szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Jól megbaszott a jóképű edzőm és hátulról is elkapott

17 éves lány vagyok, atléta. Nyáron a csapatunk Tihanyban edzőtáborozott. Az edzőm 24 éves, magas, napbarnított, iszonyat helyes és jófej. Nyári edzőtáborban jól megbaszott a jóképű edzőm és hátulról is elkapott.
Nagyon szerettem vele edzeni, mert tényleg foglalkozott velem, és érdekelték a mindennapi dolgaim. Egyik nap éppen nyújtottam, és nagyon be voltam merevedve, nem bírtam rendesen ráhajolni a lábamra. Ő odajött segíteni, szinte teljesen rám feküdt úgy nyomott lefelé. Éreztem, hogy nedvesedek, annyira felizgultam a közelségére. Edzés után strandra mentünk, ahol önfeledten játszottunk a vízben a többiekkel. Az edzők még nem érkeztek ki a partra. Egy idő után meguntam és kifeküdtem napozni a partra. Egyszer lépéseket hallottam magam mögül majd egy halk sóhajt. Megfordultam, és láttam, hogy kigúvadt szemekkel néz rám. Zavaromban gyorsan magam elé rántottam a törcsimet, de nem tudtam leplezni mennyire elvörösödtem. Zavartam köhintett egyet majd sarkon fordult és visszaindult a szállásra. Én is visszamentem, nem volt kedvem tovább fürdeni. Ahogy elhaladtam a házuk előtt úrrá lett rajtam a kíváncsiság és az ablaka alá bújtam. Odabentről nyögéseket hallottam, és a nevemet ismételgette. Ő most tényleg rám veri ki??? Nagyon felizgatott a gondolat, hogy egy 24 éves férfi nőként tekint rám. Nem is tudom mi ütött belém de lendületből bementem a házba és benyitottam. Ő az ágyon feküdt teljesen meztelenül és csukott szemmel verte a farkát. Érkezésemre felnyitotta a szemét és meglepetten felkiáltott.
-Hát te meg mit keresel itt???
Nem tudtam válaszolni. Hatalmas szerszáma dárdaként meredt az ég felé. Nem tudtam elvonatkoztatni a gondolattól hogy ez miattam van. Válasz helyett becsuktam az ajtót és közelebb léptem.
-Úgy hallottam szükséged lenne rám-mondtam, és megálltam tőle fél méterre. Szégyenlősen lesütöttemba szemem, de azért oda-oda sandítottam az óriási falloszra, amit még mindig nem takart el.
-Nem szabadna itt lenned. Ez nem helyes!-mondta.
-És az helyes, hogy egy tanítványodra vered ki magadnak a szobában?-kérdeztem- szerinted én nem kívánlak?
Úgy láttam meglepte a válaszom.
-Vagy úgy…-gondolkodott. Aztán hirtelen felpattant, magához húzott és vadul csókolni kezdett. Nyelvével érzékien körzött a számban, miközben meredező férfiassága a hasamnak nyomódott. A kezeivel lehúzta rólam a fürdőbugyim, és gyakorlott mozdulattal kioldotta a melltartópántom is. Ezután egyik kezével lenyúlt és elkezdte izgatni a csuklóm. Már így is nagyon nedves voltam, és az érintésétől majdnem elélveztem. Ziháltam és nagyokat nyögtem, mire ő újra csókolni kezdett, hogy ne hangoskodjak. Hirtelen belémcsúsztatta egy ujját, majd kettőt, végül három ujjával ujjazott én meg visítva élveztem el. Még fel sem ocsúdtam mire letérdeltetett, ezzel jelezve, hogy most rajta a sor. Kezembe vettem a kb. 20 centis farkat, és érzékien szopni kezdtem. Bő nyállal nyalogattam a makkját, miközben vertem, másik kezemmel a golyóit izgattam.
-Fhuuu… Ezaz bébi, úristen de jól csinálod!Ahhh!-nyögött. Én elégedetten folytattam, de aztán megállított.
-Még nem akarok elélvezni!
Azzal felkepott és rádobott az ágyra. Széttártam a lábaim, ő pedig végignyalta a combom belső felét, én meg vonaglottam alatta, pedig még semmit nem csinált. Végül elért a szeméremdombomig, és nyalni kezdett. Nyelvét néha óvatosan becsúsztatta a hüvelyembe, közben egyik kezével felválta gyömöszölte a melleim. Majd két kézzel végül csak úgy szopta-nyalta a melleim is, mint az előbb a puncim. Már nagyon nem bírtam tovább.
-Kérlek!-szóltam- Dugj meg, dugj meg ahogy csak bírsz!!!- szinte szégyelltem magam miközben ezeket mondtam. Ő pedig megfogta kőkemény farkát és a hüvelyemhez igazította, majd egy határozott lökéssel tövig hatolt belém. A meglepettségtől hatalmasat sikítottam. Nem voltam már szűz, de ilyet még sosem éreztem. Eddig csak kis szerszámmal rendelkező, tapasztalatlan partnereim voltak, de ő mindent tökéletesen csinált. Egyik kezével a csiklóm izgatta másikkal a mellbimbóm, közben hevesen csókolta a nyakam, vállam és végül a szám. Nagyon erős tempót vett fel, közben belenyögött a számba, én pedig másodjára is elélveztem. Egyszerűen hihetetlen érzés volt. Egy idő után megkért, hogy váltsunk pózt. Én feltérdeltem, ő pedig hátulról tett magáévá. Aztán lefeküdt én pedig lovagolni kezdtem rajta. A melleimet kényeztette közben én meg a mennyekben éreztem magam miközben megint élveztem. Az extázistól nem is vettem észre, hogy a fenekemmel kezdett foglalkozni. Nyálazta a lyukamat, masszírozta. Én megijedtem de csitított és megcsókolt.
-Semmi baj! Bízz bennem.
Ezután belém dugta egy ujját, másik kezével a puncimat ujjazta. A furcsa élvezet hullámokban tört rám, és átadtam magam az érzésnek. Kettő, végül három ujjával tágított, majd éreztem hogy hímtagját a járatomhoz igazítja.
-Semmi baj-mondta és belémnyomta magát. Én sikítottam, de a fájdalom hamar elmúlt és egy teljesen másfajta inger kerített hatalmába. Ő pedig egyre gyorsabb tempót vett fel és keményen döngetett hátulról. Éreztem ahogy megfeszül majd valami meleg áradt szét bennem. Ő kivette a farkát belőlem és azt mondta térdeljek le. A maradék gecijét a melleimre és az arcomra verte. Ezután lezuhanyoztunk és visszaküldött, hogy készüljek az edzésre. Ezek után sokkal jobban teljesítettem, mint máskor. Ezt minden nap megismételtük, és minden verseny előtt is baszunk egyet. Ő az én doppingszerem.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!