Bizarr hétvége a wellnessben

A március télben, mint már írtam a naplómban, wellness hétvégén voltam a perverz kamionos feleséggel.

Amikor szálló halljába értünk már csúcsra jártak hormonjaim és az adrenalin is elkezdett dolgozni. Még vezetés közben rátalált az én édes kis kamionosném az ezredesemre, és hogy ne unatkozzon az úton, végig foglalkozott vele.

A szobában, az ágyon pedig teljesen elvarázsolt ez vad démon. Imádta simogatni testem. Egyáltalán nem érezte feszélyezve magát. Csókolózás közben teljesen oda adta magát az érzésnek. Izgalmas és édes volt a szája. Beleborzongtam a simogatásába.

Megőrült a testemtől. Órákig csókolt, simogatott, majszolgatott a lábam ujjától a fejem búbjáig. Gyönyört akart adni és kapni. Kezébe vette a jogaramat és finom mozdulatokkal végig cirógatta. Aztán a szája szélét benyálazva, rábukott a cerkámra. Izmos nyelvével pásztázta, nyalogatta a hímvesszőmet. A makkot is végigszívta annak rendje és módja szerint, majd a heréimet szopogatta.

Keze középső ujjával meg-megnyomta a gát területét. Körbefogott ujjaival párszor megszorította a vesszőm tövét, meghosszabbítva ezzel az orális aktust.

Szopás közben többször felpillantott az intenzíven sóhajtozó arcomra.

Igyekeztem én sem tétlenkedni. Kezemmel megkerestem az alsó ajkait, és átmentem aktívba. Olyan felsőfokú francia vizsgát produkáltam ennek kis dögnek, hogy a Rigó utcai nyelvvizsga központ csak jelenthetett volna. Finoman, profi módon izgattam a csiklóját. Mozdulataimról érezhette, hogy nem mostanában végeztem a szeretkezés egyetemén. Ujjaim – bele-bele csúszva a nedves punciba – őrült táncba kezdtek, amitől hamarosan elélvezett. Ezután fordítottunk a pozitúrán. A meredező falloszom utat talált, lüktető barlangjába és úgy zakatoltam benne, mint egy gőzmozdony. Erőteljes, vad vágtába kezdtünk, mindkettőnk nagy örömére. Ekkor vadmacskám már nem tudta visszafojtani kitörő érzéseit.

Második orgazmusa után úgy gondolta, hogy figyelmét most már csak rám és az édes kis popsimra fogja fordítani. Minden sejtje bizsergett már az áhított hátsómért. Kemény nyelvével szeretgette, kezével cirógatta az izmos tomporomat és közte a hátsó hasadékot. Mélyen beledugta a nyelvét a felkínálkozó üregbe. Mámorosan élvezte örömömet. Miután már minden négyzetcentimétert végigcsókolt a halmokon, középső ujjára síkosítót tett, odadugta lyukhoz és ujjaival próbálta fokozni a kéjemet. Először csak kívülről dörzsölgette, simogatta a bejáratot, majd egy jól irányzott dugással elérte a prosztatámat, és elkezdett érzelmesen ujjazni. Egyre erősebben, gyorsabban. Hosszú, percekig játszadozott a popsimmal, folyamatos élvezetet okozva. Majd amikor már úgy érezte, hogy elég tág, akkor bedugott egy vibrátort. Mindketten nagyon élveztük a játékot. Mintha gyakorlott duóként, valamiféle láthatatlan kottából játszottunk volna.

Nem akarta, hogy így élvezzek el, ezért megálljt parancsolt, és előkapott a táskájából egy másik műpéniszt. Lefeküdt az ágyra, tövig feltolta nunájába a műfarkat, majd négykézlábra állt, és felkínálta popóját a további hancúrhoz. Engedve a gyengéd erőszaknak tövig belenyomtam gyíkomat az egyébként nem túl tág popsiba, ami a vibrátorral még szűkebbé vált.

A fortissimo passzussal, közeledvén a végkifejletthez, ez a tigris egyre trágárabb szavakat mondatott velem, aminek kimondása persze nem esett nehezemre.

– Beszélj! És üss! Mondd, hogy széétkúrsz, hogy szétbaaszóóól! Dúúgjj szééét!– hörögte, nyögte a boldogsághoz vezető út pillanataiban. Nekem sem kellett több. Adtam a gömbölyű seggének. Csattogós ütéseimmel hamar elértük a közös mennybemenetelt. Izmaink megfeszültek, és mindent elsöprő, hatalmas, szenvedélyes orgazmust éltünk át. Leírhatatlan élvezetet birtokában csak akkor pilledtünk el teljesen a franciaágyon, amikor kifacsart hancúrlécem kicsúszott. A boldogság perceiből nehéz volt a visszatérés a valóságba, bár annyira nem is törekedtünk rá, hiszen még egy egész nap és egy egész éjszaka előttünk állt.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!