Családi körben

Olyan történetet írok most le, amely az első igazán meghatározó élmény volt szexuális életemben. Azt kívánom mindenkinek, hogy hasonló úton fedezhesse fel a nemiség örömeit!

Alig múltam 16 éves és a lányokkal inkább barátkoztam, mint komolyabb kapcsolat kialakítására törekedtem. Valószínűleg ennek köszönhetően sok lány kereste a társaságom. Bizony voltak köztük nagyon szépek. Akkoriban keményen sportoltam és ennek révén az ország több pontján alakítottan ki baráti kapcsolatot hozzám hasonló korú lányokkal.
A történet egy meghívással kezdődött, amit két vidéki lánytól kaptam. Látogassam meg őket a hétvégén, szeretnék nekem megmutatni szép kis városukat. Vonatra ültem és másfél óra múlva megérkeztem hozzájuk. Az állomáson vártak és egyikük tolmácsolta szülei meghívását hozzájuk, hogy ne kelljen hotelben aludnom.
Nevezzük a lányokat Andinak és Anikónak. Mivel nyár volt így nem voltak túlöltözve és bizony barátság ide, barátság oda bizony érdeklődve nézelődtem a cicijüket és formás feneküket. Észre is vették mert nevetgélve figyelmeztettek, hogy bizony el fogom hagyni a szememet, ha nem vigyázok.
Ennyiben maradtunk majd a egy gyors ebéd után a közeli folyóhoz mentünk fürödni. Hát bizony a bikinik sem segítettek elfelejteni formás alakjukat. Persze a fürdés játékba torkollt, ami közben csapkodtuk egymást és fogócskáztunk. Persze eközben egymáshoz értünk és nem ritkán bizony a mellüket is megérintettem. Láthatólag nem zavarta őket, sőt mintha versengeni kezdtek volna, hogy melyiküket érintem meg többször. Egy idő után indulni kellett volna haza, de nekem még el kellett mennem egy kört úszni, hogy ne kelljen magam takargatni mikor kijövök a vízből. Gondolom kitalálták a lányok, mert ugratni kezdtek, hogy talán nem elég hideg a víz és le kell hűtenem magam. Mondtam, hogy ők az okai és nevettünk egyet.
Mikor hazaértünk Andiékhoz, lefürödtünk és bementünk Andi szobájába. Igazi lány szoba volt, a falon és asztalon fényképekkel.
Beszélgetni kezdtünk, én az ágyra heveredtem a lányok pedig egy-egy fotelbe kuckóztak. Szó szót követett és a fiú-lány kapcsolat került terítékre. Megbeszéltük, hogy kinek milyen az ideálja. Eddigre a lányok mellém heveredtek, ami növelte a helyzet meghittségét. Odabújtak hozzám, és nehezen bírtam másra figyelni mint fiatal mellük kellemes érintésére. Ennek meg is lett az eredménye, amit szóvá is tettek. Persze megint évődés lett belőle, ebből pedig birkózás. A nagy kavarodásban persze megint csak a cicijük került a kezem ügyébe. Ott folytattuk, ahol a vízben abbahagytuk.
Rövid idő múlva éreztem, hogy ez már nem ugyanaz a birkózás, más az érintések célja. A lányok nem csak velem, hanem egymással is szívesen érintkeztek. Egyre sűrűbben csúszott kezük az enyéméhez hasonlóan a másikuk pólója alá és símították végig egymás melleit.
Vegyük le a pólónkat, nehogy elszakadjon – javasolta egyikük. Mondanom sem kell nem mondtam ellent. Innen kezdve olyan volt számomra a történet, mint egy álom. Négy gyönyörű, kemény mell símogatott és símult hozzám.
– Nekem le kell vennem a farmerem, mert szűk lett. – A lányok nagy nevetéssel nyugtázták a helyzetet és ők is vetkőzni kezdtek, de nem álltak meg a bugyijuknál, hanem azt is levették. Így én sem tehettem mást teljesen levetkőztem.
– Anyukádék nem jönnek be? – kérdeztem Andit.
– ÁÁÁ! Dehogy elmentek nagyapámékhoz, majd este jönnek. – mondta, és nevetve birkózni kezdett velem. Anikó is csatlakozott hozzánk, ő hátulról símult hozzám.
Innen kezdve nem bírtam magammal, Andi melleit a kezembe véve csókolgatni kezdtem azokat. Éreztem, hogy várta már a szám érintését, mert kis mozdulatokkal tolta bimbóit mélyebbre a számba. Finom kemény melleinek bimbói úgy meredeztek, mintha két kis cseresznye lett volna, közben a bimbók udvara szépen kifeszült. Halk nyögdécseléssel adta tudtomra, hogy tetszik neki, amit csinálok. Anikó sem akart kimaradni, így ő Andi másik mellét vette szájába, kezével pedig kutató útra indult. Hamar megtalálta, amit keresett, az én merev farkamat. Mikor kezébe vette húzott rajta párat, majd Andi mellét otthagyva a szájával kezdett kényeztetni.
Nagyszerű érzés volt a számban felváltva két kemény mellel, és a farkam pedig egy gyönyörű szájban. Kezem közben mégigbarangolt Andi testén és hamarosan megállapodott annál a kis nyílásnál, amely minden gondolatomat betöltötte. Andi puncija olyan volt mint a melle, kívánatos. Mikor megéreztem nedvét a kezemen, tudtam, hogy ezt az élményt nem szabad elrontani siettséggel. Először óvatosan megkerestem a csiklóját és azt kezdtem izgatni apró mozdulatokkal. Mikor nedvétől síkos kezemmel kezdtem bimbóját morzsolni, halk jajszóval megfeszült teste és élvezni kezdett. Ezt látva én is egyre közelebb kerültem a kéj kapujához, Anikó érezve ezt egyre mélyebben nyelte be farkamat, és telljes hosszában járt rajta a szája. Én sem bírtam tovább és élvezni kezdtem. Anikó érezve az első löketet, rám nézett és szemeivel bíztatott, hogy nyugodtam a szájába élvezhetek. Egyszerre élveztünk el Andival.
Mikor megnyugodtunk Anikó közénk feküdt és közölte, hogy most már vele is foglalkoznunk kellene.
Andi rám nézett és Anikó melleit kezelésbe véve intet, hogy nekem a csinos puncival kell foglalkoznom. Anikó ekkorra már széttárta térdeit, így engedve belátást a gyönyör kapujához. Puszilgatni kezdtem bokájánál és lassan haladtam felfele a combja felé, miközben melleit folyamatosan izgatta Andi az előzőleg általam átélt módon. Az egyiket a szájába vette és szopta, a másik bimbóját pedig a két újja között morzsolta finomat, az ujjait néha a saját pinusa nedveivel síkossá téve. Ez a látvány egyből üzemkész állapotba hozott engem is. Andi ezt észlelve jelezte, hogy nem bánná, ha egyik kezével a farkamat is elérné.
Miközben kényeztettük Anikót, úgy helyezkedtünk, hogy mindegyikünknek a kedvére tehessünk. Anikó kettőnk munkájának hatására egyre mélyebben sóhajtozott, kezével Andi melleit megkeresve játszani kezdett azokkal. A két gyönyörű lány, ahogy egymással és velem foglalkozik ismét próbára tett. Megint majdnem elélveztem, de sikerült vágyaimnak határt szabni és inkább a lányok kéjének fokozására terelni figyelmemet. Közben felértem Anikó pinusához és csiklóját számba véve óvatosan szopni kezdtem azt, miközben két újjammal hüvelyének belső falát masszíroztam. Pár perc múlva Anikó hosszú mély nyögéssel élvezett el. Két térdével csapdába ejtve engem, amit persze nem bántam, hiszen duzzadt csiklója még mindig a számban volt, és így tovább fokozhattam élvezetét, annak idejét elnyújtva.
Látva ezt Andi elém térdelt és csinos fenekét felém fordítva adta tudomásomra, hogy most ő következik. Boldogan engedtem kérésének és Merev farkamat nyilásához igazítottam. Nedves barlangjának nyílása hívogatott, de türtőztetve magam, csak a makkomat dugtam be a gyönyör nyílásába. Aprókat tolva rajta, lassan-lassan teljes hosszában benne voltam. Andi ezt a gyönyör sóhajaival nyugtázta és a kezdeti szemrehányó pillantásait feledve, szamai becsukva élvezte farkam mozgását finom puncijában. A farkamon éreztem minden rezdülését pinusának.
Ekkorra már Anikó is érdeklődve figyelte tevékenységünket. közelebb csúszva közelről nézte barátnőjébe ki-bejárkáló farkamat. Egyszer csak odanyúlt és mielőtt visszatolhattam volna a fakam, a szájába irányított a és szopni kezdte, kezével pedig pótolva a farkamat újazzni kezte Andit. A vátozást észlelve Andi hátranézett és mosolyogva szólt hátra:
– Ne tedd ezt velem, tedd vissza ezt a farkat, inkább gyere, hadd nyaljalak egy kicsit! – Anikónak sem kellett több. Farkamtól egy utolsó puszival elbúcsúzva visszetette Andi pinusába, és Andi elé feküdt, hogy az nyalni tudja punciját. Ez a felállás nem tartott sokáig, mert Anikó megirigyelve Anditól a farkamat hasonló pózban helyezkedett el az ágyon és felszólított, hogy osszam meg farkamat kettőjük között. Így felváltva dugtam két finom puncit. Nem bírtam sokáig és mondtam, hogy el kell dönteniük melyikükkel élvezzek el. ők is közel jártak a csúcshoz, mert a kérésemet hallva Andi Anikó elé feküdt széttárt lábbal, így mindhárman egyszerre élvezhettünk el. Én Anikóba eresztettem nedvem, Anikó pedig ezt ézerve aprókat sikongatva élvezett, mire Andi is sóhajtozni kezdett és a gyönyör kapuját átlépve kielégült. Ezt követően végigfeküdtünk az ágyon, én középen a két lány kétoldalról hozzámsímulva, és finoman símogattuk, cirógattuk egymást. Halkan, szinte suttogva beszéltük meg a történteket.
Ilyen, vagy ehhez hasonló formáját kívánom a szex megismerésének minden fiatal számára.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!