Böbe Baba Kanija – Az Anyámat Is Kefélgetem, A Nejemet Az Anyám Másnak Is Odaadja

Még fiatal srác voltam és az egyik alkalommal a fürdés közben elkezdtem játszani a fütykösömmel amit mindig nagyon szerettem,hiszen rengeteg alkalommal leszoptam saját magamat,mert élveztem amikor a számba volt az egyre vastagodó farkam.Az egyik ilyen fürdéskor elfelejtettem bezárni az ajtót és bejött az anyám egy vörös színű blúzban ami alatt nem volt melltartó és egy olyan szoknyája ami feszült a seggén és a combjain is és ha háttal állt lehetett látni,hogy nem visel bugyit sem.A bugyijáról még pár évvel ezelőtt szoktattam le amikor az egyik alkalommal megkért,hogy mivel hűvös van a szobában legyek szíves az ágyába feküdjek le és melegítsem meg,majd ő is jön és akkor nem kell neki hideg ágyneműbe lenni,mert hamar el tud aludni.Persze aztán alvásról nem igen volt lehetősége,mert amikor lefeküdt és hálóinge alatt bugyit viselt és az én farkam be akart jutni a pinájába rám szólt most már menjél a saját ágyadba aludni.Mondtam neki te miért alszol bugyiban nem kéne hogy levegyed,hogy szellőzzön a puncid legalább éjjel.

Erre mondta semmi közöd hozzá és mit akarsz a farkaddal meg akarnálak dugni, mert olyan kívánatos vagy. Láttam ahogy szeretkeztél a keresztapámmal és én is megkívántalak.Szó se lehet róla majd mondtam neki az apám tud arról,hogy nem csak vele kefélsz. Zsarolni akarsz igen,mondtam rendben van, de ha megnősülsz a feleségedet is odaadom az én kanijaimnak majd. Sajnos igaza lett,mert hiába vettem el egy szűz lányt és bevezettem a csodás kefélésekbe az anyám azon az éjszakán amikor legelőször náluk aludtam a leányzót megitatta egy kis piával és egy kis ajzószerrel és két barátomat akik már egy fél éve baszták az anyámat megdugatta velük a csajomat.Ő azt hitte velem szeretkezik és pár nap múlva mikor éppen fürdött az egyik barátom bement hozzá és megmosta a hátát majd hátulról beakasztott neki. Már Javában keféltek amikor megkért az anyám mossam meg a nejem hátát biztosan szereti és bementem .ledöbbenve tudtam meg,hogy a barátom javában keféli az asszonyomat és pár perc múlva a másik srác is jött be baszni.

Ezért hálából az anyámra is ráengedtem a két nagy kutyánkat akit már a feleségem még lánykorában amikor elvettem a szüzességét betanított arra hogy kefélje a női pinát.Ettől a naptól kezdve az anyám és a feleségem is rendszerességgel kefélt mindenkivel akik meg akarták baszni.Rengeteg házi buliba mentek el és mindenki tudta,hogy imádják a gecit és aki akarta nemcsak megbaszhatta, de meg is itatta őket a zacskója tartalmával.ennek meg volt a hátulütője,mivel a feleségem 100 as mellbősége lassan elkezdett lágyulni és lefelé hajlani. Mikor én elvettem a szüzességét még nagy kemény mellei voltak és alig fért a számba,Jól esett kapaszkodni benne és szívesen mutogattam mindenkinek sokszor tánc közben, de moziban rendszeresen kivettem a melleit és játszottam velük.

Volt egy alkalom amikor az egyik szállóban a bárban odajött hozzám négy pasi és megkérdezte,hogyan lehetne szeretkezni a feleségeddel ,mert szeretnénk mind a négyen egymás után megdugni és a spermáinkat megkóstoltatni vele. A feleségem félrehúzott és megkérdezte te is ott lehetsz vajon,mert akkor én szívesen vállalnám. Mondtam nekik ,de én leszek az ötödik és még valaki ott lesz aki lefilmezi az egészet nekem. és ő már rendszeresen keféli, de ez más dolog.

Persze lassan felálltunk a többiek kifizették a fogyasztást és hoztak magukkal három üveg pezsgőt majd mondták,hogy ha végeztek mielőtt kimennek mindegyikük letesz 10 rongyot a kis asztalra.Mikor lejöttek a szobánkba már bent volt a nagy asztal amihez mind az öten odafértünk és az asztalon a feleségem háta alatt egy paplant tettünk fel.Felöltözve vártuk őket :mikor megjöttek elkezdtek csókolózni és lassan a feleségem is levetkőzött meztelenre ami nem volt nehéz,hiszen nem hordott sose bugyit és melltartót csak szoknyát harisnyatartót és harisnyár,meg egy blúzt. A srácok is ledobtak magukról mindent és a már álló farkukkal körbeállták az asztalt. Volt egy férfi akinek huszonkilenc centis a volt a farka még az enyémnél is hosszabb és a vastagsága a fasz fejénél öt centi , de a tövénél legalább kilenc centi.

Lassan elkezdtek smárolni és a feleségem ez folyamatosan cserélte a srácok faszát .Először az enyémet vette a szájába,majd utána sorra mindet , de legjobban a fiatal srác faszát ízlelgette igazán és azt hittem hogy szétrepednek az ajkai amikor a szájába bekerült a kilenc centis fasz.Mindegyik faszt tövig benyelte és éreztette a srácok hasával az ajkait.Akik már megbaszták a száját azoknak tisztára nyalta a farkát és amikor megint kezdtek a farkak életre kelni elkezdték a pinájába és a seggébe nyomni a farkukat.Én csak lestem amikor a fiatal gyerek belenyomta a feleségem seggébe az óriás faszát és a végén még mielőtt elment volta beleült és szabályosan szét kuratta a seggét.Mikor elmentek már mindegyiknek lekonyult fasza volt, mert megint kiürítették a zacskójukat a feleségem seggébe és a nejem letakarította a gecitől a farkukat. Majd szájon csókolta a komát aki elment.Mikor becsukódott az ajtó utánuk a feleségem kiment a fürdőbe és egy aránylag még forró vízbe beleült és vagy három órán keresztül áztatta magát a forró vízbe.

Reggelre húzódott össze a segge ahhoz,hogy már rendszeresen rendben tudjon járni.Mikor reggel felébredt odabujt hozzám és megköszönte,hogy megengedtem neki,ilyen élménybe legyen része.Hálából még egyszer leszopta a farkamat és elmondta a nagy faszú sráctól elkérte a névjegykártyáját,hogy máskor is kefélhessen vele. Mondtam neki ha még vagy kétszer háromszor beengeded e seggedbe akár a lovakkal is kefélhetsz, mert annyira tág leszel.Mikor elvetted a szüzességemet nem gondoltam volna hogy pár év múlva már így fogom szeretni a spermát és a faszt bennem.

Amikor legelőször megcsaltalak az anyád elmondta azért keféltetett meg másokkal,mert neked megígérte,hogy kibaszik veled amiért megbasztad. Tudsz arról,hogy amikor olaszban kint voltunk az anyád becsempészett egy olasz kupiba ahol azon az éjszakán tizennyolc olasz kefélt meg meg egy néger hatalmas fasszal. azt már csak akkor tudtam meg amikor már másnap este megérkeztünk római szállóba.Ezt úgy háláltam meg neki,hogy három néger sráccal megkeféltettem és mondtam nekik nyugodtan felcsinálhatjátok.Azok meg élvezték,hogy nem kell korán abbahagynia dugást. Mikor terhes lett és el akarta vetetni a magzatot az anyámtól megkérdeztem a nagybácsival veteted el. Azt nem lehet,mert rögtön megmondja a testvérének az apádnak.

Na jó akkor elviszlek oda ahhoz a barátomhoz aki nőgyógyász és direkt a nők kikaparásával foglalkozik és a feleségemet is már nagyon sokszor kikaparta miután ő is felcsinálta.A srác utána majd egy évig baszogatta az anyámat.Mikor hazamentünk még a kocsiba mondtam,hogy ma este két barátom fog jönni vacsorára és a desszert te leszel az ágyukban.Nem ezt most nem akarom. nem baj akkor megerőszakolnak,legalább ilyen élményed is lesz és én élvezni fogom ahogy megerőszakolnak,mert látni fogom ahogy teleélvezik a szádat is.csodálatos volt ahogy kikötötték a két lábát a kezét,meg a fejét. Ahogy elkezdték baszni a seggét a másik a pináját én is bementem és a száját basztam, de majdnem megfulladt ,majd tele engedtük a száját a gecinkkel és élveztük ahogy fulladozik még fojtogattuk is.Persze nem akartuk megfojtani,hiszen máskor is kellett még ez a kurva kefélésre.

A végén módszeresen kiszívtuk a nyakát a mellét az egész testét.Így nem tudott kimenni a lakásból és kénytelen volt meztelenül megmosni az ablakot,közben mutogatni magát is.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!