Családi porn

23 éves zalaegerszegi lány vagyok. A bátyámmal nagyon jóban vagyunk, sõt néha több is a közöttünk lévõ kapcsolat mint általában a testvérek között. Többször volt már közöttünk nemi kapcsolat is.
Tudom, hogy azért sokan megvetnek most, de ha látnák a bátyámat, nem mondanák, hogy ez nem helyes. A bátyám egy igazi vagány, helyes pasi. Õ vetette fel elõször az ötletet, mi lenne, a szeretkeznénk egyet én pedig belementem. Azóta gyakran van köztünk ilyen kapcsolat. A múltkor pedig fogadást kötöttünk az egyik vizsgámmal kapcsolatban és sajnos elveszítettem. Természetesen a fogadásnak tétje is volt és ezt teljesítenem kellett. Azt ígértem, ha nem sikerül a vizsgám, neki és az egyik barátjának vetkõzõ show-t adok elõ, vibrátor show-val egybekötve. Felelõtlen ígéret volt, ezt elismerem, de nincs mit tenni. Amit megígértem azt megígértem. Akkor jöttek a sráccal, amikor nem volt otthon senki, csak én. Feljöttek a szobámba, bezártuk az ajtót és kezdõdhetett a mûsor. Az ággyal szembe székeket raktak és onnan figyelték minden mozdulatomat. Egyáltalán nem voltam izgatott. Már mindkét sráccal volt szexuális kapcsolatom, így nem szégyelltem elõttük a testemet. Erotikus mozdulatokkal szabadultam meg a ruháimtól. Elõször a pólómtól, majd a szoknyámtól és legutolsónak a piros tangámtól. Mikor már meztelen voltam, simogatni kezdtem magam és közben körbefordultam, hogy minden testrészemet szemügyre vehessenek. Nagyon élveztem a mûsort. Elõvettem a kék kis vibrátoromat és csak a srácok izgatása képen elõször csak játszadoztam vele. Finoman végighúztam a testemen, a mellemet, elhúztam a lábam között, majd a számba vettem és erotikusan megnyalogattam.
Láttam a fiúkon, hogy mennyire élvezik. Ekkor négykézlábra álltam, háttal nekik és simogatni kezdtem a punimat. Hátra nyúltam és úgy simogattam magam, majd az ujjamat a hüvelyembe dugtam és lassan mozgatni kezdtem. Ekkor már õrülten nedves voltam. Kis játszadozás után a kezembe vettem a vibrátort, bekapcsoltam és a hüvelyembe dugtam. Hangosan felsóhajtottam, ahogy rezegve belém csúszott. Lassan kezdtem el mozgatni, de olyan jó érzés volt, hogy alig bírtam magam tartani. – Rajta fiúk, valaki segítsen nekem – mondtam és Laci a bátyám haverja egybõl ugrott és örömmel kivette a kezembõl a vibrátort. Egyre mélyebbre dugta belém, és nagyon lassan húzta ki. Egyszer csak éreztem, hogy elönt a forróság és úrrá lesz rajtam a kéj. Hangosan sóhajtozni kezdtem, majd néhány rángás kíséretében elélveztem. A fiúk nagyon élvezték ezt a kis játékot. És meg kell hagyni én is.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!