán lassan éreztem, hogy kényelmetlen pózban vagyok, már-már fáj is. Lassan kihúztam a farkam a punciból, és nehezen átmásztam a vezető ülésre, és elnyúltam. Felém fordult, és hosszú, hálás csókot kaptam, újra megfogta a farkam, ami most is nedves volt a puncitól a spermától, és forró. Egy ideig pihengettünk, és megbeszéltük, hogy milyen jó volt, és tényleg az volt. Aztán újra piszkálni kezdte a farkam, és huncut vigyorral az arcán mondta:

-Látni akarom, hogy spriccelsz!

Meglepett a kérése…

-Na, most? Tényleg? Nem tudom, hogy… közbevágott:

-Verd ki nekem! Ne aggódj, segítek, csak látni akarom, hogy spriccel a farkad!

Próbáltam elmagyarázni, hogy akkorát élveztem, mint egy ház, most nem biztos, hogy nagy látványban lesz része, de elkezdte felszopni a farkam, majd verni kezdte, és kérte, hogy magamnak is csináljam, de látta, hogy nem lesz eredmény, ezért újra a szájába vette. Annyira jó volt a szája! Huhh!,Addig játszottuk ezt, míg csak összejött. Néhány csepp elrepült a farkam hegyéről, a többi csak összegyűlt a hegyén, ahogy fogtam. Áhítattal, és kislányos, izgatott örömmel nézte a történteket, majd az utolsó cseppig lenyalta a farkamról.
Sokáig feküdtünk ott még, majd beszélgettünk hajnalig.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!