A mostohanyám egy kiváló színésznő, pattogott a faszomon, és senki nem tudja!

Én egy elég éjszakai lény vagyok,későn fekszem és korán kelek. Pubok-ba járok, kocsmázgatok és bulizom. A családom jó genetikával bír kivéve a magasság… mindenki 175 centi alatt van. A szexualitás is mindig nyitott téma volt de titokban zajlott mindenki nemi élete. Anyám egy nagyon szexi milf… vékony, feszes, kerek fenék és formás cici… az arca csak lágyan ráncolt és az az igazi baszós tekintet van leginkább az arcán. Bőre szoli barna de csak olyan nap barnított mértékben..bikiniben csodásan fest..látszik rajta a heti három-négy edzés meg a normális étkezés. Egy igazi szexi negyvenes akire maximum 32-t mondanék.

Apám még 12 éves koromban elhunyt, húgommal és anyámmal élek. 13 éves koromtól lettem figyelmes arra hogy sűrűn jönnek a pasik.. néha 2-3 is ott volt nálunk.. Iszogattak,füveztek és várták hogy elaludjunk..aztán indultak a nyögések és sikolyok. Tudtam mindig hogy anyám nagy étvágyú pasik terén… a szex imádatát örököltük is tőle. Egy át züllött éjszaka után valamikor hajnal környékén értem haza… elég részegen… de soha sem ütöm ki magam teljesen, mindenre emlékszem,végig jelen vagyok és kontrollálok.Tudatos részeg vagyok. Mivel volt baj rendesen a józanodás kedvéért nézelődtem a neten, ettem és tusoltam majd úgy meztelenül az ágyra feküdtem és a fejemre dobtam az összegyűrt takarót. Azon sajnálkoztam álmatlanságomban hogy nem sikerült megdugnom egy lányt sem. Kb kora reggel 6 óra lehetett már..azon gondolkoztam hogy fel kelek és iszok egy kávét de erre már nyílt is a szobám ajtója. Egy kis ideig csend volt… majd anyám hangja szólt. – Ébren vagy kisfiam? Nem válaszoltam… nem volt kedvem arról beszélgetni hogy merre hol és kivel voltam..

Becsukódott az ajtó… fújtam egyet gondolatban hogy ezt megúsztam. Eltelt 2-3 perc és halk sóhajok szűrődtek a takaró alá.. Perverz vagyok kár is lenne tagadni, egyből tudtam hogy anyám nem ment ki a szobából és valószínű hogy tőlem nem messze maszturbál miközben a farkamat nézi. Erre a gondolatra kezdett keményedni a dákóm de nem lett teljesen merev. Egyszer csak éreztem kezeit a combomon.. lágyan simogattak, cirógattak és körmei élével finoman karmolgat. Nem akartam elhinni hogy ez megtörténhet… átfutott a gondolat hogy ezt nem szabadna ez tilos de aztán a vágyakozás felül írta… amit eddig csak titokban meglestem most foghatom és érezhetem… végül is ez csak szex… ami izgalmasabb az átlagos kufirctól. Elkezdett beszélni hozzám. – Kicsikém nem szép dolog így kiütni magad. Megemelte a csuklóm… persze elhagytam magam mint aki a világáról nem tud. Meg győződve hogy k.o vagyok folytatta. – Óh milyen gyönyörű farkincád lett.. hmm és nem is kicsi farkinca… Totál mereven ált a farkam de a szavai a vágyaimat fokozták és fokozták… de nem adhattam ki..igyekeztem tartani a légzésem és csak élvezni… mint egy pornó… úgy zajlottak a kezdetek. A merev péniszem 19-20 centire dagad izgalmi állapottól függően de anyu tudta mi kell a farkincának. Hasam simogatta… A fejemen lévő takaró alól résnyire ki láttam… Sumákul nézni kezdtem alóla mit művel.. Keze hasamon körözött lassan, épp hogy érintve bőrömet. A másik kezével csúszott fel combomon és a heréimet kezdte símogatni,… kecses mozdulatokkal masszírozta – Uuhh de finom lettél gyönyörűm..én kis pasim.

Anya kicsit megkóstol és kiélvezi a gyümölcsét. Ébren is el foglak csábítani… tudom hogy nem lesz azzal se gond. Csókolgatta a gyümölcsöt tövétől a hegyéig, nyalogatta a heréimet és fel alá csúszkált a nyelve a 20 centin… Mélyeket sóhajtott közben… de azért tekintetét sűrűn a fejemen lévő takaróra vetette. Ő nem látott de én igen.. Láttam ahogy centiről centire csúsztatja szájába saját 21 éves fia álló faszát… bő félig bírta bekapni.. mélyen szopott a nyelvét végig éreztem oda-vissza.. láttam az arcán hogy érzékien élvezi ahogy szopja a farkam. Minden mozdulata lassú volt és alapos… Benyálazta a dákóm és a mellei közé dugta… izgatta vele a mellbimbóit. Óvatosan lovagló pózba helyezkedett.. puncija a merev farkam felett ringatózott. Két ujjnyi széles rövidre vágott csík volt a vénuszdombján de amikor punciját a duzzadt makkomhoz érintette éreztem hogy az frissen borotvált… Nagyon nedves volt… lassan kezdte be engedni a farkam… eszméletlenül szűk kis lyukat éreztem..a hegyén ringatózott… ki-be és körbe -körbe… majd egy határozott mozdulattal rá csúszott félig.. – Oh édesem! Óhh de nagy vagy! Dugjál kishercegem!.. nagyon élvezlek!… ez az kicsim. Már totál kész voltam… le akartam dobni a takarót és betolni tövig és perverzül megdugni mindenhogy…, de az is izgató volt hogy titokban élvezkedik rajtam a milf muterom… inkább hagytam magam inkognitóban. A lágy lovaglása ami egyre mélyebbre és mélyebbre vitte rajtam kikészített és legszívesebben elélveztem volna… de kiakartam élvezni ha már így alakult. Tövig ült benne és előre hátra ringatózott, néha teljes hosszában liftezett. Nem sok volt hátra hogy eldurranjak de szerencsére ő hamarosan elévezett..gerjesztő orgazmus volt… combjai remegtek a hangja halk és intenzív volt… zihált a teste… mindig más részleteit láttam. Leszállt a lóról és neki látott egy lefejős cumihoz. 3-4 percig szopott.., hol gyengéden, hol keményen aminek eredményeként a szájába élveztem egy hatalmasat… minden cseppjét bent tartotta és lenyelte… még cumizott a farkamon egy kicsit és nyomott egy puszit a már ernyedt szerszámra. – Nyoma sem maradt picim… Biztos szépet álmodtál… gondoskodtam róla. Majd távozott. Pár óra alvás után a konyhában egy asztalnál ülve mindenki úgy tett, mintha semmi sem történt volna… anyám egy kiváló színésznő.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!