Csinálok egy sztriptízbemutatót. Így biztos lehetek benne, hogy a dolgok nem fajulnak el

„Úgy érted, hogy sztriptíztáncosnő is lesz? A francokat! ” – kiabáltam a bátyámmal.
Jeff bátyám csak megvonta a vállát, és azt mondta: „Hé, nem az én hibám, ne velem kiabálj. Mike szervezi Sam legénybúcsúját, és ő mondta, hogy fog szerezni egy sztriptíztáncost”.
„Akkor mondd le. Mondd meg Mike-nak, hogy találtál egy sztriptíztáncost, és mondja le az övét” – parancsoltam.
„És kit fogok találni? Nem fogom lemondani a sztriptíztáncost anélkül, hogy ne lenne helyettese. Meglincselnének. Istenem, szedd össze magad! Ez csak egy sztriptízbemutató, nem fog kefélni Sammel” – válaszolt Mike.
Tétováztam, és elgondolkodtam. „Jó, megteszem. Csinálok egy sztriptízbemutatót. Így biztos lehetek benne, hogy a dolgok nem fajulnak el. ”
Jeff felnyögött, és azt mondta: „Rendben, de jobban teszed, ha TÉNYLEG megjelensz, különben halott ember vagyok”.
Ez a beszélgetés két héttel ezelőtt történt.
Most itt ülök a kocsimban Mike háza előtt, a harmadik söröm után, és próbálom összeszedni a bátorságomat. Akkor jó ötletnek tűnt, de most már nem vagyok benne biztos. A zene nagyon hangosan szólt, és láttam, hogy a bátyám, Jeff kinézett az ablakon, és észrevett engem. Az ajtó néhány másodperccel később kivágódott, és odarohant a kocsihoz.
„Elkéstél. Gyere, menjünk” – mondta, miközben kinyitotta az ajtómat, és gyakorlatilag kirángatott a kocsiból. Megbotlottam, és majdnem elestem, mivel kissé ittasnak éreztem magam.
Mike berángatott a szobába, hirtelen minden beszélgetés abbamaradt, és mindenki felém fordult. Az arcom élénkpirosra változott, de a fátyol, amit viseltem, elrejtette a zavaromat. A hastáncosnő ruhám tökéletes volt, a bikinimből állt, amit fátylak sokasága takart el. Hogy még jobban elrejtsem kilétemet, szőke parókát viseltem, és a kóbor apácák megtévesztésére elhelyeztem néhány ideiglenes tetoválást. Volt egy vörös rózsa közvetlenül a bal mellem felett, egy színes pillangó a jobb vállamon, végül pedig egy vörös szív a seggem bal partján.
Felmértem a szobát, ahol Sam egy olyan székben ült, amelyet úgy helyeztek el, hogy optimális legyen számára a látvány. „Hála Istennek” – gondoltam magamban. Kicsi volt a társaság, mindössze hat srác, beleértve a vőlegényemet, Samet és a bátyámat, Jeffet. Természetesen mindannyiukat ismertem, ami még kínosabbá tette a helyzetet.
„Te kis kanos bika” – mondtam halkan, amikor visszanéztem Samre. Fülig érő vigyorral ült a székben. A bátyám becsúsztatott egy CD-t a hifibe, én pedig táncolni kezdtem.
A fátylak vadul repdestek, lengtek és hullámzottak, miközben én minden tőlem telhetőt megtettem, hogy a lehető legjobban rázzam magam. Az éljenzésük felbátorított, ahogy a fátylakat egymás után rántottam le, és Sam felé hajigáltam őket. Az üdvrivalgás a tetőfokára hágott, amikor lerántottam Sam pólóját. Az volt a tervem, hogy Samet teljesen levetkőztetem, míg rajtam marad a bikini. Magamban mosolyogva elképzeltem Sam hosszú, kemény farkát, amint égnek áll, és az összes haverja láthatja.
Folytatva a táncot, felhúztam Samet a székből, és körbetáncoltam, a melleim vadul himbálóztak, miközben a következő fátylam a padlóra hullott. Miközben csábítóan táncoltam, lehajoltam, és látványosan kigomboltam a rövidnadrágját, majd lassan lehúztam a cipzárját. „Mmmm” – nyögte Sam hangosan, amikor a kezem végigsimított a növekvő dudoron. Aztán egy gyors mozdulattal a földre rántottam a rövidnadrágját.
Az éljenzésük olyan hangos volt, hogy alig hallottam a zenét. Meglepetésemre az idegességem elmúlt. Az arcom már nem a szégyentől, hanem az izgalomtól volt kipirulva. Csak arra tudtam gondolni: „Engem akarnak. Szurkolnak nekem, könyörögnek, hogy vetkőzzek le! ” A puncim csatakos volt az elismerő éljenzésüktől, és a Sam szemében égő vágytól.
Az éljenzés még intenzívebbé vált, amikor ujjaimat a boxeralsója derékkorcába csúsztattam, és lassan elkezdtem lehúzni róla. Térdre ereszkedtem, az arcomat közvetlenül a dudor elé helyezve, amely azzal fenyegetett, hogy szétszakítja a szövetet. Ahogy a gatyója lefelé csúszott, a farkának csúcsa megjelent a derékpánt fölött, hangos üvöltést okozva. Sam hosszú, kemény rúdja lassan kezdett előbukkanni, ahogy egyre lejjebb és lejjebb csúsztattam a boxerét. Végül egy utolsó mozdulattal a bokájáig rántottam, hosszú farka teljesen szabadon, büszkén állt, a hegye alig egy centire volt a számtól.
Megnyaltam az ajkaimat, és elmosolyodtam, miközben a csoport egyre hangosabban kezdett el biztatni, „szopd le, szopd le, szopd le”. Ehelyett felálltam, és visszalöktem Samet a székbe. „Neeee”, nyögte mindenki, beleértve Samet is. A táncom folytatódott, és a tekintetük a testemre tapadt, miközben a fátylak tovább hullottak. Nem telt el sok idő, és már csak a bikinim volt rajtam. A tekintetük a ringatózó melleimre tapadt, a kemény mellbimbóim szinte kiszúrták a vékony anyagot. Teljesen bepörögtem, ahogy a szemem Sam kemény farkára szegeződött, amely csillogott az előváladéktól.
Az ösztönök átvették az irányítást, és bár az elmém azt kiáltotta: „Állj! ”, a kezeim a hátam mögé csúsztak, és lecsatolták a bikinifelsőmet. Az éljenzés egyre intenzívebbé vált, miközben a felsőt a helyén tartottam, a kezemmel közben a puha melleimet simogattam. Nagyon csábítóan táncolni kezdtem, ahogy lassan elkezdtem felfedni az egyik mellem. A rikkantások és a füttyszó egyre erősödtek, ahogy lassan egyre többet és többet fedtem fel puha, krémszínű cickómból. Hirtelen egy gyors pillantást vetettem rájuk, sötét, kemény mellbimbóimat egy pillanatra felfedve.
Egyre növekvő hangerővel azt kiabálták: „Vedd le, vedd le, vedd le”.
Talán a sör volt az oka, vagy talán az, hogy ennyire erotikusra sikeredett az este, de az óvatosságot a sutba dobtam, a felsőmmel együtt. A srácok megvadultak, ahogy ráztam a szabaddá vált melleimet, és vadul ringattam őket, miközben Samhez táncoltam. Kemény mellbimbóim kiálltak, és könyörögtek, hogy szopogassák őket.
Sam fölé hajoltam, és a melleimet az arca előtt ráztam. Gyorsan kihasználva a helyzetet, előrehajolt, a nyelve előbújt, és megnyalta az egyik kemény mellbimbómat. „Mmmm” – nyögtem, miközben egy villámcsapás járta át a szervezetemet. Gyorsan eltáncoltam, nyáltól csillogó mellbimbóm a zenére ringatózott és ugrált.
Amikor megragadtam a bikinialsómat, az éljenzés megújult. Nevetve figyeltem az összes srácot, nem tudták, hova nézzenek, a ringatózó melleimre vagy a puncimra, ahogy a fanszőrzetem lassan láthatóvá vált. Végül egy határozott mozdulattal lehúztam a bikinialsómat, és Sam elé hajítottam. Ő elkapta a levegőben, és széles mosollyal az arcán az ágyékát szaglászta
Egy pillanatig haboztam, amikor rájöttem, hogy az arcomat takaró fátyol az egyetlen dolog, ami rajtam van. A srácokra pillantottam, hirtelen eszembe jutott, hogy a bátyám is köztük van. Az arcom elvörösödött, amikor megláttam, hogy ott áll, éljenezve és bámulva, mint mindenki más.
Amikor Sam haverja, Mark azt mondta: „Hé, nem is szőke”, majdnem kirohantam a szobából. Aggódva pillantottam Samre, és láttam, hogy ott ül, a hosszú farka keményebbnek látszott, mint valaha.
A kántálás és a rikkantások folytatódtak, ahogyan az én táncom is. A melleim szabadon ringatóztak, és nevettem magamban, ahogy néztem, mind a hat srácnak csorgott a nyála. A hűvös levegő, ami a nedves puncimat simogatta, még jobban beindított, ahogy csábítóan ringatóztam és táncoltam.
Sam arckifejezését már nem bírtam elviselni, olyan vágyakozással és kéjjel nézett rám, hogy elvesztettem azt a kis önuralmamat is, ami még megmaradt bennem. Miközben a zene szólt, és a srácok éljeneztek, Samhez táncoltam, az ölébe ültem. Lassan leereszkedtem az ágaskodó farkához, éppen csak a hegye fölött álltam meg.
Hirtelen a kántálás abbamaradt, hátborzongató csend lett, amikor rájöttem, hogy a CD már nem szól. „Mennyi ideig táncoltam csak az éljenzésekre és a rikkantásokra? ” Gondolkodtam el. Hirtelen Sam felfelé lökte magát, és kemény farkának hegye belecsúszott forró, nedves pinámba.
„Mmmm” – nyögtük mindketten. Az ösztönök átvették az irányítást, és gyorsan az ölébe zuhantam, a farkát mélyen a puncimba fúrta. Néhány másodpercig nem mozdultunk, a bránere szilárdan a puncimban állt. Lassan elkezdtem fel-le mozogni rajta, és arra gondoltam: „Nem hiszem el, hogy tényleg dugok a vőlegényemmel 5 másik srác előtt! ”
Testünk egymásnak feszült, miközben Sam egyik kemény mellbimbómat kezdte el harapdosni. Egy zsigeri nyögés, „Ohhhh, Mmmmm”, hagyta el az ajkaimat, és felgyorsítottam a tempót. „Mmmmm, Oh igen, Mmmmm”, nyögtem hangosan, miközben az 5 srácra pillantottam, akik éljeneztek és nézték, ahogy Sam farka ki-be jár a puncimban. El sem tudtam volna hinni, milyen izgató, hogy öt srác nézte és éljenzett, ahogy Sammel keféltem.
„Gyorsabban, gyorsabban, igen, ó Istenem, igen” – lihegtem, remélve, hogy nem ismeri fel a hangomat, ahogy a testünk összecsapódott. Sam tempója fokozódott, a farka egyre gyorsabban járt bennem. „Ó, igen. Oh Istenem igen” – lihegtem egyre hangosabban, ahogy közeledett az orgazmusom. „Igen, Oh basszus, el fogok élvezni, igeeennn, Aaarrrgghhhhhh”, nyögtem hangosan, miközben a testem remegett. Lüktető puncim a kemény lőcse köré szorult, és gyorsan a csúcsra lökte, az ondója mélyen belém spriccelt.
Rádőltem, a melleimet az arcába nyomtam, miközben a farka továbbra is fröcsögve lövellte az ondót mélyen a méhembe. Végül éreztem, hogy Sam kezd ellazulni, az orgazmusa végül lecsengett. Amikor éreztem, hogy a farka kezd lelohadni, lassan felemelkedtem, és hagytam, hogy fokozatosan kicsússzon a spermával teli puncimból.
Csak álltam Sam fölött, még mindig erősen zihálva, amikor Mark megszólalt: „Én következem”.
Megfordultam, hogy tiltakozzak, de láttam, hogy már levetkőzött, és a farka kemény és tettre kész. Ahelyett, hogy tiltakoztam volna, csak bámultam a kemény, körülmetéletlen rúdját, amelynek hegye alig látszott ki a csukjából. Csak arra tudtam gondolni, hogy „Hmmm, milyen érzés lenne? ” Természetesen régen nem voltam már szűz, de még soha nem volt körülmetéletlen faszhoz közöm.
Mark felkapott, és bevitt a hálószobába, miközben a maradék 5 srác követett bennünket. Mark gyorsan bemászott szétvetett lábaim közé, és habozás nélkül becsúsztatta hímtagját a puncimba. „Kinek van szüksége előjátékra, amikor egy punci olyan nedves, mint most az enyém? ” Gondoltam magamban.
„Mmmm” – nyögtem hangosan, amikor Mark elkezdte a farkát ki-be tolni nedves pinámba. „Mmmm, Oh igen”, nyögtem újra, ahogy Mark a szájába szívta az egyik kemény mellbimbómat. „Mmmm, a farkad olyan jó érzés” – nyöszörögtem. Mark fasza keményen és gyorsan dugott, és nem tartott sokáig, hogy érzékeny csiklóm reagáljon. Ellen tartottam neki, és minden egyes lökésére a sajátommal válaszoltam. „Oh igen, igen, oh istenem igeeen”, kiáltoztam, ahogy az orgazmusom gyorsan közeledett. „Aaaarrrggghhh”, gurguláztam, ahogy az orgazmusom elért, és a gyönyör végig hullámzott a testemben.
Mark úgy nyögött, mint egy vadállat, miközben továbbra is keményen és gyorsan kefélt. Hirtelen tövig lökte a farkát, és éreztem, ahogy az ondója a méhnyakamra fröccsen. Mélyen bennem tartotta, és az egyik ondó spriccet a másik után lövellte, hogy keveredjen Samével. A fasz végül kiürült és ellágyult, kihúzódott belőlem és Mark lemászott az ágyról.
Tekintetem Mark csillogó, petyhüdt, elhasznált, körülmetéletlen, kiürült pöcséről a srácok csoportjára siklott. Mark és Sam együtt álltak, Mike pedig az ágyhoz közeledett. Nyilvánvalóan ő volt a következő! Elmosolyodtam, amikor megláttam a hímtagját, hosszabb volt, mint Samé vagy Marké. „Hmm”, tűnődtem, „ez könnyen lehet a leghosszabb farok, ami valaha is bennem volt. ”
Annak ellenére, hogy a puncim tocsogott, a farka az első lökésnél csak félig jutott be. „Mmmmm”, nyögtem hangosan, ahogy éreztem, hogy Mikes lőcse minden egyes lökéssel egyre mélyebbre és mélyebbre hatol. Határozottan új területeket fedezett fel mélyen bennem. „Mmmm, Oh igen”, nyöszörögtem, amikor végre teljes hosszában belém nyomta.
Mike hosszú lökésekkel kezdett el dugni, kihangsúlyozva a kéjlécének hosszát. Addig húzta ki, amíg csak a hegye maradt bennem, majd előre nyomult, gyorsan mélyre tolta hosszú, kemény férfiasságát. Hosszú, mély lökései hamar lángra lobbantottak. „Ó, Istenem, igen” – lihegtem minden egyes lökésnél. „Ó, Istenem, olyan kibaszott hosszú vagy, Ó, Istenem, igen”, nyögtem sürgetve őt. „Mmmm, igen, igen, igen”, lihegtem, ahogy Mike hosszú farka elvarázsolt.
Hamarosan minden egyes lökésére a sajátommal válaszoltam, ahogy a csúcspontom gyorsan közeledett. Mike egyre gyorsabban és gyorsabban lökte belém, miközben én azt kiáltottam: „Basszus, megint elélvezek, ó Istenem, igeeeeennnn, aaarrgghhh! Mike is csak néhány további döfést bírt ki, majd még egyszer utoljára keményen és mélyen belém nyomta, a farka felrobbant, és mélyre küldte az ondóját. „Hála Istennek, szedem a tablettát” – gondoltam. „A spermája olyan mélyre lövell, hogy valószínűleg eláztatja a petefészkeimet. ” Mike tovább tartotta a farkát belém temetve, miközben a golyói belém pumpálták a magjukat. Perceknek tűnő pillanatok után végül ellazult, és lassan visszahúzódott.
Zihálva, a lábaimat obszcén módon széttárva, odanéztem, és láttam, hogy Greg mászik az ágyra. A tekintetem azonnal a hímtagjának vizsgálatába kezdett. Istenem, nem volt hosszú, de vastag, vastagabb, mint bármelyik farok, ami valaha is bennem volt.
Gregnek nyilvánvalóan csak egy dolog járt a fejében. Habozás nélkül a nyálkás puncimhoz állította a farkát, és tövig nyomta. „Ohhhh, mmmmmm” – nyögtem, ahogy a farka széjjel feszítette a nunámat. Minden egyes lökéssel egyre mélyebbre és mélyebbre hatolt, egyre tágabbra feszítve hüvelyemet. „Ohhhh, iiigeeen, Mmmmm”, nyögtem tovább, ahogy a farka egyre mélyebbre és mélyebbre hatolt. „Istenem, annyira tele vagyok”, ziháltam, amikor vastag farka teljesen behatolt.
Hihetetlen érzés volt, ahogy elkezdett keményen és mélyen baszni engem. „Igen, oh Istenem igen”, lihegtem, ahogy a kemény, vastag farka ki-be csúszott a sperma-áztatta puncimba. Hihetetlen volt, ahogy minden egyes löketével szétfeszítette a puncimat.
„Ohhh, igen, ne hagyd abba, kérlek, ne hagyd abba” – könyörögtem. Nem hiszem, hogy Greg egy szót is hallott volna abból, amit mondtam, vagy abba akarta volna hagyni. Úgy nyögött és döngölt, mint egy féktelen bika, és vakmerő szilajsággal dugott engem.
„Oh igen, igen, gyorsabban, gyorsabban” – könyörögtem, miközben a testem minden egyes lökésre reagált. Az orgazmusom gyorsan és irgalmatlanul közeledett, miközben Greg folytatta a támadást. „Oh igen, jövök, jövök, elélvezek! ” Kiáltottam fel, ahogy az orgazmus végigszaggatott rajtam, a gyönyör hullámai végigsöpörtek testemen. Greg önfeledten folytatta túlméretezett farkának belém döfködését. Végül egy utolsó lökés és egy mély hörgés után a farka felrobbant, megtöltve pinámat a negyedik adag spermával.
Miután teljesen kiürült, lassan visszahúzódott. Amikor vastag farka kicsúszott a szétfeszített puncimból, olyan volt, mint amikor kihúzzák a palackból a dugót, az ondó elkezdett kicsepegni.
Ott feküdtem lihegve, levegő után kapkodva, miközben Jason felmászott az ágyra. „Hmm, milyen érdekes farok” – gondoltam magamban. Átlagos hosszúságú és vastagságú volt, de úgy ívelt felfelé, mint egy banán.
Amint belecsúszott, tudtam, hogy ez különleges lesz. Ahogy Jason farka csúszott befelé, a hegye úgy dörzsölt, mint semmilyen más fasz. „Mmmmm”, nyögtem fel az azonnal előidézett gyönyörtől. Az előző négy sráchoz hasonlóan ő is elkezdett pumpálni, banán formájú farka ki-be csúszott a nedves pinámba.
„Igen, ó Istenem, Igeeen. Basszál meg, basszál meg! ” Könyörögtem. Jason továbbra is keményen és gyorsan dugott, különleges hímtagja úgy pumpált, mint senki másé. „Iggeeenn, oh iggeenn” – lihegtem. „Oh Istenem, oh Istenem Oh Istenem Oh Istenem, igeeeennn. Gyorsabban, gyorsabban, ez az, igen”, kántáltam.
Ahogy testünk egymáshoz csapódott, éreztem, hogy közeledik az orgazmusom. „Oh igen, el fogok élvezni, most fogok elélvezni!!! ” Sikoltottam. Az orgazmus erőteljesen csapott le, a testem felemelkedett az ágyról, a csípőmet a levegőbe lökve, miközben Jason tovább döngölt. „Arrrggghhh, uuhhhhhhgggggg” – gurguláztam, miután elvesztettem minden kontrollt a testem felett. A pinám görcsösen szorult Jason farka köré, és végül átlendítette, hogy a másik 4 adaggal keveredve fröccsenésről fröccsenésre lövellje apatejét a puncimba.
Jason farka tovább spriccelt, miközben az orgazmusom folytatódott. Végül összeestem az ágyon, és levegő után kapkodtam. „Ó, Istenem, ez hihetetlen volt” – mormoltam. Jason csak mosolygott, ahogy lassan kicsúsztatta kiürült farkát a csöpögő pinámból.
Nehézkesen lélegeztem, a szemeim lehunytam, ahogy magamhoz tértem az intenzív orgazmusomból. Amikor éreztem, hogy valaki felmászik az ágyra, a szemem azonnal felpattant. Megdöbbentem, megdermedtem, amikor rájöttem, hogy a bátyám az. „Ne” – ziháltam.
„Shhhh” – felelte Jeff halkan. „Ha nem tesszük, még a végén rájönnek, hogy ki vagy. ”
„De, nem tehetjük” – válaszoltam idegesen.
„Minden rendben lesz, csak nyugodj meg. Kizárt, hogy rajtunk kívül bárki is megtudja” – suttogta Jeff.
Mielőtt tiltakozhattam volna, belém csúsztatta a farkát. „Mmmmm” – nyöszörögtem gyengén. Ahogy Jeff farka egyre mélyebbre csúszott belém, rájöttem, hogy nem számít. Most csak az ő farka számított. „Mmmmm”, nyögtem újra, amikor a farka teljesen belém fúródott.
„Mmmm, oh igen”, suttogtam, amikor Jeff egyik kemény mellbimbómat a szájába szívta. Valami más volt, de nem tudtam megmondani, mi az. „Ohhh, neeee”, nyöszörögtem, amikor a kemény mellbimbóm kicsúszott a szájából. Aztán éreztem az ajkait az enyémen, ami villámcsapásként hatott rám. Az ajkai szétváltak, és éreztem a nyelvét az ajkaimon, habozás nélkül beszívtam magamba. A nyelvünk összefonódott, miközben a farka továbbra is gyengéden csúszott ki és be a spermától tocsogós, nyálkás puncimba.
„Ó, Istenem”, ziháltam, megszakítva a csókot. Tudtam már, hogy mi a különbség. A másik 5 srác csak megdugott, és csak spermatartálynak használtak. A bátyám viszont szeretkezett velem!
Jeff továbbra is könnyedén csókolgatta és simogatta a melleimet, miközben a farka tovább dolgozott a varázslaton. Testünk érzéki ritmusban mozgott együtt, miközben mélyen legbelül elkezdett tűz gyúlni. „Oh, igen, olyan jó érzés” – motyogtam, miközben hosszú farka kicsit gyorsabban kezdett pumpálni. „Gyorsabban, igen, gyorsabban, ez az, igen” – könyörögtem, miközben testünk egymáshoz csapódott.
„Igen, Ó Istenem, igen” – kiáltottam fel. „Ó, Istenem, ne hagyd abba, kérlek, ne hagyd abba. Igen, igen, Ó Istenem, mindjárt elélvezek” – kiáltottam. Jeff keményen és gyorsan pumpált, ahogy az ő orgazmusa is közeledett. „Aaarrrgghhh”, ziháltunk hirtelen mindketten, ahogy egyszerre tetőztünk. Testünk remegett és rázkódott, ahogy az orgazmus végigsöpört rajtunk. A puncim görcsölve lüktetett és pulzált, kifejve a farkából spermája minden egyes értékes cseppjét.
Jeff végül kifulladva, nehézkesen lihegve omlott össze rajtam. „Szeretlek” – lihegte halkan.
„Igen, tudom, hogy szeretsz. Én is szeretlek” – suttogtam válaszul, miközben a haját simogattam.
Együtt feküdtünk, a farka lassan lelankadt a nedves, gecivel teli puncimban. „Jobb, ha eltűnünk innen” – suttogta Jeff bátyám, miközben a farka kicsúszott belőlem. Tudván, hogy igaza van, gyorsan legurultam az ágyról, megragadtam Jeff ingét, és felvettem. Szerencsére elég hosszú volt ahhoz, hogy eltakarja a puncimat, mivel fogalmam sem volt, hol van a cuccom. Jeff megfogta a kezem, és kivezetett a szobából. Mind az öt srác csak csendben állt, és bámulták a melleimet, ahogy azok szabadon himbálóztak a vékony anyag alatt.
A vegyes sperma folyt kifelé a puncimból, végig a lábamon, ahogy kisétáltunk a kocsihoz. El tudtam képzelni, ahogy a combjaim belső fele csillognak a holdfényben. Beszálltunk a kocsiba, és az agyam elkezdett száguldani, elmélkedve az imént történtekről. „Istenem, egy kibaszott ribanc vagyok” – mondtam magamban. „Épp most dugott meg hat srác, köztük a bátyám is”.
„Mi a baj? ” – kérdezte Jeff, amikor meglátta, hogy homlokomat ráncolom.
„Mit fogok csinálni? ” Válaszoltam. „Ez volt életem egyik legjobb szexe. Hogy is térhetnék vissza egyetlen pasihoz, amikor annyi faszt nem próbáltam még ki. Annyi formát, méretet és technikát kell még megtapasztalnom. ” Szünetet tartottam, aztán kissé bepánikolva mondtam: „És reggel férjhez megyek”.
Jeff csak mosolygott, a lábamra tette a kezét, és azt mondta: „Ismerek egy boltot, ahol sokféle ideiglenes tetoválást árulnak, és fogadok, hogy jól néznél ki vörös hajúként. ”
Szélesen elmosolyodtam, és Jeff kezét a nedves puncimhoz csúsztattam. „Igen, talán igazad van, jól néznék ki vörös hajúként” – válaszoltam, gondolataim már messze jártak, a következő kalandomra gondoltam.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!