A srácok megszoptatták a nejemet

Az egyik este elmentünk moziba.A nejem csak egy miniszoknyába volt aminek én nagyon örültem,mert ráadásul a mellette ülő fiatal srác, ahogy elnéztem terebélyes szerszámmal rendelkezett,hiszen a két lába közti rész eléggé dudorodott. A film eléggé idegesítő volt és a nejem rátette a kezét a srác combjára. A koma vette a lapot és ő meg elkezdte simogatni a nejem csupasz combjait és lassan haladt a combja töve felé.Ezt a nejem roppant élvezte és amikor felhúztam a szoknyáját már a keze bent járt a bugyijába.Ekkor megkérdezte miért húztam fel a szoknyáját,Szerettem volna látni hol jár a keze a 1srácnak.Már megtalálta a bugyim alatt a puncim bejáratát és élvezem ahogy bányászik.Leginkább azt mondanám neki húzza le a bugyimat és dugjon meg.Menjünk haza szeretnék vele baszni egyet.Jó felálltunk és kimentünk a moziból. Amíg mentünk hazafelé a szoknyámat levette és a bugyit is. Élveztem,hogy csupasz seggel sétálok és akik szemben jöttek megcsodálták a szőrös pinámat. Közben levettem a pulcsiját és a melltartóját és élveztem,hogy most már meztelenül jön kettők között.

Alig mentünk már és nyitottam az ajtót,majd felkapcsoltam a villanyt hagy lássák meztelenül a nejemet mások is. Lassan bementünk és a srác kivette a faszát és a nejem seggéhez illesztette. Inkább a pinámat dugd meg,majd hanyatt dobta magát az ágyra és széttárta a lábát,hogy megmutassa a szeméremdombján lévő pápaszemes pillangó tetoválást és hívta a srácot dugjál meg.Az nem volt rest és ő is ledobta magáról a ruhát és élvezettel baszta meg a nejemet. akkora fasza volt,hogy nem igazán fért be a pinájába és vagy háromszor nekirugaszkodott mire sikerült teljesen belényomni a hosszú és vastag faszát. Nagyon tetszett hogy a már szétbaszott nejem pinája majdnem kicsi volt a srác faszához. A srácnak a fasza huszonnyolc centi hosszú és hat centi vastag volt a fasza makkja legalább hét centi volt széltében és hosszában.

Még sose láttam ekkora faszt és mondtam is a srácnak légy szíves keféld meg rendesen a feleségem,nem baj ha kitágítod is.nagyon örülök annak,hogy végre ilyen fasz is járni fog benne.Olyan jó érzésem volt,hogy amikor ráültette az ölében a faszára élveztem,hogy vinnyog a nejem a fasz hosszától.megfogtam a vállát és szinte rányomtam a srác faszára a nejemet.Persze egy kicsit vérzett is,de ne is törődj vele.Mikor vagy kétszer teleélvezte a szük kis pináját és meg akarta baszni a seggét is,de oda nem ment be a fasza. Mondtam nekik menjünk le a vízre és majd a vízben megpróbálod seggbe baszni a nejemet és utána visszajövünk és reggelig vagy ha gondolod egész holnapi napot is végigbaszhatod a nejemmel.A srác azonnal ráállt és mindkettőnek behozta a fürdőköpenyét ,majd ráadtuk és lementünk a nagy tócsába fürödni.Ott a vízben sikerült ba nejem seggébe bedugni a nagy faszt és olyan jól sikerült,hogy teljesen eltüntette a seggében a hosszú faszát. Mikor kifelé jöttek és a srác fasza még bent volt a seggébe kint állt a feljárónál két srác,hogy mi meg előröl szeretnénk bejutni a hölgy pinájába.Az jó lesz legalább megtöltitek előröl is.A nejem hiába tiltakozott ,mert hárman dugták a nejemet. persze csináltam fotót róluk és mind a három srác kapott belőle.

Lassan a két srác kihúzta a fonnyadt farkukat,mert teleélvezték a nejemet és csak úgy meztelenül mentünk fel és a srác fasza még mindig a seggébe volt a nejemnek.Nem akarod te is kihúzni a seggemből a farkadat. Nem. nagyon jó helyen van.Alig várom,hogy a lakásotokba érjünk,hogy ott az ágyon tudjalak megint teljesen beléd nyomnom a farkamat a férjed meg ha hajlandó lesz elölről tégedet megbaszni.Persze szívesen elvinnélek magamhoz és a másik két barátommal akivel együtt nyaralunk is megdugatni,mert azoknak is szép nagy farkuk van. Ebbe én is szívesen belemennék mondtam. Hajnalba amikor lezuhanyoztunk felvettünk egy fürdőköpenyt míg a srác felöltözött és elmentünk a lakására ahol a három barát használatba vette a nejemet és úgy megbaszták,hogy alig tudott menni.Mikor beállítottuk a zuhanyozóba akkor vettem észre,hogy úgy szét lett baszva a pinája és a segge,hogy nem zárult egyik sem.Remélem pár napig nem dugtok meg,mert nagyon szarul érzem magamat és nagyon fáj a seggem és a pinám is.

Mikor hazamentünk,mert az egyik srác kihozta az autóját a srácok megszoptatták a nejemet aki annyi gecit nyelt,hogy majdnem megfulladt tőle.Elmondták itt lesznek még két hétig és addig szeretnének vagy két három este és az azt követő nappal együtt lenni a nejeddel és persze dugni vele.Amikor elmentek és lezuhanyozott a nejem elmondta,hogy még soha nem basztak meg ekkora fasszal és a néger aki baszogatta a házasságunk első öt évében még neki sem volt ekkora fasza mint a három srácnak. Ha ezekkel élnék már régen alulról szagolnám az ibolyát,de azért jó volt ez az éjszakai kefélési sorozat.Persze jó volna legalább egy hónapban legalább egyszer kétszer megbasznának engemet.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!