A fagyi visszanyal

Egy esős, őszi napon intett le a fekete hajú hölgy. Természetesen azonnal megálltam neki. Elmondta, hogy nem messze lakik. Gyalog, pár utcányira, de nagyon átázott a ruhája, mert ernyő nélkül indult el otthonról.

Az átázott, alakjára tapadt ruha igazolta állítását. Azonnal szimpatikusnak tűnt, ám nem csak nekem, hanem tábornokomnak is, aki gyengéd szalutálással jelezte szimpátiáját.

Úgy gondoltam, hogy nem ártana egy kis pihenés. Szívesen megszárítanám a ruháját. Vagy levetném, vagy mindkettő.

– Ma még nem is ittam kávét! – dobtam fel a magas labdát, amelyet a nő azonnal leütött, és meghívott egy kávéra. Elmondta, hogy szívesen főz egyet, mert ma még ő sem ivott. Ma és holnap szabadnapos, ezért egyedül van otthon. A férje kamionos és csak a következő héten jön haza. Nem sokat teketóriáztunk a kávézás után. Illetve a fekete macska nem teketóriázott és azonnal a lényegre tért. Ledobta a ruháját, amely alatt se melltartó, se bugyi nem volt. Vagy én nem vettem észre, amikor levetette? Az kizárt! Pucéran, erőteljesen, az ágyra ,,kényszerített” és azonnal megszabadított a ruháimtól. Először az ingemtől – finomam, hogy ne szakadjon -, majd a farmeromtól is. Az alsónadrágomat a fogaival húzta le. Ami nem ment egyszerűen, mert farkam már erőteljesen ágaskodott a látványtól.

Miután erőfeszítéseit siker koronázta, tövig elmerültem a szájában. Egy-egy mélyebb rábukásnál még a heréim is a szájában landoltak. A szopás olyan tökéletes formáját hozta, ami keveseknek adatik meg. Egy pillanatra sem hagyta békén szerencsétlen, vagy szerencsés szerszámomat. Körkörös nyelvcsapácsokkal szédítette makkomat, miközben keze egyre lejjebb csúszott ánuszom felé. Nem volt idegen nekem a dolog, hiszen már túlestem pár prosztata masszázson. Igaz, azok a masszírozások különféle, ,,szexuális leánynevelő” intézetek keretén belül történtek. A nők nagy része nem favorizálja az efféle ügyködést. Vagy nem ismerik a mennyekbe röpítés eme technikáját, vagy azért nem csinálják, hogy nehogy prostituáltnak higgyék őket? Nem tudom. Én nem vagyok semmi rossznak az elrontója, főleg ha az nekem is jó. Egy hedonista szex őrült pasi vagyok. Vallom, hogy az érzéki gyönyörök átélésére kell törekedni. Törekszem is rendesen. Igaz, a nőknek is mindent megadok a szexben, hogy velem együtt élhessék át az élvezetek minden fajtáját.

A fekete ragadozó a szexuális játékokhoz szükséges mindenféle eszközzel fel volt szerelkezve, ám egyelőre – csak a már születésénél is – nála lévőkkel próbálkozott. Szétcsókolta, érzékien marcangolta a számat, a péniszemet, ajkai egy percre sem pihentek. Feltérképezte anakondámat teljes hosszában, különös tekintettel a fejére, és az egy szemére! Érzéki nyelvcsapásai egyre fokozták kéjemet. Aztán elővette a síkosítót és célirányosan kezdte keresni a hátsó ajtót. Nem sokat kellett keresgélnie, és a leghosszabb ujja hamarosan elérte a G-pontomat, amitől egyre erőteljesebb, kéjesebb sóhajtozásba kezdtem. Ujjainak finom, elegáns, körkörös mozdulataival hátsó felem gyönyörkapuja először csak egy, majd két-három ujját, és végül – a legnagyobb meglepetésemre – az egész kezét befogadta.

Azután négykézlábra állított az én nagymacskám, és rábukott a popsimra. Finoman ütögetve, simogatva a kezével, a nyelvével csókolgatva fedezte fel a két félgömböt és a felkínált bejáratot. Komótosan folytatta a kézimunkát. Ismét a keze játszotta a főszerepet. Nem akart gyorsan a mennyekbe juttatni. Mámorosan, hosszan játszott az ujjaival. Hol erősebben, hogy gyengédebben simogatta dülmirigyemet, mennyei élvezet okozva ezzel. Felváltva, hol lassabban, hol gyorsabban masszírozta a prosztatámat, miközben már kezdtem eszemet veszteni. Egyre jobban éreztem, hogy ebből már nem lesz egy hagyományos misszionárius aktus.

Popsim nyílászárójában becsúszott már az egész keze és éreztem, ahogy a tempós, érzéki, és varázslatos masszázstól egyre jobban keményedik prosztatám, hogy egy végső, természetfeletti kéjjel szabaduljon meg tartalmától.

Mielőtt elélveztem, az én vad, fekete démonom az élvezettől pulzáló vesszőm alá feküdt így spermám beteríthette az arcát. Tekintettel a panel falak vastagságára, igyekeztem csendes üvöltéssel élvezni. Mindenkinek lehet valamiféle perverziója állapítottam meg. – miközben kezdtem visszatérni a jelenbe. Hátamra fekve már csak a levegőt kapkodtam.

Aztán valamit motyogtam arról, hogy ez nem is volt egyenlő küzdelem.

Öltözködés közben biztosított arról, hogy revansot vehetek másnap, mert akkor is szabadnapos.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!