Csorog az ánuszumból a sperma

Már a bejárati ajtót nyitottam volna, de hirtelen meglepve tapasztaltam: zárva van. Nem ért volna még Dávid haza? Megkerestem a kulcsom, majd az előszobába lépve megszólaltam:
-Dávid?! – semmi válasz. Lepakoltam, elszaladtam gyors WC-re, majd bepillantottam a hálóba.
Hirtelen megijedtem a látványtól. Dávid volt az. A számítógép előtt ült, nekem háttal, fülében fülhallgató, a kezében pedig… A farkát szorongatta. Úgy tudtam nem néz pornót. Pedig rá kellett döbbennem: a gépen pornó megy. Épp egy ágyon fekvő pasi méretes faszát szopta egy szőke nő, akinek az arca tiszta nyál volt a munkától.
De nem voltam mérges. Valahogy egyáltalán nem. Sőt, a látvány úgy felizgatott, hogy már éreztem a puncimból csordogáló nedvet. Nem szóltam, csak álltam ott és néztem, ahogy a pasim ül, nézi a pornót és a farkát veri. A nő abbahagyta a szopást, megcsókolta a pasit és kézzel kezdte el kényeztetni. Mikor újra a szájába vette, nem bírtam magammal tovább. Odamentem Dávidhoz. Nagyon megrémült, mikor meglátott. Hirtelen eltakarta farkát és elvörösödött.
-Semmi baj. Akarom! – mondtam neki és egyúttal kihangosítottam a pornót, majd ezzel a lendülettel elkezdtem szopni. Egy darabig éreztem, hogy meg van rémülve, de szép lassan ez kezdett elmúlni. Jó volt végre a számban érezni, nagy kemény dákóját. Az előváladéktól finom édes volt. Fogtam egyik kezemmel zacskóját simogattam, másik kezemmel a lábán támaszkodtam. Szemem sarkából láttam, hogy a jelenetben megfogja a pasi a nőt és az ágy szélére dobja, majd elkezdi nyalni. Hirtelen belém nyílalt: én is ezt akarom!
-Úgy akarom! – mondtam Dávidnak a monitorra mutatva, mire ő megfogott és az ágy széléhez vitt. Levette minden ruhámat, majd az ágyra döntve széttárta lábaim. Váratlan volt a hűvös érzés, amit a nedves puncimat megcsapó fuvallat miatt éreztem, de hihetetlenül jó. Elkezdődött. Megborzongtam a pillanattól, mikor belenyalt a nedvtől tocsogó pinámba, én pedig észre sem véve bámultam a monitoron szexelő párt, amint ugyanazt csinálják, mint mi. Fel sem fogtam, hogy pornót nézek. Úgy éreztem, mintha négyen lennénk. Teljesen extázisban voltam már, mikor a pasi a nőbe dugta két ujját, én pedig ugyanezt éreztem. Olyan volt, mintha ő csinálná. A pornóban szereplő fekete pasi.
Újra benyálazta középső ujját, majd a nő fenekébe dugta. Ekkor kizökkentem. Dávid nem ezt csinálta. Tudta, hogy nem szeretem, még sosem szexeltünk análisan. De most akartam.
-Úgy – mutattam a monitorra – Akarom!
Dávid meglepődve nyálazta be az ujját, de láttam rajta, hogy tetszik neki. A következő pillanatban már bennem volt. Éreztem, ahogy mutatóujja az ánuszomba hatol. Újra négyen voltunk. Újra az a fekete pasi ujjazott. Immáron az ánuszomat. Hirtelen nyilalló érzést éreztem, mikor még egy ujját belém dugta, de a kéj erősebb volt. Olyan érzés volt, mintha egy új puncim lenne, miközben két ujjával az ánuszomat, nyelvével a csiklómat kényeztette.
Felállt a pasi. A nőt az ágy szélére térdeltette, majd az ágy mellett állva, kutyapózba ujjazta tovább. Ugyanezt csinálta Dávid is. Beindult, láttam rajta, hogy meg akarta dugni a seggem. A monitoron lévő jelenetet utánozva, már három ujja volt a hátsómba, mikor váratlanul meleg nedvességet éreztem. Az ánuszomat nyalta. Éreztem, ahogy meleg, sikamlós nyelve néha be-be csúszik az ánuszomba. A pasi közben ráköpött a nő nyílására. Hátranéztem és láttam, ahogy Dávid is a farkát nyálazza. Néztem, ahogy a fekete csávó a nő seggébe nyomja faszát. Olyan extázisba voltam, hogy észre sem vettem, hogy Dávid már az ánuszom bassza. Hirtelen nem tudtam eldönteni, mi a valóság. Ki van a seggemben? Ki csinálja ugyanezt mellettünk? Épp análisan dugnak?
Nem gondolkoztam ezen. Csak átadtam magam az orgazmusnak, ami már fél perce rázta a testem. Már nem tudtam hányadik. Csak később vettem észre, hogy már Dávid is a seggembe élvezett. De folytatta, ő sem bírta ráhagyni. Élveztem, ahogy a spermától síkos ánuszomba jár ki-be a farka.
A monitorra pillantva láttam, ahogy a pasi a nő arcára élvez. Pedig általában nem szeretem. De ez most automatikus volt, Dávid előtt térdeltem és tátott szájjal a tiszta sperma farkát verve vártam, hogy rám élvezzen. Nem tartott sokáig, az egész arcomat beborította a szerszámából kilövellő sperma. Nem mondtam volna meg, hogy neki ez már a második. Olyan érzés volt, mintha 10 pasi élvezett volna rám.
Éreztem, ahogy csorog az ánuszumból a sperma. Tudtam: akarom máskor is.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!