Csajbuli a nyaraláson – megbasztak keményen a szörfösök 2.

Tünde vagyok 33 éves a férjemmel és két gyermekekkel élek boldog párkapcsolatban, a csajos nyaralás nálunk kötelező öten minden nyáron neki indulunk a horvát tengernek az ide elég keményen sikerült…

Napközben a mar megszokott monikinizés amit otthon sosem tennénk mert persze mit szólnak a férjek ismerősök de itt egy kicsit lehet úgymond ribanckodni. Aztán este fele vacsi éjjel pedig irány a város és a buli ez így volt most is mind 3 nap aztán a negyediken kicsit izgalmasabb lett 🙂

Ültünk mi csajok egy club asztalánál amikor oda jött hozzánk 4 olasz fiú hogy szeretnének minket meghívni egy italra, persze miért ne… Elfogadtuk persze ebből nem csak egy lett a vége részegség lett a húgom az egyikkel annyira összemelegedett mar hogy a diszkó mögötti fás részen dugtak pedig kb 2 órája voltunk együtt a fiúkkal.

Az egyik barátnőm meggondolatlan beszólása miatt a fiúk persze feljöttek hozzánk az apartmanba én amint Hazaértünk bementem a szobába és lefeküdtem aludni gondoltam ebből kimaradok így legalább egy lányra jut egy srác nem zavarok, persze meg ittak fent a házba majd amikor talán majdnem elaludtam berontott 2 meztelen srác álló farokkal hogy a többiek küldtek hogy zökkentsenek ki. Elegem kicsit az anya szerepből közben az egyik barátnőm épp szopta a nappaliban a másik srácot a húgomat meg már a másik srác szerette épp hátulról.

Ki akartam küldeni a fiúkat a szobából, én nem ilyen vagyok aztán ahogy néztem a nappaliba a húgom és a másik barátnőm ahogy élvezik a dolgot. Gondoltam oké miért ne ?!

Hat bevettem a számba először az egyiket aztán a másikat, jó kemények voltak. Közben vetkőztettek le. Voltam mar előtte is 2 pasival nem ez volt az első ilyen alkalom. Az ajtó bezárult mi bent maradtunk hárman és nagyon, de nagyon megbaszott a 2 srác.

Közben halottam ahogy kint a nappaliban a többiek éppen el-el élveznek ez meg nagyobb tüzet adott és csak lovagoltam a faszukon az egyik fiúcska hamar elment és mivel leugrani már nem tudtam, telelőtte a puncimat.

A másik srácot ez egyáltalán nem zavarta és már tolta is be a gecis puncimba a faszát és keményen tolta csak egyre beljebb. Közben az idióta barátnőm aki mar hull részeg volt berontott a szobába egy telefonnal ami videózott és kiabált „A két faszt! Gyerünk bébi lovagold meg őket!” stb…

Abban a pillanatban semmi nem érdekelt vevő voltam a poénra és a kamerának mutattam a mellem és ahogy szopom a mar elélvezett logó faszú srácot. Ki is ment a barátnőm a szobából és a többieket is felvette. A másik srác is teleélvezett. A barátnőm meg lett keményen baszva aznap éjjel és ebből elég sok filmre lett véve, ami persze felkerült a laptopra és másnap megnéztük. Hát szégyelltem magam hogy mekkora ribanc lettem egy estére… A videó meg a mai napig megvan persze nagy titokban ami csak mi öten tudunk.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!