A félreszopás

Nikolettával együtt nyúztuk a posztgraduális képzést, a szobánk is közös volt – igazából egyetlen irodába voltunk négyen bezsúfolva. Niki meg én gyakran dolgoztunk ott kettesben, úgyhogy pár év alatt közeli barátság alakult ki köztünk. Mindketten a 30-as éveink elején jártunk, én viszont már néhány éve nagyon boldog házasságban éltem.
A történet igazából ott kezdődik, amikor véget ért a hosszútávú kapcsolata. Közel tíz évig voltak együtt, valószínűleg kifutotta magát a dolog, de persze mindig traumával jár, amikor egy ilyen hosszú kapcsolat véget ér.
Szóval barátságunk részeként vigasztalgattam és segítettem neki túljutni a szakításon. Csak a szokásos: mondogattam neki, milyen nagyszerű is ő, és hogy minden rendben lesz. Aztán amikor újra randizni kezdett, felvilágosítottam a „pasi” szemszögről, elvégre már tíz éve nem randizott… és így felvilágosítottam a szexszel kapcsolatos „pasi” szemszögről is. Niki egyáltalán nem volt tapasztalatlan szexuálisan, a hosszú kapcsolata előtt voltak kalandjai, de harmincévesen már mások a dolgok, mint a tinédzserkor végén, vagy épp a 20-as évek elején.
Világos volt, hogy élvezte az egyedüllétet és a randizást (meg a változatos partnereket), és még el is mesélte néhány kapását – én meg nagyon is élveztem végighallgatni őket. De ezek csak sima szórakoztató beszélgetések voltak, teljesen plátói szinten. Az is kiderült, hogy nagyon szeretett másokat orálisan kényeztetni, és erre a készségére még büszke is volt. Még azt is megemlítette, hogy általában simán képes a mélytorkozásra. Néha azt is elmesélte, hogyan szopott le valakit az első randin, még ha nem is látott esélyt a folytatásra, csak mert nagyon szerette csinálni és fitogtatni a tudását.
Tudom, hogy minden pasi szereti a szopást, de én tényleg imádom, úgyhogy rohadt izgató volt hallgatni a lelkesedését. Totál beleéltem magam a pasik helyébe, akikkel összejött. A feleségem is leszopott olykor – de Niki sokkal tehetségesebbnek és lelkesebbnek tűnt.
E beszélgetések során az is egyértelművé vált, hogy szexuális értelemben is sok közös volt bennünk. Ő szeretett alávetett lenni, én pedig uralkodni. Mindketten szerettük a mocskos kifejezéseket, beleértve az izgató megszólításokat is. Szerette a nagydarab pasikat is. Olyasmik jöttek be neki, amiket én nagyon szerettem művelni. Úgyhogy képzelhetik a kedves olvasók, ebben az időszakban hányszor maszturbáltam Nikolettára gondolva.
Ez így ment egy darabig; különböző hapsikkal akadt össze, elmesélte a kalandjait, és néha kikérte a tanácsom pasi szemszögből. Volt egy srác, Csabi, aki kezdett komolynak tűnni, és amikor épp róla cseverésztünk, Niki hirtelen rákérdezett:
– Sok pasi szeret ráélvezni a partnerére?
Namármost Niki elég tapasztalt volt szexuálisan, úgyhogy ez a kérdés kissé összezavart – csak, mert feltételeztem, hogy a szexuálisan tapasztalt nők tudják, hogy a férfiaknak ez többnyire bejön. Szóval kissé zavartan is válaszoltam:
– Ööö… Igen.. miért kérdezed?
Elmesélte, hogy minden alkalommal, amikor szexeltek, Csabi szerette kihúzni, lekapni az óvszert és ráélvezni – általában a fenekére vagy a hasára/melleire, a pozíciótól függően. Elmagyaráztam, hogy igen, ez nagyon gyakori a pasiknál, főleg, ha óvszerrel megy a szex, mert hát gumiba élvezni szar. Azt is megemlítettem, hogy csodálkoztam, hogy egyáltalán rákérdezett – mert a legtöbb pasi izgatónak találja a spermáját a partnere testén. Meglepődtem, hogy ez új volt számára.
– Ó. Az exem általában bennem vagy a számban ment el – mondta. – Még dugás után is szeretett a számba élvezni.
Hát ezzel a végletekig csigázott. Ez nekem is a kedvencem. Aztán megkérdezte:
– Te is gyakran élvezel a feleségedre? És melyik a kedvenc részed?
– Igen, már elhagytuk a gumit – mondtam –, úgyhogy a legtöbbször benne szoktam elmenni, de néha nagyon izgató ráegedni, főleg, amikor érzem, hogy sok fog kijönni. Az meg, hogy hová, pozíció függő. Fenék vagy mell. De őszintén szólva a kedvencem valószínűleg az arca.
– Úristen! – lepődött meg Niki. – Ez most komoly?!
Basszus, még valami nőgyűlölőnek fog gondolni. Úgyhogy picit visszaléptem, és megpróbáltam elmagyarázni. Rögtön levágta, mit akarok mondani, és közbevágott:
– Nem! Nem! Ez rohadt izgatónak hangzik! Szerinted Csabi is megtenné ezt velem?
Hangosan felnevettem, és kicsit ficeregtem is, hogy elrejtsem növekvő merevedésemet.
– Igen – mondtam –, ha szeret a melleidre élvezni, akkor tuti, hogy odáig lenne az arcodtól… De légy óvatos… Látom, hogy élvezed a szinglilétet és a kavarásokat: ha azt mondod, hogy élvezzen az arcodra, lehet, hogy azonnal megkéri a kezed!
Nevetett, aztán elkezdtünk valami másról beszélni.
Hamar eltelt egy-két hét, mi meg megint az irodában ültünk kettesben, amikor megszólalt:
– Tegnap együtt voltam Csabi-vel…
Kuncogva mesélte, hogy elmentek szórakozni, és amikor hazaértek, szexeltek. Niki jót lovagolt a pasin, és amikor érezte, hogy a srác már közel van, azt mondta: “Ma este nem a melleimre akarom – engedd az arcomra!” És a pasi ott helyben elélvezett, bele az óvszerbe. Utána elmondta, mennyire izgató volt a dolog, és hogy nyilván meg akarta tenni, de legközelebb kicsit korábbi figyelmeztetésre lesz szüksége.
Szóval Niki mindezt nevetve mesélte – most már egyértelműen meggyőződött róla, hogy ez bejön Csabi-nek. Olyan nő volt, aki büszke volt az apróságokra, amikkel fel tudott csigázni és nagyon keményen ki tudott facsarni egy pasit. És kétségtelenül imádta a sztorijai rám kifejtett hatását is. Próbáltam pókerarcot vágni, de amiket mondott, egyre jobban és jobban felizgattak.
Néhány nappal később felhívott, szerencsére a feleségem pont nem volt otthon, úgyhogy nyugodtan beszélhettünk, és elmesélte, hogy Csabi-el megint kiruccantak az éjjel… és ezúttal Niki nem bízta a véletlenre, hogy átélhesse az első arcraélvezését. Leszopta a fickót, és idejében szólt, hogy “Ugye emlékszel? Most az arcomra kell lőnöd!”
– És megtette? – kérdeztem.
– Igen! – mondta. – Hatalmasat élvezett!
– És neked milyen érzés volt?
Sosem fogom elfelejteni, amit ezután mondott:
– Hihetetlen volt. Rohadtul izgató! Szerinted a pasik szeretnének mindig így elmenni?
Máris kezdett felállni. Felnevettem és eltereltem a beszélgetést, mielőtt valami olyasmit mondtam volna, amit aztán megbánok.
Hiszen rohadt izgató, ha egy nő szereti a szexet. Még inkább, aki imádja a faszt. De aki a gecit? Az a legizgatóbb! Erre az én elragadó szobatársam azt meséli, hogy mennyire imádta az arcán a gecit. Hát ki gondolta volna?
Hát egyáltalán nem volt véletlen egybeesés, hogy aznap este, amikor az asszonnyal szexeltem, felkapcsolva hagytam a fürdőszoba ajtaját egy kis fényért, és ráélveztem az arcára.
Még egy kis kitérő, mielőtt rátérnék a lényegre. Mint említettem, Niki ez idő alatt jó pár különböző pasival összejött, és nagyon élvezte szabadságát, a dolgok felfedezését és a figyelmet, amit kapott. Volt egy másik hapsi, akiről mesélt, kosárról már ismertem korábbról, közös barátaink is voltak. Magas, szikár, nagyon jó megjelenésű srác – emlékszem, hogy lenyűgözően tudott a kosárra támadni. Volt egy barátnője, de titokban kavart Nikolettával is – így megtudhattam, hogy a másik lány egy kicsit prűd volt. Ez egyébként pont azután történt, hogy Niki megkapta Csabi-től az első arcraélvezését.
Niki elmesélte, hogy egy este csapatostól mentek valahová, ott volt a srác barátnője is, és a tévében épp a kedvenc kosárcsapataik meccse ment. A srác azon viccelődött, hogy fogadást kéne kössenek a végeredményre.
– Mit szólnál hozzá, ha a győztes a vesztes arcára élvezne? – súgta neki Niki, amikor a csaj épp nem volt a közelben. A srác szeme azonnal felvillant, és NAGYON gyorsan beleegyezett. És egy óra múlva meg is nyerte a fogadást.
A fogadás után nem tudták azonnal beváltani a nyereményt, mivel ott voltak a barátok. Később a srác felhívta, és elmondta, hogy ez számára rohadt izgató, de a jelenlegi barátnője sosem engedte volna meg. Úgyhogy nagyon várta, hogy mikor kaphatja meg a jutalmát.
Úgy egy héttel később meglett rá az alkalom, és a pasi láthatóan tartogatta magát az eseményre, mert Niki hatalmas adagot kapott az arcára. A lány még arról is beszámolt, hogy utána együtt mentek ki a fürdőszobába, mert látni akarta így magát a tükörben. Hihetetlenül szexinek találta, ahogy az ondó az arcáról a melleire csepegett. És nekem ezt mind végig kellett hallgatnom!
Mindezek ellenére kapcsolatunk szigorúan plátói volt. Csak két jóbarát, akik mesélgetnek egymásnak. Amíg Jeff cimboránk meg nem védte a disszertációját.
A posztgrad képzés meglehetősen kimerítő, mindannyian közel kerültünk egymáshoz, ahogy a PhD-ra készültünk, úgyhogy amikor valakinek sikerült a védése, az mindig nagy ünneplést jelentett. Tehát azon a délutánon, amikor barátunk sikeresen megvédte a disszertációját, a szokások szerint vacsorázni ment a témavezetőjével – de aztán a többi doktorandusszal együtt belecsaptunk az igazi ünneplésbe.
Mivel ez egy hétköznapra esett, és a nejem tudta előre, hogy sokáig ki fogunk maradni, azt mondta, menjek csak nélküle. Ráadásul biztos sokkal jobban ellesz otthon, mintha a PhD-s szenvedéseinket és belsős poénjainkat kellene hallgassa.
A bár, ahol találkoztunk, közel volt Niki lakásához, úgyhogy az volt a terv, hogy majd Nikolettánál parkolok, akit amúgy a feleségem jól ismert, majd onnan kettesben átmegyünk a bárba, és csatlakozunk a többiekhez. A feleségem soha nem volt féltékeny típus, úgyhogy mindez nem jelentett gondot.
Találkoztunk is a többiekkel és buliztunk meg ünnepeltünk vagy három-négy órán át. Remek este volt olyan barátokkal, akikkel már négy-öt éve ismertük egymást. Aztán éjszaka visszasétáltam Nikolettával a lakásához, hogy hazakísérjem, meg felvegyem a kocsimat. Vidáman cseverésztünk, kicsit (vagyis inkább nagyon) be is voltunk csiccsentve, és elmondtam neki, hogy jó érzés volt ebben a félévben közelebb kerülni hozzá. Hogy igazán nagyra értékeltem a barátságunkat, és szuper érzés volt, hogy minden izgató témát végigbeszélhettünk, mégis plátói maradt a kapcsolatunk. Meg hogy bizonyára találni fog magának egy remek társat, mert nagyon sok szempontból ideális parti.
Már nem emlékszem, pontosan mit felelt erre, de valami ilyesmit:
– Hát amíg nem jön össze… Nem bánnám, ha ez köztünk nem maradna plátói.
Kellett egy pillanat, hogy feldolgozzam. Ugyanis általában egyáltalán nem vágom le, ha egy nő megpróbál felszedni. Nyilván sokszor gondoltam erre már, és mostanában sokszor vertem ki úgy, hogy közben Niki orális tehetségére gondoltam. De hogy tényleg belevágjunk, az addig még nem fordult meg a fejemben. A megcsalás gondolata mindaddig fel sem merült bennem.
Megálltam és Nikolettára néztem:
– Nem bánod akkor, ha bejövök veled?
És már benn is voltunk a lakásában, a hálószobában. Egy kis smárolás és ölelkezés után letérdelt elém az ágya előtti szőnyegre. Soha nem felejtem el. Fehér melltartót viselt, és még rajta volt a farmer. Emlékszem, ahogy lenéztem csinos arcára és a melltartós dekoltázsára. Aztán elővette a farkam… Az elmúlt hónapban nagyon sokszor vertem ki erre a képre. És ez nagy lépés volt számomra, még soha nem léptem félre.
Olyan kemény voltam, amennyire csak lehetett, és ő egyből benyelte a felét. 198 centi magas vagyok, és fogalmazzunk úgy, minden testrészem ezzel arányos. A feleségem nem sokat tud a szájába engedni, mert elég vastag is vagyok, de imádom, ahogy azt a tizenvalahány centit szopja.
De Niki első blikkre a szájába engedte a felét. BASSZUS!
Folyamatosan bólogatott, a szája nagyon nedves volt, és én megállás nélkül dicsértem, milyen jól nézett ki a farkammal a szájában. Elmondtam neki, hogy milyen gyakran vertem ki rá, mióta a szexuális életünkről kezdtünk beszélgetni. Ő meg egyre mélyebbre nyelte a farkam, amíg már csak pár centi maradt ki. És akkor… basszus, soha nem fogom elfelejteni… ott megállt, felnyúlt, megfogta a kezem, és a tarkójára tette.
– Basszus… Segítsek tövignyomni, Niki?
Ő meg, szájában majdnem az egész farkammal, a világ legédesebb bólintásával helyeselt
A másik kezemet is a tarkójára tettem, és csípőmet lassan előre toltam, miközben a fejét magam felé húztam. Hallottam, ahogy öklendezik, és egyenesen a szemébe néztem, hogy megbizonyosodjak róla, rendben van-e. Így még soha nem mélytorkozott le senki.
Lassan kijjebb húztam, aztán vissza… Míg ajkai a dákóm tövére nem fonódtak. Az arcát néztem, úgy mondtam:
– Basszus, Niki! Még soha senki nem volt akkora ribanc, hogy az egész farkamat benyelje. – Tudtam, hogy imádja, ha mocskosul beszélnek hozzá. Ettől meg is remegett, keze a nadrágjába csusszant, én meg kúrni kezdtem a száját. Az csinos kis arcát néztem, meg a cickóit a melltartóban. Máris alig bírtam, úgyhogy kihúztam és az arcára csaptam, majd megkérdeztem:
– Jó kislány leszel, aki lenyeli? Vagy rossz kislány, aki az arcára akarja kapni?
Felnézett rám, és azt felelte:
– Az leszek, amit csak akarsz… De tudom, hogy azt akarod, hogy rossz kislány legyek. Szóval élvezz az arcomra!
Nem sok kellett volna, hogy ott és akkor rá ne spriccoljak. De az egyik fétisem, hogy imádom, amikor egy nő már a szopásomtól benedvesedik.
– Rá is fogok élvezni – válaszoltam –, de csak azután, hogy kinyaltalak! Fel az ágyra!
Ahogy felállt, kicsatoltam a melltartóját, ő meg kigombolta a farmert és hanyattfeküdt az ágyra. Lehúztam róla a farmert és a bugyit, és szopkodni kezdtem a melleit. Nagyobbak és teltebbek voltak, mint a feleségemé vagy a korábbi barátnőimé, ezért eltöltöttem ott egy kis időt, de alig vártam, hogy a puncijába kóstolhassak.
A lábai közé térdeltem – amelyeket hívogatóan tárt szét. Egyik ujjammal a puncija körül köröztem: teljesen be volt már nedvesedve. Könnyedén becsúsztattam az ujjam, és felfelé görbítettem, ezzel meg is találtam a G-pontját. Aztán csak az ujjam hegyével finoman köröztem rajta, ő meg zihálva élvezte. Felnéztem, és a hasa fölött, a mellei között a szemébe néztem:
– Imádom, hogy ilyen nedves lettél a faszszopástól! Elélvezel, az arcomon a kedvemért?
Pihegve sóhajtotta beleegyzését, mire én még hatérozottabban masszíroztam a G-pontját. Aztán a másik kezemmel szétnyitottam az ajkait, és ujjaimmal V alakban feltártam a csiklóját.
Hosszú, keskeny nyelvem végighúztam előbb a klitorisza bal, majd a jobb oldalán. Meg felette és alatta., nyelvemmel U betűket írtam le, alig érve közben a csiklójához. Ingereltem, hogy kiderüljön, mennyire érzékeny. Próbálta az arcomba tolni az ágyékát. Ujjammal a G-pontját nyomogattam, és közben köröztem a nyelvemmel, majd végig is nyaltam a csiklóján, és hevesen bólogattam. Aprókat mozogtam, a begörbített nyelvemmel fel-le nyaltam a csiklóját. Körbe is öleltem, mint egy apró punci. A fejem úgy mozgott, mintha tulajdonképpen a csiklóját nyársaltam volna fel a nyelvemmel.
Nem is bírta sokáig, ahogy gyorsabban bólogattam és erősebben masszíroztam a G-pontját. Csípője megemelkedett, megfogta a tarkóm, és elélvezett. Még nyaltam egy kicsit, csak aztán hagytam szabadon a csiklóját, de az ujjammal még erősebben nyomtam a G-pontját, ő pedig közben hevesen élvezett.
A farkam még mindig kőkeményen ágaskodott, és nagy volt a kísértés, hogy a pinájába mártsam. Annyira hozzászoktam már, hogy a feleségem megkúrjam, amint elélvezett a nyalástól. De lehet, hogy furán hangzik, nem álltam rá készen, hogy valaki mást megdugjak.
Feltérdeltem, és Niki hatalmas mellei közé temettem a farkam. A tenyeremmel és három-három ujjammal kívülről nyomtam össze a cickóit, a hüvelyk- és mutatóujjammal így csipkedni és görgetni tudtam a bimbóit, ahogy melleit összenyomtam a farkam körül. A lány felemelte a fejét, nekem meg elég hosszú a farkam, hogy be tudja nyelni a makkot minden lökésnél.
– Basszus, Niki… Én erre vertem, mióta megkaptad az első arcraélvezésedet!
Ő meg bevallottam, hogy amikor Csabi először az arcára élvezett, közben rám gondolt.
Kúrtam a melleit egy percig, de megint megkívántam az ajkait, ezért feljebb térdeltem, és hanyatt fekve dugni kezdtem a száját.
– Kibaszott izgató vagy… És még izgatóbb leszel, ha beterítem az arcod a spermámmal!
Kihúztam, és mondtam neki, hogy szopogassa a golyóimat. Közben lendületesen vertem a farkamat. A lány hevesen szívta a heréimet, és mormolta, hogy élvezzek rá. Visszahúzódtam, és a szemöldökére kentem egy kis előnedvet, majd visszaengedtem az ajkai közé a zacskómat, és folyamatosan vertem tovább a farkam.
Eljött a vége: felnyögtem, és hátramozdulva egyenesen az arcára céloztam. Fejtem a farkam, szorítva dörzsölve a tövétől a makk felé… és kirobbant belőlem. A sugarak egymás után érkeztek Niki arcára. A szája végig nyitva volt, és amint kiürültem, visszatoltam az ajkai közé. Az arcra élvezésben az a kedvencem, amikor a farkam visszakerül a partnerem szájába, miután beterítettem arcát a gecimmel.
Élveztem a csodás látványt egy pillanatig, miközben ő kiszívogatta belőlem az utolsó cseppeket is. Most már kezdett alábbhagyni a zihálásom. Teljesen kiürültem. Legördültem Nikolettáról és mellé feküdtem és megcsókoltam. Szemlátomást én voltam az első pasi, aki arcraélvezés után megcsókolta, amit imádott. Így hát megint megcsókoltam.
– Maradj így – mondtam –, hozok egy törölközőt.
– Ne – felelte –, én is meg akarom nézni.
Így hát letöröltem a hüvelykujjammal egy kis gecit a szemhéjáról, hogy ki tudja nyitni a szemét, és együtt mentünk ki a fürdőszobába. Még most is emlékszem, ahogy pont a háta mögött álltam – mivel jó egy fejjel magasabb voltam nála –, és a tükörben bámultam magunkat, főleg a lány arcán a spermámat. Hozzányomtam lankadó farkamat a hátához, és hátulról előrenyúlva megszorítottam a melleit. Láttam, ahogy a tükörbe néz, onnan pedig a szemembe, és elmosolyodik. Az arcra élvezésben a legjobb a mosoly a végén.
– Hihetetlen vagy – mondtam. – Ugye a mi kis titkunk marad?
– A mi kis titkunk marad – válaszolta.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!